Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ALLAHIMMMMM
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme Rabbimmmm..Biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh Ya Rabbimmmm...
AMİNNNNNNN

Doktorum Israel Aruh Izmir Kent Hastenesi tup bebek bolumu baskani.Benim yumurta gelistirmek icin kullnadigim tek ilac serophene hapti.Birde catlatma ignesi yaptik o kadar.Baska birsey kullanmadim.

merhaba ben 3 tüp denemesi yaptım.yumurtalar toplandı.9-9-6 toplandı sırasıyla.ama yumurtalar hiç döllenmedi.bu sana yapılan yöntem bana uarmı bana bilgi verirmisin.teşekkürler.

Benim fsh da 18. bu dr.un adı ne? Ne dozda ve hangi ilaçları kullandı sana? durumuzu çok benziyor..
Arkadaşım ilk önce senin adına çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. İnşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Benimde yumurta rezervimde azalma ve erken çatlama problemim var. İşlemin hangi doktorda gerçekleşti ve maliyeti ne kadar oldu? Cevap verirsen çok sevinirim. :))

Arkadaşım ilk önce senin adına çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. İnşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Benimde yumurta rezervimde azalma ve erken çatlama problemim var. İşlemin hangi doktorda gerçekleşti ve maliyeti ne kadar oldu? Cevap verirsen çok sevinirim. :))

Arkadaşlar beni az buçuk tanırmısınız bilemiyorum da geçen 2 ay önce iptali olan 3.denemem vardı.biz bu ay yeniden başladık.fsh 6,74- e2 72 değerlerle vede 4 yumurtayla.bugün 4.gün sabah ultrasonda 2 yumurta sadece görünüyordu.ben yine çok üzüldüm tabiiiii.saat 4 gb tahlil sonuçlarıma bakacak tamam mı devam mı diye.ne dersiniz 2 taneyle devam edilirmi.kafam çok karışık
:44:

bunu değelerlerinle birlikte düşünmek lazım ama değerlerin iyiise bence devam edlilir tek yumurtayla bile devam edenler varrr
(hep yazıyorum ama yine yazacağım )benim 20 nin altında yumoşum olmadı hiç br tedvaide (5 defa denedim )ama dölenen bazan 1 bazanda hiç olmadı önemli olan kalitesidir ve bölünmesidir eğerki rabbim ol derse o ikiyumoşla anne olursun rabbim isterse hemde ikiz annesi olursunnnn şansın bol olsun inşş

Kızlar merhaba
Yaklasık 1.5 yıldır tedavı adıa hıcbır sey yapmıyordum.fsh 100 uzerıydı.dun adetımın 2.gunuydu merak ettım gıdıp test yaptırdım.sonuclarım soyle bı yorumlar mısınız lutfen.kafam karısyı.ıyı mı sevınmelı mıyım bu sonuclara bılemedım

Fsh 9.15
Lh. 2.05
Prolaktın 30.79
Estradıol 37.39

canım...bu konularla ilgili çok bilgim yok.....ama hakkında hayırlısı olsun inşallah...

arkadaşım Alla hepimize nasip eder inşaallah ama değerlerin çok güzel sıkma canını bence

arkadasım ben bu ay ilk defa denedim ve 4 folikül gorunuyordu usg de ama toplamada 1 tane cıktı napalım hayırlısı e2 sonucum guzeldi o yuzden sanırım doktorlar devam etti ama hersey Allah'ın elinde ol derse olur takma kafana sana diyorum ama ben de üzülüyorum çok zor birşey bunu yaşayan bilir ancak...

iyi seneler kızlarrrr 2012 bizim yılımız olsunnn inşşşş sağlık huzur ehhh birazcık para veeee bol bol bebişli olsunnnn
yarın belki gelemem

Bu foruma çok yazmasam da sürekli okuyorum ve mutlu haberlele bende mutlu noluyorum umutlanıyorum.2012 yılı hepimize sağlık mutluluk ve bebekler getirsin.

iyi akşamlar kızlar uzun süredir yazmıyordum

semracıgım canım hatırlarsın beni bence devam et dr hep demiyormu bizim için sayı önemli degil kalite önemli sonucu ne olursa olsun keşke dememekten iydir içini rahat tut ve devam tabi dr lada konuş olumlu konuşuyorsa neden olmasın

kızlarrrr hepinize iyi yıllar, bol yumoşlar :) benim malesef e2 yükselmediğinden dr.um iptal ettirdi.bu 2.iptal denemem oldu.sanırım daha da vahimleşiyorum zamana karşı.ne yapalım hayırlısı artık.şeytan diyor at elindeki tüm ilaççç vitamin vs.i.tabi ilaçları atınca kafadan da atılsa dahada güzel olur.

herşeyin hayırlısı canım....vazgeçmek yok....mücadele edip elbet yapacağız birer miniş allahın izniyle tabii....
nerde tadavi görüyordun sen?ankara'da olduğunu hatırlıyorum...

Son düzenleme:

canım yarım kalan tedavilerle boğuşmuş biri olakatan seni çok iyi anlıyorummm
ama lütfen üzme kendiniii rabbim sğalık versin inşşşş bebişte gelecek

Selam
Hatırladığım kadarıyla senin hormon değerleri gayet iyi.Sana yüksek doz ilaç mı kullanılıyor?Moralini bozma.Dr ne diyor peki bu e2 yükselmemesi ile ilgili.İlaçsız olarak takip ettir belki o şekilde doğal yoldan bozulmadan elde edilir.Herşeyde vardır bir hayır demekten başka elimizden bir şey gelmiyor.

Sağolun arkadaşlar ben ankara başkent üni.hast. De hulusi beye gdiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…