arkadaslar cevap vermedınız beklıyorum sorumun cevabını
ıyı aksamlar hanimlar, benimde yumurta rezerv sorunum var, 2 ay once tup bebek ile basariya ulastim. Darisi basiniza. Ben hayıt tohumu ictim, bal-polen kullandim.Yurusus yaptim haftada 3-4 kez. Bana femara protokol uygulandi. Umarim sizlerin de bir bir guzel haberlerini alacagiz buradan. Tum dileklerim sizinle.
tüp bebek tedavisi yapıldıktan (transferden) sonra sağlıklı yumurtalar var ise size dondurmak ister misiiz diye soruyorlar ücreti ise yaptırdığın yerin fiyat politikasıdır. ünv.lerde 1 yıl için 350 diye duymuştum.
hayırlı olsun bebeğiniz. allah koklamayı da nasip etsin inş.:)
arkadaslar cevap vermedınız beklıyorum sorumun cevabını
ıyı aksamlar hanimlar, benimde yumurta rezerv sorunum var, 2 ay once tup bebek ile basariya ulastim. Darisi basiniza. Ben hayıt tohumu ictim, bal-polen kullandim.Yurusus yaptim haftada 3-4 kez. Bana femara protokol uygulandi. Umarim sizlerin de bir bir guzel haberlerini alacagiz buradan. Tum dileklerim sizinle.
arkadaşlar merhaba,
benimde rezervim düşük. amh o.1 geçen hafta tüp bebek denemesi yaptım, sonuç negatif, ek yumurta, 1.kalite, rahimde iyiydi ama olmadı. ümidim var, yalnız değilim biliyorum. devam edeceğim.
arkadaşlar merhaba,
benimde rezervim düşük. amh o.1 geçen hafta tüp bebek denemesi yaptım, sonuç negatif, ek yumurta, 1.kalite, rahimde iyiydi ama olmadı. ümidim var, yalnız değilim biliyorum. devam edeceğim.
transfer oldu bugün 5.günüm hadi hayırlısı:)
Selam kızlar çoktandır yazamadım ama ara geçmişi okuyorum.Benim 1. denemem yumurta gelişmedi,2. denemem yumurta toplandı ama boş çıktı,inşallah ocak gibi tekrar deneme yapacağım ama tiroit rahatsızlığım -var ,4 aydır kullandığım ilaçlarla tiroiti normal değere getiriyorlar,yoksa gebelik düşükle sonuçlanırmış,bende bal kullanıyorum,polen ve arı sütü bir ara kullandım ama kilo yaptı .Bence arı sütünü ve poleni kullananlar yürüyüş yapsınlar.Şu an doğal besleniyorum günlük hiç yürümesem 40 dakika yürüyorum,dhea yı günde 3 tane kullanıyorum,q enzim 10 u 1 AYdır günde 1 taneye başladım,propolisi 1 aydır günde 2 tane içiyorum,bol taze sebze ve mevsimine göre meyve yiyorum,özellikle balık,kümes hayvanlarını ve siyah et kullanıyorum,temmuz ağustos ve eylül ayındada özek bitkisel kullandım,bekliyorum hamileliği,inşallah olacak.İnanın 3 aydır kullandığım bitkisel hayatımı çok değiştirdi,ileri günlerde buradan paylaşacağım,hani insan son deme gelirde, bunuda deneyim derya, öyle birşey, denemeye başlamadan 6 ay önceden çok düşündüm ama pişman değilim,Yani koca karı ilacı derler ya ,Bizim Anadolu da el verme olayı vardır.Ne bileyi ermiş mi dersiniz yada özel güce sahip mi dersiniz öyle birinin hazırladığı bitkiseller diyeyeim.Allahtan umut kesilmez .İnşallh Allahın izni ile bebeklerimize kavuşuruz.
hoş geldin canımmmmm nasılsınnn
inşşşş hisetiğin kadar yaklaşmışsındır bebeğineeeben bu koca karı ilaçalrı hakında şunu düşünüyorum şifanın nereden geleceği hiççç belli olmaz belkide senin şifan buradadırr inşşşşşş
ayrıca laternatif tıpta koca karı ilaçalrının bir kolu değilmi:26::26::26::26::26::26:
şifa olsunnnn kulandığın her şey bebeğinle seni yakınlaştırsın buluştursunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?