Kızlar yarına doktorla randevum var. reglimin ikinci günü testlerimi yapacak sanırım. :18: nolurr benim için dua edinbiraz kaygılıyım, biraz heyecanlı... benim halimde bir siz anlarsınız. Allah yardımcımız olsun.
Kızlar yarına doktorla randevum var. reglimin ikinci günü testlerimi yapacak sanırım. :18: nolurr benim için dua edinbiraz kaygılıyım, biraz heyecanlı... benim halimde bir siz anlarsınız. Allah yardımcımız olsun.
nazenin sagol canım iyiyim cok sükür 10+4 günlük oldu dua ediyorum hayırlısı ile 12 hafta gelsin artık diye allah herkese nasip etsin insallah seninde son kez toplanıyo transfere az kalmısgüzel haberlerle gel insallah bu arada imoj picasso kızlar nerdesiniz emikad sen nasılsın?
cANIM BİZDE YUMURTA TOPLANDI AMA döllenme olmadı.Malesef.Kısmet.
emikad canım cok gecmis olsum Allah bir daha böyle aksilikler yasatmasın biliyomusun bilmiyorum ama benim de basıma geldi 1 denemede 5 yumurtadan 1 tane güc bela döllendi deger düsük basladı olmadı cok üzülmüsdüm 2 denemede o bir taneyide bulamadım bide üstüne esimin yanında doktor olumsuz olumsuz konusdu durdu dünyam basıma yıkıldı ama inanmadım o doktor ne derse desin olucak allah bana nasip edecek dedim cok sükür 3 deneme de 4 yumurta geldi ama 3 tanesi de 1 kalite cok iyi cıktılar lemi bey bana cok iyi ama yaradan eger istemeze olmaz simdi yapacagın tek sey el ac bol bol dua et demisdi cok sükür 3 tuttu.Sana dedigim gibi benim doktoruma 3 ay gecsin mutlaka git insallah nasipin ordadır kendine iyi bak
Düss bana da dua et neolur adetimin ilk gunü memorialde basliycam..Allahım son olsun ne olur....
Az ilaç ile tedaviye basliyacaklar. Kızlar birsey soracağım yumurtalik rzervi az olan kisilerde yumurtann belli buyukuge ulaşıp çatlamasın dahamı kısa sürüyor
Düss bana da dua et neolur adetimin ilk gunü memorialde basliycam..Allahım son olsun ne olur....
Az ilaç ile tedaviye basliyacaklar. Kızlar birsey soracağım yumurtalik rzervi az olan kisilerde yumurtann belli buyukuge ulaşıp çatlamasın dahamı kısa sürüyor
ses cok sevindim insallah hersey güzel olucak benim önceki denemelerde yüksek dos olmusdu uzun sürmüsdü yumurtaların gelmesi en son tedavide düsük doz kullandım 8 günde yumurtaları topladı yani daha kısa sürüyo tedavi ,emikad merıonel kullandım ama ilaclar 1milyarı anca buldu bahcecide 3 ,5 milyar tutmusdu
dillara hayırlısı olsun canım da ignelereden mi dedin ya bende hiç olmadı ya böyle birşey duymadım dr sorsaydın keşke
bebekistiyoruz rezer azlıgı bende de var ama sendeki biraz fazla canım ama pes etmek yok tekrar tekrar deniyecegiz
yalnız başlamadan önce bazı karışımlar var onlardan kullan bal çörek otu tarçın bunları karışltır yumurta kalitesi için hayıt suyu iç mutlaka sabah akşam
birde bana dr dhea önermişti dr sor canım bunuda
adetlerinde azalma var mı peki
ben pazrtesi burda olacagım canım sorularına cevap veririm seve seve önce rahat ol dengeli beslen iyi akşamalar
selam kizlar ,hanimlar nasilsiniz?????
Ben sizlere birsey sorcam !
Benimde adetim düzensiz geliyor ,yani anliyacaginiz bir geliyor bir gelmiyor!
Ben iki ay sonra tüp bebek tedavisine basliyacagim allahin izniyle.
bu ay dogum kontroll hapi alicagim biraz düzene girsin diye yani iki ay kulancam simdi ise temuzda ya regl olmassam ?? diyelim hap bitti ama kanama yok !
Yine de tüpe baslarlarmi aceba!!
cünki ignelerle saten yumurtalar gelisiyor !!
Yani sunni bir gelisim oluyor!
SIZCE?????
tskler
iyi aksamlar
arkadaşlar topiğinize bakarken gözüme bişey çarptı, bu konulara yeniyken nette çok dolanıyordum Seval Taşdemire ben de sormuştum fsh düşünce tüp yaptır demişti. Benim doktorum tam tersine hiç beklemeyeceğiz o fsh daha da yükselirse tüp te hayal olur demişti. Hatta biz fsh falan filanı tedavide unuttuk gitti sadece çikolata kistinden ameliyat olduğuımda ben meraktan baktırmıştım değişiklik var mı diye. Yani bi kere ölçüldü o kadar. fsh 17 idi. 3 yumurtam oldu. Hamile kaldım doğum yaptım 3 ay önce. ama bu benim deneyimim tabi ki her hasta farklıdır her hastaya yaklaşım farklıdır. Ama aklınızda olsun bu da. Allahım hepinizin yüzünü güldürsün inşallah tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?