Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

aynen öyle cnm 33 yaşına yeni girdim yaşım geçiyo diye çok stres yaptım aslında bir buçuk yılda 3 deneme arka arkaya ama şimdi daha iyiyim doktorumun söylediklerini uygulayacağım bu tedavide daha yavaş yavaş ilerleyeceğiz dedi kısmetse inşallah bu sefer kucağıma alacağım allahın izniyle Yüce Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnan hergün dua ediyorum inanarak dua ediyorum rabbim bir gün hepimize verecek inşallah umut verdin bana tekrar teşekkürler :)))))))))

Canım bukadar yaklışıp uzaklaşmakta elbette ayrı bir acıdır.ama güzel yanı sıkçada hamile kalabilmişsin.bu çokk çokk güzel.ben 1 kere dış gebelik geçirdim.bunu, doktorlarım hamile geçmişi var sayıyor.bana da çok komik geliyorr.

ayrıca yavaş yavaş derken neyi kastediyor doktorun anlamadım:44:

slm canim iyi gidiyor tadavi simdi 12 gündeyim yarin ultrason var.iynelere devam.haftaya toplanir yumurtalar insallah.bügün narkos termin vardi anlati iste bakalim.ama gayet iyi.umarim sende iysindir.

cok sevindim dilara güzel haberlerini bekliyoruz bende iyiyi bol bol dinleniyorum insallah sıra sıra dogururuz yanıma arkadaslar bekliyorum

AMh yine kan tahliliylen bakiliooo dimi kislar .yha bn genetik de fakultede test oldum hep ama onu bilmiorumm onuda olmusmuyumdurkii kapsamli testlerdi hepsi eve gidince bakayim barii

Merhaba hlycn;

evet kandan bakiyorlar, birkac gun suruyor test. Sen baktin mi raporlarina, bakilmis mi?

Merhaba Arkadaslar;

Sizlere bir sorum olacak, bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Ben de 1 hafta kadar sonra tevadiye baslayacagim. Bu donemde -igneler yapilirken ve - transfer sonrasi dinlenmek cok onemli mi? Yani doktorlariniz, bu konuda nasil yorum yaptilar, normal gunluk duzen mi onerdiler yoksa dinlenmek-uyku onemli mi?

basakcim benim fikrim senin durumunla ilgili havus sistemi az yumurta ureten ler icin daha uygun diye dusunuyorum. senin 9 - 5 - 7 yumurta toplanmis daha once. bence "ptg" yontemi var embryolarin icerisinden en iyisini seciyorlar onu uygulasalar daha mantikli gibi geldi bana. yani en saglikli embryoyu seciyorlar aralarindan. yine de elbette sen ve dr. bilir ama cok fazla okudugumuz icin kendi fikrimi yazmak istedim. umarim son tedavinle bebegini kucagina alirsin... Amin..

ayrıca yavaş yavaş derken neyi kastediyor doktorun anlamadım:44:

yavaş yavaş derken tedaviye başlayacağım yumurtalar toplanacak içlerinden olgun ve kaliteli olanları dondurulacak belki bu işlemi yeteri kadar kaliteli ve olgun yumurta toplanana kadar devam edecekmiş havuz sistemi diyorlar anladığım kadar ile yumurta rezervi az veya azalma olan kadınlarda uygulanabiliyormuş şansı arttırmak için bende yeni duydum açıkçası çok bilgimde yok

aslında çok haklısın cnm bende yeni duydum bu sistemi doktorum son negatif sonuçlanan tedaviden sonra söyledi bana en son tedavimde 3.denememde 7 tane yumurta toplandı 4 tanesi olgun çıktı 2 tane yumurtam döllendi 2 side kaliteli embryoydu.2.gün transfer ettiler anne rahminde büyüsün dediler ve 4 hücreliydiler anladığım kadarıyla olgun ve kaliteli yumurta sayısını çoğaltmak için ve dolayısıile şansı artırmak için bu sistemi bana uygulamak istedi böyle işte cnm bende doktorum böyle söyleyince sizlerle paylaşmak istedim

RÜYAMDA bir kız çocuğu doğurmuşum karaca bişey.saçlı başlı bebeklikten çıkmaya yakın bir kız çocuğu suratı.memelerime bir asılıyor emmeye başlıyor.bende hep bu duyguyu merak ediyodum diyorum içimden.bi hoşuma gidiyor.ALLAHA bir dua ediyorum ki " bana bu duyguyuda yaşattın ya" diye.sabah uyandım memelerim ağrıyo.malum adet olacağım.uyandım eşime anlatmadan o başladı "hayatım rüyamda bir kız çocuğu doğurmuşsun kara kuru çirkin bişeydi hastanedeyiz" ....
bir üzüldüm utandım, eşime rüyayı anlatamadım.rüyamda bile çünkü bu bir rüya semra kaptırma kendini diyodum.heralde bu rüyayı biz hep rüyada göreceğiz.

biz demeyeyim de yanlış olmasın ben diyeyim.artık ümidim sınırlarıda zorlamaz oldu

31 yaşındayım. 4 tane yumurtam oluştu. 1 tanesi elendi 3 tanesi döllendi ve kaliteli embriyo haline geldi. öncesinde bir rahimimde kist ve polip gördü doktor ama kafaya takılacak bir şey değil sen tedavine odaklan dedi. bana rezervimin az olduğunu da özellikle belirttiler. sonuc:) pozitif.

ilaç kullanırken hep olumlu düşündüm. yumurtalarım 3 tane toplandığında da olabileceğin en iyisini diledim zira elimden başka ne gelebilirdi ki?

allahıma şükürler olsun..henüz öğrendim hamileliğimi..umarım sağlıcakla da devam ederim.

darısı herkesin başına..

allah kucağına almayı nasip etsin.yaşım 34 bitti.yaş ilerledikçe daha bir panik oluyorum.benle evlenenler 2.ye hamile.artık bu sorunun sorulmasından da bunalıyorum.rüyalarımın etkisinde çok kalıyorum.

Çok tebrik ederim hayırlısı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

biz demeyeyim de yanlış olmasın ben diyeyim.artık ümidim sınırlarıda zorlamaz oldu

hakikaten saçmalamışsın.......
ümidini kaybetmek yok tatlım neleri gördük burda art çewrelerimizde belkide rüyan sana bir işaret kızıın olacak hem rüyada emzirmek çok güzeldir hemde dün gece iyi düşün iyi olsun :))

bak benim en yakın arkadaşım hep şansım yok ewde kalacam hatta kaldım felan filan yani hep negatif bir insandı kötü düşündükçe kötü oldu :)) ve bu arkadaş kaderde yokmuş felan şimdi bana söylüyor belkide kaderde yok ilk söylediğim cümle kapat çeneni sen seni yaradandan umudunu kesiyorsun sen kimsinki geleceğin hakkında karar alıyorsun ne biliyorsun nerden biliyorsun kaderindeki nedir ve benimkini ben umutluyum olacak olacak :))

(not: tüm ilmihallrde var allahtan umudunu kesmek büyük günah)

ben rabbime inanıyorum ve umudumu hiç kaybetmeden sabırla bekliyeceğim olacak tüm kalbimlede inanıyorum rabbim kabul etmeyeceği duayı kuluna ettirmezmiş fıstık unutma...
tüm negatif frekanslarını dağıt pozitifi getir inşallah güzeller güzeli zeytin gözlü bir kızın olur sende rüyamda görmüştüm çikinim çikinim diye sewersin.....

Merhaba hlycn;

evet kandan bakiyorlar, birkac gun suruyor test. Sen baktin mi raporlarina, bakilmis mi?
cnm baktım ama yokkkkkk ole bı testttttnapcam bılmıommmm sonuc kötu olcaktr emınımm.cunku okdr ılaca ragmen sadece 3 yumosum toplanmısttıı.bırı hatta yenı gelıosuuuuduuuuu..durum vahım yanııı......senı tanımak ısterım cnm senın durumlar neee

off aglattın benıı....cnm ruyanı hayra yor ole olsunn.....olacak olacak inçç

şş

ayhhh cnm rabbım ıstedı mı olmaz mıı..tebrık ederım saglıcakla kucaguına almayı nasıp etsın yaradanımm..bısede nasıp eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…