Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Amin Insallah tatlim benim.. guvenilir dr. bulmak okadar onemli ki.. seni dinleyecek ve empathy kuracak dr. sayisi cok az. bir suru hormon yukleniyor haliyle hassaslasiyoruz.

CANIM işte böyle ol sakın panik yapma.ben bir kitap okudum bilmiyorum okudunmu adı İÇİNDEKİ GÜCÜN SIRRINI KEŞFET.NURAY SAYARI.Tavsiye ederim şimdi bende pozitif düşünüyorum olumsuzlukları biz çağırıyormuşuz bizim bebeğimiz olacak inanç çok önemli rabbim bize verecek buna lütfen inan eğer içindeki ses olumsuz diyorsa sen o sesi bastır hayır benim bebeğim olacak allah bana verecek inşallah allahın izniyle emeklerimiz boş çıkmayacak allaha emanet ol tatlım.

canım ben kpds yi aldım ama bu sınavlar doyumsuz olduğu için doçentlik için üds dende 65 alsam fena olmaz ama sevinemiyorum çok sınırda bir puan aldım işime yarayacakmı yaramayacakmı yazın göreceğim her biri stres nedeni işte kocişinde işi stresli günde 3-4 tasarım yapıyor oda geriliyor telefonda söyleniyor bende amman spermlerin için gerilme diyorum keza bende önümdeki tedavi ve işimle ilgilli süreçleri düşününce gerim gerim geriliyorum direk yumurtalarımın çırpıldığını hissediyorum
sen nasılsın tedaviye hazırmısın ben dolaba litrelik hayıt sularını dizdim :) önce soğuk içmeyi sevmediğim için mikrodalgada bir iki sn. çevirdim oda olmadı soğuk içtim ama bardağa koyunca kokusu çok rahatsız ediyordu bende bir yöntem buldum nasılsa sadece benim içtiğim birşey açıyorum dolabı şişeyi dikiyorum kafaya nekadar içebilirsem :))) kendimi keş gibi hissediyorum ama bildiiğim en iyi bitki hayıt

ohhh ohhh negüzel olmuş senin adına sewindim canım inşallah doçentlikte olur :) bu yaz olmasa birdaki yaza hamişken fazla yorulmaman gerekir bu yaz sonu oturduğun yerde rahat rahat çalışırsın....kocişinde çok haklı ben şuan çalışmıyorum fakat okulda tasarım çıkaracağımız diye annecimiz ağlardı :)) ama çıktımmıda kimse o keyifi veremez benim kocişimde rejim yapmak istiyor spermlerime zarar vermede ne yaparsan yap diyorum :)) ahhhh bu keçi boynuzu pekmezi kocişimi kıpkırmızı hatta minik çaplı bir tosuncuk yaptı :)) şekilden şekile girdik yaaaaa.....
hayıtı canım günlük demle iç daha etkiliymiş ve sakın hiç birşeyde mikrodalga kullanma onların yaydığı ışın en tehlikelisiymiş ki bizleride ayrı bir etkiliyormuş yani yumoş ve spermlerimizi ben kaldıracak yer bulamadım şimdilik içini peçetelik vs olarak kullanıyorum :)) eşim bu duruma kahrolsada :)

kızlar yarın bu yazıyı kim görürse duş için bol bol lütfen dua etsin.....güzel haberimize az kalıyor :))

Son düzenleme:
canim benim Insallah guzel haberlerle sevinecegiz pazartesi gunu Insallah... Amin..

merhaba canım yoldaşlarım:),

görünen o ki, benden bu ay bir halt olmayacak, 450 doz kullanıpta bir taneyı bıle buyutemıyorsam artık ne bekleyim?, yarın gidicem dr a ultrasona ama benım pek umıdım yok, hem 4 gun femara kullan hem 6 gun puregon kullan , ıı ıııg olmadı valla, büyümedi, yoksa şimdiye bana sayı söylerlerdi enazından bir tane su mm olmus felan derlerdi,
eskiden 3 adete, tav dık, sonra 1 e razı olduk aha şimdi o da yok , üstelik dunya kadar para gitti offf ki ne offff,
yarın ne dıycek nasıl bir yol izleyecek bilemiyorum, ben önümüzdeki aykı reglimde dedeneyim derse son kez deneyeceğim. çünkü artık bunu sağlantı gibi hayatıma sokmamaya karar verdim.
olmuyorsa olmuyordur, olacağı varsa zaten oluyor, gerçekten olmayacaksa sen afedersiniz kızlarr ama poponu parçalasan ahanda olmuyor işte,

belki, yaş, belki olduğum genç yaşdaki kist ameliyatı, artık neyse sebep o işte,

son ıkı haftasonu bir seminere katıldım bahsettım size, illüzyonu aşmak, metin hara nın semineri,çok güzel bilgiler öğrendiğim gibi, düşüne gücü ile maddeye hükmetmeyi de yaptık, bildiğiniz yumurtayı düz bir seminde dik tuttuk, önce zihnimizde canlandırdık ve enerjimizi verdik, bu tabi kursun son dersiydi artık,

metin hasatlıkların zihinsel fizyolojik yapıısnı çözdüğünüzde heryei düzeltirsiniz diyor, örneğin, miyop gözdeki uzağı görememekten oluyor demi, kişi de gelecek korkusu varsa, o kaygı ile yetişip büyüdü ise, miyop olma ihtimali var. mide deki hastalıklar ise, olayların geçmişin , yaşanmışlıkların hazımsızlığından sindirilememesinden affedilememesinden oluyor diyor, gayet mantıklı aslında diyor,
boyun kasları ise, hayata dar bakışdan olur ve kronıkleşir diyor,
çok güzel çokkk kapsamlı bir kurs idi bu, bedendeki enerji noktalarını çakraları, sufi nefesini öğrendik,
bakalım kendimde uygulayacağım,

nuray sayarının kitabını okudum çokkkk oldu:),

mesela size bir tıo, kılo almak sosyal yaşamdan kopmak demektir diyor,ortaya çıkmak istemezsiniz, kendinizi soyutlarsınız, oraya buraya gitmek istemezsiniz ve otomatıkmak kılo alırsınız yersınız , kılo niye alıyoruzun sebebini bulmak lazım diyor, şeker hastalığı aslında hayattan tat alamamaktan kaygılardan korkulardan dolayı bedenın verdiği bir tepkidir diyor.

ve aslında daha doğmadan cenin haldeyken bizim anneden ve babadan gelen hücresel hafızalar ile seçtiğimiz yaşamımız, ve hastalıklarımız var diyor, sevgisiz bir birlikten olan cocuklarda bağışıklık sistemi kötüdür diyor tabi cok genel soylemler ama, katılan 40 kişi de çok farklı ve güzel örnekler oluşturdular.
felannn filannnn, benden bukadar, son durumu tabi paylaşırım, ama realiteyi nekadar değiştirirm bakalım göreceğiz:),

picossocum, imojececim, sevimlicim, düşcümü çok merak ediyorum bendee ama bana sankı olumlu oldu gibi geliyor inşallah, 3 yumurta ne muhteşem bir sayı :), hiç 3, 4 ,2 diye rakmaları azımsamayın valla, bakın bana 1 dahi yok:), hadi bakalım hepinizi çok çok öptümmm,
sevgilerr kızlar,

Son düzenleme:
nazenincim tatlim sana bisi demek dadogrusu yazmak istiyorum:) tatlim bazi kadinlar ivf tedavisi icin hazirlik doneminde kabul etmeselerde ki buna bende dahildim. yani baslarda cok korkmustum. ama denemekte fayda var diyorum tatlim. dhea yi dene istersen yabanci sitelerde uselik 40 indan sonra kullaniyorlar ivf icin. yani denesen. zaten ilk birinci ayda eger kotu olursa birakirsin. ama elbette bu tedavinin sana bir supriz yapmasini cani gonulden diliyorum.. Insallah hersey yolunda gider bitanem..

arkadaslar bugun Dus`un test sonucu degil miydi. kimsecikler bisiler yazmamis. nazenin haric tabiki.. ama merak ediyorum. hersey yolunda mi iyi mi diye..

canım bende bu ay başlıcaktım demiştim bu gün iğnelerimin 6. günüydü ve yumurta yok herhalde erken çatlamış, doktorda dünya başıma yıkıldı. bizim gibi yaşı ileri olanlar için 1 ay gecikmesi ne demek doktor ginera verdi 20 gün sonra gel başlayalım dedi vurduğum iğneler zaten pahalı 6 gün maliyet 2 bin çöpe gitti.gerçekten zor allah yardımcımız olsun inşallah senden güzel haberler gelir.ben yine kendime teselli verdim şer gibi gözükür ama her şerde bir hayır arayın demiş rabbim bakalım gelecek aya ne olur.ne yapalım şimdilik pes etmek yok zaten bu benim için son allah emeğimizi boşa çıkarmasın.ha bide doktorum hayıt içme dedi belki erken o çatlatmıştır dedi . sevgiler

Son düzenleme:

kocişin aslında çok rahat rejim yapabilir abur cubur olmadığı sürece sebze meyve ve dengeli proteinle spermlere birşeycikler olmaz birde spor yaparsa harika olur
hayıtı bende demleyerek içiyordum hatta alıp ben öğütüm ama böyle bilmemne köyünden şişelenmiş doğal hayıt suyu buldu annem hayıtın tadını kokusunu bildiğim için gayet güvendim bayağıda keskin bu şişeler bitsin gene demlemeye döneceğim bende
mikrodalgadan vazgeçemiyorum hayat kurtarıcı bir icat her dakika elimin altında malesef

düş hamile allahıma şükürler olsun....
bilgisayarı bozukmuş bi kaç güne kadar gelip tüm detayları yazar...

çok mutluyumm nasıl bi moral bu yaaa süperrrrrr

Son düzenleme:
OKADAR SEVINDIM KI ANLATAMAMMMMMM... kissslar bu bu topikte bugun bayram var bayrammmmmm :) Duscugum Allah Tamamina erdirsin.. enminim cok istiyordur burada yazmayi simdi..
Hamileligin keyfini cikart bitanemmm.. Bizlere de dua et emi.. iki tane transfer sana ikiz olarak geri donebilir :) seni cok seviyoruzzz..

bende test gunun bugun oldugunu biliyordum sevimli arkadas iki gun var diyince bende sasirmistim..
cok sevindim ama inan ki..

bende test gunun bugun oldugunu biliyordum sevimli arkadas iki gun var diyince bende sasirmistim..
cok sevindim ama inan ki..

bende duşun formuna girdim ayın 10 da trasver olduğunu yazıyodu ordan çıkardım saydım bu gün 10. gün oluyor o yüzden yazdım çok sevindim şimdi hamile haberini duyunca allah tamamına erdirsin canım

belkide erken mi test yaptilar acaba bilemiyorum ki. sadece benimbildigim pazartesi gunu testi olacagiydi.. Sonucu cok guzel sukurler olsun.. Allah tamamina erdirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…