Kızlar bhcg degerim 12. Gün bugün 550 çıktı.
Sonunda okadar çok ugrastimm
Allah isteyen herkese versin. salı gunü tekrar bhcg yapicaz
Allah saglikla kucağıma alayı nasip etsin benim ve forumda hamile olan tüm herkese
kuzum bizim gibilere en iyisi femara ve mikrodoz
Merhaba Kizlar; sizleri takip ediyorum. Yakin zamana kadar bende denemelerdeydim ama guzel sonucu aldim, dogumuma cok az kaldi. Sizleri takip ediyorum ve dua ediyorum, darisi basiniza. Allahim hayirlisi ile sizlere de nasip etsin. Beni de altin vurus diyerek- femera protokolu basariya ulastirdi. Ben bunun iyi bir protokol yani bizler gibi rezerv sorunu olanlara uygun oldugunu dusundum.
Ses hayırlı olsun canimmmm
İnsallah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin Allah.
çok sevindim gerçekten rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etssin.
kısmetimizde varsa oluyor ama elimizden geleni de yapıyoruz elbette.
tekrar tebrik ediyorum. hikayeni okumak isterim .
kızım altı ayını doldurdu teyzesi. her zaman dua ediyorum rabbim olmayanlara da ver diye .
güzel bir gebelik diliyorum.
Maşallah :))
Allah bagislasin.
Senin fsh kaçtı?? Anlatsana bana...
Morale ihtiyacım var
Olmadı zaten, bir tane yumurtam çıktı, o da döllenmedi((
Canım peki bu dediklerin ilac ismimi????
slm kızlaryeter yzmış saolsun ,,,
şimdi annemdeyim transfer oldu 3 gün embriyosu hayırlısı artık gün sayıyorum bebişim benimle inş. yerini severde 9 ay benimle kalır ve umuduma umut olur
şimdi annemdeyim transfer oldu 3 gün embriyosu hayırlısı artık gün sayıyorum bebişim benimle inş. yerini severde 9 ay benimle kalır ve umuduma umut olur
merhaba Giz, hayırlısı olsun canım umarım bebişin sıkı sıkı tutunur seninle olur ve bizlerde güzel haberlerini alırız ... positive düşün arkadaşım ...slm kızlaryeter yzmış saolsun ,,,
solun kızlar fazla girmiyorum bilgi.
6 yumurtatoplandı 3 olgun biri döllendi işte oda benimle ultrasyonda gösterdi dr şu anda 17 günlük düşünün bir canlı var içimde inş.. tutunur bana
haftaya çarşmaba yaparım testi herhal a acaba idrardaçıkarmı 10 gün oluyor çarşamba
a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?