Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Hic birinde dollenme olmadi? Cok sasirdim bak simidi... Bunyeden bunyeye farklilik gosterebilir aslinda... Insallah ari sutu bal ve polen karisimi ise yarar.... Bu arada senin doktorun kim? Ise yaramadigini gorunce farkli tedaviler uygulamadi mi doktorun...

cnm benim eşimde azosperm ameliyatla sperm bulundu belki onun sperminden belki benim yumurtamdan kaynaklı sorun neden olduğu belli değil ama ben yumurtama bağlıyorum sorunu açıkcası kendi düşüncem...hiç döllenme olmadı hiç kıpırdama bile olmamış..
inş. karışım işe yarar. benim dr um kocaelinden bilmezsiniz bilinmedik dr :) başka ne yöntemler varki uygulancak kullanılcak bütün ilaçları zaten kullandım o arada pragon 425.femara ,menagon,deha kullanmadığım tek şey gonalf kaldı ) onuda elimde ilaçlar kaldı die alamıyorum elimdekileri kullanmak zorundayım malüm ilaçlar pahalı rapor haklarımda bitti özele giricek bu tedavimiz..sen neler kullanıyorsun sizin sonunuz ne sade yumurtamı yoksa spermde varmı açıklarmısın cnm...

Anliyorum canim ama bence kendini suclamamalisin... Bir de karisimi dene o yumurta kalitesini arttiriyormus insallah sende de ise yarar ve bu sefer bebegini kucagina almayi nasip eder Allahim... Aslinda sen butun ilaclari kullanmissin ama ne bileyim farkli yontemler vardir diye dedim... Benim 2 kere basarisiz tup bebek denemem oldu yurtdisinda orada yasiyorum... Ilk denemede gonalf ve arvekap diye bir ilac kullandim ve 8 yumurtam olustu yasima gore az buldu doktor.. 8 tanesinde 6 tanesi dollendi(normal) diger 2 si dollenmedi... 2 denemem de ise puregon, menopur ve daronda kullandim 4 tane yumurtam olustu dr riske atmamak icin ICSI yani mikroenjeksiyon uyguladi ve 3 tanesi dollendi ve 3 gun transferi yapildi sonuc yine negatif...(( Benim amh dusuk (0.68) ve yumurtalar kalitesiz((( @ negatif sonuctan sonra buradaki doktorum bana donor tavsiye etti... Ben istemedim donor daha 27 yasindayim Allahin izniyle olacak bebegim diye istemedeim ve turkiyede bir doktora gitmeye karar verdim. Arastirmalarim sonucu bahceci klinigi Halit firat erdene gittim ve simdi o takip ediyor beni.... Insallah ben inaniyorum bizimde bebegimiz olacak ama biraz sabir gerekiyor.... Bu arada esimde problem yok.

bende dhea yı çok kullandım tam 3 sene belli aralıklaa önceleri adet agrımı kesti

tüp bebekde gördümkü hiç faydası olmadı
ayrıca kilo ve kıllanma yaptı
fsh eger yükseksse mecburi 1 ay kullanıp tüp tedavisine öyle başlıyacgım bende bal arı sütü polan alayım bakalım tadı nasıl inş. güzeldir )))))))))

ben bugün aldım arısütü,bal,polen,ve propolis karışım hepsi bi arada hazır satılıyormuş kavonozda tadıda çok güzelmiş yenmicek bişey değilmiş kaşık kaşık yerim valla yeterki yarasın )
420 gr kavonoz 45 liraydı 40 liraya aldım cnm bi büyük kavonozda 78 liraydı fiyatıda uygun geldi..
deha bende de kilo ve kıllanma yaptı çene altımda tüy olmazdı tüy oldu onun sayesinde yumurtamıda hiçbir ilaç çoğaltmıyor kolay kolay Allahtan yumurtalarımda büyümeme gibi bi sorun olmuyor oda başıma gelseydi yok yok dicekdim bende artık başıma gelmeyen.Allah yardımıcısı olsun herkesin...sende dehayı baya kullanmışsın anlaşılan dr yine al kullan derse mecbur alıp kullanıcam inş. gerek kalmaz dehaya mehaya cnm incir kürünüde yap ben şimdiye kadar yapmadım prolaktinimi yükseltir diye ama artık son çarelerimi oynuyorum bu sefer onuda kullanıyorum....bal tarçın çörek otunu daha önce denemiştim onudamı yesem tekrardan,civanperçemide içsemmi acaba mide geniş nasılsa herşeyi alıyo bebekten başka

Günaydın arkadaşlar dr bana hiç vitamin biosteron ve dhea vermedi sordum geliştirecek hiç nir ilaç vs. Yok dediler bende bu ay düzenli incir ve çörekotu yiyorum inşallah şifa olur bir yandan da korkuyorum bende çikolata kisti var yumurtalıklarımda onlar büyürse diye arısütü alıyorum ama düzenli değil rabbim acil şifalar versin hepimize aminn

Gunaydin kizlar Makay canim ne icin ilac vermedi doktorun neyi gelistirecek bir ilac yokmus yazarmisin? Bal,polen ve ari sutunu denedin mi canim... Istersen onu da dene

Kizlar canim cok sikiliyor anne olamiycam diye de cok korkuyorum.... Cok dua ediyorum insallah Allah dualrimizi duyar ve bize de hayirli saglikli bebisler nasip eder...Artik daha ne yapabilirim bilemiyorum....

Gunaydin kizlar Makay canim ne icin ilac vermedi doktorun neyi gelistirecek bir ilac yokmus yazarmisin? Bal,polen ve ari sutunu denedin mi canim... Istersen onu da dene

yumurta rezervim azmış fsh yüksek bunlar için hiç bir şey yapmadan tüp bebek tedavisi görsüm yumurta gelişmedi iptal oldu zaten bu ay kısmet ederse rabbim tekrar deneyeceğiz rabbim yardımcımız olsun

Kizlar canim cok sikiliyor anne olamiycam diye de cok korkuyorum.... Cok dua ediyorum insallah Allah dualrimizi duyar ve bize de hayirli saglikli bebisler nasip eder...Artik daha ne yapabilirim bilemiyorum....

canım rabbim ol diyecek bizlerede inşallah çok şükür benim doğal yollardan olan bir kızım var ama 2. olmuyor fsh yüksek yumurta rezerv az ve çikolata kisti var yunurtalıklarımda kızım bir kardeşi olmasını çok istiyorum allah hepimize kısmet eder inşallah rabbimizden ümit edelim ol diyecek bizler içinde inşallah

yumurta rezervim azmış fsh yüksek bunlar için hiç bir şey yapmadan tüp bebek tedavisi görsüm yumurta gelişmedi iptal oldu zaten bu ay kısmet ederse rabbim tekrar deneyeceğiz rabbim yardımcımız olsun

cnm geçmiş olsun inş. en kısa zmnda kızına bi kardeş nasip olur..senin tedavide hiçmi yumurtan olmadı yoksa yumurtan olduda büyümedimi yumurta sayın kaç merak ettim birde hangi ilacı kullandın tedavide...rabbim yavruna hayırlı ömür versin annelik duygusunu tatmışsın ne güzel ) birde kızın kaç yaşındaki rezervin kısa süredemi tükendi kaç yılda hemen bitme seviyesine gelmiş merak ettim..

Son düzenleme:

canım kızım 5 yaşına girdi 2 yol oldu çocuk düşüneli canım bende çikolata kisti var ve ameliyat olduğum için yumurta rezervim azmış yumurtam oldu adetini bilmiyorum ama gelişmedi menegon 2 toz bir su puregon 225 oldum beş gün rabbim kısmet etmedi inşallah tekrar deneyeceğiz ümit rabbimden inşallah ol diyecek bizlerede aminn:26:

canım kızım 5 yaşına girdi 2 yol oldu çocuk düşüneli canım bende çikolata kisti var ve ameliyat olduğum için yumurta rezervim azmış yumurtam oldu adetini bilmiyorum ama gelişmedi menegon 2 toz bir su puregon 225 oldum beş gün rabbim kısmet etmedi inşallah tekrar deneyeceğiz ümit rabbimden inşallah ol diyecek bizlerede aminn:26:

bal polen arısütünü denesemmi acaba kilo yapıyomu acaba incir kürü kilo aldırır diye yapmıyorum çünki kiloluyum bendede yumurtaık tembelliği var cevap yazarsanız sevinirim

mustafa bahceci bir para tuzagı tamamen maddiyata dokmusler işi sakın gitmeyin arkadaşlar,bende magdur oldum.ne embryo resmi verirler ne bilgi oyduk der gonderirler once 1. aklite derler umudlandırırlar sonra diil derler neye inancagınızı şaşirir neye üzülceğinizi bilmezsiniz.

benim 2. ttup denemem bide dondrulmusum vardi.2.yi denemdim enson olmadi ,cmtsi regl oldum ama bugun bitti gibi oldu agrılı ama cok az geldi normale gore bu normal mi bilen yaşayan var mi?Kimyasal sonrası reglim cok az geldi?

benim 2. ttup denemem bide dondrulmusum vardi.2.yi denemdim enson olmadi ,cmtsi regl oldum ama bugun bitti gibi oldu agrılı ama cok az geldi normale gore bu normal mi bilen yaşayan var mi?Kimyasal sonrası reglim cok az geldi?

arkadaşlar merhaba,
bu sitede heryerde söylüyorum bunu. benim 2.tüp bebek denememde inanılmaz yumurtam oluştu. bunu da yaptığım bal+zencefil+çörek otu karışımına borçluyum. şu anda 34 aylık kızım var. Hepinize tavsiye ediyorum.Özellikle yumurta rezervi az olanların mutlaka denemesi lazım birşey kaybetmezsiniz. Tedaviye başladığınız gün sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyin kesinlikle mucizevi birşey.Allah hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

canım saol denedim ben onu yiyeyim diye ama corek otu yenmioki balin içinde butun butun kalıo nesıl yedin onu sen essem mi acaba ?

canım saol denedim ben onu yiyeyim diye ama corek otu yenmioki balin içinde butun butun kalıo nesıl yedin onu sen essem mi acaba ?

yok ben ezmedim çok küçük olduğu için yemede bir sorun olmadı sen çok mu koydun acaba çörek otunu. yoksa yutulamayacak gibi değil çünkü. olsun sen yine de ilaç niyetine yemeye çalış..hem o sana bebiş olarak geri dönecek unutma :)

canım benimde yumurta rezervim tükenmiş durumda.formlarda bal+çörekotu+tarçın dendiği için ben öyle her sabah aç karında 1 ttalı kaşıgı yiyorum.ama sende zencefil demişsin...öylemi yapsamkiii bilemedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…