Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

çok sağol tatlım ewet mart sonu ama içimde bir korku birdaki aymı olsaki diye zaman zaman düşünceler değişiyor işte bende yaklaşık bir 20 gündür omega içiyorum hayıt arada bir başkada birşey yapmıyorum inşallah faydası olur arı sütü polenli çok iyi geliyor diye çok kişiden duymuştum fakat alerjik astımım olduğu için bir çoğunu kullanamıyorum heleki polen direk komalık olurum :))

nazencimi özledim bende tedavisi inşallah iyi gidiyordur

duş canım inşallah bu son olur....emin ol hergün dua ediyorum sana tatlım inşallah müjdemizi yazacaksın burda....

Son düzenleme:

cANIM İNŞALLAH TUTUNUR.aLLAHA EMANET OLUN.tAHLİL GÜNÜ NE ZAMAN?

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı bebeklere kavuşursun.

Çok sağol tatlım,ama maalesef hüsranla sonuçlandı yumurtalarımı toplama günüm...4 adet folükül ün hepsi boş çıktı..Hiç yumurta hücresi bulunamadı??...Her ay düzenli adet görürüm halbuki...Tamam rezervlerim azaldı biliyorum ama teknik bir aksaklık yada yanlış bir ilaç kullanımı olabilir diyorlar.Ben doktoruma çok inanıyorum,güveniyorum ama yıkıldım...Bu sonuca hazırlamamışım galiba kendimi..Şimdi dhea hapı verdi doktor,yan etkiside çok ama içmeye başladım..Doğal bitki kürleri yapacağım, duyduklarımı bildiklerimi..2 ay sonra tekrar başlayacağız,bakalım hayırlısı...Bu arada hamile kalan bebişi tutan herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum...Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.....

Canım benim çok sevindim senin adına..Allah hayırlısı ile kucağına almayıda nasip eder inşallah...Umutsuz yaşanmaz tabikii,umarım herşey hepimiz için iyi olur...

canım benimde 3 adet alınmıştı olgunlaşmamış mış madem öyle niye oldın tedaviyi bıraksaydın sonra suni rahimde biri orta kalite 4 hücreli ama zayıf olarak döllendi onuda ben istemedim zaten doktora labaratuara baştan beri hiç güvenmiyordum ve doktorumu değiştirdim.....ve üzüldüm tabiki ama kendimi hemen toparladım bundada vardır bir hayır dedim sende bir an önce toparla inşallah rabbim bu sonrakinde nasip edecektir tatlım.....

Merhaba benimde sorunum sizler gibi.
Fsh 11,5
amh 0,89
düzenli adet olurum hep.24-27 arası değişir. 2aydır ovulasyon testide kullanıyorum 11,gün çift çizgi çıkıyor yumurta sayım 5 adet genelde..
Durumum çokmu vahim ovulasyon testiyle çatladığınıda anlıyorum acaba içi boşmu yumurtluyorum.Banada yol gösterirseniz sevinirim.

Tedavi aşamasında 4 adet folükül gelişti.18 mm.oldu ve en son pregnyl iğnden 35 saat sonrada toplama işlemi yapıldı.Herşey yolunda,folükül var gelişim iyi deyip durdu doktorum..Hiç anlayamadımki???Herşeyin hayırlısı tabi..Umarım dediğin gibi bir sonrakine rabbim nasip eder....

Bu arada sen nerede tedavi oldun arkadaşım?Doktorundan neden memnun kalmadın?Ben memnunum ama sonuç kafamı çok karıştırdı???

Selam arkadaşım,hoşgeldin öncelikle...Ben 39 yaşındayım,rezervlerimin azalması normal tabi ama,yıllardır 2.çocuğa gebe kalamadım ne yazıkki....benim amh değerim 0,35 fsh hormonum 9 civarında...İlk deneme maalesef olmadı ama umutluyum ve hayırlısı diyorum...Allah hepimizin kalbine göre versin.....Sen ne durumlardasın??

Ben 32 yaşındayım çocuk yok 1,5 yıllık evliyim başta sadece eşimde sorun var diye öğrendik sonrada bende çikolata kisti ve rezerv sıkıntısı çıktı.tüp bebek tedavisinde bir sürü ilaçla 4 yumurta oluştu(Kendiliğinden 5 yumurta oluyor tüpte böyle bir durumda yaşadık birinin erken çatlamasıyla tedavim iptal edildi.)şuanda da durumumuz yok tüp için Rabbime bıraktım napıyım artık.ama tüp içinde geç kalma riskim var artık..

canım bendede çikolata kisti var ama amh dediğinizi yaptırmadım fsh 11 lerde benimde ama tüp bebekte ilkinde 10 ikincide 15 yumurta toplandı ama sonuç olarak sadece ilkinde 6 ikincide sadece 3 kaldı 2. kalite ve üçüde verilip hiç tutmadı sayıdan çok kalite önemli galiba çikolata kistinden kurtulmak imkansız sanırım sadece rabbimim nasip ettiği kişiler hamile kalıyor şans eseri.ah o şans bana gülermi diyorum.çok ot tükettim karışımlar... arada küçülsede olmadımı omluyor kimyasal gebelik yaşayan biriyim bunuda yumurta kaliteme bağladılar kalitesiz yumurta rahme tutunmaya çalışıp olmuyor.. bende bal çörekotu vs.. kullanıyorum inşaalah biyerden şifa buluruz.yaş benimde 30 allah nasip ettikten sonra 40 lardada oluyor ama bizim yumurtalarla zor sanırım rabbim bizede anneliği nasip eyleee tez vakitte inşalahhhhhhhhhh

Benim 1,5 cm kistim.eylülden beri değişmedi çok şükür ama sanırım yumurtalarım kaltesiz ve eşimdede sorun olduğu için ben hiç bi çeşit gebelik yaşamadım.

Ekin 79 canım hangi ovulasyon testini kullanıyorsun canım yazabilir misin.markası nedir ve fiyatı canım nedir canım.türükükle olan ımı kullanıyorsun ekincim

Ekin 79 canım hangi ovulasyon testini kullanıyorsun canım yazabilir misin.markası nedir ve fiyatı canım nedir canım.türükükle olan ımı kullanıyorsun ekincim

ben ebaydan pressed aldım onunla b,irlikte 40tane geldi markası yok canım

selam kızlar, epeydir giremedim,
su an puregon 45o doz gunde olmak uzere cumartesiye kadar kullanıcam, ama ben çok parlak bir sonuc bulurmuyum bilemedim, sanırım benim işim gerçekten zor,
herşeyi yapıyorum, meditasyon zihin gücü, bitkiseller, doğal gıdalar, pozitiflik, ama olmayınca olmuyor işte, dr daha yeni başladık biraz birşey var gibi puregonu kullan bakalım dedi ondan moralim çöktü böyle,
ve ilaç rakamı 1850 offfffffffff, eşim çıldırdı tabi duyunca, bende çok üzüldüm sürekli böyle birşeye maruz kalmak ve parayı hep bunun için harcamak yanı nolurdu normal yoldan oluverseydi, hadi tüpsede 1. denemede olsaydı olan kalsaydı ,

nekadar dayanıcam bu baskıya bilemiyorummmmm, sizinde kafanızı moralinizi bozmamak için girmedim siteye, ama durum bu genede her ilacı yapışımda umut ve ümitle yapıyorum neolurneolmaz diye,
benım amh 0.10 du galiba gerçekten tükettim ben yumurtalarımı (( çok üzgünümmmm, sadece buraya anlatabiliyorummmmmmmmmmm,

genede bir ümit devam ediyorum, yazamazsam bana dua edin , çok sevgiler, herksin yolu ve şansı açık olsun bu uğurda uğraşmak, duygu yatırımı, para, enerji gerektiriyor allah güç ve sabır versin bizlere,

Bu topiğe daha önce hiç yazmamıştım, daha önce hatırlar mısın bilmem başka bir topikte bir kaç kez konuşmuştuuk. Hatta Yuşa hazretlerine gittiğimde senin için de dua etmiştim. O yüzden arada senin yazdığın şeyleri okuyorum. (gizli sapığın var bak :)) Şimdi bunu okuyunca çok üzüldüm, ne kadar umut dolu ne kadar güzeldi yazdıkların. Vazgeçmek sana yakışmaz. Bak tanımadığın bana bile umutsun sen..
Sevgiler..

nazenin yapma böyle.sen ki burada yazılarınla bize enerji umut verdin şimdi kendine mi yetmiyecek enerjin.silkelen hayatım.silkelen.bak hafta sonu geliyor çık dışarı eğlen gez toz alış veriş yap.tedavi sürecinde senden dökülenlere bak.moral çok önemli.bunu artık burda hepimiz öğrendik.
dün ben bir prof.dan randevu almıştım gittim.doktor bana "bırak şu bebek muhabbetini at şu beyninden bak sen hamilesin ovakit.bana sen gibi kaç örnek geliyor ahhh keşke burda olsan da görsen"
rahatladım tabi biraz.ne kadar kafaya takmıyom desemde her vakit aklımızda demek.banada "git gez eğlen alış veriş yap"" falan gibi şeyler söyledi.doktor seçimi çok önemli psikolojimi düzeltti.dünyanın parasını verdiğim doktorlar bana hiç durma tüppp tüpppppp tüpppp deli oluyodum bu laflara.doktorum adı esra kuşçu başkent üni.hast.tavsiye ederim.ilgili biri demezsin prof.
bizim gibi adaylar maddi yönden yolunmayada müsait zaten.allah hakkımızda hayırlı olanı versin.
nazencim senin tasavvuva karşı ilgin olduğunudda biliyorum.bende senden destekleyici kitap yazarmısın bana diyecektim.kendine iyi bak canım.güçlü ol.

ilacın toplam rakamımı 1850 yoksa tekimi anlamadım. yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…