arkadaşlar fsh 16 e2 69 nasıl sizce....e2 nin kaç olması lazım....
Doktorum Israel Aruh Izmir Kent Hastenesi tup bebek bolumu baskani.Benim yumurta gelistirmek icin kullnadigim tek ilac serophene hapti.Birde catlatma ignesi yaptik o kadar.Baska birsey kullanmadim.
Arkadaşım ilk önce senin adına çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. İnşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Benimde yumurta rezervimde azalma ve erken çatlama problemim var. İşlemin hangi doktorda gerçekleşti ve maliyeti ne kadar oldu? Cevap verirsen çok sevinirim. :))Benim fsh da 18. bu dr.un adı ne? Ne dozda ve hangi ilaçları kullandı sana? durumuzu çok benziyor..
Kizlar selam benimde yumurta rezervimde azalma var,fsh 18 cikiyordu son testlerimde....izmirde mini tup bebek tedavisi gordum, biizm gibi rezerv sıkıntısı yasayanlar icin kullanılan mini tup bebek tedavisinde minumum ilac az yumurta ama kalitetli yumurta hedefleniyor....serophene ile 2 yumurtam olustu biri bos digeri doluydu cok sukur dollendi yumurtam, tek yumurtam var derken doktorum geriden gelen kucuk bir yumurtam oldugunu bunuda serophene ile buyutecegini soyledi oylede oldu, o da buyudu ve yumurtam toplandi cok sukur o da dollendi ve 2 tane 1.kalite embriyom donduruldu,doktorum transferimi hemen yapmadi 1 ay rahimi kalinlastirmak icin ugrasti ve cok sukur hersey yolunda gitti rahim yeterli kalinliga ulasti ve transferim gerceklesti...tek embriyo transfer edildi..
12 gun sonra yani dun, test yaptim cok sukur ki hamileyim ...tum rezerv sorunu yasayan arkadaslara bu tedavi yontemini tavsiye ederim....asla vazgecmek yok en az sizin kadar azimli bir doktorla bu is oluyor...herkese bol sanslar.....
Arkadaşlar beni az buçuk tanırmısınız bilemiyorum da geçen 2 ay önce iptali olan 3.denemem vardı.biz bu ay yeniden başladık.fsh 6,74- e2 72 değerlerle vede 4 yumurtayla.bugün 4.gün sabah ultrasonda 2 yumurta sadece görnüyordu.ben yine çok üzüldüm tabiiiii.saat 4 gb tahlil sonuçlarıma bakacak tamam mı devam mı diye.ne dersiniz 2 taneyle devam edilirmi.kafam çok karışık
:44:
Arkadaşlar beni az buçuk tanırmısınız bilemiyorum da geçen 2 ay önce iptali olan 3.denemem vardı.biz bu ay yeniden başladık.fsh 6,74- e2 72 değerlerle vede 4 yumurtayla.bugün 4.gün sabah ultrasonda 2 yumurta sadece görünüyordu.ben yine çok üzüldüm tabiiiii.saat 4 gb tahlil sonuçlarıma bakacak tamam mı devam mı diye.ne dersiniz 2 taneyle devam edilirmi.kafam çok karışık
Kızlar merhaba
Yaklasık 1.5 yıldır tedavı adıa hıcbır sey yapmıyordum.fsh 100 uzerıydı.dun adetımın 2.gunuydu merak ettım gıdıp test yaptırdım.sonuclarım soyle bı yorumlar mısınız lutfen.kafam karısyı.ıyı mı sevınmelı mıyım bu sonuclara bılemedım
Fsh 9.15
Lh. 2.05
Prolaktın 30.79
Estradıol 37.39
Arkadaşlar beni az buçuk tanırmısınız bilemiyorum da geçen 2 ay önce iptali olan 3.denemem vardı.biz bu ay yeniden başladık.fsh 6,74- e2 72 değerlerle vede 4 yumurtayla.bugün 4.gün sabah ultrasonda 2 yumurta sadece görünüyordu.ben yine çok üzüldüm tabiiiii.saat 4 gb tahlil sonuçlarıma bakacak tamam mı devam mı diye.ne dersiniz 2 taneyle devam edilirmi.kafam çok karışık
kızlarrrr hepinize iyi yıllar, bol yumoşlar :) benim malesef e2 yükselmediğinden dr.um iptal ettirdi.bu 2.iptal denemem oldu.sanırım daha da vahimleşiyorum zamana karşı.ne yapalım hayırlısı artık.şeytan diyor at elindeki tüm ilaççç vitamin vs.i.tabi ilaçları atınca kafadan da atılsa dahada güzel olur.
kızlarrrr hepinize iyi yıllar, bol yumoşlar :) benim malesef e2 yükselmediğinden dr.um iptal ettirdi.bu 2.iptal denemem oldu.sanırım daha da vahimleşiyorum zamana karşı.ne yapalım hayırlısı artık.şeytan diyor at elindeki tüm ilaççç vitamin vs.i.tabi ilaçları atınca kafadan da atılsa dahada güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?