Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

yumurta rezervi azalmış olanlar...nerdesin çok canım acıyor.

sigarayı bırakınca olumlu etkisi olur yumoşlarımıza degil mi?
BAŞARACAGIZ TABİKİİİ.
kamp a devam:))

incir konusunda sana katılıyorum bende hergün mutlaka 1 2 incir yiyorum.şekil olaraktra bakarsan içindeki çekirdekleri yumurtalar gibi degilmi?
her yedigimde diyorum ki''Allahım bu kadar çook yumurta olsun,kaliteli olsun:))))

canımsın sen bennn inşallah rabbim hayırlısını versin...teslim olduk bekliyoruz.
bioenerji aldım 7 gün ondan mıdır bilmem çok serin bekliyorum.
randevun yarına kalmış...
iyi haberlerle gelll kuşumm:)

canım tedavim yarım kaldı gelişmedi yumurtalar:/8.gün iptal...
kötü oldum tabi(sen nasılsın cnm?ulun bey di degil mi doktorum..ya çok mu zorluyoruz edajım.???bırakmak mı lazım bilemiyorum ki.

bugüne kadar bu topic içinde yazdıklarımından bir kesit...

starsuzie bir önceki sayfada kızlar hamile yazmışlar senin içinnn..Umarım öyledirrr..Çok ihtiyacım var böyle şeyler duymayaaa...

Yazdığın kesitleri okuyuncaaa iptal olan tedaviler gelişmeyen yumurtalar ve az olan yumurta rezervi ve tabiiki yüksek fshh..Hepsiii bende de mevvcutt..Geçtiğimiz ay 4 folikül gelişmediğinden tedavi iptal oldu..Amh yapıldı 0.2 çıktı..bitiklerdeyimmm 2 gündürrr..Doktorumm neredeyse imkansız arttıkk dediii..Her ay bakıcazz denicez diyorr..Bende 2 aydır dhea folik asit kullanıyorumm..Akupunkturamı gitsem yoksa ozona mı gitsem diyorumm.Yaşım 26..Erkek fakltör sorunumda varr...Kabarıkkk listemmm ve karışık hikayemm....
Bana önerebileceğin ve tavsiyelerin için özelden de mesaj atmanı çokk isterimmm..Kendine çok iyi bak umarım hayırlı haberler verirsin..

evet 2008 de baslayan gozyasları ıle dolu bır hıkaye bu....

gecmıste yazdığım iletılerden durumun yasadıklarımın bır özeti aslında..

yumurtalık rezervınde azalma olanların mücadelesi daha bi zor daha bir yıpratıcı oluyor..tıp olmayanla bir tedavi şansı tanımıyor.

2008 yılında geciken regli ile doktoruma basvurunca(kendımı hamile sanıyorum ve korkuyorum tabi)
erken yumurta yetmezliği ile kısmen tanıştım..o cok korktugum evlliğimin ilk yıllarını korunarak geçirdiğim gunler yerını yoğun strese bıraktı...
ben daha erken zamanı var derken cocugumun bekide olmayacayagı ihtimalı ile karşılastım...allahım nasıl bir kabus...
eşmle gittiğimiz jinekolog bunu pat diee dan diye canımızı yakayarak yüzümüze vurdu:!!!!
karı koca cıkısta sokak ortasında agladık :/// allahım kimseyı çagresiz bırakma...

tabi hemen korunmayı bıraktık tabi bu sırda başka bir doktorda testler takipler başladım...
ben hala duruma inanmıyodum korunmayı bıraktık yaaa hamile kalacaktım...ne kadar da positifim

TABİ OLMADI...testler fsh progesteron kist ...
jinekologum bizi bir tüp bebek merkezine yönlendirdi...
şimdi bunları burda yazmak çok kolay o süreç içinde yaşadıklarımız ...hissettiklerimizi tarif edemiyorum.

tabii bana bir teshiş konuldu ama ben durumun ne oldugunun farkında değilim bence cunku hale dogal yollarla olması umudumu koruyorum

KISA ÖZETLEYECEGİM.
yapılan ultrason degerlendirmelerinde kimi aylarda foliküle rastlanmadı bile..
oldugu aylarda da 1 -2 maximum 3 oldu...
her ay tedavi modundaydım heran))
haftanın 2 gunu yaz kıs denemeden doktorumun yanındaydım süreki takiplerim yapıldı..
artık sayısnı bilmediğim tedavilerim ...tedaviye başlayıp 3 4 gün iğne olup iptaller...
yumurta toplanıp döllenmemesi ve iptaller..
nihayet yakaladığımız altın yumurta 3.gun embriyosu kaliteli ama malesef ngatif sonuc

GÖZYAŞLARI ..UMUTSUZLUK..bazen isyanlar(rabbim affet)
bu süreç içinde eşimin yurtdışında olması ve 2 yılımızı ayrı ama tedavilerle geçirdiğimiz günler...
tedavilerde yalnızdım...yumurta toplama ...vb herşeye tek tabanca gidiyordum !!!
doktorum asistanları muhteşem bir ekpti o konuda herzaman çok şanslı hissettim ama olmuyordu...o istediğimiz sonuca ulaşamıyorduk...

haftalar..aylar ..yıllar sonrasında ücretsiz izne ayrılıp eşimin yanına geldim...
artık en azından ayrılık bitmişti.hemen burdaki bir tüp bebek merkezinden randevu aldık...
çok mutluydum eşimle beraberdik ve ilk defa beraber bir tedavi sürecinde olcaktık ve inanıyordum başaracaktık...

bu sırada reglim gecikti..hava değişikliği teşhisi koydum...daha çok günler geçti menepoza girdim teşhisi koymaya başladım :))
ön görüşmeden 1 hafta önce (kendıme aglamamak için söz vererek)bir idrar testi aldım.

o kadar çok test yapmıştım ki bugüne kadar bıkmıştım artık...sonrasında yıkım...gözyaşı...

ölesine aldığım testi eve gelir gelmez yaptım...kocaman bir artı işareti çıktı...
clearblue test)
ben bu markadan ilk kez yaptıgım için anlamadıgımı düşündüm ...zaten yabancı bir dilde hamile cıktı.
inanamadım...
hemen bir test daha aldım...
o test çift cizgi cıkanlardan
inanamadım..yok yok kesinbir hata vardır dedim...
ertesi gün kan verdim ama eşimele ikimiz sevinmemeye çalışıyoruz, hevesimiz kursagımızda kalır korkusu yaşarken kan testi de positif çıktı...
ertesi gün ultrasonda 6 haftalık bebeğimizle karşılaştık...
RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN

bu kadar mücadeleden sonra doğal yolla hamile kalmıştım...
hala inanamıyoruz...

BU topicte daha önceden paylaştıgım iletileri göz yaşları ile okudum...aynı kaderi paylaşan kader arkadaşlarıma umut olmak ,moral olmak isterim..yıllardır KK da geçmiş hikayeleri başaranları bulup okurdum...
imkansız değilmiş..Allah isterse..zamanı gelmşse oluyormuş demmekki...

allahım isteyen herkeseee ...bu konuda canı yanan tüm kadınlara yardım etsin...evlatsız bırakmasın..

bizide saglıkla yavrumuza kavuştursun.

Son düzenleme:
seni çok seviyorum rabbim inşallahh en kısa zamanda seni ve bu topicte ,bu sitede ,dünyada canı yanan tüm kadınları bu güzel duygu ile karşılaştır..
kırdıysam özür dilerim...

Son düzenleme:
ya bu nasıl güzel bir haber suzicim halen inanamıyorum ya allahım 9 ayıda görmeni kucaklayıp sarılıp öpmeyi sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin neler çektin nelerle uğraştın ve sonunda mucizene hamilesin çok çok mutlu oldum ya....6 haftalık oldu miniğin demek ki...belki şimdi daha fazladır...maşallah....
eşinin yanına gitmen bile değiştirmiş psikolojini demek ki...seninde benim gibi olmuş canım yeni bir tedaviye gitmeden önceki ay öğrenmiştim bende...teyzesi benim bebeğimde 17. haftasında ve büyümeğe devam ediyor maşallah...
allahım hep mutlu etsin canım benim...öpüyorum kocaman senide minik meleğini de....

seni çok seviyorum rabbim inşallahh en kısa zamanda seni ve bu topicte ,bu sitede ,dünyada canı yanan tüm kadınları bu güzel duygu ile karşılaştır..
kırdıysam özür dilerim...

starsuzi duydugum günden beri tüm dualarım seninle rabbim günlerini su gibi geçirsin bir an önce melegini al kucagına kendinize iyi bakın

gözün aydın sağlıkla kucakla inşşş darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsunn

rabbim yüzünüü gülüdürsün inşşş

Ağlıyorummmmmmmmmm..Rabbime şükürler olsunnn diyorummmmm..Bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorummm.Rabbim inşşşş senin mucizen gibi bana bize de yaşatıcakkk..Ve bende birgün kk da paylaşıcam hikayemiii....

topraksu bilğilerinden dolayı teşekkür ederim.

starsuzi duydugum günden beri tüm dualarım seninle rabbim günlerini su gibi geçirsin bir an önce melegini al kucagına kendinize iyi bakın

Amacım buraya yazarken kimseyi kırmak yada sitrese girdirmek değil.Duss canım cuma günü akşam starsuziden özelle mesaj geldi bende özelden tebrik ettim.cumartesi günü gece 3 tane mesaj göndermiş söylemediğini bırakmamış.Ben onada yazdım bu hamileliği kimseyle paylaşmadığımı şimdi merak ediyorum.Sen duyduğum günden beri ....diyerek ona yazmışsın.Kimden ne zaman duydun?Allah aşkına resmen beni herkesle paylaşmakla suçladı.O nedenle sanada yazdım.Cevabını bekliyorum.Ayrıca biri daha tebrik etm iş .Onada yazdım ama cevap gelmedi .Site yönetimine de yazdım.Cevap bekliyorum.Şu an arkadaşın özelini burada kendisi yazdığı için yazdım.Özelleri paylaşacak kadar dedikoducu ve karektersiz değilim.

bugüne kadar bu topic içinde yazdıklarımından bir kesit...

İnanki yazdıklarını gözüm yaşlı okudumBu topikte hemen herkes aynı şeyleri yaşıyor.Rabbim senin yüzüne gülmüş inşallah bana ve benim gibi olan herkse güler.Rabbim bu mübaerk günlerde sana açılan ellerimzi boş çevirme yarabbi.İnaşllah canım sende hayırlı şekilde bebeğini kucağına alrısın.

millstone hikayelerimiz benzer sakın umutsuzluga kapılama...
hamile olduğumu ögrendiğimde doktorumu aradım..o da bana ''tıbbın yapamadıgını Allah yapar,hayırlı olsun dedi...

bak bu çok önemli bir nokta...
fsh ,,amh hepsi hikaye...

kulladıklarımı eski paylaştığım iletilerde yazmıştım ama tekrar yazacagım.
ümidini kaybetme en büyük günah umutsuz olmak diye avutuyordum kendimi..Rabbim senden ümidimi kesmedim diye dua ettim...
sende ümidini kesme..

eylüll haberini aldığımdaa inan bana o kadar çok sevinmiştim ki anlatamam..hikayeni baştan sona biliyorum...eylül kurtulduu kalbindeki sızı bitti demiştim...şükürler olsun ki arkandan geliyorum ...maşşallah mucizee bebeğin umut oldu hepimize....
bende aynı senin gibi tedaviden önceki dönemde hamile kalmışım 1 hafta sonra görüşmeye gitmeden ögrendim kader arkadaşım...
allahım sağlıkla kavuştursun yavrularımıza ,evlerimiz süt kokularıyla dolsun:)
olmayan herkesede nasp etsin inşallah...

sen benim canımsınn ...
çok dua ettin bana allahım razı olsun ..çok öpüyorumm
hepinizi:)
gözün aydın sağlıkla kucakla inşşş darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsunn

yeter seninle kendi aramda bir özdeşim kurdum...neden bilmiyorum ama belki evlilik yıllarımız aynı oldugu için hep seni okurken adına dua etmişimidir inan..şimdide dualarımdasın..çok yazmasamda çok okuyorum:))

rabbim yüzünüü gülüdürsün inşşş

amin darısı başınaaa ...

şükürler olsun..sakın pes etme..mutlaka yazacaksın..
unutma tıbbın yapamadıgını Allah isterse yapıyor..bol bol dua edelim..

evet hemen hemen aynı kader ama inan sonunda mutlu son oluyor...
çok teşekkür ederim canım rabbim inşallah en kısa zamanda en hayırlı zamanda sana nasip etsin...

Son düzenleme:

sağol canım rabbim hepimizn yüzünü güldürsün inşşşşşşşşş

Tebrik ederim
Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin
cok sevindim...

Arkadaslar bende yumurta rezervi cok kotu olanlardanim ve tup bebek magduruyum
yumurta donasyonu ve evlatlik onerdiler ama Rabbim banada mucizesini gosterdi ve kizim suan 6 aylik kucagimda
size tavsiyem mutlaka
omega 3 balik yagi hapi kullanin ( yumurta kalitesi icin cok onemli )
Q enzyme10 kullanin
iyi bir multuvitanmin mesela elevit kullanin
ve duzenli spor yuruyus yapin

farki goreceksiniz

Allah hepinizin yardimcisi olsun.

bende 3 kutu aldım ilk kutum bitti şimdi 2 kutuma başladım ben pcos için aldım bakalım 3 tane bitince bişeyler olucak mı yazarım burdan

canım tebrikler....gözyaşlarıyla okudum yazdıklarını...allah sağlıcakla,bebeğine kavuştursun inşallah.....

canım,önerilerin için çok sağol....beni hatırlamışsındır..bana şunlar şunlar değin herşeyi yapıyoruz....
inşallah biz de başarırız birgün.....
minik kızın da iyidir umarım...allah ikinize de sağlık,mutluluk versin....ikinizi de kucaklıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…