bende ozona başlamıştım haziran ayında ama hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım. toplam 4 seans gidebilmiştim. haftada 2 gün gidiyordum. 12 seansı tamamlayacaktım ama kısmet olmadı. o zaman ozonu çok araştırmıştım ozon yapan heryeri gezmiştim dikkat edilmesi gereken şeyler var, birde ozon şişesi kullanılmasına dikkat etmek gerekiyor bazı yerler kan torbası ile yapıyor. sağlıklı olanı şişe.
Canım cok teşekkür ederim....hikayeni bastan sonaa defalarca okumuslugum vardır.hamile kaldığın donemi hatırlıyorum doğal yolla hamile kaldın arkandan geliyorum....Tebrik ederim
Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin
cok sevindim...
Arkadaslar bende yumurta rezervi cok kotu olanlardanim ve tup bebek magduruyum
yumurta donasyonu ve evlatlik onerdiler ama Rabbim banada mucizesini gosterdi ve kizim suan 6 aylik kucagimda
size tavsiyem mutlaka
omega 3 balik yagi hapi kullanin ( yumurta kalitesi icin cok onemli )
Q enzyme10 kullanin
iyi bir multuvitanmin mesela elevit kullanin
ve duzenli spor yuruyus yapin
farki goreceksiniz
Allah hepinizin yardimcisi olsun.
canım tebrikler....gözyaşlarıyla okudum yazdıklarını...allah sağlıcakla,bebeğine kavuştursun
inşallah.....
starsuzie arkadaşım hayırlı uüurlu olsun... çok seviindim. benimde rezervlrm çok iyi değil. şuan transferimin 7.günü inşallah bende güzel haberleri veririm. diğer bir sorunum da tek tüpüm tıkalı ve yapışık... dualarınıza ihtiyacım var
canım,önerilerin için çok sağol....beni hatırlamışsındır..bana şunlar şunlar değin herşeyi yapıyoruz....
inşallah biz de başarırız birgün.....
minik kızın da iyidir umarım...allah ikinize de sağlık,mutluluk versin....ikinizi de kucaklıyorum.....
kader arkadaşlarımdan birinin daha bu muhteşem duyguyu tadması beni nasıl mutlu etti anlatamam canım...
rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin,kucağına alacağın günler hayırlısıyla bi çırpıda geliversin...
darısıda bana ve benim gibi burada hasretle bekleyen arkadaşlaımıza olsun inşallah...
Starsuzie çok tebrik ediyorum . Krizhazel seni çok iyi hatırlıyorum bebeğin 6 aylık olmuş. Allahım inşallah vizede nasip eder . Omega 3 e başlıyorum bende . Bızler içn dua edin
canım topraksu....nasılsın...istirahatte misin hala...merak ettim....
Sess canimsinnn uzun bir süredir umuda yolculuğun devam ediyor...sakın pes etme...
Cok cok coktesekkur ederim...en kısa zamanda Rabbim sana ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ...saglikla yavrusuna kavustursun inşallah ...
iyiyim canım, yatıyorum hala. Bir süre daha yatacağım.
Sen nasılsın, uzun zaman oldu görüşemedik. Ben giriyorum ama şöyle bir bakıp çıkıyorum, çok duramıyorum.
sAYIN STARSUZİ, senin özelini kim kime söylemiş ben buldum.Hatta az önce ondan gelen özelede yazdım.Starsuziye yaz kim kime söylemiş bilsin diye.Aslında insanların sanada özür dilemesi lazım.Bana yazdıklarını o zaman onlarada yazar mısın?Şunu bil ki facede falan görüşüyoruz 1 haftadır biliyorum diyorlar.Sen bilirsin,KİM OLDUĞUNU?
Topraksu canım teşekkür ederim...
Kimmiş ben bilmiyorum...yazarsan cok sevinirim..haklisin kim kimmiş bilmek lazım...yazarım tabi...
Ama suan cok kötüydüm dün gece kanamam oldu şimdi dinlenmem lazimmis..
Arkadaslar ne olur dua edin cok korkuyorum...saglikla gelsin bebeğim...Rabbim onu korusun ....
Ne olur dualarınızı eksik etmeyin....
Sess canimsinnn uzun bir süredir umuda yolculuğun devam ediyor...sakın pes etme...
Cok cok coktesekkur ederim...en kısa zamanda Rabbim sana ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ...saglikla yavrusuna kavustursun inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?