Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hayirlisi olsun Ekincim.. insallah guzel guzel dollenir ve nur topu gibi bebislere donusurler..
Allah kolaylik versin.. herhangi bisi kullandin mi bitkisel olarak?

İnşallah güzelim. Hepimiz o güzel duyguyu tadarız inşallah hayırlısıyla canım.
Herhangi birşey kullanmadım. Dr.un verdiği iğneleri kullandım sadece.

Ekin sagol bende cok merak etmisdim haber var mı diye bakıyodum,insallah allah bizlere de nasip eder.Bu arada yumosların toplanmıs , insallah kaliteli kaliteli yumosların olur .Gelismeleri merak ederiz bizi habersiz bırakma ...........

Son düzenleme:

Canım bizde Deniz gibi o mutluluğu yaşayanlardan oluruz inşallah.
Az önce telefon açtım. 4 yumurtadan 3 ü olgunmuş. Bunlardan 2 tanesi istenilen seviyedeymiş.
P.tesi günü transfer için çağırdılar.
Allah yardımcımız olsun.
Allahım bütün dualarımızı kabul etsin inşallah.

merhaba, size bir sorum olacak? şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum tüp bebek yaptıracağız hapım bitince. doktor yumurta sayımın az olduğunu söyledi, 29 yaşındayım buarada.. sizce tüp bebek tedavisie başlarken yumurta sayısını arttırmak için incir kürü yapmamda bir sakınca olur mu? ilaçlarla beraber kullanılabilir mi? yada başka ne yapabilirim?

canım sen de denedin mi hic faydası oldumu buay ki tüp bebegi ertiliyorum cünkü kafam o kadar cok karışık ki iki ay kullanmam lazım mış bu kürleri bana bi akıl verirmisisniz kür kullanıpta amh yükselen var mı bana saracoglu allahın izniyle inşallah yükselir dedinapıyım bu kürleri kullanıp iki ay sonramı deniyim bu arada amh 0.5 benim diger herşey normal cevap yazarsanız sevinirim

merhaba arkadaslar ,ne guzel bir haber bu ,ALLAH anneli babali buyumesini nasip etsin insallah,
darisi bizlerin basina olsunnnnn,,,,

ekincim cok sevindim , en az senin kadar heyecanlandım .iNSALLAH bebisin sıkı sıkı tutunur
seni hicbir zaman yanlız bırakmaz................
Allah yardımcın olsun, rabbim yüzlerimizi güldürsün (amin)

ekincim cok sevindim , en az senin kadar heyecanlandım .iNSALLAH bebisin sıkı sıkı tutunur
seni hicbir zaman yanlız bırakmaz................
Allah yardımcın olsun, rabbim yüzlerimizi güldürsün (amin)

Canım beniiimm. iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
İnşallah hepimizin yüzümüze güler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Az sonra yine hepimiz için dua edeceğim.

merhaba arkadaşlar arada bende katılıyorum size ama son zamanlarda genelde okuyorum ama şimdi yazmadan edemiycem...
tüp bebek tedvisi için kafanızda karar verdiğiniz bir ay varsa o ay öncesinde çok fazla bitkisel kürler yapmayın çünkü bitkisel kürlerin faydası olduğu kadar zararları olabiliyor en kötü etkisi kistlere neden olması bu yüzden tedaviler aylarca erteleniyor herkese zararı olmasada genelde kist yapıyor
en azından benim başıma çok geldi bu durum
ilk aşılama öncesi geldi bal çörekotu tarçın karışımı yedim 1 aya yakın sabahları bir sürü kist oldu 3 ay d.kontrol hapı kullandım haliyle tedavim ertelendi
tüp bebek öncesi yedim az olunca birşey yapmaz dedim 1 hafta yedim yine kist oldu 2 ay d. kontrol hapı kullandım ancak geçti
fsh ilk yüksek çıktığında 25 çıkmıştı 3.tüp bebek tedavim ertelendi hayıt suyu içtim 1 hafta sadece düşsün diğe yine kist yaptı 1 ay d. kontrol hapı kullandım
4. tüp öncesi dr iğneler kullandırdı tedaviye başlayacaktık gittim yine kistler ve kocamanlar iğneler yapmış tedavim yine ertelendi 4 ay d. kontrol hapı kullandım nerdeyse adet olduğumda kanamam bile olmuyordu geçen ay geçti kistlerim nisanda gidicem inşallah
ben her seferinde tedavi için uzun yollar katediyorum izne ayrılıyorum ve böyle aksilikler olunca çok üzülüyorum tabi inşallah sizlerde sorun olmasın
birde tedaviye başlayınca bu kürlerden yapmayın tedaviyi kötü etkileyebilir düzenli beslenmek en iyisi benim gibi defalarca hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız biraz dikkatli kullanın bunları arkadaşlar
herkese sevgiler....

metnazcım merhaba, akıl vermek haddimize değil tabi ama, şunu belirteyim sana, benim hormonlarım oldukça düştü bu çayları kullandığım dan beri,
özellkle fsh çok iyi oldu, ama kistik yapıdan dolayı ginera ile devam edip bu ay inşallah başlamak için gene kürlere devam ediyorum.

bazı arkadaşlar çok fayda görmüş , bunlar bitkisel, hiç bir zararı olmaz diye düşünüyorum bende, sonuçta herşey doğadan,
bence hemen bu çayları al ve içmeye başla, sonra, incir kürünü de yapabilirsin, birde bazı karışımlar mesela, bal am abu bal çok iyi bir bal olmak zorunda mümkünse kaçkar yada elazıg balı, içine karanfil, hayıt tohumu, üzüm çekirdeği, çakşır, polen, ginseng, arısutu, kudret narı felan kaonuyor, bunu da sabah akşam aç karna bir kaşık yiyebilirsin, bu da çok güçlendirici bir şey,

herşey doğadan ben karşı değilim, kullanıp fayda görende var işe yaramadı diyende, birazda senin bünyenle bedeninle alakalı , genelde bitkiseklere ilaçlara çabuk tepki veren bir bünyen varsa herhalde güzel olur,
tahlil sonuçlarına çok takılma, düzenli beslenme, spor, ve yapacağın meditasyonlar ile ve poziitif hissedereeeekkkkkkkk, inşallah anne oluyor olacaksın:)))))))))))
sevgiler canımm

selam, burada sunu kullan bunu kullan demek çok dorğu değil aslında, eylüll güzel demiş, herkese iyi olmuyor mesela incir yaptığımda bende de çatlamayan yumurta olmuştu bilemiyorum valla,
en güzel bitkisel cayları içmek, doğal beslenmek felan, belki ballı macunlu karışımlar olabilir,
hersey doğadan ama yan etkileri de olabilir, dr lara da danışmak lazım, ben hem bitkisel dr umla hem de prof umle görüşerek alıyorum şimdi bunları:),
sevgiler,

arkadaşlar merhaba ben 29 yaşındayım 3 senedir bebek istiyoruz yaşadığım şehirdeki drlar herşey normal dediler clomen kullandım 4 kez daha sonra 1 aşılama yapıldı ama sonuç negatif geçen ay bir tüp bebek merkezine gittik fsh 10.5 çıktı dr zamanımız az hemen tüp bebek dedi şok olduk tabi.. ilaçlarla 3 yumurta toplandı 2sine enjekte yapıldı 1 i döllendi fakat bölünme 2 de kaldı yani transfer olmadı.. şimdi daha iyi bir merkeze gitmek istiyorum. ne kadar ara verilmeli acaba..bugün adet oldum bu ay bir kontrole gitmek istiyorum..tecrübesi olanlar paylaşırsa çok sevinirim..

canım benimde yaş 30 benimde fsh 10.6.... benimde öyle ilk tüp bebek denememde 3 yumurtam toplandı teki olgunlaşmış ve çatlamış orta kalitede 4 hücreli döllendi fakat çok zayıf olduğunu düşünerekten doktorum ve biz istemedik zaten baştan beri neden bu doktorla araştırmadan etmeden başladım diye sıkıntı içerisindeydim ve doktorumu iyice bir araştırdıktan sonra değiştirdim 2. için bana söylediği süre 2 veya 3 ay normalide böyleymiş yani :))) martın sonunda başlayacağım nisan ortalarındada aslanlar gibi bebişlerimi alıp geleceğim inşallahhh.....

cevabın için teşekkürler picasso benim de geçen ay oldu bu deneme..ben de ne olduğunu anlayamadım bi anda kendimizi tedaviye başlamış bulduk ben de dr umu değiştirmeye karar verdim yani çok deneme şansım yoksa daha iyi bir yerde denemek istedim bu ay hem bir kontrol hem de görüşme için gitmek istedim çarşamba randevum var hayırlısı..inş bir an önce bebişlerimize kavuşuruz..
bu arada sen hangi şehirdesin?

kızlarrrr, bir başka topicde nil yazmıştı bunu , kullandım ve hamile kaldım diye, bende aradım taradım nihayet buldum, eczanemiz.com sitesinde, herşekilde ödeme yapılıyor, peşin, taksitli, havale, nasıl isterseniz, kapıda bile ödeyebiliyorsunuz,
stokları sınırlıymış,yurt dışınada gönderiyorlar dhl ile,

fiyatı 52 tl, ilgilenenler için siteden alıntı yaptım:))))))))))

bu Viola tablet ovaryum içindir. (kutusu dışı yeşil renkte, )Rahimde oluşan ovaryosalpenjit (yumurtalık ve fallop tüpü iltihaları), ovarit (yumurtalık enfeksiyonları), salpenjit (fallop tüpü enfeksiyonları), kistlerde, özellikle sık sık tekrarlayan enfeksiyonlarda, lokore (beyaz akıntı), dismenore (sancılı menstürasyonda) ve ovulasyon yetersizliğinde tavsiye edilir. Özellikle infertilite (kısırlıkta) kullanılması önerilir. Sindirim sisteminde 8-12 dakika içinde çözünür.

Kullanışı: Tok karnına günde 3 defa 2’şer tablet.

İçindekiler: 1 TABLET İÇİNDE
40 mg Civan Perçemi
15 mg Ada Çayı
30 mg Hercai Menekşe
30 mg Ebegümeci
15 mg Aynısafa Çiçeği
40 mg Çin Geveni
15 mg Kedi Nanesi
15 mg Sinirli Ot
15 mg Sarı Yoğurt Otu
15 mg Ekinazeya
20 mg Kabarcıklı Alg
5 mg Magnezyum streain
245 mg Serbitol

canm cevabın için cok tesekkür ederim, doktorların da yazılarının yer aldığı bir sitede tüp bebek tedavisine başlarken yumurta toplanana kadar dong quai ve l-arginine kullanmak yumurta kalitesini artırıyor diye bir yazı okudum. şimdi onu araştırıyorum. dotkorum yumurta sayın az fakat ilaç dozununu ayarlayarak toplamda 6-7 yumurta oluşturuz deyince bende elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum. şuan dopum kontrol hapı kullandığım için bir şey içmiyorum hayıt falan

canim bu hapin ismin ne?yazabilirmisin kulanmak istiyorum

merhabaaa,
ginera kullanıyorum bende ama valla hayıt ve diğer karışım çayları ve o özel macunu yiyorum şimdi de viola yı buldum istedim internetten, ya ben ne gerekiyorsa yapıcam valla, beklemeye lüksüm yok zaten deneme tahtası yaptılar zamanında o yüzden, bunlar bitkisel inşallah iyi tepki verirler ne diyim,
şans artık :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…