Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Dew arkadaşım ben seni daha önceden de tanıyorum sürekli yazmasamda bu sayfayı 8 aydır okuyorum .Tüp bebek tedavini nerde yptoryorsun canım?Bende mini tüp bebek düşünüyorum.

tubis günaydın, kaliteyi arttırmak için vitamin kullanıyor musun, çok etkiliyor, sakın pes etme, beslenme ve vitaminler yumurta kalitesini gerçekten arttırıyor.

günaydın ,
günde 3 tane biosteron ve gün aşırı folikasit içiyorum , hergün 2 bardak incir suyu içiyorum ama karaciğerin artık iflas etmek üzere bütün vücudum sivilce doldu yüzümde tüyler çıkmaya başladı ilaçlardan hormonlarım alt üst durumda ve psikolojimde kötü hale geldi artık . bu durumu içime sindiremiyorum ve sabredemiyorum ...

DEW merhaba ,
hangi doktora gidiyorsun ve fsh ın yüksek demişsin kaç çıkıyor testlerde ?

DEW77 slm , canım .Hatırlamışsındır beni :) aynı zamanda almıştık sonuçlarımızı. demek yumurtalar 1. kalite.işallah canım ya, sen kalbini ferah tut , olacak işallah bu sefer. sonucu mutlaka yaz bize.ben pek girmiyorum daha doğrusu giriyorum ama yazamıyorumpek zaman olmuyor.

Arkadalar hepinize merhaba,
Beni tanıyanlarda tanımayanlarda vardır elbet. Benim de rezerv sorunum var hatta çok çok düşük rezervim .(amh 0,2) Hepinize düzenli bir şekilde incir kürünü sabah akşam uygulamanızı ve yumurtlama günlerini mutlaka takip etmenizi öneriyorum .Tüp düşünmediğiniz zaman dilimi içinde.
Umarım allah kalibinize göre verir , allah istediğiniz evlatlarınıza kavuştuturur sizi deee beni de :)

Dew77 mutlu sona az kaldı.İnşallah çok güzel sonuç alacaksın.bizler için en mantıklı tedavi mini tüp bebek.Yarınki transferin çok güzel geçer.

Emikad nasılsın?

Canım iyiyim .Çoktandır yoksun.Benim yaklaşık 4 aydır tiroit dendem bozulmuştu.Daha yeni normal değere ulaştı.Ksmet olursa haftada 3 kez ozon almaya başladım .Aralık sonu yada ocak gibi tüp bebek için tekrar deneme yapacağım.Senden ne haber ?

Starsuze hamileymişsin canım hayırlı olsun.nasıl oldu tedaviylemi.neler kullandın yazsana canım.hayırlısı olsun canım.rabbim bebeğini kucağına almayıda nasip etsin inşşş

Ozonla vücuda oksijen gönderiyor özellikle hücre yenileyici.Bir çok alanda hastalıklarda yaptırılıyor.Şeker,akciğer,tüp bebek öncesi......Bende başladım bakayım.Allahtan hayırlısı.

bende ozona başlamıştım haziran ayında ama hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım. toplam 4 seans gidebilmiştim. haftada 2 gün gidiyordum. 12 seansı tamamlayacaktım ama kısmet olmadı. o zaman ozonu çok araştırmıştım ozon yapan heryeri gezmiştim dikkat edilmesi gereken şeyler var, birde ozon şişesi kullanılmasına dikkat etmek gerekiyor bazı yerler kan torbası ile yapıyor. sağlıklı olanı şişe.

kızlar selam,

dun trasnferim gercekletsi cok sukur hersey yolunda gitti...izmirde kent hastanesi Israel Aruh doktorum mini tup bebegi turkiye ile tanistiran doktor...biraz mesefali ama isinin ehli bir doktor....doktor pek tavsiye edilmez ama kendi tecrubelerim dogrultusunda cok memnunum diyebilrim..

dilerim 12 gun sonra guzel haberler verebeilirim bu yolda olan herkese basarilar dilerim....

Canim hatirlamam mi seni zaman zaman sizleri merak ediyorum nisan tup bebek topigindeydik diymi?senden nedir durumlar?

Starsuze hamileymişsin canım hayırlı olsun.nasıl oldu tedaviylemi.neler kullandın yazsana canım.hayırlısı olsun canım.rabbim bebeğini kucağına almayıda nasip etsin inşşş

semos427 merhaba size bir şey soracağım.Starsuzinin hamileliğine nereden duydun?Lütfen yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…