Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

sagol canım kızımla oğlum yanımda şükürler olsun.evet doktorum lemi ibrahimoglu önceki tedavilerim de yüksek doz kullanılmısdı lemi beye gittigim de çok düsük doz kullandık fakat kaliteli yumurtalar gelmisdi.inşş rabbim sizlere de nasip etsin.

hayırlı cumalar cuma hürmetine tüm dualrımız kabul osun inşşşşş

Akupunkturla ilgili bilgi vereyim. Bana Cem Demirel önermişti, daha sonra yaptırabilirsin demişti, ona gittiğimde dhea verip 6 ay sonra gel demişti bana. Önce memoril ahmet ustaya gittim, Cem beyle beraber çalışıyorlarmış. Hiç akıntım yoktu, regl olamıyordum. Akıntı gelmeye ve ara ara kendiliğinden regl olmaya başladım, psikolojime de çok iyi geldi. Uyku sorunum vardı aku sayesinde mışıl mışıl uyumaya başladım. Memorial çok pahalı, 6 seansı birden öderseniz 660 TL, tek tek öderseniz neredeyse 2 katı. Toplam 12 seans gittim, ilk tedavide haftada 2 kez, sonra haftada 1 kez şeklinde. Sonrasında bu miktar bütçemi zorlamaya başladı ve arayışa girdim, çok araştırdım. En sonunda bu konuda uzman yine aynı derdi paylaşıp öneren arkadaşlarımı dinledim. Ayten hna gitmeye başladım. Kendisi dr, 5 yıl Çinde hem eğitim görmüş, hem de hastanelerde çalışmış. Ünlü bir kitap var ya Çin tıbbı ile onu çok iyi biliyor. Daha önce Göztepe'De kendi yeri varmış, sonra bebeği olmuş, taşınmış vs. Ümraniye Ümran polikliniğinde çalışmaya başlamış. Poliklinik belediyeye bağlı olduğu için fiyatı çok çok uygun sadece 40 TL,ama yaptığı hizmet bence daha fazlasını hak ediyor. Önce rahim, yumurtalık bölgesi, baş,kol, bacak ve ayaklara iğne batırıyor, reflüm var benim reflü içinde batırıyor. Rahim bölgesine elektrik akımı vermiyor, yaklaşık 20-30 dk bu şekilde bekletiyor, arada iğneleri gelip döndürerek çeviriyor. Daha sonra ters döndürüp belden iğne batırıyor, elektrik akımı veriyor. Bel pek acımıyor ama rahim bölgesi çok acıyor, regl sancısına benze ağrı oluyor. Her iki akucuda da acıdı, zaten acımazsa o bölgenin tepki vermediğini gösterirmiş. Ahmet bey de sürekli acıyor mu diye sorardı. Ben çok memnunum, her iki dru da öneririm.Alternatif tıbba inanan ve başarı hikayelerinde de genelde aku yaptıranların pozitif sonuca ulaştığını gören biri olarak devam edeceğim. Bahçecide de aku öneriyorlar, bir arkadaşım çok uzun süre yaptırdı ama fiyatı daha pahalı benim gittiğimden. En büyük etkisi o bölgeye olan kan akışını hızlandırması. Zaten giderseniz anlayacaksınız göğüslerde hassasiyet hemen artıyor, beyaz akıntı çoğalıyor, hormonları da dengeliyormuş arkadaşlar.

cevap verdiğin için çok sağol. lemi beyi ben de düşünüyorum bu ay negatif olursa....

Iyiyim knihal, aynen devam ediyorum, bugun dra gittim solda bir folikul var, birkac ay dinlenecegim dr da oyle dedi, izleyecek gerekirse catlatma ignesi yapacak, en azindan dogal yolu deneyecegiz, kismet iste. Esimin isyerinde surekli bebek muhabbeti varmis, bikmis artik duymaktan,
Cok kotu oldum, acayip agladim bu aksam, gozlerim aciyor su anda.

Selam Arkadaşlar, topikteki tüm hamile arkadaşlarımın gözü aydın.İnşallah sağ selim doğurup büyütürsünüz.Darısı da isteyenlere olsun.

Sonuçta folikülün var olduğu müddetçede şansın var demektir elbette bir zamanı vardır sizin ve bizim için hayırlı olan .Herikinizde çok hassassınız biraz duyarsız olmaya çalışın.Bu tür konuşmalaır çocuğu olan kişiler yapıyor bizimde olunca Allahın izniyle bizde yapacağız.Şuanda bizimde yok ama bu kadar da yıpratmaya gerek yok.Zaten ömür kısa zaten sana bir faydası da yok hatta zararı var.Biran önce kendinize acı çektirmeyi bırkıp pozitif bir şekilde yola devam etmemiz lazım.

selam topraksu nerelerdesin? nasıl gidiyor hamilelik? kızlar bende bu ay başlayacağım tedaviye bakalım sonuç ne olacak?

arkadaşlar dr.mustafa eraslanı duyan oldu mu? ürünleri hakkında çok iddialı bende bir arkadaşım vasıtasıyla iletişime geçtim test sonuçlarıma filan bakıp bana clavis panax k5 isimli ilacını tavsiye etti . hiç bilgisi olan yada kullanan var mı çok iddialı konuşuyor sayesinde 16-17 yıldır çocugu olmayanlar çocuk sahibi olmuş filan ...

selam arkadaslar benım endometrıozıs tanım var 2 kez laparoskopı oldum ve yumurta rezervım azaldı 3 kez tup bebek denedık anatolıada bulent tırasla mutlu son a ulastık 20 aylık dunya tatlısı oglum var yumurta rezervım az dıye umutsuzlug a kapılmayın 1 tane yumurtası bıle olmayanlar var rabbım herkesın kucagını doldursun....

Ada hosgeldin ne giuzel yazmissin,
Benim de rezervim cok az, 1 tane kaliteli oluyor ama, sen kac yasindasin, kac tane embriyo elde edebiliyordunuz, fsh ve amh degerleini biliyormusun? Acaba benzer mi degerlerimiz, transferdeki ostrojen yani E2 ve progesteronm degerini hatirliyor musun, seni bulmusken sordum da sordum kusura bakma:))
Allah nazarlardan korusun bebegini, gule gule buyut cnm

herkese merhaba ,
bende 3 kere tüp bebek tedavisi oldum , yumurtalık rezervim çok az , ilaçla regli olabiliyorum . her 3 tedavimde iptalle sonuçlandı . ilk ikisinde 2 şer yumurta oluştu ama istenen büyüklüğe ulaşamadılar sonuncuda ise hiç yumurta gelişmedi . ruhen ve bedenen öyle yıprandımki tedavilere devam etsem mi yoksa pes edip kaderimi kabullensem mi bilemiyorum . ruhum , beynim , kalbim bu yenilgiyi kabullenme diyor ama bedenim ve psikolojim tamam artık kabul et sen anne olamıycaksın diyor . insan her hamile gördüğünde her bebek gördüğünde ağlar mı , içi sızlar mı , neden diye kendini sorgular mı .... ben hepsini yapıyorum , günlerce ağlıyorum , dua ediyorum , allaha yalvarıyorum benide anne yap , yuvamızı çocuksuz bırakma diye ....

tubis günaydın, kaliteyi arttırmak için vitamin kullanıyor musun, çok etkiliyor, sakın pes etme, beslenme ve vitaminler yumurta kalitesini gerçekten arttırıyor.

kızlar bu arada yazımın tam yanında saka su reklamı çıkmış, ben çok uzun süredir saka su içiyorum, phı yüksek diye, hücrelere oksijen gitmesi çok önemli, bana da rezervi az olan bir arkadaşım söylemişti, yanında bile taşıyordu dışardan normal su alıp içmesin diye, çok şükür mutlu sona ulaştı o da. Etkisi tam nedir bilmiyorum ama bana çok mantıklı gelmişti bu suyla ilgili yazanlar, internette biraz bakabilirsiniz yorumlara.

Kizlar selam,

Benimde FSH yuksek yumurta rezervimde problem var.Benim tedavi seklim biraz farkli normal protokoller bizlere uygun degil malesef,ben mini tup bebek tedavisi goruyorum yani minimum ilac maksimum kalite az yumurta ama kaliteli yumurta elde etmek amac bu.Eylulde basladik tedavime 2 yumurtam oldu 1si bos cikti digeri dolu cikti ama doktorum tam yumurta toplarken arkadan gelen kucugu gormus ve almama karari aldi ve hemen ertesi gun bana tekrar ilac kullandirmaya basladi ve arkadan gelen minik yumurtayida buyuttu tekrar yumurta toplandi ve o yumurtamda dolu cikti boylece 2 yumurtam olmus oldu.Sukur ki 2 yumurtamda dollendi ve 1.kalite ikiside.Transferimi hemen yapmadi dondurdu embriyolarimi doktorum cunku transfer icin rahimi hazirlamak istedi cunku rahim kalinligim ince olduguna karar verdi.Kasim ayinda ilac kullanarak gecti ve bu hafta basi yarin (cuma) icin transfer yapmaya karar verdi.Ben cok umutluyum kizlar emiim iyi olacakçSizlere bunlari yazdim cunku yumurta rezervinde problem olan bizlere uygulanabilecek en kotu yontemler dozlari yuksek igneler bunlarin bize hic faydasi yok.

Sonucumu sizlere bildirecegim dilerim olumlu olur olmasa bile bizler icin en guzel tedavi yontemi bu arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…