semramus bügün 5.günüm benim , allahıma cok sükür benim kez cok hızlı yanıt verdi anlattım gibi bügün den itibaren dozajıda düsürdü nazenin sende de mi oldu?benim ilk kez basıma geldi doktor bir an korktugum olay basıma geldi dedi sonra bu dedi catlamasın bekletelim digerleri gelsin dedi nazenin ilk kez icim bu kadar rahat ve pozitif kendi kendime diyorum ne oluyor bana böyle cok mutluyum allah hayırlara cıkarır insallahyarın bakalım ne diyecek yakın gibi geliyo toplayacagı zaman
merhaba kizlar bende 41 yasindayim bu ikinci denemem 1.denememde sadece iki yumurtam olustu onlarda dollenmedi transfer gerceklesmedi, bu denemeden sonra 3 ay ara verdim bu arada hayit diye bir bitkinin tabletini kullandim dogurganligi artirdigi soyleniyor,bu defada 5 yumurtam olustu 4 tanesi dollendi 3 tanesi kaliteli dendi ve iki tanesi transfer edildi RABBIME sukur simdi hamileyim umudunuzu kaybetmeyin duayida eksik etmeyin RABBIM isteyince veriyor dunyaya gelip kucagima almayida nasip eder insaallah
ilk tedavin yarıda kalmışya onun ücreti nasıl oluyo peki,tüp bebek tedavisi normalde ne kadara mal oluyor,yarım kalınca ne kadar oluyor?edanur1 merhaba.çok sevindim hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.Senin yumurta rezervin nasıldı?Bir de Bu kullandığın tabletin adı neydi.Ben kendisini demleyip içiyorum günde 1 bardak.
hayırlı olsun edanur inşallah kucağınada alırsın darsı en kısa zamanda bizlere olur inşallah
Duscugum bu tedavinle bebegine kavusmani diliyorum... Insallah hersey yolunda gidecek.. ama neden kac tane yumurta oldugunu soylemiyorlar anlamadim? burada butun yumurtalarin ne var ne yok mm lerini rontgene yaziyorlar. eminim onlarda not aliyordur. saglikli olsunlarda gobusune konsunlar insallah tatlim... Persembe gununde Insallah harika gecsin hayatim..
Duscum sen hic panikleme simdi bunun zamani degil.. keyifli keyifli git ultrasonlarina.. 8 tane alirim diyorsa dr. vardir bir bildigi.. icini rahat tut tatlim..
picassoocum hic de oyle aptallik felan degil.. normal boyle hissetmen.. tedavin nezaman baslayacak?
bu arada nazeninin de baslamasi lazim di degil mi kislar?
kocaman optum kisslar sizi..
Kızlar moralim çok bozuk.çok tesadüf bir şey oldu.eşimin tayini kıbrısa çıkma durumu vardı.bende kıbrıs tüp bebek diye google dan arama yaptım.ortadoğu kıbrıs tüp bebek diye bir yer çıktı.neyse ..
ekibine baktım çıktım.tesadüfe bakın .biraz önce babam aradı "kıbrısta bi köylümüz tüp bebekte çalışıyomuş hemşireymiş sanrıım senin numaranı verdik arayacak konuş müsaitsen.dün baktığım isim aynı kişi beni bugün aradı.bundada bir hikmet var dedim önce aramadan.kız telefonla durumumu söyler söylemez yumurta dönoru nu düşünmez misiniz.bence zaman da kaybetmeyin.falan filan.tüylerim diken diken oldu.yaşım daha küçük dedim.biraz daha beklerim öyle birşeye karar vermek için çok erken.yapabilirseniz bana yumurta kalitesi artırıcı ne önere bilir doktorunuz dedim.istanbulda muayenesi var bir ugra tahlillerinle yardımcı olur doktorumuz dedi.kapattı.gözlerim doldu.işteyim.zırlamak istiyorum boğuluyorummm.
Kızlar moralim çok bozuk.çok tesadüf bir şey oldu.eşimin tayini kıbrısa çıkma durumu vardı.bende kıbrıs tüp bebek diye google dan arama yaptım.ortadoğu kıbrıs tüp bebek diye bir yer çıktı.neyse ..
ekibine baktım çıktım.tesadüfe bakın .biraz önce babam aradı "kıbrısta bi köylümüz tüp bebekte çalışıyomuş hemşireymiş sanrıım senin numaranı verdik arayacak konuş müsaitsen.dün baktığım isim aynı kişi beni bugün aradı.bundada bir hikmet var dedim önce aramadan.kız telefonla durumumu söyler söylemez yumurta dönoru nu düşünmez misiniz.bence zaman da kaybetmeyin.falan filan.tüylerim diken diken oldu.yaşım daha küçük dedim.biraz daha beklerim öyle birşeye karar vermek için çok erken.yapabilirseniz bana yumurta kalitesi artırıcı ne önere bilir doktorunuz dedim.istanbulda muayenesi var bir ugra tahlillerinle yardımcı olur doktorumuz dedi.kapattı.gözlerim doldu.işteyim.zırlamak istiyorum boğuluyorummm.
arkadaşlar merhaba bende yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim, ben 28 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim ilk 1,5 sene korunduk sonrasında bebeğe karar verdik bir yıl sonunda hamile kalamayınca hormon testlerimi yaptırdım ve malesef fsh:16 çıktı bir ay sonra tekrarlattık testi bu seferde 22 çıktı resmen şok yaşadım böyle bi durum yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi ve doktorumuz bizi hemen tüp bebeğe yönlendirdi bundan 5-6 ay önce tüp bebek tedavisine başladık sadece 1 yumurta toplandı ve döllendi ama malesef tutmadı, doktorum 2 ay sonra tekrar tüp bebek için çağırdı, bende 2 ay kendimi toparlayıp sonrasında dhea ya başladım 2 ay kullanıp sonra tedaviye başlamaya karar vedim ve bir ay kullandıktan sonra hamile kaldığımı öğrendim nasıl bir mutluluktu anlatamam size ama malesef 9. haftamda kalbinin durduğunu öğrendik allah kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor 8 ocakta kürtaj oldum yani 2 ay oldu. çok zor süreçler bunlar Allahım tez zamanda şifa verir inşallah hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?