Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

dillara sen dr bakma ne demek donar düşünün ya içimden bagırmak kötü söz söylemek geliyor
hayır canım sen kendin için uygun yöntemi aara

incir suyu dene hayıtı mutlaka iç birde tüp bebege başlamadan 1.5 ay önce dhea kullan dr sor ama kullan der kesin herhangi başka hastalıkların yoksa

Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum etki göstermesi bu kadar uzayabiliyormu.Birde bırakınca eski değere mi çıkar yoksa dahada mı yükselir?

ben tüp bebek negatif olunca birde fsh yüksek di o zaman dr um tekrar deneyene kadar iç demişti ama 3 4 ay süre için
ben tam 4 ay içtim biosteren 25 mg 2 hafta oldu bırakalımçünkü haftaya tekrar tedaviye başlıyorum bıraktıktan sonra 2 3 ay etkisi oluyor muş o yüzden niye fazla hormon yükleyim degilmi
sen neden kullanıyorsun ne zaman denemen olacak tekrar

saol canim evet pes etmek yok diyorsun bende öyle yapicam danke

canım incir kürü yap ben 3 tur yapmısdım tedaviye baslamadan önce bazıları beni korkutu kalitesini bozuyo diye ama ne bilim bana iyi geldi .Folıc acıd günde 1tane mutlaka al ben uzun zaman onu da kullandım .

Kızlar bende mayıs ile ekim arası düzenli dhea ile gnc den antioksidan kullanmıştım.Ekimde folükül çok iyi olmuştu.Ama acil belfıtığı amaliyatı olunca tüpe başlamadık şubattan sonra sade dhea kullandım ama 2 ayda fayda etmedi.Uzun sürede bence cevap veriyor.Şimdi tekrar başladım .İnşallah kaliteli yumurtamız olacak.

Kızlar mayısın 9 unda yumurta toplandı ama döllenme olmadı.Benim gibi olanlar adet dönemine kaç gün sonra girer.

canım incir kürü yap ben 3 tur yapmısdım tedaviye baslamadan önce bazıları beni korkutu kalitesini bozuyo diye ama ne bilim bana iyi geldi .Folıc acıd günde 1tane mutlaka al ben uzun zaman onu da kullandım .

Canım incir kürüne ne zaman başlanılmalı nasıl yapılmalı ?Bebişler nasıl?iNŞALLAH hayırlısıyla kucağına
alaıp büyüteceksin.Dus canım kendini yorma lütfen ev işi falan boş ver.Kendine iyi bak selamlar.

Kizlar bnm yumurta rezervimde azalma varrr...simdi bnm bgun son gunum sogan kurunde .yarin incire baslicam daa incir havuc mu yoksa sadece incur kürü mu ne dersinizz

merhaba bende bi kaç gündür sizleri takip ediyorum arkadaşlar
maalesef yumurtalarım az olanlarda gelişmedi fsh yüksekk.....1 kez tüp bebek denedik 2 tane folekül vardı ama gelişmedi tedavi yarım kaldııııı
burda okuduğum kadarıyla benim durumumda olup başaralı olan arkadaşlarım olmuşş
rabbim tamamına erdirsin inşallahh....
darısı da ben dahil bekleyen diğer arkadaşlara inşallah..AMİN...

Son düzenleme:
Kizlar bnm yumurta rezervimde azalma varrr...simdi bnm bgun son gunum sogan kurunde .yarin incire baslicam daa incir havuc mu yoksa sadece incur kürü mu ne dersinizz

ben incir kürü yapmıştım canım saraçoğlu bana incirle havucu birlkte kullanmamı söylemiştii
incir yumurta geliştiriyoo
havuç çatlamasına yardımcı oluyorrr

emikad ben her adet bitiminden sonra 3 ay arayla yaptım .21 gün yaptım 7 gün mola verdim bunu 3 ay yaptım . 8 tane inciri yıkadım önceden tencere da kaynattıgım 2,5 su bardagı terkos suyuna incirleri at 15 dk kaynattım ılıdıktan sonra ister 3 böl ic,istersen sabah az karnına hepsini ic farketmez. bebisler iyi 3 aylık oldu cok sükür .cuma kontrol var ,lemi beye gidicem insallah hersey yolundadır. ufak ufak kalkım ama agır işler yapmıyorum

Son düzenleme:
ben incir kürü yapmıştım canım saraçoğlu bana incirle havucu birlkte kullanmamı söylemiştii
incir yumurta geliştiriyoo
havuç çatlamasına yardımcı oluyorrr
saolasın cnmm..nası kullandın yaptın opekiii......pazar yada pazartesı adet gunum .adetlıyken ıcılırmııı....sen hmn sogan kürünün ertesı gunu basladın dımıı

selam hosgeldin aramiza maalesef ben de ayni durumdayim benim de gelismedi.Insallah canim sakin birakma.Dhea kullandinmi bi de kurleri tavsiye ediyorum kacin kacti cnm?

saolasın cnmm..nası kullandın yaptın opekiii......pazar yada pazartesı adet gunum .adetlıyken ıcılırmııı....sen hmn sogan kürünün ertesı gunu basladın dımıı

yazdım yazdımmm hepsi gittiiiii ya netim koptuuuu

ben saraçoğlundan başka kğrlerde almıştımm
hepsini arka arkaya yaptımm
adetliyken içiilir saraçoğlu bana tarihle ilgili bişi demediii
8 9 tane inciri yarım litre kaynamış suda 15 dk haşladımm
başka bi tenceredee 2 tane havucu 2 3 cm dilimleyip 20 dk haşladımm
fazla ılınmadan ikisini karışıtrdımm
cam şişede buzdolabında muhafaza ettim
yaklaşık 3 gün de bitiyor bitince yenisini hazırladımm
21 gün içtimm
bana sadece sabah kahvaltısından 15 dk önce iç dedi ibrahim beyy
ama bazı tariflerde sabah akşam diyor,
bununla ilgili topikler var bi araştır kararını ver canımm
(incirleri süzekten süz incirler şişiyo içindeki sularda çıksın)
şifa olsun inşallahh

selam hosgeldin aramiza maalesef ben de ayni durumdayim benim de gelismedi.Insallah canim sakin birakma.Dhea kullandinmi bi de kurleri tavsiye ediyorum kacin kacti cnm?

hoşbuldukk teşekkür ederimm
bi sürü kür denedim canım
en son gittiğim doktor hsg istedi
allahtan onda bi sorun yokk açık çıktıı tüplerim
bu doktorumm başarılı olacağız felan dedi ama bilemiyorumm
şimdi adet olmayı bekliyorumm doktor bu ay klomen kullan dediii
içerde neler oluyor bilmiyorumm
yaşım31 canımm
allah şifa versin cümlemize inşallah hayırlısıyla kavuşalım yavrulamıza
dhea yı kullanmadım ama burda okuduğum kadarıyla kullananlar memnun gibi bu ay klomenle birlikte kullanmaya başlayım diyorummm

Son düzenleme:
slm kizlar tüp yapipda yumurtalar bos cikan oldumu.ve sonra tüpe basari oldumu.ben cok düsünüyorum ne yapmaliyim.acil cevap

benim tedavi gördüğüm klinikte vardı canım 2 sefer boş çıkmış sanırım sonra dolu güzelde döllenmiş fakat sonra ne oldu bilemiyorum görüşemedik hiç.....çok kafana takma hatta hiçç takma çünkü her ayki yumurta farklı kalitede olur hatta herbiri farklı hep öyle olacak diye gözünü korkutma lütfen...

günaydın arkadaşlar
ya ne bu düşünceli havalar sarmış topigimizi kendinizi toparlayın bakalım
emikad canım inş. birdahaki denemende yaradanım güldürecek benimde döllenme olmadı ama hemen adet görmüştüm sonrada aynı düzende gitti degişiklik olmadı

eceden2011 canım sen kürleri dene hayıt suyu yada dr sor dhea yı
dillara benimde 3 tanesi boş söyemiştim 7 tanesi olgun ama yok döllenme kaltesiz yumurta
amna bu sefer inş.olacak dhea ya güvaniyorum
salıya görüşmeye gidecegim bakalım başlıyacagım hemen devlette bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…