Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

allah yardımcın olsun insallah bir sorun cıkmaz

duss canım teşekkür ederim. doktordan dönünce moralim bozulmuştu bugün okuyorum yazdıklarını... doktor rahmindeki polip büyümüş almak gerekecek dedi... bende her işte bir hayır vardır elbet deyip polip aldırmak için histereskopi yaptırdım. bugün biraz kanamam var ama çok şükür iyiyim. doktor rahmin tertemiz oldu dedi. haftaya kontrale gideceğim. kısmet olmadı bir türlü başlayamadım tüp bebek yapmaya kısmet tabii. tek yaptığım hergün dhea içmek şimdilik. ameliyattan sonra 1 ay rahmin iyileşmesini bekleyeceğiz dedi doktor. bende sabırla bekliyorum işte.
bebişler nasıl? senin hamile olduğunu öğrendiğimde ne kadar mutlu oldum anlatamam. senin varlığın hepimizin yüreğini umutla dolduruyor. çok öpüyorum seni canım.

canım allah yardımcın olsun bende gidicen-m adet oluyum neyse sonucu yaz tamam

canım çok teşekkür ederim. yine başlayamadım tüp bebeğe... polip vardı rahmimde iyice büyümüş. geçen gün cerrahi histereskopi yaptırdım. doktor poliplerimi aldı ama ben rahmimin iyileşmesini beklemek durumundayım. sabırla bekliyorum işte. Allah hepimize anneliği kısmet etsin inşallah

canım inan duygularını çok iyi anlıyorum 4 deneme geçirmiş biri olarak 5. başlıyacağım yazını okuyunca boğazım düğümlendi ne durumdasın biliyorum çok üzüldüm... rabbim sen kadirsin herşeyi bilensin ne olur artık dayanacak gücümüz kalmadı ne olur bu sınavı başarıyla geçmemizi nasip et ve bütün evlat hasreti çekenlerin yüzünü güldür.amin.canım toparlan yola devam inşallah bu sefer olur dualarım seninle.

picasso canım ne desek bos vakit gelmeden cicek acmazmıs ben en son tedavimde bunu ögrendim demek ki daha zamanı vamıs insallah rabbim cok fazla bekletmez.
sagol zuhal insallah hayırlı zamanda baslarsın tedavine güzel güzel yumosların cıksın sende bize hamis haberleri verirsin doktora gittim cok sükür hersey yolunda dedi doktorum ikili test yaptırdık örcümler normal cıktı 1 ay sonra kontrol cagırdı.

merhaba sizde incir kullanmışsınız size kilo yaptımı? merak ediyorum bende yaptı gibi acaba incirdenmi cevaplarsanız çok sevinirim.allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin allaha emanet olun.

merhaba sizde incir kullanmışsınız size kilo yaptımı? merak ediyorum bende yaptı gibi acaba incirdenmi cevaplarsanız çok sevinirim.allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin allaha emanet olun.

sevimli yaptı kilo ya bana da.hatta incir kürlerinden 1 ay sonra da diyet yaptım 1 ayda 4 kilo verdim sagol canım insallah darısı sizlere

canım benim bu yaşadığını defalarca yaşayan biri olarak okadar iyi anlıyorumki seni sürekli yazıştığım topikten bir arkadaşımda negatif sonuç aldı dün
2 blast transfer edilmişti herşey öyle mükemmel görünüyorduki çok umutluydum ondan olmadı onada sanada kendi sonucumu almış gibi üzüldüm atlatılıyor güzelim bir onraki tedavinin koşturmacasıyla unutuyorsun gene umutlar endişeler yeşeriyor tam herşey yolunda unuttum kendime geldim diyorsun komedi dizisinde bile bir bebek görsen makaraları salıyorsun ama öyle yada böyle hayat devam ediyor işte önemli olan gençliğimizi ıskalamamak tadını çıkartmak umarım bebişin kendiliğinden gelir öyle olanı okadar çok gördümki preseed kullan canım

Canım hayırlısı olsun.Olmayınca olmuyor.Hakkımızda hayırlısı bu yaz evliliğinin ilk günlerinde süper bir tatil geçirin,hiç bir şeyi dert etme ,hep inanarak mücadele et ,dualarımız hepimizin için.Kendine ii bak. Selamlar.

kızlar lazer epilasyonun yumurtalıklara zararı oluomuuu...arastırıorum yokkk ama druma dedım kanıtlanmsı bısey yok ama yınede korunmak gerekır herseydennn..bacaklarımın 3.seansııı kaldııı..bılgınız varmıı kızlarrr

Doktorumla her görüşmemde soruyorum;dhea içmeye devam ediyimi diye oda devam diyor.tüp bebeğğe gelene kadar.Sanırım bana faydası oldu.En azından fsh ım düştü.

kıslar slm. topiği tam okumadım ama bende de rezerv düşüklüğü var.. 2 tüp bebek denemem var. 1 denemeden sonra doktorum bana biesteron verdi. ve 2. deneme olumsuz olsada toplanan yumurta sayım öncekine göre iyiydi. hala kullanıyorum.. yapılan araştırmalarda dha nın yumurta sayısını artırdığı ispatlanmış yani doktorum öyle söylüyor..

starsuzi canım kusura bakma akşam yazamadım .o saatte makarna yapmakla meşguldum.Görüşürüz.Aramıza tekrar hoş geldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…