Masterbullycim Allah tamamina sin, saglicakla kucagina almayi nasip etsin...
Duscugum nasil gidiyor transferden sonraki gunlerin?
Picassocum nasilsin? martin sonu gubu basliyormusun artik?
nazenincim Tekrar hayirli olsun tedavin. bende pazar gunu regl min ucuncu gunu dogum kontrol hapina basladim hayirlisiyla... yanliz bisi dikkatimi cekti omega 3 sabahlari neden almiyorsun. burada sabhalari aldiriyorlar ve ben gunde 4 tane iciyorum iki sabah iki aksam 2000 lik. arisutune cok fazla inaniyorum.. yaklasik on gun oldu Insallah bende faydasini gorurum Insallah Amin...
emikad canım benim kısa protokol uygulandı ilac dozaj cok düsük 300 uniteyle basladık sonra 150 unıt indirdi merıonel kullandim hersey güzel gelisdi 3 tane kalite li embryo geldi bu benim sasırdıcı bir durumda daha önceki denemem de böyle cıkmamısdı insallah sıkı sıkı tuturda dua et aklına geldik ce cok öptüm
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı bebeklere kavuşursun.
Ben de 34 yaşında, yumurta rezervi az olan, FSH 15-20'lerde, 3 kez tüp bebek denemiş ve negatif sonuç almış biriyim ve 2 gün önce hamle kaldığımı öğrendim hem de doğla yolla. Maşallah diyeyim önce, İnşallah devam eder ve sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Umudunuzu hiç birzaman kaybetmeyin nolur. Allah ol deyince olmayacak şey yok. Ben okurdum buralarda böyle, ahh keşke derdim, böyle bir mucize beni bulur mu ki derdim, oluyormuş. Eğer bu durumda olanlar varsa lütfen umut etmeyi bırakmasınlar hiç.
Neler yaptığıma gelince bu ay bişey yapmamıştım ama geçen ay tüp bebek öncesi arı sütü bal polen sabahları, akşam da çörekotu bal şeklinde 1'er kaşık yiyordum ama kür şeklinde değil, aklıma geldikçe. Çünkü o kürlerden feci bunalmıştım eskiden çok yapardım. Bir de kuru incir yedim ara ara yumurta kalitesine iyi geliyor diye sizlerden okuduğum kadarıyla. Dilek ve hacet duası var internette de bulabilirsiniz cuma sabahı kalkıp sabah namazını kılıp, sonra 100 kere onu okuyorsunuz, bunları yaptım şimdilik aklıma gelen. Herşey nasip, her gök duayla demişler.. Allahım inşallah tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin yavrularını kucağına almayı. Ben de çok başındayım daha yolun, korkularım var, İnşallah Allah'ın izniyle herşey yolunda gider. Dualarınızı eksik etmeyin... Tüm bebek hasreti çekenler, dualarımdasınız...
Çok sağol tatlım,ama maalesef hüsranla sonuçlandı yumurtalarımı toplama günüm...4 adet folükül ün hepsi boş çıktı..Hiç yumurta hücresi bulunamadı??...Her ay düzenli adet görürüm halbuki...Tamam rezervlerim azaldı biliyorum ama teknik bir aksaklık yada yanlış bir ilaç kullanımı olabilir diyorlar.Ben doktoruma çok inanıyorum,güveniyorum ama yıkıldım...Bu sonuca hazırlamamışım galiba kendimi..Şimdi dhea hapı verdi doktor,yan etkiside çok ama içmeye başladım..Doğal bitki kürleri yapacağım, duyduklarımı bildiklerimi..2 ay sonra tekrar başlayacağız,bakalım hayırlısı...Bu arada hamile kalan bebişi tutan herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum...Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.....
canım benimde 3 adet alınmıştı olgunlaşmamış mış madem öyle niye oldın tedaviyi bıraksaydın sonra suni rahimde biri orta kalite 4 hücreli ama zayıf olarak döllendi onuda ben istemedim zaten doktora labaratuara baştan beri hiç güvenmiyordum ve doktorumu değiştirdim.....ve üzüldüm tabiki ama kendimi hemen toparladım bundada vardır bir hayır dedim sende bir an önce toparla inşallah rabbim bu sonrakinde nasip edecektir tatlım.....
canım benimde 3 adet alınmıştı olgunlaşmamış mış madem öyle niye oldın tedaviyi bıraksaydın sonra suni rahimde biri orta kalite 4 hücreli ama zayıf olarak döllendi onuda ben istemedim zaten doktora labaratuara baştan beri hiç güvenmiyordum ve doktorumu değiştirdim.....ve üzüldüm tabiki ama kendimi hemen toparladım bundada vardır bir hayır dedim sende bir an önce toparla inşallah rabbim bu sonrakinde nasip edecektir tatlım.....
Merhaba benimde sorunum sizler gibi.
Fsh 11,5
amh 0,89
düzenli adet olurum hep.24-27 arası değişir. 2aydır ovulasyon testide kullanıyorum 11,gün çift çizgi çıkıyor yumurta sayım 5 adet genelde..
Durumum çokmu vahim ovulasyon testiyle çatladığınıda anlıyorum acaba içi boşmu yumurtluyorum.Banada yol gösterirseniz sevinirim.
Selam arkadaşım,hoşgeldin öncelikle...Ben 39 yaşındayım,rezervlerimin azalması normal tabi ama,yıllardır 2.çocuğa gebe kalamadım ne yazıkki....benim amh değerim 0,35 fsh hormonum 9 civarında...İlk deneme maalesef olmadı ama umutluyum ve hayırlısı diyorum...Allah hepimizin kalbine göre versin.....Sen ne durumlardasın??
canım bendede çikolata kisti var ama amh dediğinizi yaptırmadım fsh 11 lerde benimde ama tüp bebekte ilkinde 10 ikincide 15 yumurta toplandı ama sonuç olarak sadece ilkinde 6 ikincide sadece 3 kaldı 2. kalite ve üçüde verilip hiç tutmadı sayıdan çok kalite önemli galiba çikolata kistinden kurtulmak imkansız sanırım sadece rabbimim nasip ettiği kişiler hamile kalıyor şans eseri.ah o şans bana gülermi diyorum.çok ot tükettim karışımlar... arada küçülsede olmadımı omluyor kimyasal gebelik yaşayan biriyim bunuda yumurta kaliteme bağladılar kalitesiz yumurta rahme tutunmaya çalışıp olmuyor.. bende bal çörekotu vs.. kullanıyorum inşaalah biyerden şifa buluruz.yaş benimde 30 allah nasip ettikten sonra 40 lardada oluyor ama bizim yumurtalarla zor sanırımBen 32 yaşındayım çocuk yok 1,5 yıllık evliyim başta sadece eşimde sorun var diye öğrendik sonrada bende çikolata kisti ve rezerv sıkıntısı çıktı.tüp bebek tedavisinde bir sürü ilaçla 4 yumurta oluştu(Kendiliğinden 5 yumurta oluyor tüpte böyle bir durumda yaşadık birinin erken çatlamasıyla tedavim iptal edildi.)şuanda da durumumuz yok tüp için Rabbime bıraktım napıyım artık.ama tüp içinde geç kalma riskim var artık..
canım bendede çikolata kisti var ama amh dediğinizi yaptırmadım fsh 11 lerde benimde ama tüp bebekte ilkinde 10 ikincide 15 yumurta toplandı ama sonuç olarak sadece ilkinde 6 ikincide sadece 3 kaldı 2. kalite ve üçüde verilip hiç tutmadı sayıdan çok kalite önemli galiba çikolata kistinden kurtulmak imkansız sanırım sadece rabbimim nasip ettiği kişiler hamile kalıyor şans eseri.ah o şans bana gülermi diyorum.çok ot tükettim karışımlar... arada küçülsede olmadımı omluyor kimyasal gebelik yaşayan biriyim bunuda yumurta kaliteme bağladılar kalitesiz yumurta rahme tutunmaya çalışıp olmuyor.. bende bal çörekotu vs.. kullanıyorum inşaalah biyerden şifa buluruz.yaş benimde 30 allah nasip ettikten sonra 40 lardada oluyor ama bizim yumurtalarla zor sanırımrabbim bizede anneliği nasip eyleee tez vakitte inşalahhhhhhhhhh
Ekin 79 canım hangi ovulasyon testini kullanıyorsun canım yazabilir misin.markası nedir ve fiyatı canım nedir canım.türükükle olan ımı kullanıyorsun ekincim
selam kızlar, epeydir giremedim,
su an puregon 45o doz gunde olmak uzere cumartesiye kadar kullanıcam, ama ben çok parlak bir sonuc bulurmuyum bilemedim, sanırım benim işim gerçekten zor,
herşeyi yapıyorum, meditasyon zihin gücü, bitkiseller, doğal gıdalar, pozitiflik, ama olmayınca olmuyor işte, dr daha yeni başladık biraz birşey var gibi puregonu kullan bakalım dedi ondan moralim çöktü böyle,
ve ilaç rakamı 1850 offfffffffff, eşim çıldırdı tabi duyunca, bende çok üzüldüm sürekli böyle birşeye maruz kalmak ve parayı hep bunun için harcamak yanı nolurdu normal yoldan oluverseydi, hadi tüpsede 1. denemede olsaydı olan kalsaydı ,
nekadar dayanıcam bu baskıya bilemiyorummmmm, sizinde kafanızı moralinizi bozmamak için girmedim siteye, ama durum bu genede her ilacı yapışımda umut ve ümitle yapıyorum neolurneolmaz diye,
benım amh 0.10 du galiba gerçekten tükettim ben yumurtalarımı(( çok üzgünümmmm, sadece buraya anlatabiliyorummmmmmmmmmm,
genede bir ümit devam ediyorum, yazamazsam bana dua edin , çok sevgiler, herksin yolu ve şansı açık olsun bu uğurda uğraşmak, duygu yatırımı, para, enerji gerektiriyor allah güç ve sabır versin bizlere,
su an puregon 45o doz gunde olmak uzere cumartesiye kadar kullanıcam, ama ben çok parlak bir sonuc bulurmuyum bilemedim, sanırım benim işim gerçekten zor,
herşeyi yapıyorum, meditasyon zihin gücü, bitkiseller, doğal gıdalar, pozitiflik, ama olmayınca olmuyor işte, dr daha yeni başladık biraz birşey var gibi puregonu kullan bakalım dedi ondan moralim çöktü böyle,
ve ilaç rakamı 1850 offfffffffff, eşim çıldırdı tabi duyunca, bende çok üzüldüm sürekli böyle birşeye maruz kalmak ve parayı hep bunun için harcamak yanı nolurdu normal yoldan oluverseydi, hadi tüpsede 1. denemede olsaydı olan kalsaydı ,
nekadar dayanıcam bu baskıya bilemiyorummmmm, sizinde kafanızı moralinizi bozmamak için girmedim siteye, ama durum bu genede her ilacı yapışımda umut ve ümitle yapıyorum neolurneolmaz diye,
benım amh 0.10 du galiba gerçekten tükettim ben yumurtalarımı(( çok üzgünümmmm, sadece buraya anlatabiliyorummmmmmmmmmm,
genede bir ümit devam ediyorum, yazamazsam bana dua edin , çok sevgiler, herksin yolu ve şansı açık olsun bu uğurda uğraşmak, duygu yatırımı, para, enerji gerektiriyor allah güç ve sabır versin bizlere,
genede bir ümit devam ediyorum, yazamazsam bana dua edin , çok sevgiler, herksin yolu ve şansı açık olsun bu uğurda uğraşmak, duygu yatırımı, para, enerji gerektiriyor allah güç ve sabır versin bizlere,[/QUOT
canım sakın böyle düşünme biz sana böyle alışmadık lütfen eskisi gibi pozitif ol, iyi düşün iyi olsun rabbim dilerse 1 yumurtadanda verir.meryem anamıza eline erkek eli deymezken isa peygambere hamile kalmamışmıydı.rabbim yeterki ol desin sen duanı eksik etme hani nerde o SAVAŞÇI KADIN LÜTFENN TOPARLAN TATLIM DUALARIMIZ SENİNLE.birbirimizi tanımasakta ben senin pozitifliğini ve birşey duyduğunda belki bizlerede faydası olur diye burada bizlerle paylaşımlarına hayran kaldım.inşallah birdaha yazımların olumlu,pozitif olur ve güzel haberler getirirsin. BEN SENDEN ÇOK UMUTLUYDUM VE HALEN UMUTLUYUM sevgilerrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?