merhaba arkadaşlar ben de bu ay pgt ile tüp bebek yaptıracagım kısmetse ama yumurta rezervım az ne yazıkkı toplam 3 ymurta var ama doktorum sadece birinden umutlu bense üçünden de:)) işin zor kısmı pgt yapılacak olması sayı az ne bileyim işte karışık bir durum.
fsh değerlerime hiç bakmadım bakıp da moral bozmak istemiyorum. 4tekrarlayan düşüğüm var ve bu denemeden sonra negatıf sonuc alırsam tekrar deneyecek gucum yok ne yazık kı.manevi olarak düşükler ve denemeler beni çok yıprattı.
dualarınızı ve desteğinizi bekliyorum umarım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz sağlıklı evlatlarla mujdelenırız.
Yeteeeeer sen nerede tedavi görüyorsun.Yumurta rezervi için neler yapıyorsun?
Yeteeeeer sen nerede tedavi görüyorsun.Yumurta rezervi için neler yapıyorsun?
Merhaba arkadaşlar 5. gün femera protokolü işe yaramayınca iptal olduğuyla kalsaydı keşke tedavim sonucum koskoca bir 0
18 gün 300 doz puregon kullandım 1 tane ile başladığımız tedavi 6 tane ile son buldu ama 6 taneden 4 ü işlem gördü 2 si döllendi 2. gün biri 4 hücreli biri 2 hücreli transfer edildi kan sulandırıcı iğne günde 3 kere vajinal 1 kere iğne olmak kaydıyla progesteron desteğine rağmen sonucum koca bir sıfır
3. tüp denememde böylece olumsuz sonuçlandı
üstelik 8 ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu 80 milyonluk sperm sayısı 12 milyona düşmüş morfolojide 0 olmuş geçen yaz preseed le hamile kalmıştım şimdi öyle bir hayalimde kalmadı
biliyorum bizim asla çocuğumuz olmayacak
eşimle kendimizi işimize verip bu defteri tamamiyle kapatmaktan başka bir seçenek görmüyoruz
Merhaba arkadaşlar 5. gün femera protokolü işe yaramayınca iptal olduğuyla kalsaydı keşke tedavim sonucum koskoca bir 0
18 gün 300 doz puregon kullandım 1 tane ile başladığımız tedavi 6 tane ile son buldu ama 6 taneden 4 ü işlem gördü 2 si döllendi 2. gün biri 4 hücreli biri 2 hücreli transfer edildi kan sulandırıcı iğne günde 3 kere vajinal 1 kere iğne olmak kaydıyla progesteron desteğine rağmen sonucum koca bir sıfır
üstelik 8 ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu 80 milyonluk sperm sayısı 12 milyona düşmüş morfolojide 0 olmuş geçen yaz preseed le hamile kalmıştım şimdi öyle bir hayalimde kalmadı
eşimle kendimizi işimize verip bu defteri tamamiyle kapatmaktan başka bir seçenek görmüyoruz
destegınız ıcın cok tesekkur ederım arkadaslar bugun kontrolum vardı tek yumurta sanırım doktorun onemsedıgı dıgerlerı cok da parlak degıl ve ne yazıkkı genetık tanı da yapılamayacakmıs(
sadece rabbım benı bu uzuntuden kurtarabılır..O dilerse tek yumurtaya sağlıkla can verebilir..dualarınızı eksık etmeyın...
destegınız ıcın cok tesekkur ederım arkadaslar bugun kontrolum vardı tek yumurta sanırım doktorun onemsedıgı dıgerlerı cok da parlak degıl ve ne yazıkkı genetık tanı da yapılamayacakmıs(
sadece rabbım benı bu uzuntuden kurtarabılır..O dilerse tek yumurtaya sağlıkla can verebilir..dualarınızı eksık etmeyın...
Günaydınlar herkese,
suleyüksel sen de görmüşsündür kadınlar kulübünde tek yumurta ile hamile kalıp çocukları olanları.Zamanı geldiyse zaten olacaktır.Tedaviye başladınız mı?Umarım herkesin istediği gibi olur.
Azazil bende preseed almak istiyorum.Nereden aldın?bende internetten araştırıyorum.Birkaçgün sonra sipariş vereceğim.Keşke spontan hamile kalsak...Çünkü tüp bebek tedavisi çok stresli maddi ve manevi açıdan çok yıpratıcı.Sonra test gününü beklemek.Negatif sonuçla karşılaşınca hüsrana uğramak...Üremek ne kadar zormuş.tüm bu aşamaları düşününce.ama insanlar o kadar çok kolay doğurabiliyorlar...
Thorbak mersinlimisin bende oralı sayılırım.
Teşekkürler meslektaşım.Yolumuz açık olur inşallah...
canım geçmiş olsunnnn hiç umadığın bir anda süpriz yapsın bebeğin inşşşş
Burpcum, senin adina uzuldum canim ama umudunu kaybetme lutfen. Allah oyle buyuk ki hic ummadigin anda sana yasati verir anneligi. Kendiliğinden bir hamileligin var demek ki tekrar olabilir. En kisa surede yavruna kavysman dilegiyle canim.
merhaba,çok üzüldüğün belli.ben forumu düzenli takip edip pek yazmayanlardanım.bende 4 düşük yaşadım.fsh hamile kalınmaz denilen sınırda ben 4 kere hamile kaldım.doktorlara ve çıkan değerler bazen yanılta biliyor. bence senin yapman gereken düzenli dengeli beslenmek ve kafaya takmamak.tabi eşinde.hayat süprizlerle dolu.olmazsa olmaz deme hayat devam ediyor.ama umudunuda kaybetme.
burp çok geçmiş olsun demek istedim. yine de en ümitsiz anında kucağına bebek alanları bu forumda çok görüyoruz. inşaallah hiçbirimiz ümitsiz kalmadan mutlu sona erişiriz. mücadele çok yorucu yıpratıcı hepimiz de biliyoruz yaşıyoruz ama inşaallah şu anda azalan enerjinizi yeniden toparlar yeniden bir girişimde bulunursunuz. kolay değil hiç negatif sonuçlara göğüs germek maalesef... Allah bir daha göstermesin. benim kişisel olarak anlamadığım bir şey var. sizin eşiniz varikosel ameliyatından sonra bu kadar büyük düşüş nasıl yaşar!!! ben bunu anlamadım hatta inanamadım. o zaman keşke hiç ameliyat olmasaymış diyesi geliyor insanın...
preseed ben de yarın itibariyle elime ulaşacak ve kullanmaya başlayacağım yalnız benim de ümidim yok pek maalesef çünkü morfoloji sıkıntısı bizim de var. dediğim gibi Allah ümitsizim dediğimiz anda bize yardım eder inşaallah.
canım benim
sana özelden bir türlü yazamadım açıkcası bu sonucu cewap olarak almak istemedim malesefki birazda içime doğmuştu....
üzülme desekde üzüleceksin hepimiz yaşadık ama lütfen kendini toparla inan güzel günler seni bekliyor yavruna kavuşacaksın rabbim kabul etmeyeceği duayı kuluna ettirmezmiş....
ve sperm olayına gelincede hiç takılma doktorun bize söylediği çok değişkendir hiç belli olmaz ki formdada neleri okuduk ne imkansızlar oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?