- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
fıstıklarım olmadı inşallah birdakine
ağladım ağladım ağladım eşim ağlamakla üzülmekle harab olmakla olacaksa birlikte sabahlara kadar ağlayalım hayırlısı şimdi değilmiş demekki dedi hakikatende öyle
elden birşeyde gelmiyor herşeyi yapıyoruz tedbiri bizden takdiri allahtan kızlar
sabırla dualarla beklemekten başka çaremiz yok
ve inanıyorum hepimizin eninde sonunda olacak rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş ve hayırlı olan zamanda nasip edermiş....
inşallah rabbim hamiş arkadaşlarımızın hayırlısı ile kucağına almaya nasip eder hepinizede bu duyguyu tattırır aranızdada bana tatdırır
Insallah bi dahaki sefere umidini yitirmemene cok sevindim.Ben de ikinci surece giricem haziran ayinda.Dualarim seninle ve sizinle...
allah yardımcın olsun insallah bir sorun cıkmaz
canım allah yardımcın olsun bende gidicen-m adet oluyum neyse sonucu yaz tamam
ağladım ağladım ağladım eşim ağlamakla üzülmekle harab olmakla olacaksa birlikte sabahlara kadar ağlayalım hayırlısı şimdi değilmiş demekki dedi hakikatende öyle
elden birşeyde gelmiyor herşeyi yapıyoruz tedbiri bizden takdiri allahtan kızlar
ve inanıyorum hepimizin eninde sonunda olacak rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş ve hayırlı olan zamanda nasip edermiş....
inşallah rabbim hamiş arkadaşlarımızın hayırlısı ile kucağına almaya nasip eder hepinizede bu duyguyu tattırır aranızdada bana tatdırır
bundan sonraki sürecim yazı tamamen geçireceğim kışa artık.... pisikolojik olarak kendimi dahada toparlamalıyım ve biliyorsunuz daha 6 aylık ewliyim ve 2 adet tüp bebek denemem ewliliğimi bile anlamadım
inanırmısınız depremden çıkmış gibiyim enkazlarımı toparlayıp kışın tekrar inşallah bu sefer son olması umudu ile başlayacağım
hepinizi çok öpüyorum ve çok sewiyorum hiç bir zaman pes etmeyin olumsuzluklarla bitti demeyin haaa ben gibi toparlanma süreci koyun yine dewam eninde sonunda hepimiz anne olacağız ben buna inanıyorum...
duss canım teşekkür ederim. doktordan dönünce moralim bozulmuştu bugün okuyorum yazdıklarını... doktor rahmindeki polip büyümüş almak gerekecek dedi... bende her işte bir hayır vardır elbet deyip polip aldırmak için histereskopi yaptırdım. bugün biraz kanamam var ama çok şükür iyiyim. doktor rahmin tertemiz oldu dedi. haftaya kontrale gideceğim. kısmet olmadı bir türlü başlayamadım tüp bebek yapmayakısmet tabii. tek yaptığım hergün dhea içmek şimdilik. ameliyattan sonra 1 ay rahmin iyileşmesini bekleyeceğiz dedi doktor. bende sabırla bekliyorum işte.
bebişler nasıl? senin hamile olduğunu öğrendiğimde ne kadar mutlu oldum anlatamam. senin varlığın hepimizin yüreğini umutla dolduruyor. çok öpüyorum seni canım.
emikad ben her adet bitiminden sonra 3 ay arayla yaptım .21 gün yaptım 7 gün mola verdim bunu 3 ay yaptım . 8 tane inciri yıkadım önceden tencere da kaynattıgım 2,5 su bardagı terkos suyuna incirleri at 15 dk kaynattım ılıdıktan sonra ister 3 böl ic,istersen sabah az karnına hepsini ic farketmez. bebisler iyi 3 aylık oldu cok sükür .cuma kontrol var ,lemi beye gidicem insallah hersey yolundadır. ufak ufak kalkım ama agır işler yapmıyorum
merhaba sizde incir kullanmışsınız size kilo yaptımı? merak ediyorum bende yaptı gibi acaba incirdenmi cevaplarsanız çok sevinirim.allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin allaha emanet olun.
bundan sonraki sürecim yazı tamamen geçireceğim kışa artık.... pisikolojik olarak kendimi dahada toparlamalıyım ve biliyorsunuz daha 6 aylık ewliyim ve 2 adet tüp bebek denemem ewliliğimi bile anlamadım
inanırmısınız depremden çıkmış gibiyim enkazlarımı toparlayıp kışın tekrar inşallah bu sefer son olması umudu ile başlayacağım
hepinizi çok öpüyorum ve çok sewiyorum hiç bir zaman pes etmeyin olumsuzluklarla bitti demeyin haaa ben gibi toparlanma süreci koyun yine dewam eninde sonunda hepimiz anne olacağız ben buna inanıyorum...
sana bi kaç önerim olcak özelden. konuşuruz...Canım 9 mayısta yumurta toplama olmuştu ardından adet olmadım ,2.adetimde gideceğim .
sana bi kaç önerim olcak özelden. konuşuruz...
imojummm,,edacanım,düşümmm
kızlar toplaşınnn ,özledim:)
bsc peki dheanın yararı olmuş mu dr birşey söyledimi canım
picasso sözün bittigi yerdeyim bilirim bunu yaşadım eşimde der aglıyalım gelecekse diye bak şimdi tekrar denemeye karar verdim salıya gidiyorum hayırlısı artık
yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?