Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ses canım ben beyaz:)
hamileyim biliyorsundur dimi?
ben de memorial de tedavi gördüm iki kez semra hanım da ama sonra doğal hamile kaldım çok şükür.
işallah son tedavin olur. doktorun kim?

Canım takibin izmirde toplama ve transfer istanbulda olacak inşallah güvenç bey yapacak senin dr kimdi?senin adına inanılmaz sevindim darısı basımıza Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin

Canım takibin izmirde toplama ve transfer istanbulda olacak inşallah güvenç bey yapacak senin dr kimdi?senin adına inanılmaz sevindim darısı basımıza Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin
benim doktorum semra hanımdı. işallah senin de son tedavin olur rabbim evladını nasip eder işallah.

imojemmm gurbet kuşum :)) inşallah canım bol bol dua et teyzesi yiğenin annesini bırakmasın....

Picassoom Insallah hersey yolunda gidecek bitanemmm.. Ayrica 8 hucereli cok iyi bence Masallah... Daha oncede yazdigim gibi minnosunla keyfini cikart bitanemmm... Insallah Allahim Insallah bu tedavinle bebegine kavusmayi nasip eder. Amin...

slm kizlar biliyorsunuz yumurtalarim dün toplandi.ama malesef bos cikti,bilemesiniz ne kakar yikildim cok agladim kocam bile aglagi ama olmadi.nasil bos cikar anlamadim.cok kötüyüm su an icinde yumurta bulamamislar.yani gene tüp yapsam bos olabilir dediler olmayabilirde garanti yokmus.kafam allak bulak.

dilaracım doktor öyle dedi bi daha basına aynısı gelicek diye birsey yok ,onlar en olumsuzunu söylüyorlar bana da dediler döllenme olmayınca bi daha tekrarlayabilir en fazla sana 2 defa daha deneriz olmadı bırak cokda ugrasma zaten yumurtalık rezerv de az diye.ama rabbim isteyince hersey oluyo sen bakma onların dedigine kendini toparla tekrar dene tamam mı cok öpt

canım hemen karamsar olma bakalım benimde 11 yumurtadan 3 boş 7 taneden de döllenme olmadı

ama pes etmedim dr lar zor desede bak ikinci denemeyi yapacagım senin yapman gerekir senin durumundaki ler ne yapmış onları araştır sonra kendini toparla tekrar deneme için

eşine destek ol onlar çocuk gibidir canım olur tekrar deneyilim de

dillara şimdi baktımda canım yumurtaların içinin boş olmasının sebebi yumurtalrın erken ölümüymüş buna tıp dalında apoptosiz denirmiş
eger dr varsa sor bakalım yumurtalar neden erken ölüyor bunun üzerine ne yapılabilir

merhaba kızlar bugün benimde 8.günüm dün çok şiddetli ağrım ve kanamam oldu geçti hemen klinik jelden olduğunu söyledi bugün de içime kurt düştü kan testi yaptırdım 1.4 yani kocaman bir negatif çıktı tekrar kliniği aradım jeli boşuna kullanmayım test yaptırdım negatif çıktı dedim onlarda hayır kullanın 8.gün çıksaydı testi bizler 8.gün isterdik en erken 12. gün çıkar ki sizinki tek embryo dendi fakat test yaptırdığım hastanedeki kadın doğum doktoru da bugün azda olsa çıkar 8.gün olmuş dedi

2 farklı yorum içimde azda olsa umud var hiç bitmiyor zaten fakat kalbimin sesi olmadı diyor

bundada vardır bir hayır diyorum artık 3. tedavim kışı bulur herhalde psikolojik olarak toparlanmam lazım hatta bir destek şart....çok zor bir durummuş rabbim isyanlardan korusun beni....

Canim moralini bozma demek kolay biliyorum ama benimde daha önceki tedavimde 8. Gùn degerim 4 tu sonra yükseldi ama olmadı allah'ın ol dediği bir zaman vAr onu bekliyoruz hepimiz

Canim moralini bozma demek kolay biliyorum ama benimde daha önceki tedavimde 8. Gùn degerim 4 tu sonra yükseldi ama olmadı allah'ın ol dediği bir zaman vAr onu bekliyoruz hepimiz

çok haklısın canım allahın dediği zamanı bekliyoruz hayırlısı artık....elden birşeyde gelmiyor emeklerimiz boş çıkıyor ama ne yapalım gidip rabbimin elinden zorla alacak halimizde yok hayırlısı demekten başka çare yok....

Cok uzuldum picassocum genede umidini kaybetme ne olur.Allahim yardimcin olsun.Bakarsin mucize olur ve bebisin olur. Su negatifi duymak kadar kotu bisey yok yaaa

bıktım diyoruz yeter diyoruz içimiz nasıl acıyor halbuki ne var olmazsa olmasın neden kendimizi yıpratıyoruz şunu düşün canım eninde sonunda çocuğun olacak daha yeni evlisin tadını çıkart tatlım allah herşeyin hayırlsını nasip etsin bak harika bir tedavi geçirdin iyi kalite embriyon oldu benim en fazla 5 hücreli oldu yumurtam ama sonra kendiliğimden hamile kaldım doğurmak kısmet olamasada mucizeyi yaşadım ilk tedavide 3. gün anca döllenmişti ve 3 hücreli transfer edilebilmişti yani söylemek istediğim olumsuzluklara rağmen vazgeçmemek lazım ama çoook ama çok önemli birşey var hayatı ıskalamamak inşallah 12. gün süpriz olur sana ama eğer durum değişmezse güçlü ol ve bu sıkıntıların gençliğinin en güzel günlerini karartmasına izin verme benim 6 yıldır çocuğum olmuyor ama 2 yıldır çok sıkıntı yaptım ama geriye dönüp baktığımda sadece kendime yapmışım gençlik yıllarını heba ediyorsun kendini yıpratarak hayatı ıskalama ben her olumsuz tedavide eşimle bir şişe şarap devirdim sinemaya tatile gittik elinden geleni yap kendini yıpratmamak adına inşallah 12. gün süpriz olur senin için dua edeceğim

saol canim yazarken almam gerekiyorneyse 7 ayda tr.olcam orda denicem.ama sana saol morel vermen cok güzel.seninde yakinda bebek gini kucagina alirsin insallah.canimöpüyorum

saol canim evet pes etmek yok diyorsun bende öyle yapicam danke

yas la ilgili dediler rezerve azmis donar tavsiye ettiler

Merhaba canim; Allahtan umut kesilmez dur bakalim, belki gec tutunuyor olabilir -kim bilir. Sen olumlu dusunmeye calis, dirayet gostermeye calis.

Canim; sikma canini. Herseyin hayirlisi, bir arkadasimin 2. de tutmustu, bebegi oldugunda o kadar sevdi-o kadar sevindi ki, rabbim boyle bir guzellik vermek icin bekletmis teyzesi dedi. Ondan oncesi ve sonrasi var bizim icin dedi. Sizin icin de vardir rabbimin bildigi.

Picasoocum canim benim gercekten 8. gun erken gibi geldi bana ki benim bildigim drekt negatif 0 oluyor diye seninkisi 1.4 katlama sansi var. gec tutunma durumu da olabilir belki. simdiden kendini uzme bitanem..

arkadaşlar merhaba.yarın aşılamaya gidiyorum.bu ikincisi bu kez de olmazsa yaza tüp bebek.bendede rezerv azlığı var.Geçen aylarda 10 olan fsh ım bu ay 6.95 düştü :) dhea kullanıyorum onun etkisi olabilir.Bir de geçen aylarda 1 ay hayıt içtim.

canım hadi hayırlısı diyelim
evet dhea dan dolayı düşüyor sonra tekrar çıkıyor hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…