Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım merhaba,
ben bu destek hapını www.eczanemiz.com adlı siteden buldum, üretici firma tomil herb olarak geçiyor, yani tomil herb viola diye yazdığında çıkıyor, dışı yeşil bir kutu, dhl ile de yurt dışına gönderimleri var. bana aras kargo ile geldi bugün.

ben de su anda, malum çaylarımı ve özel karışım macunumu ve violayı alıyorum, bu arada kuru üzüm, kuru ,incir, ceviz yiyorum bir avuç günde, yeşil çay çok içiyorum, ve o özel saf zeytinyağını sabahları kahvaltıda kullanıyorum,
artık gerisi yüce yaradanıma kaldı :),

sevgiler canımmm benim

merhaba kızlar nasılsınız
Düş canım tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inşallah bu son olur canım
Filocum sen nasılsın canım nasıl gidiyor
İmoje canım sen neler yapıyorsun tedaviye başlıyor musun
Nazenin bitkiler konusunda bayağı bilgilendiriyorsun inşallah herkes faydasını görür bana yaramıyor heralde sadece zararı olmasa yararını da istemiyorum:))
kızlar herkes iyidir inşallah tedavide olanlara hayırlı olsun olmayanlarda inşallah tez zamanda başlar ve çok güzel olur herşey inşallah
şu yumurtalık rezervi niye bozulur anlamam yani ben şimdi fsh sorununu hallttim daha doğrusu kendiliğinden halloldu ama estradiol problem aylardır bende de kullandığım bitkiseller kist yapıp estradioluda yükseltmişti sonra düzeldi tabi her seferinde aylarca sürdü sonra tedavide kullandığım iğneler kist yaptı 4 ay sürdü kistin geçmesi geçen ay bütün tahlillerim normaldi estradiolda 45 çıkmıştı çok sevinmi,ştim bu ay estradiol 165 çıktı şok oldum yine kistler oldu heralde ama bu sefer ne bitkiseller nede ilaç falan kullandım neden yükseldi acaba nisanda tekrardan tüp bebeğe başlayacağız estradiolun yüksekliği sorun sanırım kistler aspire edilir artık başka yolu yok
prolaktinim yükseliyordu arada ilaç kullanıyordum geçen ay yine yüksekti ilaç kullanıyorum normale inmiş ama 2 aydır göğüslerimin ağrısı ve şişkinliği geçmedi sabahları ağrısıyla uyanıyorum başka neden olabilir acaba yaşayanınız var mı göğüs ağrısı ve şişkinliği kızlar bir beden büyüdü..
herşey sorun işte inşallah hepimizin sorunları düzelir yoksa stres yapmamak elde değil....

Son düzenleme:

siz bu işi başarıcaksınız azmin elinden ne kurtulur.demedi deme bak gör ümit hoca yumurtan var diyecek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh martta trasverin olur veeeeeeeeeeeeee gebesin dualarım seninle olsun ve tüm bebek hasreti çekenlerin .... ( AMİNNNNN)

tatli arkadasim benim tesekkur bilgin icin bitanem.. o yazdigin web e baktim ama baska bisi cikiyor buradan..
Apache 2 Test Page diye bisi.. bir de tr den getirtmek burasi icin cok zor. neredeyse dunyanin obur ucundayim.. buradan nasil bulacagim bilemiyorum. bugun bizim acu.cuye de sormayi unuttum.. kendi karisimindan da verdi bitmisti. zaten o siviyida yanlis aliyormusum gunde iki defaymis bense sadece bir defa aliyordum..

eylulcum iyiyim tatlim bende iste hazirliklar devam. acu.ye gidiyorum tam gaz spro yapiyorum bitkisellerimi aliyorum.. arisutune basladim.. Allahimin izniyle cok ininiyorum hersey guzel olacak insallah...

imojeeee aman yaa yanlış yazmışım ben canım çok pardon, Eczane mizde.com | Eczane, Gzellik, Salk, Kozmetik,Avene muş :), burada var vıola, dhl ile isteyemezmisin acaba?
bu hapın içeriği de aslında yazdım sırf bitkisel otlardan yapılmış ama içinde bazı minerallerde var . hay allah napsak acaba? sen bu siteye birdaha bak, kargo gönderi bölümüne bir bak tekrar,
canımm sorry tekrar :)

sevimlicimmmm:) canım negüzel bir dilek bu, inşallah hayatım hepimizin istediği bu çok uğraşıyoruz valla, başaracağız hepimizzzzzz birlikteeee güzel haberleri vereceğiz:))

teşekkür ederim fıstığım benim:)

"estradiol" e2 İLE AYNI MI anlamadım ben.??:26:

merhaba kizlar bende 41 yasindayim bu ikinci denemem 1.denememde sadece iki yumurtam olustu onlarda dollenmedi transfer gerceklesmedi, bu denemeden sonra 3 ay ara verdim bu arada hayit diye bir bitkinin tabletini kullandim dogurganligi artirdigi soyleniyor,bu defada 5 yumurtam olustu 4 tanesi dollendi 3 tanesi kaliteli dendi ve iki tanesi transfer edildi RABBIME sukur simdi hamileyim umudunuzu kaybetmeyin duayida eksik etmeyin RABBIM isteyince veriyor dunyaya gelip kucagima almayida nasip eder insaallah

metnaz hamileliğin hayırlı olsun..paylaştığın için çok teşekkürler..bu güzel haberler umudumuzu tazeliyor..Rabbim kucağına almayı da nasip etsin hayır ve sağlıla inş..darısı başımıza..biz de güzel haberler verelim inş...

Allah tamamina erdirsin Edanurcum.. INsallah bizlerde Allahimin izniyle bu muhtesem duyguyu yasayacagiz.. Amin

hayırlı olsun edanur inşallah kucağınada alırsın darsı en kısa zamanda bizlere olur inşallah

Canlarım nasılsınız?benim bügün kontrol vardı ,cok sükür hersey yolundaymıs heyecanlandım cok ya,neyse benim yumoslardan 1 tanesi cok büyümüs catlamaması icin igne oldum yarında vurucam bide cok sasırdım dozajı daha da düsürdü doktorum düsük dozajla yumoslar daha cabuk geldi aklınızda bulunsun
ilac parası 1 milyarı anca bulucak gibi ,öncekinde 3.5 milayar tutmusdu saskınım kızlar:26:insallah hakkımızda rabbim en güzelini yazmısdır.hepinizi öpüyorum persembe kontrol var bol bol bana dua enerjı gönderin ..............

DUS cum dualarımız seninle.maşallah çok güzel başladın eminim sonucuda hepimizi mutlu edecek.peşinden bizler de geleceğiz.kaçıncı gündesin şuan tedavinin??

selam arkadaşlar be buraya kaydolalı daha bir ay bile olmadı ama kimseye söyleyemediklerimi burda yazarak icimi döktüm bir nevi sizde bana destek oldunuz benim problemimden ailemin bile haberi yok biz daha bir bucuk yıllık evliyiz cevrem niye cocuk yapmıyorsunuz deyince düşünmüyoruz deyip geciyordum burası bana o kadar iyi geldiki icimi döktüm. sıkıntımı ögrenelide bir ay oldu ...
dün doktora gittik cok iyi dedi ,maşallah dedi bizim işte bazen böyle süprizlr oluyor dedi ve ayrıca iki tane rahmim varmış bunuda ögrendim sıkıntılı degildedi doktor da bize bazen böyle sonucları eşler muayneden sonra bu işi daha ciddiye alarak yapınca alıyoruz dedi. ama ben hala diyorum bu allahın bir hediyesi kızlar sizin icinde dua ediyorum
arkadaşlar dua etmeyi sakın unutmayın hamile kaldıktan sonra daha iyi anladım rabbime nasıl inanılmaz kim acıklaya bilirki bunu bütün olumsuzluklara ragmen normal yoldan hamile kalmak onun istemesiyle oluyor herşey bu cocuk bu dünyada nasibi varsa geliyor yoksa daha zamanını bekliyor inanın sizinkilerde zamanını bekliyodur bana normal yoldan hamile kalman cok zor dediler bu ay tüp bebege başlıycakken ben hamile kaldım ama hep dua ettim ve icimde ki umudu hic yitirmedim kızlar allah sizede bütün cocuk hasreti cekenlerede evlat nasip etsin böyle imtihani düşmanıma bile vermesin.

edenur canım, bende senle aynı durumdayım, yani yumurta kıtlığı konusunda, bende hayıt kullanıyorum, ve varya bu mesajın bana nasıl umut oldu anlatamam, allahım, inşallah ben de de sonuç verir diyorum yaaaa lütfen nolur artık bu beklemek varya , neyse sabır etmek çok önemli sabır sabır ve dua ve zihin gücü sakinliği ile inşallah olucak bizimde:), hayırlı olsun tekrar canım tamamına erdirsin Tanrım:),

metnaz, çok haklısın mucize ama burada nasibi varsa ve o ruhun geliyor, hepimiz bir gün bu mutluluğu yaşarız umarım, eskiden ben böyle yazamaz düşünemez, konuşamazdım, burası gerçekten iyi geliyor, hiç okuyup bakamazdım üzülürdüm çünkü, ama şimdi çok farklı bir açıdan bakıyorum , benimki daha vaktini bekliyor diyorum :))) napalım geç olacak diyorum :)),

düşşşşşş fıstığım, çok güzel bir haber bu, 2.ci denmede bende de böyle olmuştu , dr diğerlerini beklemeden bu büyüyeni hemen alalaım demişti ve transfer etmişlerdi, bak seninki bekliyor diğerlerini, hadi bakalım olcak bu sefer dularımız seninle, sende iyi hisset kendini ahh ne güzel sen yarıladın yolu :)) canımmm panikleme sakın ve olumlu hisset tamam mıııı? güzel haberini bekliyorum canımmm:)

DUS cum dualarımız seninle.maşallah çok güzel başladın eminim sonucuda hepimizi mutlu edecek.peşinden bizler de geleceğiz.kaçıncı gündesin şuan tedavinin??

semramus bügün 5.günüm benim , allahıma cok sükür benim kez cok hızlı yanıt verdi anlattım gibi bügün den itibaren dozajıda düsürdü nazenin sende de mi oldu?benim ilk kez basıma geldi doktor bir an korktugum olay basıma geldi dedi sonra bu dedi catlamasın bekletelim digerleri gelsin dedi nazenin ilk kez icim bu kadar rahat ve pozitif kendi kendime diyorum ne oluyor bana böyle cok mutluyum allah hayırlara cıkarır insallahyarın bakalım ne diyecek yakın gibi geliyo toplayacagı zaman

Son düzenleme:

edanur na güzel ya,rabbim bize de nasip eder insallah rabbim kucagına almayı nasip etsin

canım,
bende de öyle olmuştu o zaman bahcecinin dr u diğerlerini beklemedi bu da çatlamasın diye ve kısa sürede topladı onu, o yüzden bir yumurta geldiydi işte, ama bak seninki bekletebiliyor bu iyi yani, şansın artar tabi,
ozaman böyle dediyse drun, demekki toplama yakın, seni cumartesi felan alabilir bak ben diyim sana, yada en geç pazara:)))), haydiiii haydiii yaşasınnnnnnn ne güzellll afferim hep böyle mutlu olsun için,

öptüm canımmm

nazenincim ayyy heyecan yaptım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…