açıkcası sunu söyleyerek yazmaya başlamalıyım ki kk den cook şey öğrendim...
Belkide o yüzden bunları buraya yazmaya mecbur hissediyorum:))
durumumu öğrendiğim zamandan bu yana 3 donem yasadım..
Ilk dönemimde durumu kabul edemedim...bu aglayarak,ne yapacagını bilmez..kendine aciyarak geçirdiğim dönemim.
Sonra durumu kabul etmey başladım ..bu donemde sürekli okudum...yabancı siteler .basari hikayeleri...pof yani premature ovarian failure ( erken yumurta yetmezliği) yabancı sitelerde forum siteleri dısında daha cok bilgi buldum...
Okudum okudum okudum))
basari hikayelerini ....her okuduğum hikayede daha bir ümitlendim...kullandıklarını not ettim tek tek araştırdım...
Son bölümde ise savaş başlamıştı:)) tabiki zaman zaman dibe vurduğum oluyordu...özellikle tedavi iptallerinde...
En kötü dibe vuruş ise döllenmeyen yumurtaciklarimda yasadım.yumurtaciklar çünkü epi topu 2 tane biri zaten küçüktü..
Sonuc gözyaşları...offf
maddeler halinde kullandıklarım,
1) q10 100 mg.ben solgar marka kullandım ,başka markalarda olanları da var....hergüne 1 tane gunün herhangi bir saati aldım.okudugum sitelerde 200 mg alanlarda vardi.
2)omega 3,6,9 gene solgar markada var amam değişik markalarda olabili.icinde epa ve dha olmalı...
3)selenyum ace eczanelerde bulunabilen bir vitamin
4)gebelik oncesi kullanılması gereken bir multivitamin...birçok marka ve çeşit kullandım..solgar in female multiple vitamini
sonra gnc de satılan arginmax, elevit isimli eczanede satılan multivitamin gibi.....
5)l -argine gene solgar marka kullandım...
6)l-carnitine ara ara bıraksamda ictim...
7)adetin ilk 14 gunü donq quai ....yumurtlamadan sonra gebelik ihtimaline karsı bırakılıyor...
8)artık türkiye'de de var...arkoroyal arı sutu ampulü 1000 mg...o zamanlar tr de yoktu getiremediğimde saf arı şutu bal polen karışımı her sabah...mutlaka ahşap kasık ile kullanılmalı!!!!!
9)bir donem cim tabletleri...ebay gibi yabancı sitelerde satılıyor...her sabah ac karnına 10 tane:)) birakali epey olmuştu.ama adet rengi bile değişiyor inanın.
10)ruşeym belki de duymamissinizdir aktarlar satıyor..yoğurtlar karıştırıp ara ara yedim...
Insan vücudunda bir aksaklık oluşmuşsa biranda düzelmiyor...biranda oluşmadığı gibi...bu uzun bir süreç.
Sonrasında ara ara grape seed extract kullandım..üzüm çekirdeği ..hap seklindeydi..toz olanlarından da almıştım yoğurtlar karıştırıp tüketmiştim.
Bir donem maca ...gene ebay dan aldım...
Balın içersine keciboynuzu pekmezi karıştırıp icine...zerdecal...zencefil...tarcin..çörekotu...polen..karıştırıp sabahları huplettim...
Buarada her sabah mutlaka 1 tane incir,,,ara öğünlerde değiştirerek hurma,ceviz,fındık,badem....vb
boooooolllllllll suuuuuu...ph degeri yüksek olmalı...bu konuda tr deki en iyi saka su...pet şişemi dışarıda bile ayırmadım yanımdan o kadar yani...
Bolllll yürüyüş....
Sigarayı bıraktım!!!!!!!!!!! Tam 2 yıl bitti.
Sabır...bol bol dua....
Haaaa bı donem dhea kullandım fakat bende bol sivilce yaptı ...ve bence ise yaramadığını düşündüğüm için bıraktım.
Bı cok basari hikayesinin ana kahramanı dhea dir.demekki kisi ye göre formüller değişiyor...
Size uygun olanı deneye yanıla buluyorsunuz....
Allah hepimizin yardımcısı olsunn...
Işlerimizi kolaylaştırsın..dualarımızı karşılıksız bırakmasın...
Kader arkadasım yol arkadasım...
Ne kadar tatlisinn :))cok teşekkür ederim...evet bende bir kisi daha kurtuldu diyordum.:))
Âmin inşallah günler bir anda geçiversin
eCeden ve tüm diğer yol arkadaslarım kendim için sukrettigim her an sizin için dua ediyorum...inşallah an kısa zamanda darısı hepinizin basına olsun...
Q10 100 mg
Omega 3 6 9
ACE SElenyum
İyi bir multivitamin hicccc ama hiç bırakmadım...
Saracoğlu kürleri ve çaylarında kullandım ...
Âmin insallahhh ...Allah razı olsun cnm benim yaaa Rabbim dualarını kabul etsin ne dileğin varsa kabul olsun....o kadar içten diliyorum ki inann.canım,korkma lütfen....bebeğin hayırlısıyla tutunacak sana.....dualarımız seninle....sen hiç bişey düşünmeden dinlen,istirahat et....
sağlıkla gelecek inşallah bebeğin
CANIM benim çokkkk sevindim okuduğuma bende inanamadım.sağ salim bebeğini kucağına almayı Allah nasip etsin.tez zamanda rappim bizede aynı armağanı nasip etsin
aminn canım inşallah...
bizler için kendini yoruyosun kaç gündür allah razı olsun canım
Âmin insallahhh ...Allah razı olsun cnm benim yaaa Rabbim dualarını kabul etsin ne dileğin varsa kabul olsun....o kadar içten diliyorum ki inann.
Cnm tes ederim...biraz kanama yasadım...korku içindeyim.
Canimsin Allah sizden de razı olsun...eCeden bebeğim beni birakmasin...bol bol dinlenmem lazimmis
Allaha emanet olun....dularını eksik etmeyin
Starsuzie çok tebrik ediyorum . Krizhazel seni çok iyi hatırlıyorum bebeğin 6 aylık olmuş. Allahım inşallah vizede nasip eder . Omega 3 e başlıyorum bende . Bızler içn dua edin
canım,önerilerin için çok sağol....beni hatırlamışsındır..bana şunlar şunlar değin herşeyi yapıyoruz....
inşallah biz de başarırız birgün.....
minik kızın da iyidir umarım...allah ikinize de sağlık,mutluluk versin....ikinizi de kucaklıyorum.....
kızlar STARSUZİE arkadaş benimde baktığım 2012 temmuz anneleri topiğinde bebeğini kaybettiğini yazmış. haberi bilgisi olan var mı merak ettim. çok üzüldüm.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN
amiiiiiiiiiin canım.Herkese hayırlı cumalar.Allah dualarımızı kabul eder umarım.
hatirlamaz olurmuyum seni canim yaa
burada insan oyle kenetleniyor ki kimse kimseyi unutamaz
evet canim onlarin hepsini yapmaliyiz , bizde tekrar 2. Cocuk icin simdiden tedaviye basladik ayni seyleri tekrar yapiyoruz kari koca
sil bastan araniza dondum yani:)
mutlaka yazisalim kopmayalaim birbirimizden ...
kızlar starsuzie arkadaş benimde baktığım 2012 temmuz anneleri topiğinde bebeğini kaybettiğini yazmış. Haberi bilgisi olan var mı merak ettim. çok üzüldüm.
allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. şüphesiz sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden sen bizleri koru allahım!
Sana itaat edilir, sen karşılığını verirsin; sana isyan edilir, sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... Aminnnnnnnnnnnnn [sıze=3][/sıze]
şeker kız krıshazel..ad soyad mı bu yoksa ayrı ayrı mı söyleyeceğiz....nasıl hitap edeyim sana...birara söylersin...
Bu sefer inşallah kolaycacık kavuşursun ikinci bebeğe...sende yumurta sorunu vardı gibi hatırlıyorum...
Bende hormon sonuçlarında bişey yok ama,malum yaş konusu...senin dedğin gibi,çoooookkkk uzun süredir omega3,f.acid,solgar female multıple,arada ginseng,ginkgo bloba alıyorum...bi de ilk kez bir kür başaldım inşallah tamamlarım incir kürü......hayıt falan deniyor ama,hormonlarıma ne yapar bilemediğim için tereddüt ettim....
Eşim de son iki-3 aydır bırakmıştı herşeyi....bir hafta önce hadi başalayalım artık şu bebek işine yeter tüp mü yapıpaz ne yapıcaz diyince,hemen gittim,onun vitaminlerini de doldurdum.....onlar da gene senin öğrettiklerin(((çok çok sağolasın)))
proxeed,
larginine,
omega,
ginseng
ginkgo bloba,
gnc mega men multivitamin,
arısütü bal polen
daha da olmazsa artık spermleri deepfreezde kendim dondurup,uygun bir şeklide ucuz yoldan bakıcam çaresine.....
Bu arada ben de senin bu mesajı okumadan önce,içimden seni geçirdim...eşim arginmax diye bi vitamin bulmuş da, dedim bizi proxeed ondan daha iyi,iyi demiş miyim....acaba dedim krıshazel ne düşünür.....öyle işte canım....buralardayız,"sloganım da hala doğurmaya çalışıyorum" görüşürüz....
ben duymadım canım...öyleyse çok üzücü,allah sabır versin..
aminnn yeterim amin...allah kabul etsin dualarımızı....
kızlar STARSUZİE arkadaş benimde baktığım 2012 temmuz anneleri topiğinde bebeğini kaybettiğini yazmış. haberi bilgisi olan var mı merak ettim. çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?