gizcim merhaba... merak ettim seni... umarım her şey gönlüncedir.. merakta bırakma bizleri...
KIZLAR GİZ İ MERAK ETTİĞİNİZİ BİLİYORUMM KAYINVALİDESİNDE NET OLMAIDI İÇİN SİZLERE HABER VEREMİYORRR TEST GÜNÜ BU GÜNDÜ (sanırım bu gün demişti)ANCAK PZRTS YE KADAR YAPTIRMAYACAK BEKLEYECEK İNŞŞŞŞ GÜZEL HABERLER VERİR BİZLEREE
slm kızlar sonuç negatif hayırlısı buymuş demek vakti zamanı gelmemiş
yumurta rezervi azalmış olanlar...nerdesin çok canım acıyor.
ama eylülde tekrar test yapılacak ama kesin tüpbebek
yeteeeercim her zamanki gibi muhteşem bir dua..Aminnnnnnnn diyorummm dualarda buluşalımmm..
mrb arkadaşım benimde fsh değerim 11.58 çıkmıştı en son bunun öcesinde bi tüb bebek denemem olmuştu ama negatif şimdi de ikinciyi düşünüyoruz doktoum daha fazla yükselmeden hemen deneyelim dedi ama ben çok korkuyorum hiç hazır değilim ya olmazsa diye....
Sanki beni anlatmışsın :) rezerv azlığı,çikolata kisti,yüksek fsh,incelmiş rahim.bunların hepsi var bende.Arı sütü-bal-polen karışımı kullandım işe yaradı.Tek bir yumurtam oluştu.Yediğim karışım sayesinde sağlıklıydı ve şimdi hamileyim.Sana da tavsiye ederimarkadaşlar yumurta rezervi az olup tüp bebekde başarılı olan varmı ?? benimde yumurta rezervim az çikolata kisti var ve tüp bebek denemem iptal oldu yumurta gelişmedi şimdi eylül ayında gel dedi dr yani benim ısrarm ile gel dedii bu ay bitkisel bir şeyler yapıyorum çay falan incir rabbim hepimizin şifasını versin sağlıklı çocuklar nasip etsin kendimi menepoz lı gibi hissediyorum sizdede oluyormu böyle canım çokkk sıkılıyorrr rabbim ol desin inşallahhh :2:
merhaba arkadaşlar bende rezerv azlığı ve çıkolata kisti maduruyum 15 yıl uğraştım ve 3. denememde hamile kaldım yumurtam azdı tedaviye başlarken çok korkmuştum acaba yumurta oluşucakmı salıklı yumurta çıkacakmı ama rabbim bana 2 embriyo nasip etti 2 side kaliteli çıktı ve tıransver edildi çok şükür birtanesi tutunmayı başardı şimdi 8 haftamız bitti inanın rabbim yeterki ol desin rabbim herkeze bu duyguyu taddırsın
Sanki beni anlatmışsın :) rezerv azlığı,çikolata kisti,yüksek fsh,incelmiş rahim.bunların hepsi var bende.Arı sütü-bal-polen karışımı kullandım işe yaradı.Tek bir yumurtam oluştu.Yediğim karışım sayesinde sağlıklıydı ve şimdi hamileyim.Sana da tavsiye ederim
merhaba arkadaşlar bende rezerv azlığı ve çıkolata kisti maduruyum 15 yıl uğraştım ve 3. denememde hamile kaldım yumurtam azdı tedaviye başlarken çok korkmuştum acaba yumurta oluşucakmı salıklı yumurta çıkacakmı ama rabbim bana 2 embriyo nasip etti 2 side kaliteli çıktı ve tıransver edildi çok şükür birtanesi tutunmayı başardı şimdi 8 haftamız bitti inanın rabbim yeterki ol desin rabbim herkeze bu duyguyu taddırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?