picassom canım benim nasılsın?
bizim kızlar nasıl görüsümusun hepinizi çok özledim hepinizi öpüyorum
azazil tam bir yıl fsh ıma bakmadım ama lanet ostrojen sabah gözümü açmamla ateş bastırtıyor sabah 5 kere uykuya dalayım uyanayım her gözümü açışımda ateş basıyor ve ozaman fsh ımın ne alemde olduğunu biliyorum genetik tarama bile yaptıran ben korkudan hiç amh me baktırmadım yani baktırsamda baktırmasamda o bana kendini belli ediyor malesef
azazil o evrene yollanan sinyaller evrenden alınan sinyaller acaip kızdırıyor artık beni birkere hiç unutmam duşa girmeden önce allahım hamileysem bir işaret ver dedim saçlarımı şampuanlarken gözlerim kapalıyken bir el alnımı itti nasıl irkilerek fırladım duştan anlatamam tabi o ayki sonucu merakla bekledim sonucu söylememe gerek yok heralde töbe yarappim dilm varmıyor günaha girecemde nah çekti galiba evren bana o olaydan beri hiç bir şeyi hiç birşeye yormuyor evrenden herangi bir sinyal sorgulamıyorum
Yeteeerciğim hikayeni okuyunca bata üzüldüm.Gözlerim dolu dolu oldu.Niye bu karamsarlık senin yaşın geç değil rezerv sorunun yok.Herşeyin vakti saati vardır.Sabırlı olmak gerekiyor.Buradan senin mucize hikayeni okuyacağız...Dün masterbully yazmıştı.4 kere negatif tüp bebek sonrasında kendiliğinden hamile kalmış..Hem onun yumurta rezerv sorunu varmış sanırım her ay FSH hormon düzeyine baktırıyormuş.Güzel sonuça ulaşmış sonuca.Birgün bizim de olacak zamanı geldiğinde...
benim geçen yılki tedavim yapıldı opumda 18 yumoş toplandı ve bir tane embiryom oldu ama 2. gün bölünmeyi durdurdu dr beni karşısına aldı ve önümüzdeki ay denyel,m dedi hemen ilk ay gittim denedim ama vicuta bulunan hormonlar atılmadığı için vicudum ilaçalra cevap vermedi 375 ünite pregon uzun protoklle 18 gün yapıldı ve 20 yumoştan 1 etk embiryom oldu dr 3. gün transferi yaptı ama olmadı bebğim beni terk etti hep düşündüm acaba transferden sonra negatif almakmı kötü yoksa merkeze gitiğimde transferiniz iptal edildi denmesimi
sonra yaşayacaklarımı bilmediğim için en zoru bu snamıştım bu yıl 6. denmemeiz için yeni bir merkezle görüşmeye gittik ve bizden (eşimden )hormonları sitendi yaptırdık eşiminporolkatini 470 çıktı hemen bir mr çekildi ve eşimin beyninde 5 cm bir kist ışık hızıyla hayaımızın tam oratasına düştü bir kaç dr görüştük sonrasında bir profla konuştuk amliyat olamlı dedi eşim çıktıktan sonra çaırdı yanına eşinin durumu kritik dedi aliyat lursa %30 kurtulma iltimali var olmassa çok sürmz bu kitle öldürür bu adamı dedi seçim sizin dedii işte o gün anladım ki önceki yyaşadıkalrımdan çok daha fenydı bu yaşadığımmm eşim ameliyat için yanımdan alındığında aşağıda beni bekleyen ailemin yanına bile inemedimm tam 12 süren bir opresyonla alındı kitle ilerleyen her saate dr bana verceği kötü haberi düşünürkenn allaha sığındım hep çok şükür dr beni aradı ve amliyat iyi geçti dedii 18 gün yoğun bakım süreciii ve arkaından gelen sıkıntılı günlerrr rabbime şükürler olsunnn ama çok yordu beni bu yaşaşanlar
Hariçten gazel okumak gibi olmasın ama canım asla deme lütfen.. Bu hislere yabancı biri olarak yazmıyorum bunu, birebir böyle hisseden biri olarak yazıyorum. Öyle tanıdık bi his ki, bizim nasibimizde yok sanırım bebek diyen, son noktoda olan biri olarak. Tam 4 tüp bebek tedavisi, aşılamalar, yumurta takiplerini saymıyorum bile, yaşla birlikte yükselen FSH, tedavilerde bile zar zor elde edilen 1-2 yumurta, iğnelere, ilaçlara, femara prtokollerine rağmen.. Artık insanın B planı kalmaz ya o durumdaydım, Ankara, İstanbul, en iyi merkezler derken elimde koca bir sıfır kaldı her seferinde. O beta hcg < 1 yazan test sonuç kağıdı son aşamamız oldu hep, dibe vuruşum oldu. Umudumun bittiği yerde, 4.tüp bebek denememden sonra doğal yolla hamile kaldım Rabbime binlerce şükürler olsun ki. Böyle şeylerin hep başkalarının başına geldiğini sanar ya insan, beni bulmaz o mucize sanar ya inan bana buluyormuş. Hala şaşkınım, hala şükretmekten öte bişey gelmiyo elimden ve tabi dua etmekten. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Ben o yolların zorluluğunu unutmadım, hep dualarım bebek hasreti çekenlerle. Nolur umudunuzu yitirmeyin, laf değil bu oluyor. Mutlaka bir vakti var. İnşallah yüzünüzü güldürsün Rabbim...
Bak ne güzel AMH testin çok güzelmiş,zaten FSH dan daha spesifik olanda o test.FSH değişkenlik gösterebiliyor.Pıhtılaşmaya eğilim için günde veya gün aşırı coraspin 100 mg kullan.Sende polikistik over mi var çünkü çok sayıda yumurtan var fakat işleme giren 3-5 diyorsun.Pcos lularda da aynısını duymuştum.Onlarda sonuçta çocuk sahibi oluyorlar.Hem senin denemek için tüp bebek veya spontan için çok zamana sahipsin.Menapoza girme gibi bir sorunun yok daha.Bence sen o açıdan şanslısın.Allah eşine şifa vermiş.Hepsinden önemlisi.Sabret birgün bizimde olacak...
Allah kocanı sana bağışlasın gerisi tırı vırı...Hiç bir şeyi çok fazla istememek lazım derler ya al sana bir acı örnek.Yazını okuduktan sonra artık ben de istemiyorum istemiycem.Hem ben bu hayatta çok büyük acılar yaşamış olan ben nasıl da kaptırdım kendimi bu bebek işine bu kadar bilmiyorum.Eşinin ameliyatının iyi geçmesi yeniden sağlığına kavuşmuş olması bütün çektiğin sıkıntılara değer.Şükretmeye devam et.Allah eşini sana bağışlasın ve bir ömür mutlu yaşa,bebekte olursa olsun olmazsa boşşşşşşşş verrrrrrrr.Bu sabahtan itibaren bende öyle yapıcam.Allah yardımcımız olsun sevgiler...
günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?