canım hadi hayırlısı diyelim
evet dhea dan dolayı düşüyor sonra tekrar çıkıyor hakkında hayırlısı
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum etki göstermesi bu kadar uzayabiliyormu.Birde bırakınca eski değere mi çıkar yoksa dahada mı yükselir?
saol canim evet pes etmek yok diyorsun bende öyle yapicam danke
pisacco inş. güzel haberler gelir canım senden o kadar ihtiyacımız varki
canım incir kürü yap ben 3 tur yapmısdım tedaviye baslamadan önce bazıları beni korkutu kalitesini bozuyo diye ama ne bilim bana iyi geldi .Folıc acıd günde 1tane mutlaka al ben uzun zaman onu da kullandım .
Kizlar bnm yumurta rezervimde azalma varrr...simdi bnm bgun son gunum sogan kurunde .yarin incire baslicam daa incir havuc mu yoksa sadece incur kürü mu ne dersinizz
Canım incir kürüne ne zaman başlanılmalı nasıl yapılmalı ?Bebişler nasıl?iNŞALLAH hayırlısıyla kucağına
alaıp büyüteceksin.Dus canım kendini yorma lütfen ev işi falan boş ver.Kendine iyi bak selamlar.
saolasın cnmm..nası kullandın yaptın opekiii......pazar yada pazartesı adet gunum .adetlıyken ıcılırmııı....sen hmn sogan kürünün ertesı gunu basladın dımııben incir kürü yapmıştım canım saraçoğlu bana incirle havucu birlkte kullanmamı söylemiştii
incir yumurta geliştiriyoo
havuç çatlamasına yardımcı oluyorrr
merhaba bende bi kaç gündür sizleri takip ediyorum arkadaşlar
maalesef yumurtalarım az olanlarda gelişmedi fsh yüksekk.....1 kez tüp bebek denedik 2 tane folekül vardı ama gelişmedi tedavi yarım kaldııııı
burda okuduğum kadarıyla benim durumumda olup başaralı olan arkadaşlarım olmuşş
rabbim tamamına erdirsin inşallahh....
darısı da ben dahil bekleyen diğer arkadaşlara inşallah..AMİN...
saolasın cnmm..nası kullandın yaptın opekiii......pazar yada pazartesı adet gunum .adetlıyken ıcılırmııı....sen hmn sogan kürünün ertesı gunu basladın dımıı
selam hosgeldin aramiza maalesef ben de ayni durumdayim benim de gelismedi.Insallah canim sakin birakma.Dhea kullandinmi bi de kurleri tavsiye ediyorum kacin kacti cnm?
slm kizlar tüp yapipda yumurtalar bos cikan oldumu.ve sonra tüpe basari oldumu.ben cok düsünüyorum ne yapmaliyim.acil cevap
slm kizlar tüp yapipda yumurtalar bos cikan oldumu.ve sonra tüpe basari oldumu.ben cok düsünüyorum ne yapmaliyim.acil cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?