Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım benim bunların hepsini biranda mı yaptın...

aminn canım inşallah...

bizler için kendini yoruyosun kaç gündür allah razı olsun canım

Son düzenleme:
canım,korkma lütfen....bebeğin hayırlısıyla tutunacak sana.....dualarımız seninle....sen hiç bişey düşünmeden dinlen,istirahat et....
sağlıkla gelecek inşallah bebeğin
Âmin insallahhh ...Allah razı olsun cnm benim yaaa Rabbim dualarını kabul etsin ne dileğin varsa kabul olsun....o kadar içten diliyorum ki inann.

CANIM benim çokkkk sevindim okuduğuma bende inanamadım.sağ salim bebeğini kucağına almayı Allah nasip etsin.tez zamanda rappim bizede aynı armağanı nasip etsin

Cnm tes ederim...biraz kanama yasadım...korku içindeyim.

aminn canım inşallah...

bizler için kendini yoruyosun kaç gündür allah razı olsun canım

Canimsin Allah sizden de razı olsun...eCeden bebeğim beni birakmasin...bol bol dinlenmem lazimmis

Allaha emanet olun....dularını eksik etmeyin

EHOO EHOOO " oksuruk anlaminda :) " suziskom imojeyide unutmamak lazim sana gebelik testi al diye baski yapmistim :))) hehehhe
sen se bana yok ya kisttir alistim artik diyerek iki uc gun daha atlamistin :))) neyse sonucun muhtesem bitanemmmm...

buradan da kutlayayim istedim SENIN ADINAAAAA INANILMAZ MUTLUYUMMM fistigim benimmmmm...

Allah saglikla buyuk bir keyifle bebisini kollarina almayi nasip etsin Insallah AMIN....

kocamanindan nanaklarindan optum :)))

bu topikten artik bir suru hamile haberleri aliyoruz... ne uzulurduk bu topikten hamile cikmiyor diye, ilk yuzuncu sayfaya geldigimizde ne cok seyler paylasmistik... sonra hepimize bisiler oldu durulduk, kampa girdik, tekrar durulduk, tekrar kampa girdik, dus ve beyaz bu zinciri kirdi eh Masallah geriside geliyor, bu topikte ve diger topikte hatta butun dunyada bu duyguyu tatmak isteyen butun anne adaylarina Allah yardimcimiz olsun... Insallah birgun bizde tadariz... bu topikte tanidigim tanimadigim suanda hamile olan arkadaslari da tebrik ediyorum... Allah tamamina erdirsin...

arkadaşlar erken yumurta yetmezliği sorunu yaşayan ve 3 kere tüp bebek tedavisi yumurtası gelişmediği için iptal olmuş biri olarak son 3-5 gündür karnımda karıncalanmalar oluyor sanki içimde solucanlar geziyor gibi , birde sanki regli olacakmışım gibi karnımda ve belimde ağrı var . halbuki regli olalı 11 gün oldu , sizce niye böyle oluyordur ?

güçlü annenin güçlü bebeği o.allahın izniyle sıkı sıkı tutunacak sana inşallah canım...annesini babasını ve biz teyzelerini üzmeyecek inşallah..
dualarım seninle tatlım...

Starsuzie çok tebrik ediyorum . Krizhazel seni çok iyi hatırlıyorum bebeğin 6 aylık olmuş. Allahım inşallah vizede nasip eder . Omega 3 e başlıyorum bende . Bızler içn dua edin

dualarim sizlerle canim
dua da edin mucadelede edin .

sakin umutsuzluga kapilmadan yapilmasi gerekenleri yapin mutlaka gelecektir

hatirlamaz olurmuyum seni canim yaa
burada insan oyle kenetleniyor ki kimse kimseyi unutamaz
evet canim onlarin hepsini yapmaliyiz , bizde tekrar 2. cocuk icin simdiden tedaviye basladik ayni seyleri tekrar yapiyoruz kari koca
sil bastan araniza dondum yani:)

mutlaka yazisalim kopmayalaim birbirimizden ...

kızlar STARSUZİE arkadaş benimde baktığım 2012 temmuz anneleri topiğinde bebeğini kaybettiğini yazmış. haberi bilgisi olan var mı merak ettim. çok üzüldüm.

kızlar STARSUZİE arkadaş benimde baktığım 2012 temmuz anneleri topiğinde bebeğini kaybettiğini yazmış. haberi bilgisi olan var mı merak ettim. çok üzüldüm.

yok ben görmedim
sen nasılsınnn seni merak ettim nasılsınız diyee

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN

amiiiiiiiiiin canım.Herkese hayırlı cumalar.Allah dualarımızı kabul eder umarım.

şeker kız krıshazel..ad soyad mı bu yoksa ayrı ayrı mı söyleyeceğiz....nasıl hitap edeyim sana...birara söylersin...
Bu sefer inşallah kolaycacık kavuşursun ikinci bebeğe...sende yumurta sorunu vardı gibi hatırlıyorum...
Bende hormon sonuçlarında bişey yok ama,malum yaş konusu...senin dedğin gibi,çoooookkkk uzun süredir omega3,f.acid,solgar female multıple,arada ginseng,ginkgo bloba alıyorum...bi de ilk kez bir kür başaldım inşallah tamamlarım incir kürü......hayıt falan deniyor ama,hormonlarıma ne yapar bilemediğim için tereddüt ettim....
Eşim de son iki-3 aydır bırakmıştı herşeyi....bir hafta önce hadi başalayalım artık şu bebek işine yeter tüp mü yapıpaz ne yapıcaz diyince,hemen gittim,onun vitaminlerini de doldurdum.....onlar da gene senin öğrettiklerin(((çok çok sağolasın)))
proxeed,
larginine,
omega,
ginseng
ginkgo bloba,
gnc mega men multivitamin,
arısütü bal polen

daha da olmazsa artık spermleri deepfreezde kendim dondurup,uygun bir şeklide ucuz yoldan bakıcam çaresine.....
Bu arada ben de senin bu mesajı okumadan önce,içimden seni geçirdim...eşim arginmax diye bi vitamin bulmuş da, dedim bizi proxeed ondan daha iyi,iyi demiş miyim....acaba dedim krıshazel ne düşünür.....öyle işte canım....buralardayız,"sloganım da hala doğurmaya çalışıyorum" görüşürüz....

kızlar starsuzie arkadaş benimde baktığım 2012 temmuz anneleri topiğinde bebeğini kaybettiğini yazmış. Haberi bilgisi olan var mı merak ettim. çok üzüldüm.

ben duymadım canım...öyleyse çok üzücü,allah sabır versin..

aminnn yeterim amin...allah kabul etsin dualarımızı....

bende de rezevr azalması var. doktorum DHEA vitaminini önermişti. Adetin 2.günü başlamanı tavsiye ederim demişti. Tıbben tam olarak yararları kanıtlanmamış olmakla birlikte ben bu vitamine inanıyorum diye belirtmişti.
bende doktora inandığım için kullanmaya başladım. ilk tedavide 2 yumurtam büyüdü. aşılama yapıldı ve bir oğlum oldu. şimdi 5,5 yaşında...

doktorunuza bir danışın...

canim dogru yoldasin ve guzel mucadele ediyorsun adim gibi eminimki karsiligini alacaksin
arginmax bizde kullandik hatta esim suan arginmax la basladi sonra proxeed e gececegiz cunki proxeed daha iyi ama cok uzun zaman proxeed kullandiysaniz arginmax te kullanabilir tabi ( arginmax kullanirken l arginine almayacak cunki icinde var onun )

canim esinin son test i nasil ?

sana doktorun ne diyor ve doktorundan memnunmusun?

bu arada dhea yi test yaptirmadan kullanmayin . bana da dr um dhea verdi ama bir test yapalim durumuna bakalim dedi baktik dhea im baya yuksek cikti bende kullanmamistim
eger test sonucunda gerekirse kullanin

Malesef oyle arkadasim

Rabbim sabir guc kuvvet versin .

Insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…