Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

istediler cnm ) yeni rapor için tekrar bazı şeyleri istiyorlarmış bilginiz olsun...

harkese günaydınlarr

canım isterler:26: yani sgk ile ilgili evlilikle ilgili değişiklik vardır diye vs istiyorlar :26::26::26:hatta bizim burada bazı yerler pc den aldığımız sgk ile ilğili çıktıyı kabul etmiyor sgk kurumundan kaşali imzalı evrak istiyorlar nasıl iş anlamıyorummm

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.hangi dr.gittin merak ettim.değerlerin ne durumdaydı :44:

Selam Arkadasim, sagol dileklerin icin. Benim de histereskopi olmustu bu arada. Ofis histereskopi diye birsey, nette arastirin derim. Benim dr buna cok inaniyor. Rahme cizik atmak gibi bir anlami var, dr cizik attigi yere embriyoyu koyuyor. Orada tortulu yuzey oldugundan tutunmasi kolaylasiyormus. Benim de 5 yumos toplanmisti, 1 tanesi 5. gune geldi ve blast transfer edildi. Bursadayim ben, dr Osman Develioglu. Bir de incir- sogan kuru- hayit kullanmistim. Hayit tohumunu, degismenden gecirip, suda kaynatip- suzup iciyordum, cok kotu bir tadi vardi. Gecen gun degirmen gerekti, bir baktim icinde benim tohumlar gozlerim doldu... Allahim isteyen herkese nasip et, hayirlisi ile..

Kızlar bhcg degerim 12. Gün bugün 550 çıktı.
Sonunda okadar çok ugrastimm
Allah isteyen herkese versin. salı gunü tekrar bhcg yapicaz
Allah saglikla kucağıma alayı nasip etsin benim ve forumda hamile olan tüm herkese

çok sevindim sağlıkla kucakla inşşş

harika bir haber....tebrik ederim darısı hepimizin başınaaa

Kızlar ben bı aydır Aydın arıcıda tup bebek tedavisi görüyorum
Yarın artık çatlatmaya iğnemi vurulucam.
Ama bizim gibi yüksek fsh olanlara özel bı tedavi uygulanmadı tabiki.
Şimdi yumurtanın kalitesiz çıkma ihtimali ne kadar???
Yumurtalar büyüdü ama kalitesiz ici boş çıkabilirmiş??
Bu konuda bilginiz var mı??

kuzum bizim gibilere en iyisi femara ve mikrodoz

çok sevindim cidden rabbim sonunda verdi şükrürler olsun. (allah tamamına da erdirir işallah umarım beni hatırlamışsındır)

giz canım sen ne yaptın.bende kist çıktı ilaç kullanıyorum adetimde değerlerime bakılacak bakalım ne olacak olmıyacak.kısmet artık

kisti yasminle yok ettiler benim ya

valla ben 3 gün igne kullandım gonal menegon lucrin dün gittim cevap vermiyor dedi yavaş mış ve yükseltti dozu yarın tekrar kontrol var canım dua et ne olur

raporum yetersiz kalıyor geri kalan ilaçlar cepden valla arkadaşlardan rica ediyorum elinde menegon ve gonal olanlara

sakın kistteen korkma adetle atılır

canım biliyom benim sürekli oluyor kistlerim.yaa aklıma gelmişken sen hiç femera protokolünü uyguladın mı.ben şimdi merak sardım ona.denemek lazım mı acab??:26:

canım biliyom benim sürekli oluyor kistlerim.yaa aklıma gelmişken sen hiç femera protokolünü uyguladın mı.ben şimdi merak sardım ona.denemek lazım mı acab??:26:

valla bizim durumumuzdakilere iki protokol bir femara bir mikrodoz protokolu

semramus gel zekai tahiri dene derim inan çok çabalıyorlar bu olumlu olsun olmasın ikinci denemem de orda olacak inş.

valla bizim durumumuzdakilere iki protokol bir femara bir mikrodoz protokolu

semramus gel zekai tahiri dene derim inan çok çabalıyorlar bu olumlu olsun olmasın ikinci denemem de orda olacak inş.

sana mikrodoz ozaman.zaten diğer dr.larda az ilaçla olan yumurtayı hedef alıyor.ben femera yı merak ediyorum yaa

sana mikrodoz ozaman.zaten diğer dr.larda az ilaçla olan yumurtayı hedef alıyor.ben femera yı merak ediyorum yaa

bana uygulanmıştı canım ilk tedavime göre bira daha iyiydi ama öyle aman aman deildi......birde kisti takma yasminle geçiyor...

çok sevindim cidden rabbim sonunda verdi şükrürler olsun. (allah tamamına da erdirir işallah umarım beni hatırlamışsındır)

Canimmmm hicunuturmuyum seniiii. Senin yazdıkların forumda okuduklarıma oldu bu zafer :)
Kalp atışını duyayım bende hikayemi yazacağım.
İçtiğim hayırlar omda üçler kürler dhealar
Fsh im ilk defa 7.49 gördü ve o tedavide başarılı oldum
Nekadarlik oldu bebisin , Allah benimde saglikli kucağıma almayı nasip etsin

çok sevindim gerçekten rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etssin.
kısmetimizde varsa oluyor ama elimizden geleni de yapıyoruz elbette.
tekrar tebrik ediyorum. hikayeni okumak isterim .
kızım altı ayını doldurdu teyzesi. her zaman dua ediyorum rabbim olmayanlara da ver diye .
güzel bir gebelik diliyorum.

Çok salo canım insallah sorunsuz bir gebelik bana yasına girmiş gibi gelmişti. Sana bir sorum var henüz kalp atışına gelmedik normal bir kadın doğumluya gittim estrofemi bırakmamı söyledi tup bebek doktorum ise devam diyor . Nezaman bırakmıştın hatirliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…