Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Anladım dus canım çok sağol cevap verdiğin için allah razı olsun.nazenin canım sendende allah razı olsun.

Bende telaş yaptım.acaba yaptırsammı diye.

kızlar ben de muayenemi oldum..haziranda başlıyoruz inş tedaviye..hayırlısı..
bu arada umutsuzluk yaşamayalım neolur..pozitif olmak moralli olmak o kadar önemli ki..Allah bol bol sağlıklı yumuşlar versin bize..sonra da kucağımıza hayırlı sağlıklı evlatlarımızı..
elimizden gelen herşeyi bıkmadan usanmadan yapıp Allaha güvenelim..Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin..

of kızlar olsun istiyoruz çokmu ya çıldıracagım valla

arkadaşlar kromozon testini ankarada zekai tahirde yaptırabiliyorsunuz ankarada olanlar için bana 1 marta gün verdiler
genetigide orda yaptırmıştım bilginiz olsun

kızlar nasılsınız ??
ben persembe günü has talandım bugun prof lemi ibrahimoglu ile görüstüm .Yaptırdırdıgım testlere felan bakmadı usg sonrası bence uygun baslayalım mı?diye sordu bende tamam siz uygun görüyosanız baslayalım dedi 3 doz 2 suyla tedaviye basladım .cOK POZİTİF yaklasdı ama bilmiyorum neler yasayacagım ............

inşallahhh en güzelini yaşayacaksın tatlımmmmmmm.....hayırlı olsun tedavin inşallahda son tedavin olur

tedavin hayırlı olsun dus
Allah tedavini kolay ve sonunu da hayır ve güzel kılsın inş..güzel haberlerini bekliyoruz..

Canım tedavin hayırlı olsun.
İnşallah güzel haberlerini de alacağız.
Bizi merakta bırakma. Gelişmelerden haberdar et canım.
Sevgiler...

Son düzenleme:
Selam kızlar,moral ve umut bizim tek yolumuz.43 yaşında 3 yıllık evli bir arkadaşım dün aradı 6 haftalık hamile,rahimde kist,adet düzensizliği,sigara ve hatta rezerv azlığı hat safhada.Doktor uğraşma demiş çok araştırdı ama 1 yıl önce vaz geçti.Tüp bile denemedi umut yoktu.Ama yüce rabbim ol deyince inan oluyor.Tek yaptığı beynen ve kalben rahat olması ve inancını yitirmemesi.Allahın izni ile inşallah hepimiz hayırlı haberleri vereceğiz.

Canım tedavin hayırlı olsun.
İnşallah güzel haberlerini de alacağız.
Bizi merakta bırakma. Gelişmelerden haberdar et canım.
Sevgiler...

sagol ekincim bugun ilk ignemi vurdurdum 300 ünit merıonel cok heyecanlıyım ,insallah rabbim emeklerimizi bosa cıkarmaz . tamam canım haber veririm sizde kendinize cok dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…