arkadaslar simdi geldim transferim oldu cok sükür 2 tane 8 hücreli embryo transfer edildi allahım insallah sıkı sıkı tutunsunlar insallah .1 taneside iyiyimis fakat tane donduramıyoruz dediler üzüldüm birazcık.nazeninden ses merak ediyorum cok
tüm iyi dilekler ve dualar için çok sağolun iyi niyetli ,temiz kalpli yol arkadaşlarım ....
tedavimin sonunda hayallerimize kavuşamadık.Günlerce içimdeki bir boşluğa aşk beslemişim ve terk edildim
üzgünüm ,canım yanıyorr ama geçecek biliyorum sadece zamannnn
hepinize çok teşekkür ederim...
buarada düş tüm kalbim seninle biliyorsun..inşallah başaracaksın
zamanı gelmiştir inşallahhh..dualarımdasın
merhaba kızlar,
malum hava koşullarından ötürü giremedim siteye internet hattı kesiliyor zaman zaman,
öncelikle düş süper bir haber 4 yumurta çıkması harika , ben bire razıyım biliyorsunuz, hadi bakalım bak ne çabuk hemen transfer de olmuş haydı hayırlı haberlerini bekliyoruz canım:),
starsuziecim canımmm, çok üzüldüm yaa halbuki valla çok olumlu hissediyordum bende tuh beee,
şimdi nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorum üüzlme demek çok saçma geliyor tabi ama bırakmak yok yola devam asla vazgeçmek yok , bu mücadele valla dava oldu yani, bende sonuna kadar ne yapabilirsem yapıcamm, canımm sıkma canını nolursun, doğru zamanı bekliyor belki de işte,
bana gelince, dr um kistler kaybolmuş dedi, aslına diyor kist olması iyi birşey biryerde folikul olduğunu gösterir bize diyor bu kistler zararlı cinsden olan kistler değildir diyor, neyse femara verdi bana 5 gun sabah akşam içecekmişim ve 6.gun görecek, sonra yüksek dozda puregon uyguylıycaz dedi,
çok heyecanlıyım , inşallah bu sefer diyorum, bu arada hocaya sordum bulduğum bitkisel ilaçları alabilirmiyim diye dedim, hiç mahsuru yok dedi, normal tedavi ile brilikte destek alınabilir bitkisel, alternatif tıb ben hepsine olumlu bakıyorum dedi,
bu durumda kızlar, varya, mutfaktaki bir dolabın içini sadece bu iş için kullandığım haplara ayırdım:),
1. vitex,2. vıola, 3. femara, 4. omega 3, 5. dong guaı,5. qenzın q10 , sabahlarıda o meşhur macun , ve zeytinyağı
artık ben elimden geleni yapıyorum, gerisi gerçekten olacaksa olacak tanrım en iyisini hayırlısını versin inşallah hepimize kızlar,
öpüyorum sizi çok çokkkk sevgiler,
Kızlar allah hepimize gönlümüzdeki muratları versin....Transferi olanlara hayırlı olsun...Umarım tutar ve sağlıkla bebeklerine kavuşurlar...Bende tedavideyim..Sadece 4 yumurtam oluştu ve pazartesi toplayacaklar...Çok heyecan ve stres var.....Pazartesiyi hayırlısı ile anlatsam...Ve olumlu olsa...
Canım 32 yaşındayım bendede 4 yumurta çıktıİlkın kahroldum...Nasıl olucak bu iş diyordum...Senin gibi 3 tane döllendi...2 tanesi birinci kalite embriyo...Birkaç gün önce test sonucumu aldım ve hamileyım...Lütfen kendinizi üzmeyın...1 tane bile kaliteli yumurta buldularmı başarılı sonuca ulaşabiiliyorlar...Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
tv,de duydum nar hamilelikte yenilirse düşüye sebeb oluyormuş.bende sizle paylaşıyım dedim.dikkat edin trasverden sonra yemeyin.
tv,de duydum nar hamilelikte yenilirse düşüye sebeb oluyormuş.bende sizle paylaşıyım dedim.dikkat edin trasverden sonra yemeyin.
Ben de 34 yaşında, yumurta rezervi az olan, FSH 15-20'lerde, 3 kez tüp bebek denemiş ve negatif sonuç almış biriyim ve 2 gün önce hamle kaldığımı öğrendim hem de doğla yolla. Maşallah diyeyim önce, İnşallah devam eder ve sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Umudunuzu hiç birzaman kaybetmeyin nolur. Allah ol deyince olmayacak şey yok. Ben okurdum buralarda böyle, ahh keşke derdim, böyle bir mucize beni bulur mu ki derdim, oluyormuş. Eğer bu durumda olanlar varsa lütfen umut etmeyi bırakmasınlar hiç.
Neler yaptığıma gelince bu ay bişey yapmamıştım ama geçen ay tüp bebek öncesi arı sütü bal polen sabahları, akşam da çörekotu bal şeklinde 1'er kaşık yiyordum ama kür şeklinde değil, aklıma geldikçe. Çünkü o kürlerden feci bunalmıştım eskiden çok yapardım. Bir de kuru incir yedim ara ara yumurta kalitesine iyi geliyor diye sizlerden okuduğum kadarıyla. Dilek ve hacet duası var internette de bulabilirsiniz cuma sabahı kalkıp sabah namazını kılıp, sonra 100 kere onu okuyorsunuz, bunları yaptım şimdilik aklıma gelen. Herşey nasip, her gök duayla demişler.. Allahım inşallah tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin yavrularını kucağına almayı. Ben de çok başındayım daha yolun, korkularım var, İnşallah Allah'ın izniyle herşey yolunda gider. Dualarınızı eksik etmeyin... Tüm bebek hasreti çekenler, dualarımdasınız...
Ben de 34 yaşında, yumurta rezervi az olan, FSH 15-20'lerde, 3 kez tüp bebek denemiş ve negatif sonuç almış biriyim ve 2 gün önce hamle kaldığımı öğrendim hem de doğla yolla. Maşallah diyeyim önce, İnşallah devam eder ve sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Umudunuzu hiç birzaman kaybetmeyin nolur. Allah ol deyince olmayacak şey yok. Ben okurdum buralarda böyle, ahh keşke derdim, böyle bir mucize beni bulur mu ki derdim, oluyormuş. Eğer bu durumda olanlar varsa lütfen umut etmeyi bırakmasınlar hiç.
Neler yaptığıma gelince bu ay bişey yapmamıştım ama geçen ay tüp bebek öncesi arı sütü bal polen sabahları, akşam da çörekotu bal şeklinde 1'er kaşık yiyordum ama kür şeklinde değil, aklıma geldikçe. Çünkü o kürlerden feci bunalmıştım eskiden çok yapardım. Bir de kuru incir yedim ara ara yumurta kalitesine iyi geliyor diye sizlerden okuduğum kadarıyla. Dilek ve hacet duası var internette de bulabilirsiniz cuma sabahı kalkıp sabah namazını kılıp, sonra 100 kere onu okuyorsunuz, bunları yaptım şimdilik aklıma gelen. Herşey nasip, her gök duayla demişler.. Allahım inşallah tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin yavrularını kucağına almayı. Ben de çok başındayım daha yolun, korkularım var, İnşallah Allah'ın izniyle herşey yolunda gider. Dualarınızı eksik etmeyin... Tüm bebek hasreti çekenler, dualarımdasınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?