Merhaba Semramus,tedavini Ankara da hangi clinikte yaptırdın,memnun kaldın mı?Ben Gürgan clinikte 2.tedavimi oldum,negatif sonuç aldım,şimdi tekrar randevu aldım ama kararsızım,o yüzden sordum,sevgiler
Sescim inan bende cok uzuldumAllahim sabrini veriyor.. ve suziciminde dedigi gibi ayaga kalkiyor insan. ama sadece biraz zaman tatlim..
Çok saolun toparlamaya. Calisiyorum
canım hayırlı olsun kuzuların da merak ettim nasıl büyüyenleri topluyolar.sonra diğer gelişenleri :44: anestezi almadın mı sen? zararı olmuyo mu? ayrıca nekadara maloldu.banada bu havuz çok mantıklı geldi.tpla her ay en kalitelisini yerleştir.Canım Bahçeci Tüp Merkezinden Halit Fırat Erden ve Murat Berksoy doktorlarım.
Opu da alınan anestezi değil derin uyku. Anestezi biraz daha farklı opudaki o kadar zararlı değil.
Gelişenleri nasıl alıyorlar diğerlerini nasıl tutuyorlar bilmiyorum. Ama ultrasonda yumurtalarımı bende
görebiliyorum.Nazlı nazlı gelişiyorlar.Şu ana kadar merkeze 4000tl ödedim ama ikinci toplama için ne kadar ödeyeceğimi bilmiyorum.
Yumurtalarim catlamis 2. OPu iptal.Regl olunca donmuslar
Transfeer edilecek
alincim yazını çok beğendim mücadeleci yönün çok hoşuma gitti yumoşların için yaptıklarını bende denicem2 . opu niye iptal oldu ama olsun bebişin olsunda Rabbim nasip ettikten sonra tek yumurtayla bile olur
alincim yazını çok beğendim mücadeleci yönün çok hoşuma gitti yumoşların için yaptıklarını bende denicem2 . opu niye iptal oldu ama olsun bebişin olsunda Rabbim nasip ettikten sonra tek yumurtayla bile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?