duss, formların çoğunu okuduğum için seni tanıyor gibiydim artık:) o yüzden hamilen kalmış olman benim için de çok büyük mutluluk oldu. tebrik ederim...sen dr lemi ibrahimoğluna gitmiştin di mi son tedavinde? tedavi de yapılan ne tür değişiklik olumlu sonuca götürdü seni? düşük doz ilaç mı? bu arada bebişlerle uğraşırken bir de cevap yazdığın için çok sağol.
sagol canım kızımla oğlum yanımda şükürler olsun.evet doktorum lemi ibrahimoglu önceki tedavilerim de yüksek doz kullanılmısdı lemi beye gittigim de çok düsük doz kullandık fakat kaliteli yumurtalar gelmisdi.inşş rabbim sizlere de nasip etsin.
sagol canım kızımla oğlum yanımda şükürler olsun.evet doktorum lemi ibrahimoglu önceki tedavilerim de yüksek doz kullanılmısdı lemi beye gittigim de çok düsük doz kullandık fakat kaliteli yumurtalar gelmisdi.inşş rabbim sizlere de nasip etsin.
Iyiyim knihal, aynen devam ediyorum, bugun dra gittim solda bir folikul var, birkac ay dinlenecegim dr da oyle dedi, izleyecek gerekirse catlatma ignesi yapacak, en azindan dogal yolu deneyecegiz, kismet iste. Esimin isyerinde surekli bebek muhabbeti varmis, bikmis artik duymaktan,
Cok kotu oldum, acayip agladim bu aksam, gozlerim aciyor su anda.
Herkese hayırlı cumalar.forum çok sesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?