31 yaşındayım. 4 tane yumurtam oluştu. 1 tanesi elendi 3 tanesi döllendi ve kaliteli embriyo haline geldi. öncesinde bir rahimimde kist ve polip gördü doktor ama kafaya takılacak bir şey değil sen tedavine odaklan dedi. bana rezervimin az olduğunu da özellikle belirttiler. sonuc:) pozitif.
ilaç kullanırken hep olumlu düşündüm. yumurtalarım 3 tane toplandığında da olabileceğin en iyisini diledim zira elimden başka ne gelebilirdi ki?
allahıma şükürler olsun..henüz öğrendim hamileliğimi..umarım sağlıcakla da devam ederim.
darısı herkesin başına..
yavaş yavaş derken tedaviye başlayacağım yumurtalar toplanacak içlerinden olgun ve kaliteli olanları dondurulacak belki bu işlemi yeteri kadar kaliteli ve olgun yumurta toplanana kadar devam edecekmiş havuz sistemi diyorlar anladığım kadar ile yumurta rezervi az veya azalma olan kadınlarda uygulanabiliyormuş şansı arttırmak için bende yeni duydum açıkçası çok bilgimde yok
selam , aynısı bana uygulanıyor su anda, bu ay 3 toplandı 2 sı dollendı, gene dondruldu onceden de bır var, su an 4 tane dondurulan var, mayıs ayında da ıgnelerı olup artık ne kadar gelırse ıkı bır uc sonlandırıyoruz dedı dr, zıra uc aydır ust uste yapılıyor olacak, gene regl olmayı beklıyorum,
bende de pgt bakılacak cunkı daha evvel ıkı kurtaj oldu kalbı atmadıgı ıcın, o yuzden bukadar zahmet bır ara umudumu kaybetmıstımi sonra gene toparladım, sımdı gene umutluyum , artık bu son olsun zıra cokkk ama cokkk yoruldummmmm
herkese sevgılerr,
bu arada ımoje dus, picasso , sızler de durum ne???
cnm baktım ama yokkkkkk ole bı testttttnapcam bılmıommmm sonuc kötu olcaktr emınımm.cunku okdr ılaca ragmen sadece 3 yumosum toplanmısttıı.bırı hatta yenı gelıosuuuuduuuuu..durum vahım yanııı......senı tanımak ısterım cnm senın durumlar neee
Bilemiorum sindi biosteron uyarici kullancam iki auy sonrasi belli deill.insallh yumyumoslrim bitmesssSelam Canim,
Ben ilk denememe baslayacagim hayirlisiyla. Tup bebek yapacagiz, tabi eger dr igneler sonrasi yumoslari begenirse, kac adet olacak-nasil olacak cok merak ediyorum.Benim normalde her ay 5 yumurtam filan oluyor, ama kac adet gelisir bilmiyorum tabi. Dr da saydiginda, normalde 10 hatta 15 adet goruyoruz dedi, bu testi istedi. Zaten sen de tup bebek yapacaksan, bakilmasi da gerekli degidildir belki. Gonlunu ferah tut, bir yola girmissiniz zaten. Sen 1 kez denedin sanirim,yenisi ne zaman?
cnm baktım ama yokkkkkk ole bı testttttnapcam bılmıommmm sonuc kötu olcaktr emınımm.cunku okdr ılaca ragmen sadece 3 yumosum toplanmısttıı.bırı hatta yenı gelıosuuuuduuuuu..durum vahım yanııı......senı tanımak ısterım cnm senın durumlar neee
selam , aynısı bana uygulanıyor su anda, bu ay 3 toplandı 2 sı dollendı, gene dondruldu onceden de bır var, su an 4 tane dondurulan var, mayıs ayında da ıgnelerı olup artık ne kadar gelırse ıkı bır uc sonlandırıyoruz dedı dr, zıra uc aydır ust uste yapılıyor olacak, gene regl olmayı beklıyorum,
bende de pgt bakılacak cunkı daha evvel ıkı kurtaj oldu kalbı atmadıgı ıcın, o yuzden bukadar zahmet bır ara umudumu kaybetmıstımi sonra gene toparladım, sımdı gene umutluyum , artık bu son olsun zıra cokkk ama cokkk yoruldummmmm
herkese sevgılerr,
ordamisin hulyaaaa off kendimi cok yalniz hissediyorum uyuyamadim
canim iki yumurta olmus 3 yolda.bilmem iymi az degilmi of of.dr.diyor büyümelerini beklicegiz.sence nasil ?olurmu dersin?
canım olur insallah, benimde 4 tane cıkmısdı biliyosun benim de icim de korkular vardı ama iste oldu
moralini bozma rabbim insallah sana da nasip edicek kendine iyi bak
31 yaşındayım. 4 tane yumurtam oluştu. 1 tanesi elendi 3 tanesi döllendi ve kaliteli embriyo haline geldi. öncesinde bir rahimimde kist ve polip gördü doktor ama kafaya takılacak bir şey değil sen tedavine odaklan dedi. bana rezervimin az olduğunu da özellikle belirttiler. sonuc:) pozitif.
ilaç kullanırken hep olumlu düşündüm. yumurtalarım 3 tane toplandığında da olabileceğin en iyisini diledim zira elimden başka ne gelebilirdi ki?
allahıma şükürler olsun..henüz öğrendim hamileliğimi..umarım sağlıcakla da devam ederim.
darısı herkesin başına..
herkese sevgılerr,
Semramus canım hayır nazenin tedavisi istanbulda ümit özekici doktoru
nazenin sagol canım iyiyim cok sükür 10+4 günlük oldu dua ediyorum hayırlısı ile 12 hafta gelsin artık diye allah herkese nasip etsin insallah seninde son kez toplanıyo transfere az kalmısselam , aynısı bana uygulanıyor su anda, bu ay 3 toplandı 2 sı dollendı, gene dondruldu onceden de bır var, su an 4 tane dondurulan var, mayıs ayında da ıgnelerı olup artık ne kadar gelırse ıkı bır uc sonlandırıyoruz dedı dr, zıra uc aydır ust uste yapılıyor olacak, gene regl olmayı beklıyorum,
bende de pgt bakılacak cunkı daha evvel ıkı kurtaj oldu kalbı atmadıgı ıcın, o yuzden bukadar zahmet bır ara umudumu kaybetmıstımi sonra gene toparladım, sımdı gene umutluyum , artık bu son olsun zıra coz kalmı ama cokkk yoruldummmmm
herkese sevgılerr,
Canım hayırlı olsun.Çok sevindim.Allahım kucağına alıp büyütmek nasip etsin.
Bilemiorum sindi biosteron uyarici kullancam iki auy sonrasi belli deill.insallh yumyumoslrim bitmesss
Bu ne ilaci hulyacim neden verdiler sana bu ilaci Bu arada evet 1 aydan fazla oldu regli olmadim streste yaptim olmadi diye off off ilk defa oluyo insallah ilaclardan kaynaklaniyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?