ne güzel canım bende hep ahh ahhh ilk doktorum diyordum fakat söylediği gibi keşkelerle olmuyor.....şimdiki doktoruma güveniyorum başkası olsa hemen gel derdi ki kendi doktorum öyle demişti bu 2 3 ay dinlen başka doktora gider diye endişesi bile olmadı oysaki ben ona kesin karar vermiş gibide değildim duymuşsundur formda ankara anatolia inşallah son olur.....senin yurt dışıydı sanırım.....inşallah tek benim değil hepimizin son olur.....
canım ben kpds yi aldım ama bu sınavlar doyumsuz olduğu için doçentlik için üds dende 65 alsam fena olmaz ama sevinemiyorum çok sınırda bir puan aldım işime yarayacakmı yaramayacakmı yazın göreceğim her biri stres nedeni işte kocişinde işi stresli günde 3-4 tasarım yapıyor oda geriliyor telefonda söyleniyor bende amman spermlerin için gerilme diyorum keza bende önümdeki tedavi ve işimle ilgilli süreçleri düşününce gerim gerim geriliyorum direk yumurtalarımın çırpıldığını hissediyorumcan ya nası güldüm vallahi bende yumurtadan tiksindim artık her baktığımda kendim aklıma geliyorum....... bekle her ayki yumurta hatta aylar içiresindeki tüm yumurtalar birbirinden bağımsız olurmuş.....hiç belli olmaz önümüzdeki ay daha iyi olabilir tatlım......buarada sınav hazırlıkları ne durumda kaderdaşım yumrtadaşım bölümdaşım :))))
canım ben kpds yi aldım ama bu sınavlar doyumsuz olduğu için doçentlik için üds dende 65 alsam fena olmaz ama sevinemiyorum çok sınırda bir puan aldım işime yarayacakmı yaramayacakmı yazın göreceğim her biri stres nedeni işte kocişinde işi stresli günde 3-4 tasarım yapıyor oda geriliyor telefonda söyleniyor bende amman spermlerin için gerilme diyorum keza bende önümdeki tedavi ve işimle ilgilli süreçleri düşününce gerim gerim geriliyorum direk yumurtalarımın çırpıldığını hissediyorum
sen nasılsın tedaviye hazırmısın ben dolaba litrelik hayıt sularını dizdim :) önce soğuk içmeyi sevmediğim için mikrodalgada bir iki sn. çevirdim oda olmadı soğuk içtim ama bardağa koyunca kokusu çok rahatsız ediyordu bende bir yöntem buldum nasılsa sadece benim içtiğim birşey açıyorum dolabı şişeyi dikiyorum kafaya nekadar içebilirsem :))) kendimi keş gibi hissediyorum ama bildiiğim en iyi bitki hayıt
merhaba canım yoldaşlarım:),
görünen o ki, benden bu ay bir halt olmayacak, 450 doz kullanıpta bir taneyı bıle buyutemıyorsam artık ne bekleyim?, yarın gidicem dr a ultrasona ama benım pek umıdım yok, hem 4 gun femara kullan hem 6 gun puregon kullan , ıı ıııg olmadı valla, büyümedi, yoksa şimdiye bana sayı söylerlerdi enazından bir tane su mm olmus felan derlerdi,
eskiden 3 adete, tav dık, sonra 1 e razı olduk aha şimdi o da yok , üstelik dunya kadar para gitti offf ki ne offff,
yarın ne dıycek nasıl bir yol izleyecek bilemiyorum, ben önümüzdeki aykı reglimde dedeneyim derse son kez deneyeceğim. çünkü artık bunu sağlantı gibi hayatıma sokmamaya karar verdim.
olmuyorsa olmuyordur, olacağı varsa zaten oluyor, gerçekten olmayacaksa sen afedersiniz kızlarr ama poponu parçalasan ahanda olmuyor işte,
belki, yaş, belki olduğum genç yaşdaki kist ameliyatı, artık neyse sebep o işte,
son ıkı haftasonu bir seminere katıldım bahsettım size, illüzyonu aşmak, metin hara nın semineri,çok güzel bilgiler öğrendiğim gibi, düşüne gücü ile maddeye hükmetmeyi de yaptık, bildiğiniz yumurtayı düz bir seminde dik tuttuk, önce zihnimizde canlandırdık ve enerjimizi verdik, bu tabi kursun son dersiydi artık,
metin hasatlıkların zihinsel fizyolojik yapıısnı çözdüğünüzde heryei düzeltirsiniz diyor, örneğin, miyop gözdeki uzağı görememekten oluyor demi, kişi de gelecek korkusu varsa, o kaygı ile yetişip büyüdü ise, miyop olma ihtimali var. mide deki hastalıklar ise, olayların geçmişin , yaşanmışlıkların hazımsızlığından sindirilememesinden affedilememesinden oluyor diyor, gayet mantıklı aslında diyor,
boyun kasları ise, hayata dar bakışdan olur ve kronıkleşir diyor,
çok güzel çokkk kapsamlı bir kurs idi bu, bedendeki enerji noktalarını çakraları, sufi nefesini öğrendik,
bakalım kendimde uygulayacağım,
nuray sayarının kitabını okudum çokkkk oldu:),
mesela size bir tıo, kılo almak sosyal yaşamdan kopmak demektir diyor,ortaya çıkmak istemezsiniz, kendinizi soyutlarsınız, oraya buraya gitmek istemezsiniz ve otomatıkmak kılo alırsınız yersınız , kılo niye alıyoruzun sebebini bulmak lazım diyor, şeker hastalığı aslında hayattan tat alamamaktan kaygılardan korkulardan dolayı bedenın verdiği bir tepkidir diyor.
ve aslında daha doğmadan cenin haldeyken bizim anneden ve babadan gelen hücresel hafızalar ile seçtiğimiz yaşamımız, ve hastalıklarımız var diyor, sevgisiz bir birlikten olan cocuklarda bağışıklık sistemi kötüdür diyor tabi cok genel soylemler ama, katılan 40 kişi de çok farklı ve güzel örnekler oluşturdular.
felannn filannnn, benden bukadar, son durumu tabi paylaşırım, ama realiteyi nekadar değiştirirm bakalım göreceğiz:),
picossocum, imojececim, sevimlicim, düşcümü çok merak ediyorum bendee ama bana sankı olumlu oldu gibi geliyor inşallah, 3 yumurta ne muhteşem bir sayı :), hiç 3, 4 ,2 diye rakmaları azımsamayın valla, bakın bana 1 dahi yok:), hadi bakalım hepinizi çok çok öptümmm,
sevgilerr kızlar,
arkadaslar bugun Dus`un test sonucu degil miydi. kimsecikler bisiler yazmamis. nazenin haric tabiki.. ama merak ediyorum. hersey yolunda mi iyi mi diye..
duş ayın 10 da trasver olmuş. 2 günü var inşallah pozitifle gelir sonuç.
ohhh ohhh negüzel olmuş senin adına sewindim canım inşallah doçentlikte olur :) bu yaz olmasa birdaki yaza hamişken fazla yorulmaman gerekir bu yaz sonu oturduğun yerde rahat rahat çalışırsın....kocişinde çok haklı ben şuan çalışmıyorum fakat okulda tasarım çıkaracağımız diye annecimiz ağlardı :)) ama çıktımmıda kimse o keyifi veremez benim kocişimde rejim yapmak istiyor spermlerime zarar vermede ne yaparsan yap diyorum :)) ahhhh bu keçi boynuzu pekmezi kocişimi kıpkırmızı hatta minik çaplı bir tosuncuk yaptı :)) şekilden şekile girdik yaaaaa.....
hayıtı canım günlük demle iç daha etkiliymiş ve sakın hiç birşeyde mikrodalga kullanma onların yaydığı ışın en tehlikelisiymiş ki bizleride ayrı bir etkiliyormuş yani yumoş ve spermlerimizi ben kaldıracak yer bulamadım şimdilik içini peçetelik vs olarak kullanıyorum :)) eşim bu duruma kahrolsada :)
imojumm bak sıra bize gelio inşallahhhhh...:
ilk hamilemiz:)))
bende test gunun bugun oldugunu biliyordum sevimli arkadas iki gun var diyince bende sasirmistim..
cok sevindim ama inan ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?