:) bir baktim nazenin burada ana bir baktim nazenin gitmis yerine picassocugum gelmis :))
:))) nobetci yumosculariz biz :))) suziskomun da dedigi gibi bizler yumurtalarimiza yatirim yapiyoruz :)
yumurtalarimizin donusumleri muhtesem olacak :)
benim icim neden bukadar rahat anlamiyorum.. bir hos oldum.. picassocum sen bisiler kullaniyormusun hazirlik olarak tedavin icin?
Insallah Rabbim bizlerede tatiracak bu muthtesem annelik duygusunu Insallah...
vallahi bende iste arisutu polene baslamis bulundum ona inaniyorum okadar cok guzel yazilar var ki yabanci sitelerde de cok kullanan kadin ari sutunu cok ovmus.. denemekte fayda var diyip devam ediyorum.. iste acu.ye gidip geliyorum. cok relax oluyorum. bilmiyorum neler olacak.. ama dedigim gibi icim bir hos :) acaba kullandigim seylerden mi bilmiyorum :) dr. ile yazisiyoruz. yani daha dogrusu ivf koordinatoruyle.. belki nisan reglimle basliyacagiz ama kesin bisi yok suanda.. sen dus nasil biliyormusun? konustunuz mu son zamanlarda tatlim?
Ekin79 canım ebay ne anlamadım canım tükürüklemi yapılıyor nasıl yapıyorsun canım yazarmısın
merhaba, birkaç hafta once buraya yazmıştım tüp bebek oncesi yumurta sayısını arttıran alternatif tedaviler var mı diye, belki hatırlarsınız. ben tedaviye başladım 450 doz gonal-f ile, ilk muanede doktor biraz olumsuz konuştu tedaviye başlarken saydığı yumurtalardan sadece 3-4 tanesi harieketlenmiş diğerleri yerinde sayıyormuş zaten toplamda 7-8 saymıştı iğnelere başlamadan önce. iptal etmeyi düşündü ama bi sonraki muanede karar verelim dedi. Ben tedaviye başlarken bir sitede tavsiye edilen dong quai l-arginine i kullandım her gün opu ya kadar. sabah akşam aç karınla arı sütü bal polen karışımı, gün içerisinde ada çayı.. neyse ki tedavim iptal edilmedi ama yumurta sayımda da artış yoktu, doktorum başka bir ay farklı olmaz zaten dedi. iki gün once 4 tane yumurtam toplandı, hepsi olgun çıktı ama mikro ile 3 tanesi döllenebilmiş. Kaliteleri ile ilgili bilgiyi transferden once vereceklermiş, inşallah bu tedavinin sonunu görürüm. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.. Yaşım 29 , fsh:5 ama yumurta sayım az benim gibi olan var mı?
selam kızlar bende geçen hafta fsh a baktırdım 13,07 çıktı doktor yumurtalara baktı pek bir cılız buldu anladığım kadarıyla bu yumurtalardan bir cacık olmaz
yok canım bizde bayadır görüşmedik hep aklımda ama sürelide dua ediyorum inşallah güzel haberlerle döner......senin neden başlanmıyor canım nekadar yumoşun oluyor?
tatlim benim ilacsiz gecen ay ultrasonda 7 tane goruldu... bu ay da bakilacak ona gore baslanacak yada baslanmayacak dr. 2 -3 tane olursa baslama dedi. burada dunyanin parasi bu islemler. bakalim iyi bir dr. ye emanet edecegiz kendimizi. ben ilk defa oyle hissediyorum. keske ilk dr. bu olsaydi... ama artik keskeler yok. onumuze bakacagiz. Allahim Insallah bu tedavimle bebegime kavusurum... yada bebeciklerime :) hayal kurmak da guzel be picassocum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?