Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

duc cüm merhaba,senin fsh lh e2 ve amh değerlerin nasıldı?

Canım hayırlısı.Üzülme demek kolay,ama yaşayan bilir, moralini bozma inan altın yumurta yine olacak.Bak tek yumurta ,döllendi ve transfer.İnşallah bir sonraki mutlu haberi alacağız.Tekrar geçmiş olsun.Bende yasmine başladım adetle dr başlarız dedi ama buğün tsh değerim levetrona göre fazla çıktı tiroit ilaçını 10 yıldır kullanıyorum hep normal değer bu ay az gelmiş tekrar ilaç ayarlaması yapıldı adette değerim normal olmazsa endokrin uzmanı düşük nedeni olur izin vermem dedi.Valla hayırlısı,bir amaliyat,bir ilaç yetersizliği olmazsa olmuyor,elimizden geleni yapıyoruz, yüce rabbimin her olumsuzluğunda hayır vardır diyoruz.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Öptüm.Hakkım hakkımızda hayırlısı.

Canım emeğinin karşılığını inşallah alırsın.Gönlünce güzellikler mutlu haberleri al emi.Rezerv değerin kaç?

dus canım hayırlı olsun.İnşallah bebeğin sana tutunur kucağına almak nasip eder.Canım protokolün,rezervin,ilaçlar ve dozu kaçlık kullandın?Bizim gibilerde güzel sonuç almışşın,inşallahle kalırsın.Topiğimize yüce Rabbim gebelik ve bebek yagdırır.Hep bereber mutlu olalaım.

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı bebeklere kavuşursun.

Canım Allahım sağ selim bebeğini kucağına almak nasip etsin.Bendede rezerv azlığı var. sen nerede kime yaptırdın?tedevide neler kullandın?Canlar sizin gibi hamileler yada yumurta elde edip transfer eden ,edecek arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun,sizler bize moral oluyorsunuz.Yüce Rabbim yüzünüzü güldürsün?Amin,amin,amin...

canim arkadaslarim merhaba,
Duscugum hayirli olsun transferin... Insallah bebeklerine kavusursun bu tedavinle...

Nazenincim seninde tedavin hayirli olsun Baharcim senin de...
bu ara da bende bugun regl oldum. hersey normal giderse dogum kontrol hapina baslayacagim 5. gun.
nazenin seni cok iyi anliyorum tatlim. gecen tedavimde ben listeler yapmistim print ettik. her ictigime cizgi ciziyordum cunku karistirmaya baslamistim. bu sefer daha rahatim bende bankonun uzerinde yer actim benim minnos haplarima :) sen arisutu kullanmiyormusun polen? su q10 beni acayip keyiflendiriyor :) ictikten sonra resmen yuzum de gulumseme olusturuyor :)
Duscugum sen neler kullandin bu tedavinde yani ek vitamin bitkisel vs?
arkadaslar hepimiz yazsak ya neler kullaniyoruz bilelim dimi ama :) nazenincim sen deha denedin mi?

suziskom bugun daha iyisindir umarim bitanem.. kocaman opuyorum....

edajanim seni de optuk :)

Düş tedavin inşallah bebişlerle sonuçlanır bizede umut olursun ne güzel 2.kaliteli embriyo oluşmuş rabbim bizede nasip etsin artık şu kucaklarımız bebişle dolsun

nazenin tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır arkanızdanda biz geliriz
rabbim tez vakitte hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

merhaba imoje canım:),
ben sabahları o meshur macunumu yıyorum bır kaşık bal çörek otu polen arısutu gınseng ve diğer tohumların pekmezlerın oldugu, sonra folbiol alıyorum ve vitex hayıt hapını, sonra zeytinyağına ekmek banarak o saf ve doğal olandan :), kahvaltı yapıyorum domates, bir yumurta felan, ve femarayı alıyorum, öğleden sonra omega 3 u alıyorum, aralarda yeşil çay içiyorum, normalde içtiğim çayları ve vıolayı kestim şu anda, akşam gene femara ve yatarken qenzınq10, çok karıştırmak istemedim nebilim, bu seferde karman çorman olmasın dedim,

valla artık işte inşallah ol der tanrım ve oluverırı benımde bebeğim, bende anne olurum umarım,
hepimiz oluruz inşallah:)))

bu arada artık değerlere felan hıc bakmıyorum birşeyde sormuyorum dr a , o ne derse o ve ben kendı bıldıgım gıbı yaşıyorum yanı cok kafamda yok tedavıye başlamış gibi hissetmiyorum yani, hayırlısı artık kızlar napimm:)

tv,de duydum nar hamilelikte yenilirse düşüye sebeb oluyormuş.bende sizle paylaşıyım dedim.dikkat edin trasverden sonra yemeyin.

tv,de duydum nar hamilelikte yenilirse düşüye sebeb oluyormuş.bende sizle paylaşıyım dedim.dikkat edin trasverden sonra yemeyin.

birde rahimi kalınlaştırır embriyonun tutunmasını kolaylaştırır derler iyice manyak olacağız artık....ne zormuş ya ot deseler anında yayılmaya çıkacağız o derece olduk yani :)))

inşallah inşallahhhhhhh rabbim isteyen dileyen herkese nasip eder......

Ben de 34 yaşında, yumurta rezervi az olan, FSH 15-20'lerde, 3 kez tüp bebek denemiş ve negatif sonuç almış biriyim ve 2 gün önce hamle kaldığımı öğrendim hem de doğla yolla. Maşallah diyeyim önce, İnşallah devam eder ve sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Umudunuzu hiç birzaman kaybetmeyin nolur. Allah ol deyince olmayacak şey yok. Ben okurdum buralarda böyle, ahh keşke derdim, böyle bir mucize beni bulur mu ki derdim, oluyormuş. Eğer bu durumda olanlar varsa lütfen umut etmeyi bırakmasınlar hiç.
Neler yaptığıma gelince bu ay bişey yapmamıştım ama geçen ay tüp bebek öncesi arı sütü bal polen sabahları, akşam da çörekotu bal şeklinde 1'er kaşık yiyordum ama kür şeklinde değil, aklıma geldikçe. Çünkü o kürlerden feci bunalmıştım eskiden çok yapardım. Bir de kuru incir yedim ara ara yumurta kalitesine iyi geliyor diye sizlerden okuduğum kadarıyla. Dilek ve hacet duası var internette de bulabilirsiniz cuma sabahı kalkıp sabah namazını kılıp, sonra 100 kere onu okuyorsunuz, bunları yaptım şimdilik aklıma gelen. Herşey nasip, her gök duayla demişler.. Allahım inşallah tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin yavrularını kucağına almayı. Ben de çok başındayım daha yolun, korkularım var, İnşallah Allah'ın izniyle herşey yolunda gider. Dualarınızı eksik etmeyin... Tüm bebek hasreti çekenler, dualarımdasınız...

Son düzenleme:
merhaba masterbully öncelikle gözün aydın diyeyim allah bebeğine sağlıkla kavuşmanı nasip etsin böyle haberleri duyunca insan çok mutlu oluyor ve bende hep söylüyorum bir gün beni bulur mu böyle bir mucize demek ki olabiliyormuş ve inanmak lazımmış allahım inşallah bizede nasip eder bende 36 yaşındayım ve çok zor yollardan denemelerden problemlerden geçtim allah hepimize nasip etsin ve senide evladına kavuştursun inşallah

ya ben narı çooook severim ve çok da yerim özelliklede nar ve portakal suyunu sıkıp haftada 3-4 kere bir büyük bardak içiyorum hamile değilim ama hamile olduğum zamanda çok yemiştim gerçi bebeğimi kaybettim ama ben genelde yerim ve düşüğe neden olabileceğini bilmiyordum...
kafayı yiyicez artık ya benim estradiolum hep yüksek çıkıyor uzun zamandır maydanoz estradiolu yükseltiyor diğe epeydir nerdeyse yemiyorum ki ben herşeye maydanoz katardım bol bol yerdim..

Son düzenleme:

masterbully,
ben de maaşallah diyeyim önce Allah nazarlardan saklasın hayırlı ve sağlıklı bir şekilde de kucağına almayı nasip etsin..Rabbim bu nimeti bize de tattırsın inş..bizimle paylaşarak umudumuza umut kattığın için çok teşekkürler

valla artık şaşırdık ne yiyelim ne yemiyelim.ben son trasverimde bol bol nar yemiştim negatif sonuçtu ama nebileyim.allah herkesin yardımcısı olsun emekleri boş bırakmasın.

Canım Allahım devamını erdirsin.Sağ selim kucxağına almak nasip etsin.

Masterbullycim Allah tamamina sin, saglicakla kucagina almayi nasip etsin...

Duscugum nasil gidiyor transferden sonraki gunlerin?

Picassocum nasilsin? martin sonu gubu basliyormusun artik?

nazenincim Tekrar hayirli olsun tedavin. bende pazar gunu regl min ucuncu gunu dogum kontrol hapina basladim hayirlisiyla... yanliz bisi dikkatimi cekti omega 3 sabahlari neden almiyorsun. burada sabhalari aldiriyorlar ve ben gunde 4 tane iciyorum iki sabah iki aksam 2000 lik. arisutune cok fazla inaniyorum.. yaklasik on gun oldu Insallah bende faydasini gorurum Insallah Amin...

imoj cok sagol dinleniyorum biraz dikkat ediyorum kendime sen nasılsın?
nazenin tedavi nasıl gidiyor simdiden hayırlı olsun rabbim kolaylastırsın.

emikad canım benim kısa protokol uygulandı ilac dozaj cok düsük 300 uniteyle basladık sonra 150 unıt indirdi merıonel kullandim hersey güzel gelisdi 3 tane kalite li embryo geldi bu benim sasırdıcı bir durumda daha önceki denemem de böyle cıkmamısdı insallah sıkı sıkı tuturda dua et aklına geldik ce cok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…