Kızlar transferim oldu 1 embriyo grade 1 bakalım 12 hazıran deadline. Bol dua edin benim için.beyaz yağmur sesi seni dnleyip estrofeme başladım semra hanım yaptı transferimi rahmi sordum hemşireye olcturdu 8,8 gayet iyi dedi sence estrofeme devam edeyimmi Dr bilmiyor kullandığımı
Kızlar transferim oldu 1 embriyo grade 1 bakalım 12 hazıran deadline. Bol dua edin benim için.beyaz yağmur sesi seni dnleyip estrofeme başladım semra hanım yaptı transferimi rahmi sordum hemşireye olcturdu 8,8 gayet iyi dedi sence estrofeme devam edeyimmi Dr bilmiyor kullandığımı
ses canım hayırlı olsun.grade de çok iyi.hadi bakalım busefer bebişi yakaladın sen.darısı bize.estrofeme nedir onu anlamadım açıklarmısınız?
ya çok ilginç oldu ben iki defa tüp denedim rahim duvarı 7.6 yı hiç geçmedi. doktor estrofem de vermedi. ama ben kendim estrofem kullandığım ay hamile kaldım. yalnız başka bir ilaç daha kullanmıştım artık sebep ne oldu bilmiyorum ama rabbimin mucizesi resmen.Herkese iyi dilekleri için tesekkurler. Semranus tedavi sayısı arttıkça kendi kendimizin Dru olduk.rahimin kalinlasmasi için verilen ilaç estrofem drlar vermedi aslında ama bem kendim iciyorum. Yagmur sesi ile beraber karar verdik:) bu sefer olacak çok umutluyum. İnsallah ayağımı surekleyerek peşime herkesi takicam
Herkese iyi dilekleri için tesekkurler. Semranus tedavi sayısı arttıkça kendi kendimizin Dru olduk.rahimin kalinlasmasi için verilen ilaç estrofem drlar vermedi aslında ama bem kendim iciyorum. Yagmur sesi ile beraber karar verdik:) bu sefer olacak çok umutluyum. İnsallah ayağımı surekleyerek peşime herkesi takicam
picasso saol tatlım tabi hayırlısı yine ben sadece görüşmek bilgi amaçlı gittim geldim bugün
yarın devlette başlıyacagım hayırlısıyla
canım dhea yı alıp kullanabilirsin ben biosteren marka 25 mg kullandım uzun süreli kullananlar iyi oluyormu ben 4 ay kullandım sabah 1 kaşam bir tabler bugün dr söyledim süper dedi
ankaradayım ben 60 liraya alıyorum içinde 60 tane
alya26 rahat ol canım korkma bu korkular tamamen asılsız ne ögrenmek istiyorsan sorabilirsin bana bildigim kadarıyla yardımcı olurum
senin ilaca artık ihtiyacın yok bebeğin yolda işallah:)Yagmursesi diğer ilacın adı neydi onada basliyayim?:)
senin ilaca artık ihtiyacın yok bebeğin yolda işallah:)
diğer arkadaşlar için yazacağım dediğm gibi az iyi olayım ilk iş uzun uzun açıklıycam ne yedim içtim diye
ahh cnmmm cok üzüldümmm..inankı bnm de durum farksızdııı..gercı bnde hersey yolunda gttııı ama drumla bıtrlu ısınamadımm..oncedenn baska bölum drlara gttıgımde sohbet eder gulerdıkk ve de kızları gıbıı davranırlardıı..şeytan tıuyu var yha bazen olo bnde bazen de dökülmüş oluo..hemsıreler dıger tedavı olanlara ayse fatma ebru dıe seslenırken bana hep hulya hanım dıolardııı saohbet etmıodukk...cok dokunuodu bana souktular bana..saatlerce orda otrdugum olurduu ama tık yokk.soru sormasdımm sorsamm ıslerı olurduu sorcagıunız bısey varmı dıe sorsalarr strestenn unutur yok derdımm...öle böle bttııı ve negatıfff
Herkese iyi dilekleri için tesekkurler. Semranus tedavi sayısı arttıkça kendi kendimizin Dru olduk.rahimin kalinlasmasi için verilen ilaç estrofem drlar vermedi aslında ama bem kendim iciyorum. Yagmur sesi ile beraber karar verdik:) bu sefer olacak çok umutluyum. İnsallah ayağımı surekleyerek peşime herkesi takicam
inşallah sen güzel sonuca ulaşırsın canım
ben ekimde 4. deneme için geçen yıl ekim ayında memeoriale gittim dr um müstecep beydi ama ben semra hanımdan da randevu almıştım ikisiylede görüştüm ilk görüşmeler çok iyiydi ilgiliydiler 1 saat görüşmüştük memnun kalmıştık tedaviye başladık ama bana farklı protokol uyguladılar ve iğneler bir sürü kist yaptı ben de sık sık estradiol yüksek çıktığı halde bana estradiol takviyesi yaptılar o zaman neyse tedavim iptal oldu çok sinirlenmiştim ağlamıştım kistlerim 7 ay hiç geçmedi küçüldü büyüdü kanama yaptı adetten kesti çoğaldı derken ama hiç düzelmedi estradiol her ay çok yüksek çıkıyordu göğüslerim ağırmaya başladı muayene oldum film çektirdim ve göğüslerimde bir sürü kistler oluşmuş nedenide uzun zaman vücutta östrojen hormonunun fazla bulunmasıymış ve halen bu kistlerle uğraşıyorum bir sürü problem oldu o zamandan sonra
neyse nisanda istanbula bir düğün için gittim adet oluncada dr a gittim iyiyse durum tedaviye başlayalım diğe bu sefer farklı dr olsun dedim nur hanımdan randevu aldım ve gidince 7 ayda ne kadar sağlık problemi yaşadığımı doğru dürüst dinlemedi bile sadece çok nadir olsada bazı hastalarda böyle olabilir dedi sadece bu kadar ultrasona baktı 8 yumurta var ama ikisi büyük kiste benziyorlar estradiol bakalım duruma göre başlarız dedi öğleden sonra estradiolun iyi çıktığını başalyabileceğimizi söyledi hemşire nur hanımı görmedim bile ama önceki gün adetin 2. günü başka bir yerde estradiole baktırmıştım 114 çıkmııştı ama orda 65 çıkmış sözde 1 güne nasıl değişmişse
tabi o zaman çok düşünmedim artık nasıl olsa başladık 8 yumurtam var dedim daha sonra önceki dr um müstecep bey diğe hep ona randevu vediler benim isteğimle olmadı ama iyiki o olmuş çünkü nur hanım hiç ilgilenmemeişti ama müstecep bey daha iyiydi
önceki tedavilerden farklı olarak clomen hap ve menagon 2 toz 1 su verdiler sadece 5 gün clomen kullandım ve clomenin 4. ve 5. gününde de 2 kere menagon kullandım 1 günde cetrotide kullandım ilk defa böyle bir tedavim oldu yani sonuçta 9. gün önden giden 2 yumurtamın toplanacağını diğer 6 sının boyutlarının küçük olduğu söylendi çok üzüldüm eğer baştan o 2 kist görünümlüler aspire edilseydi diğer 6 tanesi normal gününde daha sağlıklı büyürdü dah önceden başka yerde öyle yapmışlardı çünkü
2 yumurtam toplandı heyecanlı bekleyiş sonunda 2 si de döllendi ve 6 ve 5 hücreli olarak 3 gün transfer edildi ikiside transfer edildiği için çok umutluydum ama olmadı 4. denememde hüsranla sonuçlandı
hasdtanede en memnun kaldığım dr umdu onun dışında hiçbir şey hemşireler telefonda ulaşıp soru sormak bile çok zordu not bıraktığım zaman geri dönüşleri bile zor oluyor sonuçta telefonda ısrarla kan sulandırıcımı bana vermediklerini bunu kullanmam gerktiğini kaç kere söyledim bunu dr a sormaları için kaç kere aradım transfer günü tekrar hatırlattım transferde aynur hanım vardı eski dosyama ben söyleyince bakıldı ve heparin 0.4 lük kullandım ben ısrarla söylemesem onuda vermiyceklerdi yani
bunları yazmamın nedeni sonucumun negatif olması değil daha öncede negatif sonuçlar aldım ama hemşireler ve dr um çok ilgiliydi memorial çok iyi diğe gittim hastane ve laboratuvar olarak iyi ama ben ilgilerinden memnun kalmadım
sonucumun çıktığı gün aramadılar bile ertesi gün aradılar sonrada dr um müstecep bey aradı değerlendirelim siz 10 gün sonra arayın dedi aramayı hiç düşünmüyorum tabi 20 saatlik yol gittim 1 aya yakın başkalarının yanında kaldım hastaneye bir sürü para verdim sonuçta memnun kalmadım
uzun yazdım ama çok doluydum inanın ki....
canım sana yazamadım birtürlü ne olur üzülme bir gün olacak sadece ona odaklan. benim olduysa herkesin olur bunu da unutmayın emiSescim Insallah bebegine kavustugun son tedavin olur bitanem..
3. deneme ne zaman canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?