canım ben incir kürüde yaptım 2 kere üstüste soğan kürüde. bana 2 aydır üstüste doktor rahmin ince deyip duruyordu, bende soğan nasıl olsa doğal östrojen rahmi incelttiğini düşünmüyorum. ben yapmadan araştırdım temmuzda kürtaj oldum eylül ayında doktora gittim reglimin 12.günü doktor rahmin ince diğer ay tekrar gel bakalım dedi ekimde reglimin 15.günü tekrar gittim gene ince dedi hatta geçen aydan daha inceydi. soğan kürüne başlamıştım ve o ay kaldım. bu benim 3.defa oldu soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım. tabii farklı şeylerde yaptım.
sen bilirisn tabii ama önce soğan kürü yap sonra 21 gün+7 gün ara+21 gün şeklinde incir kürü yap. faydasını göreceğine inanıyorum. eğer aklına taklıyorsa saraçoğlunu arayabilirsen ben görüşmek istiyorum dersen telefonunu alıyorlar p.tesi günleri hocaya arattırıyorlar.
Ben ilk öğrendiğim zamanlar aramıştım ama bir türlü ulaşamdım saraçoğluna.Allah senin bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah herşey çok iyi olur.Nerde yaşıyorsun ve tedavilerini nerde yaptırıyordun canım sen?
duss merhaba, ben de formu takip edenlerdenim. sen bahçeci de deneme yapmış ve memnun kalmamıştın di mi?
iyi geceler arkadaşlar
yumurta rezerv az olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum gittiginiz merkez de çok önemliymis çok çok dikkat edin.
yavrular nasılsınız herkesler iyidir inşşşş
Ben akudan cok memnunum, akintim yoktu, sag yumuttaligim da hic folikul gozukmuyordu, simdi 2 aydir yumi gorulmeye baslandi, calistigim icin haftada 1 kez gidebiliyorum, drda akuya devam etmemi soyluyor, o da farkinda iyi geldiginin
Selam yeteeeeer teşekkürler iyiyim ya sen?
Mersinden döndük.Bayramda düzen açık değildi onun hemen arkasında bir tıp merkezi var orda tahlil yaptırdık.
her ay yumurta takibine gidiyorum, en son başarısız bir deneme oldu geçen ay,dr ne zaman uygun bulursa başlayacağım tekrardan, azalan bir rezerv olduğu için fazla ara vermek istemiyorum
Sende işe yaramış.Biilmiyorum belki bende görüşebilirim.Ne zaman tedaviye yani tüp bebek ted. başlıyorsunuz?
Ben akudan cok memnunum, akintim yoktu, sag yumuttaligim da hic folikul gozukmuyordu, simdi 2 aydir yumi gorulmeye baslandi, calistigim icin haftada 1 kez gidebiliyorum, drda akuya devam etmemi soyluyor, o da farkinda iyi geldiginin
selam nihalcim..
nasılsın.....bende herşey aynı.....
akupunktur ya da bioenerji ben de araştırıyorum...bir çok yerde faydasının olduğunu okuyorum....
Bende de herşey aynı.Yakında işe gireceğim evraklarla uğraşıyorum.İnşallah herşey yolunda giderde aralıkta tedaviye başlamak istiyorum.Yarında kontrolüm var.Bakalım hayırlısı artık.Akupunktur bana göre stresi giderir ruhsal açıdan faydalı olabilir diye düşünüyorum.
Soğan kürü yaptım 15 gün.şimdi sıra incir küründe.Kontrolden sonra başlayayım diyorum.
Bu aralar hamilelerin sayısında artış var belki sıra bizdedir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?