Canım Allah sanada sabır versin zor süreçler geçirmişsin.ama bak en azından hamile kalabilmişsin.bu sevinç bile biz durumdakiler için büyük bişeyy.bende dış gebelik geçirdim çok kötü günlerdi ama o olumsuzluktan bile olumlu sonuç çıkarmaya çalışıyorum.kafandan çıkardığın anda hamile kalabiliyomuşsun diyorlarda şu kafadan çıkarma olayını kimse anlatmıyo.nasıl neyapmak gerek.artık birileri bu konuda yazı yazarsa çok sevineceğim.(başarılı olanlar özellikle)arkadaşlar merhaba bende yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim, ben 28 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim ilk 1,5 sene korunduk sonrasında bebeğe karar verdik bir yıl sonunda hamile kalamayınca hormon testlerimi yaptırdım ve malesef fsh:16 çıktı bir ay sonra tekrarlattık testi bu seferde 22 çıktı resmen şok yaşadım böyle bi durum yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi ve doktorumuz bizi hemen tüp bebeğe yönlendirdi bundan 5-6 ay önce tüp bebek tedavisine başladık sadece 1 yumurta toplandı ve döllendi ama malesef tutmadı, doktorum 2 ay sonra tekrar tüp bebek için çağırdı, bende 2 ay kendimi toparlayıp sonrasında dhea ya başladım 2 ay kullanıp sonra tedaviye başlamaya karar vedim ve bir ay kullandıktan sonra hamile kaldığımı öğrendim nasıl bir mutluluktu anlatamam size ama malesef 9. haftamda kalbinin durduğunu öğrendik allah kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor 8 ocakta kürtaj oldum yani 2 ay oldu. çok zor süreçler bunlar Allahım tez zamanda şifa verir inşallah hepimize.
"estradiol" e2 İLE AYNI MI anlamadım ben.??:26:
canım duşün söylediği gibi bende ilk çok heycanlandım sonrası ama yaaaa dedim.....inşallah rabbim hayırlısı ile sağlıklı kucağına almayı nasib ederekten tekrar böyle bir spriz yaşatır tatlım hiç umudunu kaybetme......
kızlar buarada nazenin yokmu buaralar banamı öyle geliyor.....tüp bebekde başarının sırrı gibilerinden kitap yazacaktı bende kapak, reklam tasarımlarını yapacaktım gizli gizli onamı başladıki :)))
düş tatlım senin yumoşlar ne alemde günlük yaz lütfen cewap vermesemde günlük takip ediyorum haberin olsun canım dualarımız seninle önerdiğin duayıda yarın okuyacağım 2 gündür geciken reglim inşallah yarına denk gelmez gecikti 1 gün daha dursun canım değilmi :)))
teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için, emin olun benim durumumda olan herkes için Allahımdan yardım istiyorum, dua ediyorum. Allahım tez zamanda dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH.
semramusunda dediği gibi bende yaşadığım bu olumsuzluktan olumlu bi yan çıkardım. en azından Allahım bana bi umut verdi diye düşünüyorum çünkü artık umudumu yitirmeye başlamıştım ve dua ederken allahım umudumu yitirmeme izin verme diye dua ediyordum ve allahım bana bi umut verdi. en azından hamile kalabildim bir daha neden olmasın!! Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
canlarım nasılsınız?
pazartesi yumurtalarım toplanıyor..... haberiniz olsun ben cok heyecanlıyım ,cok hızlı gelisdi hersey
yerdemiyim gökdemiyim bilmiyorum.......................pazartesi 11 de bana dualarınızı gönderin
dus,
Allah yardımcın olsun..bol bol ve kaliteli yumurtaların toplanır inş..sonra güzel güzel döllensinler ve transferrr...Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı olarak versin inş..
Emikad sagol canım güzel dileklerini icin ins hepimizin evi bebislerle dolar bana doktor dha vermedi durumumu da uzun uzun anlatmama ragmen gerek yok dedi elevit ,folbiol,omega 3 istersen kullan dedi.7 folikül saydı ama inan artık sayıya takılmıyorum rabbim nasip etsin saglıklı olsun döllensin 1 tanede yeter bana dozaj 300 ünite merıonel basladık tedaviye.semramus canım insallah iyidirsin civi
civiyi söker misali basladım tekrar bak yola devam ediyorum insallah yakalarız bu kez.imojcum beraber baslamayı co istedim seninle ama senden önce basladım insallah pes pese veririz güzel haber nazenin canım iyi geldin aramıza senin yazılarını okuyunca kendimi cok iyi hissediyorum verdigin bilgiler icin sagol iyi ki varsın bu ay tek ben basladım heralde
canlarım nasılsınız?
pazartesi yumurtalarım toplanıyor..... haberiniz olsun ben cok heyecanlıyım ,cok hızlı gelisdi hersey
yerdemiyim gökdemiyim bilmiyorum.......................pazartesi 11 de bana dualarınızı gönderin
canlarım nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?