aynen öyle cnm 33 yaşına yeni girdim yaşım geçiyo diye çok stres yaptım aslında bir buçuk yılda 3 deneme arka arkaya ama şimdi daha iyiyim doktorumun söylediklerini uygulayacağım bu tedavide daha yavaş yavaş ilerleyeceğiz dedi kısmetse inşallah bu sefer kucağıma alacağım allahın izniyle Yüce Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnan hergün dua ediyorum inanarak dua ediyorum rabbim bir gün hepimize verecek inşallah umut verdin bana tekrar teşekkürler :)))))))))ricaederim tatlım üzülmek yok pes etmek yok umudunu kaybetmen bile allah katında günah ki rabbim kabul etmiyeceği dileği kuluna dilettirmezmiş......inan durumun çok çok iyi biz burda neleri gördük :)) rabbim inşallah verecek hayırlısı ile ama nazlı gelecekler yapacak bir şey yok :)) bekliyeceğiz
aynen öyle cnm 33 yaşına yeni girdim yaşım geçiyo diye çok stres yaptım aslında bir buçuk yılda 3 deneme arka arkaya ama şimdi daha iyiyim doktorumun söylediklerini uygulayacağım bu tedavide daha yavaş yavaş ilerleyeceğiz dedi kısmetse inşallah bu sefer kucağıma alacağım allahın izniyle Yüce Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnan hergün dua ediyorum inanarak dua ediyorum rabbim bir gün hepimize verecek inşallah umut verdin bana tekrar teşekkürler :)))))))))
aynen öyle cnm 33 yaşına yeni girdim yaşım geçiyo diye çok stres yaptım aslında bir buçuk yılda 3 deneme arka arkaya ama şimdi daha iyiyim doktorumun söylediklerini uygulayacağım bu tedavide daha yavaş yavaş ilerleyeceğiz dedi kısmetse inşallah bu sefer kucağıma alacağım allahın izniyle Yüce Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnan hergün dua ediyorum inanarak dua ediyorum rabbim bir gün hepimize verecek inşallah umut verdin bana tekrar teşekkürler :)))))))))
slm canim iyi gidiyor tadavi simdi 12 gündeyim yarin ultrason var.iynelere devam.haftaya toplanir yumurtalar insallah.bügün narkos termin vardi anlati iste bakalim.ama gayet iyi.umarim sende iysindir.
AMh yine kan tahliliylen bakiliooo dimi kislar .yha bn genetik de fakultede test oldum hep ama onu bilmiorumm onuda olmusmuyumdurkii kapsamli testlerdi hepsi eve gidince bakayim barii
Canım bukadar yaklışıp uzaklaşmakta elbette ayrı bir acıdır.ama güzel yanı sıkçada hamile kalabilmişsin.bu çokk çokk güzel.ben 1 kere dış gebelik geçirdim.bunu, doktorlarım hamile geçmişi var sayıyor.bana da çok komik geliyorr.[/QUOT
evet cnm ya çok yaklaştım yarım kaldı her defasında ama kısmette ne varsa o yaşanıyor hepimizin ayrı ayrı bu konuda sıkıntıları var malesef ama herşeyde bir hayır vardır diyorum umut hep var o olmazsa nasıl her defasında yeni adımlar atabilirizki allah hepimizin yardımcısı olsun
ayrıca yavaş yavaş derken neyi kastediyor doktorun anlamadım:44:
basakcim benim fikrim senin durumunla ilgili havus sistemi az yumurta ureten ler icin daha uygun diye dusunuyorum. senin 9 - 5 - 7 yumurta toplanmis daha once. bence "ptg" yontemi var embryolarin icerisinden en iyisini seciyorlar onu uygulasalar daha mantikli gibi geldi bana. yani en saglikli embryoyu seciyorlar aralarindan. yine de elbette sen ve dr. bilir ama cok fazla okudugumuz icin kendi fikrimi yazmak istedim. umarim son tedavinle bebegini kucagina alirsin... Amin..
cok sevindim dilaragüzel haberlerini bekliyoruz bende iyiyi bol bol dinleniyorum insallah sıra sıra dogururuz yanıma arkadaslar bekliyorum
biz demeyeyim de yanlış olmasın ben diyeyim.artık ümidim sınırlarıda zorlamaz oldu
allah kucağına almayı nasip etsin.yaşım 34 bitti.yaş ilerledikçe daha bir panik oluyorum.benle evlenenler 2.ye hamile.artık bu sorunun sorulmasından da bunalıyorum.rüyalarımın etkisinde çok kalıyorum.31 yaşındayım. 4 tane yumurtam oluştu. 1 tanesi elendi 3 tanesi döllendi ve kaliteli embriyo haline geldi. öncesinde bir rahimimde kist ve polip gördü doktor ama kafaya takılacak bir şey değil sen tedavine odaklan dedi. Bana rezervimin az olduğunu da özellikle belirttiler. Sonuc:) pozitif.
Ilaç kullanırken hep olumlu düşündüm. Yumurtalarım 3 tane toplandığında da olabileceğin en iyisini diledim zira elimden başka ne gelebilirdi ki?
Allahıma şükürler olsun..henüz öğrendim hamileliğimi..umarım sağlıcakla da devam ederim.
Darısı herkesin başına..
31 yaşındayım. 4 tane yumurtam oluştu. 1 tanesi elendi 3 tanesi döllendi ve kaliteli embriyo haline geldi. öncesinde bir rahimimde kist ve polip gördü doktor ama kafaya takılacak bir şey değil sen tedavine odaklan dedi. bana rezervimin az olduğunu da özellikle belirttiler. sonuc:) pozitif.
ilaç kullanırken hep olumlu düşündüm. yumurtalarım 3 tane toplandığında da olabileceğin en iyisini diledim zira elimden başka ne gelebilirdi ki?
allahıma şükürler olsun..henüz öğrendim hamileliğimi..umarım sağlıcakla da devam ederim.
darısı herkesin başına..
biz demeyeyim de yanlış olmasın ben diyeyim.artık ümidim sınırlarıda zorlamaz oldu
cnm baktım ama yokkkkkk ole bı testttttMerhaba hlycn;
evet kandan bakiyorlar, birkac gun suruyor test. Sen baktin mi raporlarina, bakilmis mi?
off aglattın benıı....cnm ruyanı hayra yor ole olsunn.....olacak olacak inççRÜYAMDA bir kız çocuğu doğurmuşum karaca bişey.saçlı başlı bebeklikten çıkmaya yakın bir kız çocuğu suratı.memelerime bir asılıyor emmeye başlıyor.bende hep bu duyguyu merak ediyodum diyorum içimden.bi hoşuma gidiyor.ALLAHA bir dua ediyorum ki " bana bu duyguyuda yaşattın ya" diye.sabah uyandım memelerim ağrıyo.malum adet olacağım.uyandım eşime anlatmadan o başladı "hayatım rüyamda bir kız çocuğu doğurmuşsun kara kuru çirkin bişeydi hastanedeyiz" ....
bir üzüldüm utandım, eşime rüyayı anlatamadım.rüyamda bile çünkü bu bir rüya semra kaptırma kendini diyodum.heralde bu rüyayı biz hep rüyada göreceğiz.
31 yaşındayım. 4 tane yumurtam oluştu. 1 tanesi elendi 3 tanesi döllendi ve kaliteli embriyo haline geldi. öncesinde bir rahimimde kist ve polip gördü doktor ama kafaya takılacak bir şey değil sen tedavine odaklan dedi. bana rezervimin az olduğunu da özellikle belirttiler. sonuc:) pozitif.
ilaç kullanırken hep olumlu düşündüm. yumurtalarım 3 tane toplandığında da olabileceğin en iyisini diledim zira elimden başka ne gelebilirdi ki?
allahıma şükürler olsun..henüz öğrendim hamileliğimi..umarım sağlıcakla da devam ederim.
darısı herkesin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?