Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

msn var ama 1oo mesajdan önce özelden mesaj atamıyorum, nasıl vereceğim:) akuya gitmeye karar verirsen mutlaka haber ver bana orada görüşürüz. Odada 3 sedye var, arada perde var, iki sedye arasında perde yok. Genelde çok güzel muhabbet oluyor, gelenlerin çoğu da bayan. ben omega 3-6-9, folik asit, qenzim q10 içiyorum vitamin olarak. Arı sütü, bal, polen yiyorum:) hücre enerjileri artsın diye.

Allah korusun, tekrarlamasın, ben artık dra gitmeyi, tüp bebek denemeyi çok sıradan olaylarmış gibi görüyorum. öncesinde heyecanlanmak, hırslanmak sadece zarar veriyor, hep şu mantık şimdi olmazsa sonra. Sanki doğal yolla her ay denermiş gibi. Dr en az 1 ay ara verdiriyor denemelerde. Sen kaç yaşındasın?

denememi IVI tüp bebek de yaptım, memnun da kaldım.
Caco ben 100 mesajı doldurmadığım için özel mesaj atamıyorum. Yazdığım vitamin fsh düşürüp yumurta kalitesini arttıran, 2 aylık bir bitkisel kür. Yumurta bayatlaması neymiş ya? bence inanma. Akupunkturcu Ümran polikliniğinde Ümran hn, az önce onu yazmıştım, benim durumumda olan hastaları var. Yumurtalık bölgesini aku hareketlendiriyor, kan akışını sağlıyor, besliyor.

canım sana ozelden face vereyım ekle ordan uzun konusuruz

Selam Hayat IVF Herbal Support Amerikadanmı aldın?Oradan aldıysan ne kadar ücret verdin ve ne kadar sürede geldi?Çok pozitif birisin

herkese selam :) yine hormon tahlili yaptırdım ve fsh yine yüksek estradiol yüne düşük fsh 31,lh 6.37,estradiol 20den küçük bu duruma yakın olan var mı?hangi ilacı kullandığınızı söyler misiniz? ben diane 35 kullanıyorum ama benim için uygun olan ilaç olduğuna inanmıyorum.yaşım 19 bu arada

knihal o vitamin kanada'dan geliyor, başka bir yerde satılmıyor, uçakla gönderiyorlar, bayağı yüksek bir bedel alıyorlar. Ben vitamini alana kadar çok çektim. Normalde 3 günde gelmesi lazımdı, 1 hafta oldu gelmedi, bir yazı geldi, ürününüz gümrükte gelin işlemleri yapın alın diye, acayip koşturdum, devlet hastanesinden tam teşekküllü rapor istediler. Ben özel sektörde çalışıyorum, izin almam çok zor, rapor nasıl çıkarayım, sürede çok azdı. Tek başıma gittim, bir antrepo ya bir gümrüğe. Bir sürü para aldılar gümrükte. En sonunda da müdür vermem dedi, kutuyu açtı, vitamin üstünde anne ve bebek el el tutuşmuş resim var. Bende açtım ağzımı bakın dedim, uyuşturucu değil, bişey değil, biz geri kalmış ülkeyiz, zayıflama ilaçları kol geziyor, bunun içinde kimyasal birşey yok. Adam hala bana yasa çıkarıyor kuralı çiğneyemem diyor. En sonunda hüngür hüngür ağlamaya başladım, bu arada hep erkek var orda, tek kız bendim:) Ben şimdi napıyıım, bu kadar para verdim iyi gelir diye, ne olacak o şimdi. Ben artık bittim dedim ve vurucu kelimeyi söyledim. Sizin çocuklarınız var mı?? Adam tamam vereceğim ama sakın kimseye söyleme, bir daha siz gelseniz size bile vermem dedi, kaptım vitamini. O gün o kadar koşturdum gün, ağır grip oldum, 1 hafta sürdü. Yurtdışına giden biri varsa, örneğin İngiltere'ye falan onun adresini sipariş verip, onla getirtebilirsin. Raporsuz gümrükten geçirmek çok zor.

bana adet olamadığım zaman duphoston veriyot drum ara ara, ismini yanlış hatırlamıyorsam, kist olmuştu kistin temizlenmesi içinde yasmin vermişti. Yumurta var mı, kaç tane? Yaşın da çok küçükmüş, operasyon ya da başka bir hastalık geçirdin mi?

astım hastasıyım ve sadece su çiçeği geçirdim.bunların bir etkisi olduğunu sanmıyorum.yumurtamın olup olmadığına hiç bakılmadı,bir türlü doğru doktoru bulamadım...hep aynı şeyi söylediler.diane 35 kullan zaten menopoza girmişsin çocuğun da olmaz dediler hep.bende arada kendim gidip hormon tahlili yaptırıyorum.bu ara bir doktor ismi daha duydum ona da bi gidicem.sizin yaşınız kaç,hormonlarınız o ilaçla düzeldi mi?

Hayat2011 bir ilaç için çok uğraşmışsın.Gerçi bu tür şeyleri gümrükten geçirmek çok zor.Sen yine de şanslısın alabilmişsin.Bu kadar uğraşları Allah sonuçsuz bırakmaz.Birgün bebeğin gelecektir.Umudunu yitirme..

kızlar merhaba...hepinizi merak ettim,özledim....
giremiyorum ne zamandır,okuyorum yazamıyorum....
ben bu ay güye gene doğal deneyecektim ama,deneyemedim bile,
en önemli günlerimi uyuyarak geçirdim malesef.

sizler nasılsınız??????

kızlar merhaba...hepinizi merak ettim,özledim....
giremiyorum ne zamandır,okuyorum yazamıyorum....
ben bu ay güya gene doğal deneyecektim ama,deneyemedim bile,
en önemli günlerimi uyuyarak geçirdim malesef.

sizler nasılsınız??????

Son düzenleme:
günaydınlarrrrr hanımlarr

Rezer az olunca 21. gün progesteron düşük mü çıkar? Düşük çıkarsa tüp bebek öncesi özel bir tedavi mi uygulanır?

selam arkadaşlar benim fsh değeri 1 yıldır hep 8 üstüydü...yumurtaa yaşlanmam varmış yaşım 29.bi aktar bana DHEA die bi hormonun ilacını tavsiye etti.çok düzenli kullanmadım adet başlayınca 15 gün 2 ay kullandım günde bi tane.sonraki ay aşılama için doktora gittim adetin 2.günü fsh değerim 5.9 olmuştu bununla ilgili olduğunu düşünüyorumm. araştırmadan kesinlikle kullanmayın tabi

Rezer az olunca 21. gün progesteron düşük mü çıkar? Düşük çıkarsa tüp bebek öncesi özel bir tedavi mi uygulanır?

Lale247 bende hiç 21. gün progesteron baktırmadım.Senin kaç çıktıki ?Yabancı sitelerden bende baktım.15-28 gün değer 2-28 15 güne kadarda 1 veya 1.5 tan düşük olması gerekiyormuş.Rezervi değil ovulasyonun olup olmadığını gösteriyormuş.Bu ay baktıracağım 10 gün sonra.Birde antimüllerian hormonuna baktırmak istiyorum bakalım.Aralık ayında başlamak istiyorum tedaviye.
Semramus başladınmı tedaviye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…