Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ben ilk öğrendiğim zamanlar aramıştım ama bir türlü ulaşamdım saraçoğluna.Allah senin bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah herşey çok iyi olur.Nerde yaşıyorsun ve tedavilerini nerde yaptırıyordun canım sen?

ankaradayım canım. benim tedavilerimi yaptırdığım sürekli kontrolde olduğum bir yer bir doktor olamdı sadece hamile akldığımda gittiğim doktor sabitti. 3 aşılama yaptırdım hepsi farklı yerelrde, 1 tüp bebek yaptırdım o farklı yerde. biryerden olumsuzu görünce başka yeer kayardım. en son başkentte hulusi bülent zeyneloğluna gittin birkaç ay ama tüp bebek olsaydı HRS kadın doğum Tarık aksuya gidecektim.

demişsinya ilaçların yapamadığını bunlar mı yapacak, öyle düşünme bazen ilaçlar bünyeye iyi gelmiyebiliyor ve yumurta kaliteni düşürebiliyor sonuçta dışardan hormon takviyesi alıyorsun ama bitkiler kürler senin hormonalrını düzenliyor sen kendi hormonlarınla daha doğal sağlıklı yumurta üretebiliyorsun. ben 4 defa doğal yoldan hamile kalan biri olarak ne aşılamalarımda ne de tüp bebekte hiç pozitifi görmedim kimyasal bile olmadı. yazmıştım tüp bebekte 11 yumurta toplandı ve sadece 2 si döllendi biri 2 hücreli biri 3 hücreli 2 tane orta kalite embiryo oldu apar topar 2.gün transferi yapıldı. ben bu ilaçların yumurta kalitemi bozduğunu düşünüyorum.

duss merhaba, ben de formu takip edenlerdenim. sen bahçeci de deneme yapmış ve memnun kalmamıştın di mi?

iyi geceler arkadaşlar
yumurta rezerv az olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum gittiginiz merkez de çok önemliymis çok çok dikkat edin.

iyi geceler arkadaşlar
yumurta rezerv az olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum gittiginiz merkez de çok önemliymis çok çok dikkat edin.

duss, formların çoğunu okuduğum için seni tanıyor gibiydim artık:) o yüzden hamilen kalmış olman benim için de çok büyük mutluluk oldu. tebrik ederim...sen dr lemi ibrahimoğluna gitmiştin di mi son tedavinde? tedavi de yapılan ne tür değişiklik olumlu sonuca götürdü seni? düşük doz ilaç mı? bu arada bebişlerle uğraşırken bir de cevap yazdığın için çok sağol.

Battycim bende ayni seyi soracaktim dussa lemi beyi bende merak ediyorum, kisa mi uzun prtokol mu uyguluyor, hangi ilaclari veriyor acaba. Duss hala siteye girip yazdigin icin bize umit oldugun icin cok sagol cnm

Hayat2011 akupunktura haftada kaç kez gidiyorsun?Sanırım sayı ve kalite için gidiyordun?Faydasını görüyormusun kontrolee gittinmi?Bende düşünüyorumda.

yavrular nasılsınız herkesler iyidir inşşşş

Ben akudan cok memnunum, akintim yoktu, sag yumuttaligim da hic folikul gozukmuyordu, simdi 2 aydir yumi gorulmeye baslandi, calistigim icin haftada 1 kez gidebiliyorum, drda akuya devam etmemi soyluyor, o da farkinda iyi geldiginin

Ben akudan cok memnunum, akintim yoktu, sag yumuttaligim da hic folikul gozukmuyordu, simdi 2 aydir yumi gorulmeye baslandi, calistigim icin haftada 1 kez gidebiliyorum, drda akuya devam etmemi soyluyor, o da farkinda iyi geldiginin

Sende işe yaramış.Biilmiyorum belki bende görüşebilirim.Ne zaman tedaviye yani tüp bebek ted. başlıyorsunuz?

her ay yumurta takibine gidiyorum, en son başarısız bir deneme oldu geçen ay,dr ne zaman uygun bulursa başlayacağım tekrardan, azalan bir rezerv olduğu için fazla ara vermek istemiyorum

Selam yeteeeeer teşekkürler iyiyim ya sen?
Mersinden döndük.Bayramda düzen açık değildi onun hemen arkasında bir tıp merkezi var orda tahlil yaptırdık.

nasıldı sonuç canımmm

her ay yumurta takibine gidiyorum, en son başarısız bir deneme oldu geçen ay,dr ne zaman uygun bulursa başlayacağım tekrardan, azalan bir rezerv olduğu için fazla ara vermek istemiyorum

hayat2011 benimde iptal oldu.senin gibi takibe aldı dr.um.senin hangi merkez di merak ettim?

Normal olduğu söylendi 7 küsur birşey çıkmıştı 21 gün progesteron değeri.Yarında kontrole gideceğim.

Ivi tup bebek- emre karatekeliogluna gidiyorum, regl olunca buyuk ihtimalle haftaya tekrar gidecegim, benden progesteron testi istemiyor, ultrason goruntusune bakiyor, yumurta varsa e2 ve progestereon testi yapiyor, gun asiri da kontrole cagiriyor. Benimde progesteron 1.3 un altina dusmedi hic, 1 in alti idealmis, bu ay dinlenecegim, cok yoruldum, biraz sakinlesip devam edecegim

Sende işe yaramış.Biilmiyorum belki bende görüşebilirim.Ne zaman tedaviye yani tüp bebek ted. başlıyorsunuz?

selam nihalcim..
nasılsın.....bende herşey aynı.....
akupunktur ya da bioenerji ben de araştırıyorum...bir çok yerde faydasının olduğunu okuyorum....

selam hayat2011
akupunktura gidiyormuşsun....biraz bilgilendirir misin beni..ben de düşünüyorum da....hangi şehirdesin?

selam nihalcim..
nasılsın.....bende herşey aynı.....
akupunktur ya da bioenerji ben de araştırıyorum...bir çok yerde faydasının olduğunu okuyorum....

Bende de herşey aynı.Yakında işe gireceğim evraklarla uğraşıyorum.İnşallah herşey yolunda giderde aralıkta tedaviye başlamak istiyorum.Yarında kontrolüm var.Bakalım hayırlısı artık.Akupunktur bana göre stresi giderir ruhsal açıdan faydalı olabilir diye düşünüyorum.
Soğan kürü yaptım 15 gün.şimdi sıra incir küründe.Kontrolden sonra başlayayım diyorum.
Bu aralar hamilelerin sayısında artış var belki sıra bizdedir???

aaa.çok sevindim canım.hayırlı olsun işin....
ayrıca kürlerin de hayırlı olsun.ben de başlıyorum başlıyorum ,en fazla bir hafta yapıyorum..istikrar gösteremiyorum maalesef..
tedavin de hayırlı olur inşallah...
ruhsal açıdan rahatlayıp huzurlu bir kafada olunca zaten bütün hormonlar düzene giriyor..dingin ve huzurlu ruh hali her anlamda pozitif getirileri olan bi durum...
ben de bu ay yine bal tarçın çörek otu yaptım bir hafta ancak..incire başlayayım dedim,başlayamadım...önümüzdeki adette başlamayı düşünüyorum...
şimdi çıkmak zorundayım....yarın görüşürüz inşallah..
öpüyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…