Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

saol tatlım umut olabildiysem ne mutlu banada erken menepoz yumurta rezervi düşük denildi ama rabbim yeterki istesin umudunuzu kaybetmeyin rabbim enkısa zamanda hepinize taddırsın bu duyguyu

canım ben antalya tüpbebekte yaptırdım dr murat berkkanoğlu çok iyibi merkez dr da çok iyi netten araştırabilirsin rabbim yardımcın olsun umarım busefer bebişine kavuşursun

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Benim de amh degerim dusuk (0.68) ve anne olamayacagim diye cok korkuyorum.. Duusuk amh ile hamile kalanlar ne olur yasadiklarinizi paylasin ve bize de umut olun... Hangi doktor gittiginizi de yazarsaniz sevinirim...

merhaba benimde amh değerim 0.69 idi. adetin 3. günü ultrasonda 2 tane sağda 2 tane solda folükül görüüyordu. doktorum bir ay yumurtalıkları bakıma aldı. biostren deha günde 4 tane oneday vitamin melatonine ilaçı kullandım.
bunların dışında ben kendim tüp bebekten önceki ay incir kürü yaptım. yine tedaviden önce arı sütü, bal, polen, çörek otu ve üzüm çekirdeği yağını kullandım. çörek otu ve üzüm çekirdeği yağını sadece sabahları aç karnına diğerlerini sabah akşam yemeklerden yarım saat önce aldım. tabi bütün bunları opu ya kadar yaptım sonra yapmadım.
sonra tüp tedavisine başladık. iğneler falan derken 6 yumurtam toplandı. 4 tanesi olgun çıktı. 2 tanesi döllendi ve onlarda 3. gün transfer edildi. çok şükür şuan hamileyim. daha ultrasona girmedim ama ben netice aldım arkadaşım darısı başına inşallah.
bizim gibi rezrv azlığı çekenlerin tek sorunu yumurta sayısında azalma değil aynı zamanda kalitede düşüyor. doktorun dışında kullandıklarım yumurta kalitesi içindi. tabi şifa Allah'tan onlar bahane.
birde umudunu asla yitirme ben hep şöyle dedim. isterse bir yumurtam olsun ama bana çocuk olarak dönsün. sonuçta hepimiz 1 yumurta ve 1 spremden meydana gelme değil miyiz? hiç moralimi bozmadım. umutlu ol. dua et. 41 yasin, 41 meryem, 707 ya varsi vs duarıda eksik etme.
benim doktorum sedat kadanalı göztepe medical park hastanesinde çalışıyor.

Canim oncelikle tesekkur ederim cevap verdigin icin. Inan ki bana da umut oldun cunku buradaki doktorum bana donor onermisti... Simdi ise Bahceci Halit beye gidiyorum ama henuz tedaviye baslayamadik rahimde polip ve yapisiklik cikti onlari temizledikten sonra tedaviye basliycaz insallah.. Yaglari nasil ictin canim olcu olarak soruyorum. birde sen bu yaglari kimden duydun yani kim onerdi bu yaglari kullanmani? Doktoruna danistin mi mesela bunlari icerken... Ha birde dualari nasil okudun 1 gunde mi okuyorsun yoksa hergun mu? Insallah ultrasonda bebisi ve kalp atislarini da duymayi nasip eder yuce rabbim....

canım merhaba
geçmiş olsun tez zamanda şifa bulursun inşallah iyi merkezdesin Allah yar ve yardımcın olsun.
diğer dokotorun sana dönor tavsiye etmesine çok şaşırdım valla. sonuçta bu değerle yumurtluyorsun
yumurtladığın sürece bebeğin olacağı anlamına gelir. benim doktorum benim değerimi düşük buldu ama
tam menapoz diyemem. rezvlerde azalma dolayısıyla kalitede de azalma var. direk tüp bebek işlemi yapman lazım
onda bile şansın % 25 - 30 arası dedi. bizim değerler aynı olduğuna göre seninde şansın benimki kadar
üzüm çekirdeği yağını kullandığımdan doktorumun haberi yok. bana sadece incir kürü deneyebilirsin demişti.
ben yağı kendim kullandım. her sabah aç karnına bir çay kaşığı içtim. çörek otunun yağıda var ama ben çörek otunu bir talı kaşığı aç karnına çiğneyerek yuttum. çörek otu ölüm hariç her derde deva. bu konuda peygamber efendimizin hadisi şerifi var.
üzüm çekirdeğinda ise normal e vitamininden 50 kat daha fazla vitamin içeririyor. o yüzden kullandım.

7 gün boyunca 41 yasin okudum onu bitirdim yine 7 gün boyunca da 41 meryem sursini okudum. meryem suresini bitirdikten sonra her gün bir tane olarak okumaya devam edebilirsin. tesbihlerimi çektim. halada çekiyorum hergün. 707 ya varis, 336 ya musavvir, 129 ya latif,
bol bol dua et arkadaşım Allah vemeyeceği bir şey için dua ettirmezmiş. amacına nail oluncaya kadar duayı elden bırakma. Allah yardımıcın olsun

Bende sana arı sütü-bal-polen karışımını tavsiye ediyorum.Aktardan tanesi 20 TL 2 küçük kavanoz alıp,günde 3 defa yemeklerden önce yedim. Bilgi için Gebelik Şansını Arı Sütü ve Polenle 3 Kat Artırın!
Meryem süresini transferden sonra her gün 1 kere okudum,teste kadar.Allah,karşılığını verdi çok şükür.Şimdide hamileyken okunacak dualara devam ediyorum

Ruveydacim bende dr.söylemeden arı sütü-bal-polen karışımı kullandım.Meryem süresini her gün 1kere okuyabildim.Çok şükür Allah dualarımı geri çevirmedi.Zaten Meryem süresinin anlamını bilse her bebek isteyen okurdu.Ben herkese tavsiye ediyorum ama inanan var inanmayan var.Şimdide hamileyken okunacak süreler var onlara devam ediyorum.9 ay boyunca 71 tane Enbiya Süresi,Güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olması için İbrahim Süresi ile Yusuf Süresi.Bir de dine ,vatana hayırlı olması için Kaf süresi.Bunların sayısı yok.Bende ne kadar okuyabilirsem dedim.İnşallah Allah tamamına erdirsin

bende her gün ilk 3 ay insan suresi, sonraki 3 ay mü'min suresi ve son 3 ayda ise doğumun kolay olması için yasin suresini okuyacağım inşallah. şimdi ilk 3 ayda olduğu için hergün insan suresi okuyorum Allah kabul etsin inşallah

Canim insallah en yakin zamanda bende alip deneyecgim bugune kadar duydugum her seyi yaptim ve yapmaya devam edecegim.. bilgiler icin tesekkur ederim. Allah bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah.... Bu arada senin problemin neydi? Ve doktorun kimdi?

rüveyda ve zeynep; Allah sağlıkla hamileliklerinizi tamamına erdirip , sağlıkla meleklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin arkadaşlar...
umarım bizlerde sizler gibi annelik duygusunu tadarız en kısa sürede... umuduma umut oldunuz arkadaşlar.. şu an tedaviye görmüyorum ama doktor kontrollerim devam ediyor . sadece yumurta rezevr desteği için biesteron alıyorum günde 2 kez. buna ilaveten sabahaları bal-tarçın-çörekotu karışımı ve bal-polen-arısütü karışımlarımı yiyorum. bunları sadece sabah yiyordum gece de mi yemem gerekiyor arkadaşlar ? ve tabiiki elimden geldiğince d,limin döndüğünce Alllah kabul ederse dua ediyorum... yer ,gök dua üzerine kurulu...
melkelrinizle birlikte her ikinizde Allah'a emanet olun arkadaşlar...

amin inşallah canım Allah size de nasip etsin bizlerinde hamileliklerini sağlıklı sıhhatli bir şekilde tamamlamayı kucaklarımıza almayı nasip etsin. bal polen ve arı sütü karışımını akşam yemekten yarım saat önce de alırsan daha iyi olur. zaten bizde rezerv az buna bağlı olarak kalitede az. bu yediklerin yumurta kalitesi için. bir tane bile yumurtan olsa kaliteli olsun sana bebiş olarak dönsün yetet. böyle düşündüm ben. birde dediğin gibi yer gök dua üzerine kurulu. dua etmede ısrarlı olacağız inşallah

Diğerini bilmem de arı sütü-bal-polen karışımın günde 3 kez yemeklerden 1 saat önce tahta yada palstik 1 tatlı kaşığı büyüklüğünde al.Metal kaşık bal ile reaksiyona girip,yaralı maddeleri yok edebiliyor..Biosteron günde 3 defa kullandım bende hiç bir işe yaramadı.
Gebelik Şansını Arı Sütü ve Polenle 3 Kat Artırın! sonra bu linki okuyunca hemen aktara koşup aldım.İyiki de almışım benim yumurtalar hem az hemde pek kaliteli değilde.İnşallah sende kullan senin de güzel haberlerini alacağız.Ben birde bu zorlu süreçte şunu öğrendim.Allah ol deyince oluyor.Biz kendimizi hazırlamıştık olmasa hakkımızda hayırlısı bu diyecektik.Hayırsız bir evlatla uğraşmaktansa dedik.Dualarımda seni de isim olarak sayarım.Sen tedaviye ne zaman başlıyorsun?

Allah kabul etsin.Ben bir yerde okumuştum hamileyken Kuran okunan bebek,sakin bir bebek oluyormuş.Hatta sesli okuyun bebekte hissetsin diyordu.Bunu da yapıyorum.Allah hayırlısıyla hepimizi tamamına erdirsin

teşekkürler ilgin ve alakan için arkadaşım .. bundan sonra ben de 3 defa öğünlerden önce bal-arı sütüve polen karışımdan yerim ..inşallah yakında Allah bana ve diğer isteyenlere de bu duyguyu tatma fırsatı verir.. kasım ayı gibi nasipse düşünüyoruz. ben de tüp bebek tedavisi görene kadar hatta olumsuz iki sonuç alıncaya kadar olmazsa olmaz diyordum açıkcası... tüm dünyam onun üzerine kuruluydu.. ama şu ara dönemde ''olsa da Allah'tan olmasa da Allah'tan'' diyebiliyorum ve her şeyin hayırlısını diyorum.. ve her şeyden önce sağlık önemli; Allah hepimize çözümü olan dertler nasip eylesin ...
Allah hayırlsııyla tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin meleğini ...

zynpo biosteron sende hic ise yaramadi demisssin... Merak ettim bu biesteron dhea ile ayni ilac mi yoksa ikisi farkli ilaclar mi? Senin sorunun neydi peki canim Amh dusuklugu mu? Bu arada hangi merkeze gidiyorsun....

bende şuaralar buralarda takılıcam derdime derman bulmak için nasip olursa bu hafta içi ilk işim arısütü,bal,polen karışımı almak olucak 1 haftadır incir kürünü uyguluyorum inş. işe yarar kaynatma usulünü yapıyorum ,yanlız ölçüler yanlış sanırım bende kafama göre takılıyorum ölçüde... dehayla biosteron aynı cnm bende 5 ay kullandım hiçbir yararını göremedim ilacın ilaç kullanmıyorum şu aralar bitkisel takılcam...Allah yardımcımız olsun..hamiş olan arkadaşlar bizlere umut oldunuz sağolun

Bende alicam bu hafta allahin izniyle bal,polen ve ari sutu karisimini ama nereden alsam bilemiyorum guvenilir bir yer olsun istiyorum varsa bildiginiz bi ryer tavsiye edeceginiz yer varsa yazarsaniz sevinirim. Ben aslinda Dhea icin hep olumlu seyler duymustum ve ben umutlanmistim bu sefer.... Ama insallah bende ise yarar... Sizin yumurta cok olmadi mi yoksa kalite li mi olmadi hangisi?

cnm ben burdan aktarcılardan alıcam...dehayı 5 ay kullandım her ay 5 tn yumurtam oluşuyordu ama yumurta toplamada 3 tn yumurtam toplandı 1 i birinci kaliteydi diğer ikisi idarelikdi ama hiç döllenme olmadı embriyolarda.genetik testler verdim sonra onlarda temiz çıktı bakalım bu ay içi tekrar görüşicem dr la dehayı bırakdım hormon ilacı olduğu için kilo aldırdına inanıyorum tüylenmede yapıyor işe yarasaydı devam ederdim yinede ama yaramadı bana..şimdi arısütü polen karışımını kullanıcam bu arada incir kürünü uyguluyorum inş. işe yararlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…