Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

BENİM TÜPÜN birini aldılar biri kapalı.tüpden başka ihtimal yok mücize olmazsa.yani ilaçda çok değil aslında sadece 225 lik menogon kullandım 5 gün. e2 değerim 53 çıktı.dr.um ara verelim 2-3 gün tekrar kan ve muayene edelim dedi.bugün giitm kan verdim sonuç akşama çıkacak.2 tane 12mm lik yumurtam var sadece.

Semramus neyaptın e2 değerin yükselmiş mi? Hiç umudunu kaybetme ... yola devam .Aynı şey benim içinde geçerli..Stres için yogaya gidiyorum.Çokta iyi geliyor..Tavsiye ederim.Stres herşeyi olumsuz etkiliyor.

Semramus neyaptın e2 değerin yükselmiş mi? Hiç umudunu kaybetme ... yola devam .Aynı şey benim içinde geçerli..Stres için yogaya gidiyorum.Çokta iyi geliyor..Tavsiye ederim.Stres herşeyi olumsuz etkiliyor.

canım sağolasın, e2 185 çıktı biraz iğneye ara vermiştik 3 gün sonra tekrar başladık.2 yumurtayla yola devam.15mm olmuşlar yavrularım :) sevinsem mi üzülsem mi ayırt edemiyorum.çok sağol

Kızlar, Acıbadem hst. Tayfun Bağış hakkında bilginiz var mı?

Lale benim bilgim yok o dr hakkında sonuçta hepsi farklı bir şey yapmıyor.Yumurtalıkları uyar yeterli büyüklüğe gelince topla döllendir ve implante et.Hepsinin yaptığı aynı.Şans veya kaderde varsa oluyor.
Semramus neyaptın yumurtalar toplandı mı?

canım yarın 2 tane olan yumurtam toplanacak.230 larda e2 dün itibariyle.2 adet çatlama iğnesi vuruldum dün akşam.hayırlısı umut dünyası işte kızlar.vazgeçemedim 2 yumurtamdan.kıyamadım onlara.önceki denemelerim (geçen sene aynı ay) de 6 adet çıkardı 3 tane döllenir en iyi olan 2.kalitede 1 adet yumurtam transfer edilirdi.şimdi temennim 2.sinide istiyorummmmmmmmm.dua edin bana da kızlar.çok sağolun.

Allah gönlüne göre versin canım. Bir senede ne kadar azalmış. Zamanla yarışıyoruz..

Ahh canımm benimm hadii inşşş..Hayırlı haberlerini bekliyoruzzz..

canım inşallah güzel haberlerle dönersin dualarım seninle inşallah ikiside transfer edilir ikiside annelerine sımsıkı tutunurlar ikizlerin olur ....

Dualarımız seninle.İnşallah 2 yumurtan ikiz bebek olarak sana gelir.

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥

Rabbimmmmm bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere sağlık, esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden , kazalardan , belalardan , sıkıntılardan , şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağış...la. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin

Sıkıntı çekenlerin sıkıntıları yok olsun, Borçlu olanların borçları hep eda olsun, Hasta olanlar hayırlı acil şifalar bulsun bu mübarek günde inşallahhhhhhhh
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDevamını Gör

Güzel yüreğinle ettin dualar için Amin Amin Amin.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

amin yeterim.......

günaydın kızlar.benim transfer yapıldı ama 1 tanesi döllenebildi.oda 7 hücreli.bu cuma kan vereceğim.artık dua etmekten başka şansım yok.

günaydın kızlar.benim transfer yapıldı ama 1 tanesi döllenebildi.oda 7 hücreli.bu cuma kan vereceğim.artık dua etmekten başka şansım yok.

İnşallah canım bebeğine kavuşursun. Allah isteyen herkese versin. 4 yıla bir sürü tedavi sığdırdım. Ama maalesef kavuşamadım. Allah inşallah ilk önce sana sonra bizlere verir. Güzel haberlerini bekliyoruz. :))

semramus canım benim o kadar içten diliyorum ki insallah cuma günü buraya kocaman hamileyim diye yazarsın .bu topikteki bütün arkadaşlara herkese rabbim nasip etsin bu harika duyguyu.

semramus canım benim o kadar içten diliyorum ki insallah cuma günü buraya kocaman hamileyim diye yazarsın .bu topikteki bütün arkadaşlara herkese rabbim nasip etsin bu harika duyguyu.

sağolasın inşallah bizde yaşarız bu duyguyu.hayali bile çookkkk güzel.

kızlar sabah idrar testi yaptım negatifffffff.11.gün çıkmaz mı yoksa yine negatif midir:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…