Duscugum bastan beri yazdigim gibi Insallah bu son tedavinle bebegine kavusursun.. Allahimin izniyle Insallah olacak.. hakikaten bu tedavin sanki cok cabuk oldu. ne guzel bak yumoslarin guzelce buyudu.. Insallah guzel guzel dollenirler ve annelerine gelirler..
merhaba arkadaşlar,
topic bayağı hareketlendi, galiba adına yakışır sonuçları alacak,
öncelikle starsuzie, sen bu işi oldu bil:) ben diyorum sana, güzel şeyler hiisediyorum olcak bu iş, hadi az kalmış test gününe,
senin pozitif haberin inanılmaz bir moral olacak bu bir,
düşşşş, fıstığım seninde bak çok yolunda gitti herşey, seninde oluyor bu sefer, mart ayı hayırlı gelsin hepimize,, panikleme sakin ol, transfer sürecini çok sakin ve olumlu geçir,
haydi darısı bizeeee,
samramus, bu arkadaşın özellikle bana süper bir umut oldu demekki olabiliyor bu yaşlarda, ben hep yaşı sorun ediyordum , çok sevindim, allah tamamına erdirsin dileklerimi ilet lütfen.
sende mücadeley devam bak aynen ben gibi:),
kızlar ben de perşembe gidiyorum dr a, bakalım tedaviye başlıyormuyuz, ginera bitti regl de oldum.
bu arada internetten vitex hayıt meyvesi hapını buldum, içinde hem hayıt var 300 mg hem de dong guaı var, isterseniz bir bakın ilgilenen varsa,
haydi herkese bol şans, bol sevgi gücü, Tanrım ışığını bizden esirgemesin :))))))))))))))
merhaba fistik arkadaslarim..
nazenin seni merak etmistim iyi olduguna sevindim canim. bu aralar picasoocugum yok nirelerde acep :) umarim o da iyidir..
suziskom hadi bakalim yuzdun yuzdun kuyruguna geldin. yarin harika haberlerle cosacak topigimiz..
duscugum Yumoslarin kactane alindi. Insallah saglicakla guzel guzel dollenir annisine geri gelir.. Allah tamamina erdirsin...
Edajimmm sen nerelerdesin tatlim yaa :) tesekkur ederim bneim icin yazdiklarindan dolayi. Insallah hersey yolunda gidecek Insallah...
senin ne durum simdi?
merhaba fistik arkadaslarim..
nazenin seni merak etmistim iyi olduguna sevindim canim. bu aralar picasoocugum yok nirelerde acep :) umarim o da iyidir..
suziskom hadi bakalim yuzdun yuzdun kuyruguna geldin. yarin harika haberlerle cosacak topigimiz..
duscugum Yumoslarin kactane alindi. Insallah saglicakla guzel guzel dollenir annisine geri gelir.. Allah tamamina erdirsin...
Edajimmm sen nerelerdesin tatlim yaa :) tesekkur ederim bneim icin yazdiklarindan dolayi. Insallah hersey yolunda gidecek Insallah...
senin ne durum simdi?
yol arkadaslarım size son ana kadar yazmak istemedim biliyosunuz maglum bahceciden yasadıklarımdan sonra korktum, 2 gündür laborotuardan güzel haber alayım diye bekledim cok sükür hersey yolundaymıs 4 yumurta aldı doktorum 4 taneside olgun cıktı 3 tanesi döllendi simdi konusdum dediler cok sükür hersey yolundaymıs yarın 12 de transferim var allahım sana cok sükür ya varya oturdum aglıyorumsimdi hepinize cok tesekkur ediyorum hepinizin duaları sagyesinde oldu rabbim bu kadarını da nasip etti ya insallah gerisi gelir biraz kendime gelim yine yazarım ....
kızlar hepinize selam....Öncelikle allah hepimize gönlümüzdekini versin diyorum..Ben 39 yaşında ilk evliliğimden 17 yaşında oğlum var.12 yıl önce 2.evliliğimi yaptım ve sadece 1 kez düşükle sonuçlanan gebelik yaşadım.2 kez aşılamamız sonuçsuz kaldı.İlk tüp bebek deneyimimizi yaşıyoruz.Şu an göbekten iğnelerimi oluyorum,cuma günü sabah kontrolüm var,muhtemelen çatlatma iğnesi verecek pazartesi taplarız yumoşları dedi doktorum..Ve sadece 4 yumurtam var...Az ama umarım kalitelidirler...Benim gibi ilk deneyim yaşayanlar varmı?Ve yaştan ötürü yumurtalık rezervleri azalanlar..Doktoruma güveniyorum,umutlu olmaya çalışıyorum ama ne stresli yaa....Of.....
dus ,
çok sevindim inş transferin de en güzel şekilde olur..ve burdan hamile haberlerini alırız...güzel düşün hep..
sagol canım insallah güzel olur hersey en azından son yasadıklarımdan sonra buraya kadar gelebimek bile harika bir duygu.
nazenin bugun doktor kontrolun var ,hadi bakalım üm dualarım seninle.... rabbim hayırlı yol acsın insallah hepimize arkadaslar sagolun hepinizi cok seviyorum bana zor günlerimde cooooooook moral verdiniz iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?