Selam geçmiş olsun canım.Mol gebelikte gebelik için bir süre beklemen gerekiyor.Benim bildiğim 1 yıl.Bu süre içinde eğer yumurtan az ise yumurta toplattırıp dondurabilirsin.Zaten beklemekten başka çaremiz yok.Bizde olması için bekliyoruz.
charlize77 umarım bizlerde senin gibi mutlu sona biran önce kavuşuruz...
arkadaşlar merhaba,
benimde rezervim düşük. amh o.1 geçen hafta tüp bebek denemesi yaptım, sonuç negatif, ek yumurta, 1.kalite, rahimde iyiydi ama olmadı. ümidim var, yalnız değilim biliyorum. devam edeceğim.
arkadaşlar yumoşlar cumartesi toplandı artık geri sayım başladı....
sağol yetercim inş hepimizin yüzünü güldürür Rabbim.
Lale bende endometriosis ameliyatı oldum. Ama beni boş yere ameliyat yapmışlar. Sağ tarafımda çok yağun ağrı vardı benim, bir türlü bulunamıyordu, 2001 de oldum ameliyatı. Ameliyattan sonra dr sağda özel birşey göremedim, yapışıklar vardı temizledim dedi, o zmanlar fsh yaptı birkaç kez yüksek çıktı, ara ara gel, ama sakın acele karar verip evlenme dedi. ben de ok dedim, sonra 2009 da evlendim, stresli bir dönem ve yine ağrı var. prof.sedat kanadalıya gittim kzıım seni boşa ameliyat etmişler sen endometriosis değilsin, yumurta rezervin zarar görmüş dedi. dhea 6 ay kullan dedi. adetler 2 ayda kesildi. ocak ayından beri tedavideydim, son tedavilerimde ilerleme var. rahim kalınlaştı en son tüp bebek denemesi yaptım, 1.kalite embriyo elde edildi. Artık testlere inanmıyorum, içeride ne var kimse net bilemez. Akupunktura gidiyorum haftada bir faydasını da gördüm. ara ara incir kürü yapıyorum bende. Sürekli de yumurta takibi.Seninde ağrın tek noktada mıydı? karın bölgesinde yaygın bir ağrı mıydı lale, endo tekrarlayan bir hastalıkmış. Benim için prof psikosomatik ağrı olabilir dedi genelde üzüntü ve sinirde oluyor. ya da sidik kesesinde küçük bir hasar olabilir dedi ama onun için dra gitmedim zaten yumurta rezerv azlığını öğrendiğimden beri eskisi gibi ağrımda yok. Ah şu operasyoon ünlü bir hastanede iyi bir dr yaptık üstelik. Ümidim ve inancım tam kızlar, başarı hikayeleri çok güzel, başaracağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?