Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Suzicim hayırlı olsun.senin adına çok sevindim canım.inşşş bebişlerin gelecek bu8 sefer.nasıl kaç yumurta toplandı neler oldu biraz anlatırmısın canım neler yaptın. Merak ettik

Dus canım benim hayırlısyla yumoşların toplansın maşallah.ve güzel güzel döllenip bebeklerin göbişine gelsin inşşşş canım.

Içimnden bir his olacak bu sefer diyor.gerçekten hakettin.çok çaba sarfettin duscum.dua edicem senin için canım benim.hep pozitif düşün olurmu tatlım.

Allah hayırlısını versin senin için bebek isteyen burdak,i bütün arkadaşlar için nazenin için dualarım sizinle hep kızlar.

Inşşşş suzicim de bir kaç güne bize hayırlı mutlu haber verecek.teyze olucaz ne güzel.patlama olacak sayfamızda.ilkbahar geliyor bahar anneleri çoğalacak inşşşş

canlarım benim sagolasınız .....ekin ,semos .,emikad,picasso,nazenin,semramus,eylül,imoj,starsuzi hepinize tesekkürler zor anlarımda hep yanımda oldunuz.
bügün cok rahattım hepinizin dualarını hissettim allah razı olsun artık yapılacak birsey yok rabbim ol derse olucak insallah dualarımızı kabul eder hersey yolunda gider.suziskom cok sevindim insallah hayırlı haberlerini bekleyecegim .

Duşçuğum, Suzişim, bütün dualarımız, gönlümüz sizinle canlarım... Güzel haberlerinizi bekliyoruz tez zamanda.. Hamiş olun da sürtün ayağınızı bir an önce

İmocuuum, canım, ne güzel sendeki gelişmeler de, Allah tamamına erdirsin, kocaman öpüyorum arkadaşım... Ben yoğunluktan giremiyorum pek bu aralar, ama gönlümün baş köşesindesiniz, bilesiniz

Tüm arkadaşlara tez zamanda müjdeler diliyorum...

canlarım çok teşekkür ederim.inşallahh mutlu bi haber verebilirim..sonrada sizi sıra ile sürüklerim:))
semoş,düş,imojum,edajanımmmm ve tüm iyi niyetli temiz kalpli yol arkadaşlarımmm

Son düzenleme:
suzicim herşey çok hızlı gelişmiş inşallah bebeğinde çok hızlı bir şekilde gelir
allah kolaylık ve güzellikler versin ve bebeğin inşallah sağlıkla gelsin

merhaba arkadaşlar,
topic bayağı hareketlendi, galiba adına yakışır sonuçları alacak,
öncelikle starsuzie, sen bu işi oldu bil:) ben diyorum sana, güzel şeyler hiisediyorum olcak bu iş, hadi az kalmış test gününe,
senin pozitif haberin inanılmaz bir moral olacak bu bir,
düşşşş, fıstığım seninde bak çok yolunda gitti herşey, seninde oluyor bu sefer, mart ayı hayırlı gelsin hepimize,, panikleme sakin ol, transfer sürecini çok sakin ve olumlu geçir,

haydi darısı bizeeee,
samramus, bu arkadaşın özellikle bana süper bir umut oldu demekki olabiliyor bu yaşlarda, ben hep yaşı sorun ediyordum , çok sevindim, allah tamamına erdirsin dileklerimi ilet lütfen.

sende mücadeley devam bak aynen ben gibi:),

kızlar ben de perşembe gidiyorum dr a, bakalım tedaviye başlıyormuyuz, ginera bitti regl de oldum.

bu arada internetten vitex hayıt meyvesi hapını buldum, içinde hem hayıt var 300 mg hem de dong guaı var, isterseniz bir bakın ilgilenen varsa,

haydi herkese bol şans, bol sevgi gücü, Tanrım ışığını bizden esirgemesin :))))))))))))))

nazenin persembe günü tüm dualarımız seninle insallah baslarsın (senin icin hayırlı zamansa tabi)
insallah hareketlenir bu topik rabbim dualarımızı kabul etsin insallah .panik yok sakinim bekliorum bakalım rabbim ne gösterecek

Uzun zamandır sizleri takip ediyorum arkadaşlar.Anladığınız gibi benim de sorunum sizin gibi rezerv azlığı var.

Duş arkadaşım senin tedavini takip ediyorum canım.İnşallah bu kez bebeğine kavuşacaksın.Bugün döllenen yumurtaların hakkında bilgi vermişlerdir herhalde sana.Ben de ilk tüp denememi 2009 yılında Gayrettepe Florans hastanesinde yaptırmıştım ama o zaman dr kadrosu farklıydı.

Starsuz arkadaşım adını sanırım yanlış yazdım ama seninde tedavin hayırlı olsun.Yarınmı yaptırıyorsun gebelik testini şimdi.Sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah müjdeyi veiceksin hepimize.Umut olacak bizler için de.

merhaba fistik arkadaslarim..
nazenin seni merak etmistim iyi olduguna sevindim canim. bu aralar picasoocugum yok nirelerde acep :) umarim o da iyidir..

suziskom hadi bakalim yuzdun yuzdun kuyruguna geldin. yarin harika haberlerle cosacak topigimiz..

duscugum Yumoslarin kactane alindi. Insallah saglicakla guzel guzel dollenir annisine geri gelir.. Allah tamamina erdirsin...

Edajimmm sen nerelerdesin tatlim yaa :) tesekkur ederim bneim icin yazdiklarindan dolayi. Insallah hersey yolunda gidecek Insallah...
senin ne durum simdi?

Nazenin arkadaşım ben de bir kaç ay önce hayıt suyu almıştım bir türlü içemedim.Bu adetimle başlıyayım dedim ama tadı gerçekten çok kötüymüş.Gerçi içiyorum da hapını alayım dedim ve internetten dediğini bulmuştum ben de içime en yatan o oldu.Bugün sipariş vericem ben de.Hayırlısı hepimiz için.

yol arkadaslarım size son ana kadar yazmak istemedim biliyosunuz maglum bahceciden yasadıklarımdan sonra korktum, 2 gündür laborotuardan güzel haber alayım diye bekledim cok sükür hersey yolundaymıs 4 yumurta aldı doktorum 4 taneside olgun cıktı 3 tanesi döllendi simdi konusdum dediler cok sükür hersey yolundaymıs yarın 12 de transferim var allahım sana cok sükür ya varya oturdum aglıyorum simdi hepinize cok tesekkur ediyorum hepinizin duaları sagyesinde oldu rabbim bu kadarını da nasip etti ya insallah gerisi gelir biraz kendime gelim yine yazarım ....

fıstığım buralardayım şehir dışındaydık o yüzden pek yazamıyordum ama günlük takip ediyordum :)))

düş canım hadi bakalım yolu yarıladın inşallah en güzel haberi ni yazacaksın suzişcim seninde öyle dualarım sizinle...... nzancimin dediği gibi topimiz hareketleniyor inşallahhhhh minnak minnak bir sürü dolu dolu bebişlerimiz olur bende mart sonu başlayacağım yeter vucudum toparlanmıştır :)))

inşallahhhhh seneye hepimiz burda bebişlerin beslenmesi hakkında yazılar yazarız fıstıklarım.....

picasso canım insallah o günler de gelicek rabbim büyük yeter ki umudumuzu kayıp etmeyelim

kızlar hepinize selam....Öncelikle allah hepimize gönlümüzdekini versin diyorum..Ben 39 yaşında ilk evliliğimden 17 yaşında oğlum var.12 yıl önce 2.evliliğimi yaptım ve sadece 1 kez düşükle sonuçlanan gebelik yaşadım.2 kez aşılamamız sonuçsuz kaldı.İlk tüp bebek deneyimimizi yaşıyoruz.Şu an göbekten iğnelerimi oluyorum,cuma günü sabah kontrolüm var,muhtemelen çatlatma iğnesi verecek pazartesi taplarız yumoşları dedi doktorum..Ve sadece 4 yumurtam var...Az ama umarım kalitelidirler...Benim gibi ilk deneyim yaşayanlar varmı?Ve yaştan ötürü yumurtalık rezervleri azalanlar..Doktoruma güveniyorum,umutlu olmaya çalışıyorum ama ne stresli yaa....Of.....

dus ,
çok sevindim inş transferin de en güzel şekilde olur..ve burdan hamile haberlerini alırız...güzel düşün hep..

canım öncelikle tedavin hayırlı olsun....inşallah bebişini kucağına almakda nasip olur.....yumoş meselesine gelince bu durum tek yaşa bağlı değil ben 30 yaşındayım bende de rezerve azlığı var ve burdaki arkadaşlarımdada hatta benden küçük olanlardada yaşa ve yumoşa çok takılma neleri okuduk burda tek olsun kaliteli olsun sen moralini yüksek tutu sadece ve tüm kalbinle inan muhakkak gelip seni bulacaktır mutluluk :)))

dus ,
çok sevindim inş transferin de en güzel şekilde olur..ve burdan hamile haberlerini alırız...güzel düşün hep..

sagol canım insallah güzel olur hersey en azından son yasadıklarımdan sonra buraya kadar gelebimek bile harika bir duygu.
nazenin bugun doktor kontrolun var ,hadi bakalım üm dualarım seninle.... rabbim hayırlı yol acsın insallah hepimize arkadaslar sagolun hepinizi cok seviyorum bana zor günlerimde cooooooook moral verdiniz iyi ki varsınız

sende iyiki varsın tatım..... eeeee artık inşallahhh aramızda bebişinle olacaksın zaman yaklaşıyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…