Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Yuce Rabbim tamamina erdirsin... Anneler gununu anne olarak gecireceksin senin adina cok sevindim canim..

selam , aynısı bana uygulanıyor su anda, bu ay 3 toplandı 2 sı dollendı, gene dondruldu onceden de bır var, su an 4 tane dondurulan var, mayıs ayında da ıgnelerı olup artık ne kadar gelırse ıkı bır uc sonlandırıyoruz dedı dr, zıra uc aydır ust uste yapılıyor olacak, gene regl olmayı beklıyorum,
bende de pgt bakılacak cunkı daha evvel ıkı kurtaj oldu kalbı atmadıgı ıcın, o yuzden bukadar zahmet bır ara umudumu kaybetmıstımi sonra gene toparladım, sımdı gene umutluyum , artık bu son olsun zıra cokkk ama cokkk yoruldummmmm

herkese sevgılerr,
bu arada ımoje dus, picasso , sızler de durum ne???

canım slm inşallah bu sefer muradına erersin çok zor biliyorum birşey sormak istiyorum kalp atışı olmadı demişsin 2 defada genetiklerinize bakıldımı kromozanlarınıza pıhtılaşma testleri vs. yoksa sebepsizmi kalp atışı durdu sevgiyle kal herşey gönlünce olsun..

Selam Canim,

Ben ilk denememe baslayacagim hayirlisiyla. Tup bebek yapacagiz, tabi eger dr igneler sonrasi yumoslari begenirse, kac adet olacak-nasil olacak cok merak ediyorum.Benim normalde her ay 5 yumurtam filan oluyor, ama kac adet gelisir bilmiyorum tabi. Dr da saydiginda, normalde 10 hatta 15 adet goruyoruz dedi, bu testi istedi. Zaten sen de tup bebek yapacaksan, bakilmasi da gerekli degidildir belki. Gonlunu ferah tut, bir yola girmissiniz zaten. Sen 1 kez denedin sanirim,yenisi ne zaman?

Bilemiorum sindi biosteron uyarici kullancam iki auy sonrasi belli deill.insallh yumyumoslrim bitmesss

ordamisin hulyaaaa off kendimi cok yalniz hissediyorum uyuyamadim

İnan çok iyi anlıyorum seni hepimizin ortak özlemi bu Yüce Rabbim çok büyük çok istiyoruz inanıyorum ki bu kadar istedikten sonra yılmadan umudumuzu yitirmeden bu yolda devam edersek mutlu sona ulaşacağız bizler bu yolda daha fazla mücadele etmek zorundayız kader kısmet ne dersek diyelim mücadele ederkende maddi manevi çok yıpranıyoruz muhakkak ama şöyle düşünmek lazım galiba Allah o gücüde bize veriyor benim de 4.denemem olacak ilerleyen aylarda kısmetse başlayacağım benimde kayıplarım oldu 6 aylık hamileyken ikizlerimi aldırmak zorunda kalmıştım suları bitmişti malesef zor zamanlar geçirdim hepimiz aynı şekilde farklı sıkıntılar yaşıyoruz ama yinede hayat devam ediyor dimi Umutla yola devam Yüce Rabbim hepimizin gönlüne göre en hayırlısını en güzelini nasip etsin arkadaşlar hepimizin dularını kabul etsin inşallah

ordamisin hulyaaaa off kendimi cok yalniz hissediyorum uyuyamadim

Bebeimm ya uyuyup kalmisin iphoneden gudiodum yatakataaTuhhh bitanemm nie uzgunsun zmn zmn hepimisde olur yalniz hissetmelerr mesela ben son bi haftadirr oleyimmmm.bak cnm herseyi kendi olruna birak su hastaligi kafandan sil takinca gepmez o melet.elbet bi gun gelcekk ha bu ay hamis kalmisin ha obür ay...kalcan ya nihayetindeeee

canim iki yumurta olmus 3 yolda.bilmem iymi az degilmi of of.dr.diyor büyümelerini beklicegiz.sence nasil ?olurmu dersin?

canım olur insallah, benimde 4 tane cıkmısdı biliyosun benim de icim de korkular vardı ama iste oldu
moralini bozma rabbim insallah sana da nasip edicek kendine iyi bak

Kizlar gelEcek yil bgun bise de insaallah surprizler yapilsi nn.bisim de gunumuz olur unarimmmm

Canım hayırlı olsun.Çok sevindim.Allahım kucağına alıp büyütmek nasip etsin.

nazenin senin ankarada ydı tedavin sanırım.ne kadara maloldu merak ediyorum bu havuz olayı.bir de doktorun kimdi.kısmetse nezaman transferin peki?

nazenin sagol canım iyiyim cok sükür 10+4 günlük oldu dua ediyorum hayırlısı ile 12 hafta gelsin artık diye allah herkese nasip etsin insallah seninde son kez toplanıyo transfere az kalmısgüzel haberlerle gel insallah bu arada imoj picasso kızlar nerdesinizemikad sen nasılsın?

fıstıklar merhaba,
ya çok giremiyorum topiğe ama arada gene haberlerinizi alıyorum,
ben istanbuldayım semoş cum doğru söylemiş semranus, ümit beye gidiyorum ben cok memnunum, bahceci beni yolladı artık senden birşey çıkmaz diye ama bak 2 aydır su an dondurulan 3 embrıom oldu, bu son mayıs ayı yani yarın kontrolum var ıkıncı gunum, bu ayda yapıcaz ve bu ayda 3 felan toplarız diyor hoca, sonra ıclerınden en ıyısı seçılmeye çalışılcak , inşallah kısmetse ay sonuna doğru da transfer olur herhalde, hersey yolunda giderse,
bu sistem biraz maliyetli, ust ıste 3 ay ayrıca yorucu, ama elimizde yum olması açısından mecburduk bende kıt kıt çıkıyordu yum biliyorsunuz,
ılaçlar piyasaya göre 50 tl, belki 70, tl daha uygun olabiliyor ama genelde pahalı biliyorsunuz puregon bir tup 700,800 tl, eh kaçgun kullanıyorsun, tahlileri felan var, muayeneden ucret almıyor tabi her gidişte ama, ortalama 5.5 , 6 bin bir aylık maliyet, yalnız sanırım, son ıkı ay ıcın biraz indirim yapacaklar gibi, eşim konusuyor tabi genelde ben pek bilmiyorum,

kızlar tabi hersey kısmte , çok yum olsada sonucta , tutmayacaksa tutmuyor, tutan bir yum ile bile tutuyor, o yüzden son kez deniyorum ben ve sabırla bekliyorum bende miyomlarda biliyorsunuz, o yüzden aslına bakarsanız biraz hayal gibi görünüyor ama , denemek ve herseyı yaptım demek istedim,

bu ara pek yazamam o yüzden merak etmeyin hersey yolunda giderse ben size bilgi veririm
herkese çok çok sevgller,

düşş çok sevindim senin adına hadı 12 de olcak 22 de :) fıstıkk , ikiz bebekler doğunca görürsün ne şirin olcaklar :))))

Bilemiorum sindi biosteron uyarici kullancam iki auy sonrasi belli deill.insallh yumyumoslrim bitmesss

Bu ne ilaci hulyacim neden verdiler sana bu ilaci Bu arada evet 1 aydan fazla oldu regli olmadim streste yaptim olmadi diye off off ilk defa oluyo insallah ilaclardan kaynaklaniyordur..

Bu ne ilaci hulyacim neden verdiler sana bu ilaci Bu arada evet 1 aydan fazla oldu regli olmadim streste yaptim olmadi diye off off ilk defa oluyo insallah ilaclardan kaynaklaniyordur..

Cnm dhea uyarici aman iste ole dedilerr cok okumadimm biktim artik prospektus okumaktannn.yha cnm mucizelere inannnn belkide hamisssinnnnnnn yap bi tesstttt okurmu olur haber etttt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…