emikad ben her adet bitiminden sonra 3 ay arayla yaptım .21 gün yaptım 7 gün mola verdim bunu 3 ay yaptım . 8 tane inciri yıkadım önceden tencere da kaynattıgım 2,5 su bardagı terkos suyuna incirleri at 15 dk kaynattım ılıdıktan sonra ister 3 böl ic,istersen sabah az karnına hepsini ic farketmez. bebisler iyi 3 aylık oldu cok sükür .cuma kontrol var ,lemi beye gidicem insallah hersey yolundadır. ufak ufak kalkım ama agır işler yapmıyorum
emikad ben her adet bitiminden sonra 3 ay arayla yaptım .21 gün yaptım 7 gün mola verdim bunu 3 ay yaptım . 8 tane inciri yıkadım önceden tencere da kaynattıgım 2,5 su bardagı terkos suyuna incirleri at 15 dk kaynattım ılıdıktan sonra ister 3 böl ic,istersen sabah az karnına hepsini ic farketmez. bebisler iyi 3 aylık oldu cok sükür .cuma kontrol var ,lemi beye gidicem insallah hersey yolundadır. ufak ufak kalkım ama agır işler yapmıyorum
canım boş değil ama büyümedi benimkiler herhalde farklı şeylerdirr
neden başarı olmasınn yola devamm
dus nasıl gidiyor şeker:)
benim tedavi gördüğüm klinikte vardı canım 2 sefer boş çıkmış sanırım sonra dolu güzelde döllenmiş fakat sonra ne oldu bilemiyorum görüşemedik hiç.....çok kafana takma hatta hiçç takma çünkü her ayki yumurta farklı kalitede olur hatta herbiri farklı hep öyle olacak diye gözünü korkutma lütfen...
merhaba kızlar bugün benimde 8.günüm dün çok şiddetli ağrım ve kanamam oldu geçti hemen klinik jelden olduğunu söyledi bugün de içime kurt düştü kan testi yaptırdım 1.4 yani kocaman bir negatif çıktı tekrar kliniği aradım jeli boşuna kullanmayım test yaptırdım negatif çıktı dedim onlarda hayır kullanın 8.gün çıksaydı testi bizler 8.gün isterdik en erken 12. gün çıkar ki sizinki tek embryo dendi fakat test yaptırdığım hastanedeki kadın doğum doktoru da bugün azda olsa çıkar 8.gün olmuş dedi
2 farklı yorum içimde azda olsa umud var hiç bitmiyor zaten fakat kalbimin sesi olmadı diyor
bundada vardır bir hayır diyorum artık 3. tedavim kışı bulur herhalde psikolojik olarak toparlanmam lazım hatta bir destek şart....çok zor bir durummuş rabbim isyanlardan korusun beni....
canım umutsuz yaşanmaz sakın olumsuz olma sana çok dua ediyorum inşallah süpriz olurda değerin yükselir seni merakla takip ediyorum.allahtan umut kesilmez olacak inşallaaaaaaah
hersey cok güzel migde bunaltısı da gecince cok rahatladım sadece herseyden korkuyorum (öksürmekten felan ) yarın kontrol var cok heyecanlıyım bugun 12 hafta oldu doktor beni korkutuyodu 12 hafta gelmeden rahatlama diye geldim cok sükür ama doktorum ne diyecek durumları nasıl cok merak ediyorum .sen nasılsın?benden sonra gittin mi?bebis nasıl senin de 11 hafta oldu hadi hayırlısı insallah sorun suz atlatırız bu günleri rabbim herkese nasip etsin
demek 12 bitti ha ne çok olmuş. benim de 11 bitti çok şükür. mide bulantılarım tam geçmedi ama şükür rabbime.hersey cok güzel migde bunaltısı da gecince cok rahatladım sadece herseyden korkuyorum (öksürmekten felan ) yarın kontrol var cok heyecanlıyım bugun 12 hafta oldu doktor beni korkutuyodu 12 hafta gelmeden rahatlama diye geldim cok sükür ama doktorum ne diyecek durumları nasıl cok merak ediyorum .sen nasılsın?benden sonra gittin mi?bebis nasıl senin de 11 hafta oldu hadi hayırlısı insallah sorun suz atlatırız bu günleri rabbim herkese nasip etsin
3. deneme ne zaman canım?Kızlar 1. denemem büyümedi,2. denemem boş çıktı.Allahın hakkı 3 derler inşallah 3. de yakalayacağım.
picasso birtanem insallah yarın güzel haber vericeksin bunu o kadar cok istiyorum ki anlatamam
3. deneme ne zaman canım?
ben tüp bebek negatif olunca birde fsh yüksek di o zaman dr um tekrar deneyene kadar iç demişti ama 3 4 ay süre için
ben tam 4 ay içtim biosteren 25 mg 2 hafta oldu bırakalımçünkü haftaya tekrar tedaviye başlıyorum bıraktıktan sonra 2 3 ay etkisi oluyor muş o yüzden niye fazla hormon yükleyim degilmi
sen neden kullanıyorsun ne zaman denemen olacak tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?