Tüp bebek deneyen arkadaşlar, transfer edilen embiriyoların kalitelerini de yazsalar keşke,bu bilgilerde tabloya eklense.
benim iki taneydi bir tanesi 4 bir tanesi 8 hücreydi kalitesi hakkında bilgim yok ama. iyi kalitede dediler, ben de moralim bozulur falan diye hiç sormamıştım...
tablo nerede arkadaşlar ben bulamadım zahmet olmazsa biriniz güncelleyebilir misiniz?
canım elbette bir tarafım buruk hala çok isitiyorum bebğimi hatta içim yanıyor ve o yangın hiç sönmeyecek ama eşimin yanında isityorum bebeğmi aile huzurumuzun içinde eğer eşim varsa güzel olacak bebeğimle birlikteliğim
ve eşim aliyat olalı 6 ayı geçti biz bebk olayını unutuk (konuşmuyoruz )çünkü önce eşim sağlığı sonra bebek
iyi akşamlar balmond..
çok teşekkür ederim bilgilerini paylaştığın için..
işte bence gerçek destek olmak bu ...:))
iyi fikir takviye tedavi kolonu.. yarın akşama doğru senin bilgileri eklerim..
bilgiler geldikçe fark ediyorumki bu menegon bizlere daha uygun.. en azından embryo transferine kadar götürüyor..
Selam canım beni de ekleyin çünkü yaş 43 ve sanırım burada en yaş olarak en umutsuz olan benim.14 aylık evliyim.fsh vs.sonuçları geçen aya kadar normal olup yaşlanmış yumurta teşhisiyle hamile kalamadığım söyleniyor ama ben çok inanmıyorum.Burdaki yazıları okuyorum yapılan bir sürü tahliller var onlşar bana yapıldımı bilmiyorum.Her ay gidip hormon tahlili yaptırıyorum sadece fsh e2 ye bakıyorumj okadar.evliliğimizin 5.ayında aşılama denedik olmadı.geçen ay amerikan hastanesinde tüp bebek tedavisine başladık.adetimin 3.günü gonaf f300 göbekten,kalçadan 2doz 1 su menogon,5.günden sonrada citrodite (o iğnenin adını unuttum umarım doğru yazmışımdır,yumurtayı büyütmeye yarıyormuş)ilave ettiler.adetimin12.günü çatlatma iğnesi vuruldu.14 gün var olan 2 yumurta toplandı.Birisi boş çıktı diğeri ise döllenmedi.İlaçlara 3 000 tl ödedik.Hastanede toplama işlemine ödeneni bilmiyorum.Tırırs tırıs eve döndük.Moral bende sıfır.Hayatım boyunca yemekleri koklayarak ve seçerek yiyen ben sabah akşam soğan suyu kaynatıp içmeye öğüre öğüre bal polen arısütü,ve hayıt suyu içmeye başladım.Tüp denemesinden sonra adet olunca gidip kontrol olmam gerekiyordu gitmedim.Dün 12.günümdü gideyim bi baksınlar bakalım yumurta var mı dedim.Arkadaşlar 3 kocaman yumurta sanırım biri çatlamış doktor şaşırdı kaldı.Onca ilaçla 2 tane minicik olmuşken tedavisiz 3 tane birden.Eve döndüm hemen süt ve maydonoz kaynattım gece oturdum üstüne((vah vahhhhh,insan yapmam dediği neleri yapıyor bakarmısınız.Birisi bana bunları yaparsız dese gülerdim.dr bir test istedi git yarın yaptır bakalım sağlıkl yumurtlama var mı diye.Eğer bu aletin başından kalkarsam gidip yaptırıcam:)))aç karnına mı tok karnınamı onu da bilmiyorum sormadım.Neyse bayram dönüşü adet görür görmez 2. denememi yine aynı merkezde yapıca m.Bende bilgilerimi sizinle paylaşırım.Herkese bol şans diliyorum Allah yardımcımız olsun sevgiler...
Selam canım beni de ekleyin çünkü yaş 43 ve sanırım burada en yaş olarak en umutsuz olan benim.14 aylık evliyim.fsh vs.sonuçları geçen aya kadar normal olup yaşlanmış yumurta teşhisiyle hamile kalamadığım söyleniyor ama ben çok inanmıyorum.Burdaki yazıları okuyorum yapılan bir sürü tahliller var onlşar bana yapıldımı bilmiyorum.Her ay gidip hormon tahlili yaptırıyorum sadece fsh e2 ye bakıyorumj okadar.evliliğimizin 5.ayında aşılama denedik olmadı.geçen ay amerikan hastanesinde tüp bebek tedavisine başladık.adetimin 3.günü gonaf f300 göbekten,kalçadan 2doz 1 su menogon,5.günden sonrada citrodite (o iğnenin adını unuttum umarım doğru yazmışımdır,yumurtayı büyütmeye yarıyormuş)ilave ettiler.adetimin12.günü çatlatma iğnesi vuruldu.14 gün var olan 2 yumurta toplandı.Birisi boş çıktı diğeri ise döllenmedi.İlaçlara 3 000 tl ödedik.Hastanede toplama işlemine ödeneni bilmiyorum.Tırırs tırıs eve döndük.Moral bende sıfır.Hayatım boyunca yemekleri koklayarak ve seçerek yiyen ben sabah akşam soğan suyu kaynatıp içmeye öğüre öğüre bal polen arısütü,ve hayıt suyu içmeye başladım.Tüp denemesinden sonra adet olunca gidip kontrol olmam gerekiyordu gitmedim.Dün 12.günümdü gideyim bi baksınlar bakalım yumurta var mı dedim.Arkadaşlar 3 kocaman yumurta sanırım biri çatlamış doktor şaşırdı kaldı.Onca ilaçla 2 tane minicik olmuşken tedavisiz 3 tane birden.Eve döndüm hemen süt ve maydonoz kaynattım gece oturdum üstüne((vah vahhhhh,insan yapmam dediği neleri yapıyor bakarmısınız.Birisi bana bunları yaparsız dese gülerdim.dr bir test istedi git yarın yaptır bakalım sağlıkl yumurtlama var mı diye.Eğer bu aletin başından kalkarsam gidip yaptırıcam:)))aç karnına mı tok karnınamı onu da bilmiyorum sormadım.Neyse bayram dönüşü adet görür görmez 2. denememi yine aynı merkezde yapıca m.Bende bilgilerimi sizinle paylaşırım.Herkese bol şans diliyorum Allah yardımcımız olsun sevgiler...
canm çok geçmiş olsun ilk eşlerimize ve bizlere sağlıklı ömürler versin.tabiki bizler hep anne olmak istiyoruz.ama ilk kendi sağlığımız.bende 3 yıllık evliyim ilk tüp bebek denememde negatif oldu şimdi kasımda tekrar deneyecegim.allah hepimize nasip etsin inş.
Süt kürünü ablamdan duymuş ve gülmüştüm,onada yıllar yıllar önce yaşlı bir kadın söylemiş.Kızım sütü kaynat otur üstüne soğumadan kocanla birlikte ol demiş.Güldüm geçtim ben tabi.Sonra buralarda bir yerlerde aynı şeyi okudum.sadece farkı içinde bir demette maydonoz olmasıydı.Vardır bir bildikleri deyip bende yapıyorum şimdi.Adetim 8.gününden sonra gün aşırı yarım kilo süte bir demet maydonoz kaynatıp uzun bir elbise giyip 15 dakika kadar daha doğrusu sütten buhar çıkmayıncaya kadar oturup sonra da sevgilimi yatağa davet ediyorum.Aslında komik oluyor.Eşim yandımmmm diyor gülüşüyoruz.Valla denemesi bizden şifa allahtan.Ben 3 ay önce dha yı gece 3 er tablet olmak üzere bir kutu kullandım.Drum bu ilaç için kesin veriler yok diyor ama belki de yararı vardır bilinmez diyor.Artık neyse ne görücez bakalım...Bana ve herkese bol şanslar.Allah yardımcımız olur inşallah.Sevgilerimle.....
Selam kızlar süt kürünü bende duymuştum.Hatta ablam dedi , ama ben yapmadım.Yapıpta hamile kalanlar olmış.Allahtan hayırlısı hepimize kolay gelsin:))
hoş geldin canım seni burada görmek ne güzelllll
merhaba arkadaşlar
bende 2,5 yıldır uğraşıyorum ... bu arada bir kimyasal gebelik , bir transfer kısmında yarım kalan mikro denemem , pıhtılaşma, varikosel , ve bolca tükenen ümitlerimle buradayım....
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz:)
ben ovulasyon testine cuma başladım. cumartesi ikinci çizgiyi silik milik bi şekilde de olsa gördüm ama dün yaptığım testte hiçbir çizgi mizgi yoktu. şimdi bekliyorum saat dörtte 4. testimi yapcam inşaallah koyu renkte bir çizgi görürüm de yumurtladığıma ikna olurum...
bu arada cuma günü benim beklentilerime göre adetimin on birinci günüydü, yani yumurtlama zamanınım yaklaştı diye düşünerek ben bütün bitkisel tedavimi kestim (kafama göre yapıyorum zaten) adaçayı karışşımlarım, hayıtlarım ballarım poleenlerim bir süreliğine dolaba kalktı. hayırlısı hakkımızda inşaallah... inşaallah bugün adam gibi bir çizgi görürüm de kafam biraz rahatlar. bu arada deneyen neredeyse herkes preseed den memnun kalmış ama benim hala tuhafıma giden bir şeyler var... yine de kullanmaya devam ediyorum bir umut diyerekten. eşimin de proxeedle barışması gerçekleşti domates suyu ile içmeye karar verdi, bir süredir böyle içiyor. çeyrek su bardağı domates suyuna iyicene karıştırıp diktiriyorum tepesine... arkadan da keçiboynuzu kürünü tepeye dikip gulk gulk diye içiyor, sonra bir lokma sarelleli ekmek atıyor ağzına ondan sonra da bolca su... bütün bu ritüel bittikten sonra ise, öğğğrrrhhh gibi bir ses çıkarıyor ama kesinlikle yumuşamıyorum... "oy, canım oyyyh kuzum" ffalan dedikçe ertesi günü hemen bunu kullanıyor, bugün içmesem olmaz mı diye başlıyor, tatsızlığa vardırıyor işi... artık maymun gözünü açtı :))
katı meyva pressi bozulursa falan ben yandım demektir. sayesinde sıkmadığım meyva sebze kalmadı, havucundan kayısısına offff, bi de bununla uğraşıyoruz...
pycnegenol da içiyor bugün ikinciyi içecek gerçi.. inşaallah faydasını görürüz. hayırlısı hakkımızda hepimiz için.
ARkadaşım bal polen hayıt filan onları neden bıraktın anlamadım.benim de adetimin 15 günü arı sütü bal polen karışımı,hayır suyu içiyorum dün gece soğan kürünü kesip bu sabah incir kürüne başladım .Yapmamak mı lazım bu dönemde kafam karıştı.Yazarsan sevinirim.sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?