ses canım ben beyaz:)
hamileyim biliyorsundur dimi?
ben de memorial de tedavi gördüm iki kez semra hanım da ama sonra doğal hamile kaldım çok şükür.
işallah son tedavin olur. doktorun kim?
benim doktorum semra hanımdı. işallah senin de son tedavin olur rabbim evladını nasip eder işallah.
Canım takibin izmirde toplama ve transfer istanbulda olacak inşallah güvenç bey yapacak senin dr kimdi?senin adına inanılmaz sevindim darısı basımıza Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin
imojemmm gurbet kuşum :)) inşallah canım bol bol dua et teyzesi yiğenin annesini bırakmasın....
slm kizlar biliyorsunuz yumurtalarim dün toplandi.ama malesef bos cikti,bilemesiniz ne kakar yikildim cok agladim kocam bile aglagi ama olmadi.nasil bos cikar anlamadim.cok kötüyüm su an icinde yumurta bulamamislar.yani gene tüp yapsam bos olabilir dediler olmayabilirde garanti yokmus.kafam allak bulak.
slm kizlar biliyorsunuz yumurtalarim dün toplandi.ama malesef bos cikti,bilemesiniz ne kakar yikildim cok agladim kocam bile aglagi ama olmadi.nasil bos cikar anlamadim.cok kötüyüm su an icinde yumurta bulamamislar.yani gene tüp yapsam bos olabilir dediler olmayabilirde garanti yokmus.kafam allak bulak.
Canim moralini bozma demek kolay biliyorum ama benimde daha önceki tedavimde 8. Gùn degerim 4 tu sonra yükseldi ama olmadı allah'ın ol dediği bir zaman vAr onu bekliyoruz hepimizmerhaba kızlar bugün benimde 8.günüm dün çok şiddetli ağrım ve kanamam oldu geçti hemen klinik jelden olduğunu söyledi bugün de içime kurt düştü kan testi yaptırdım 1.4 yani kocaman bir negatif çıktı tekrar kliniği aradım jeli boşuna kullanmayım test yaptırdım negatif çıktı dedim onlarda hayır kullanın 8.gün çıksaydı testi bizler 8.gün isterdik en erken 12. gün çıkar ki sizinki tek embryo dendi fakat test yaptırdığım hastanedeki kadın doğum doktoru da bugün azda olsa çıkar 8.gün olmuş dedi
2 farklı yorum içimde azda olsa umud var hiç bitmiyor zaten fakat kalbimin sesi olmadı diyor
bundada vardır bir hayır diyorum artık 3. tedavim kışı bulur herhalde psikolojik olarak toparlanmam lazım hatta bir destek şart....çok zor bir dur
ummuş rabbim isyanlardan korusun beni....
Canim moralini bozma demek kolay biliyorum ama benimde daha önceki tedavimde 8. Gùn degerim 4 tu sonra yükseldi ama olmadı allah'ın ol dediği bir zaman vAr onu bekliyoruz hepimiz
merhaba kızlar bugün benimde 8.günüm dün çok şiddetli ağrım ve kanamam oldu geçti hemen klinik jelden olduğunu söyledi bugün de içime kurt düştü kan testi yaptırdım 1.4 yani kocaman bir negatif çıktı tekrar kliniği aradım jeli boşuna kullanmayım test yaptırdım negatif çıktı dedim onlarda hayır kullanın 8.gün çıksaydı testi bizler 8.gün isterdik en erken 12. gün çıkar ki sizinki tek embryo dendi fakat test yaptırdığım hastanedeki kadın doğum doktoru da bugün azda olsa çıkar 8.gün olmuş dedi
2 farklı yorum içimde azda olsa umud var hiç bitmiyor zaten fakat kalbimin sesi olmadı diyor
bundada vardır bir hayır diyorum artık 3. tedavim kışı bulur herhalde psikolojik olarak toparlanmam lazım hatta bir destek şart....çok zor bir durummuş rabbim isyanlardan korusun beni....
merhaba kızlar bugün benimde 8.günüm dün çok şiddetli ağrım ve kanamam oldu geçti hemen klinik jelden olduğunu söyledi bugün de içime kurt düştü kan testi yaptırdım 1.4 yani kocaman bir negatif çıktı tekrar kliniği aradım jeli boşuna kullanmayım test yaptırdım negatif çıktı dedim onlarda hayır kullanın 8.gün çıksaydı testi bizler 8.gün isterdik en erken 12. gün çıkar ki sizinki tek embryo dendi fakat test yaptırdığım hastanedeki kadın doğum doktoru da bugün azda olsa çıkar 8.gün olmuş dedi
bundada vardır bir hayır diyorum artık 3. tedavim kışı bulur herhalde psikolojik olarak toparlanmam lazım hatta bir destek şart....çok zor bir durummuş rabbim isyanlardan korusun beni....
dilaracım doktor öyle dedi bi daha basına aynısı gelicek diye birsey yok ,onlar en olumsuzunu söylüyorlar bana da dediler döllenme olmayınca bi daha tekrarlayabilir en fazla sana 2 defa daha deneriz olmadı bırak cokda ugrasma zaten yumurtalık rezerv de az diye.ama rabbim isteyince hersey oluyo sen bakma onların dedigine kendini toparla tekrar dene tamam mı cok öpt
canım hemen karamsar olma bakalım benimde 11 yumurtadan 3 boş 7 taneden de döllenme olmadı
ama pes etmedim dr lar zor desede bak ikinci denemeyi yapacagım senin yapman gerekir senin durumundaki ler ne yapmış onları araştır sonra kendini toparla tekrar deneme için
eşine destek ol onlar çocuk gibidir canım olur tekrar deneyilim de
dillara şimdi baktımda canım yumurtaların içinin boş olmasının sebebi yumurtalrın erken ölümüymüş buna tıp dalında apoptosiz denirmiş
eger dr varsa sor bakalım yumurtalar neden erken ölüyor bunun üzerine ne yapılabilir
arkadaşlar merhaba.yarın aşılamaya gidiyorum.bu ikincisi bu kez de olmazsa yaza tüp bebek.bendede rezerv azlığı var.Geçen aylarda 10 olan fsh ım bu ay 6.95 düştü :) dhea kullanıyorum onun etkisi olabilir.Bir de geçen aylarda 1 ay hayıt içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?