Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

dus nasıl gidiyor şeker:)

dus canım çok teşekkürler hayırlısı ile cuma günü hayırlı haberlerini alırsın.

dus nasıl gidiyor şeker:)

hersey cok güzel migde bunaltısı da gecince cok rahatladım sadece herseyden korkuyorum (öksürmekten felan ) yarın kontrol var cok heyecanlıyım bugun 12 hafta oldu doktor beni korkutuyodu 12 hafta gelmeden rahatlama diye geldim cok sükür ama doktorum ne diyecek durumları nasıl cok merak ediyorum .sen nasılsın?benden sonra gittin mi?bebis nasıl senin de 11 hafta oldu hadi hayırlısı insallah sorun suz atlatırız bu günleri rabbim herkese nasip etsin

Son düzenleme:

saol canim iste korkuyorum

incir bende başladım kilo sizde yaptımı? bana yaptığını hissediyorum karnım şişti kg artış oldu 15 gün oldu başlayalı 2 seferde yumurta kalitesiz çıktı dha kullanmama rağmen artık incirde bakalım nolucak sonuç şuan ara ara kasık bel ağrısı oluyo aynı iğne vurulduğumdaki gibi karnımda şiş acaba incirmi işe yarıyo yumoşlarda bir kıpırtımı var.ancak haziranda anlayacağım.sonucu yazarım.herkeze bol şans

canım umutsuz yaşanmaz sakın olumsuz olma sana çok dua ediyorum inşallah süpriz olurda değerin yükselir seni merakla takip ediyorum.allahtan umut kesilmez olacak inşallaaaaaaah

canım umutsuz yaşanmaz sakın olumsuz olma sana çok dua ediyorum inşallah süpriz olurda değerin yükselir seni merakla takip ediyorum.allahtan umut kesilmez olacak inşallaaaaaaah

ayyy canım benim çok teşekkürederim allah razı olsun rabbim hepinize nasip etsin aranızdada bana...bilmiyorum yarın test günüm negatife hazırladım kendimi hayırlısı diyorum artık....

düş canım hiç korkma birkaç gün önce eşimle bir sitede bebeğin evrelerine bakıyorduk aşkım 12 . haftaya bak düşün perşembe 12 haftası doluyor demiştim hatta duş diye isimmi olurmuş demişti gerşeç ismin sanmıştı :)) neyse 12 . haftada bir gör ki yarın göreceksin kocaman oluyorlar :)) seninkiler artık minnak mercimekler deil büyüdüler annesi.....

çok öpüyorum canım seni miniklerime çok iyi bak...

picasso birtanem insallah yarın güzel haber vericeksin bunu o kadar cok istiyorum ki anlatamam

demek 12 bitti ha ne çok olmuş. benim de 11 bitti çok şükür. mide bulantılarım tam geçmedi ama şükür rabbime.
ben de hiç rahat değilim. hafif bir lekelenmem oldu. çok korktum gittim doktora sorun yokmuş çok şükür. geçti hemen ama ödüm koptu cidden.
rabbim gönlünde evlat özlemi olan herkese nasip etsin. ben hep böyle dua ediyorum.

Son düzenleme:
Kizlar hic duuYaniniz tanidginiz yok mu konyada amh testi yaptran yada yapan bi haztahne bilennnYha bide kararsiz kldim incir havuc kurune simdimi yoksa reglimden sonrami bslyimmm.hcbiyrde yazmioo...sadece dus arkdsimiz incir. Kurune regloden sonra baslamiss..ama ben havuc incir kuru yapcammm

fıstıklarım olmadı inşallah birdakine

ağladım ağladım ağladım eşim ağlamakla üzülmekle harab olmakla olacaksa birlikte sabahlara kadar ağlayalım hayırlısı şimdi değilmiş demekki dedi hakikatende öyle
elden birşeyde gelmiyor herşeyi yapıyoruz tedbiri bizden takdiri allahtan kızlar
sabırla dualarla beklemekten başka çaremiz yok
ve inanıyorum hepimizin eninde sonunda olacak rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş ve hayırlı olan zamanda nasip edermiş....

inşallah rabbim hamiş arkadaşlarımızın hayırlısı ile kucağına almaya nasip eder hepinizede bu duyguyu tattırır aranızdada bana tatdırır

bundan sonraki sürecim yazı tamamen geçireceğim kışa artık.... pisikolojik olarak kendimi dahada toparlamalıyım ve biliyorsunuz daha 6 aylık ewliyim ve 2 adet tüp bebek denemem ewliliğimi bile anlamadım
inanırmısınız depremden çıkmış gibiyim enkazlarımı toparlayıp kışın tekrar inşallah bu sefer son olması umudu ile başlayacağım

hepinizi çok öpüyorum ve çok sewiyorum hiç bir zaman pes etmeyin olumsuzluklarla bitti demeyin haaa ben gibi toparlanma süreci koyun yine dewam eninde sonunda hepimiz anne olacağız ben buna inanıyorum...

Son düzenleme:

bende rezerv azlığı var.doktorum dhea yı vardı.Yaklaşık 4 ay oldu.Dün de ikinci aşılamamı yaptırdım.<hayırlısı bakalım.olmazsa tüp bebek deniycez

bsc peki dheanın yararı olmuş mu dr birşey söyledimi canım

picasso sözün bittigi yerdeyim bilirim bunu yaşadım eşimde der aglıyalım gelecekse diye bak şimdi tekrar denemeye karar verdim salıya gidiyorum hayırlısı artık

yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…