cnm ben burdan aktarcılardan alıcam...dehayı 5 ay kullandım her ay 5 tn yumurtam oluşuyordu ama yumurta toplamada 3 tn yumurtam toplandı 1 i birinci kaliteydi diğer ikisi idarelikdi ama hiç döllenme olmadı embriyolarda.genetik testler verdim sonra onlarda temiz çıktı bakalım bu ay içi tekrar görüşicem dr la dehayı bırakdım hormon ilacı olduğu için kilo aldırdına inanıyorum tüylenmede yapıyor işe yarasaydı devam ederdim yinede ama yaramadı bana..şimdi arısütü polen karışımını kullanıcam bu arada incir kürünü uyguluyorum inş. işe yararlar...
Hic birinde dollenme olmadi? Cok sasirdim bak simidi... Bunyeden bunyeye farklilik gosterebilir aslinda... Insallah ari sutu bal ve polen karisimi ise yarar.... Bu arada senin doktorun kim? Ise yaramadigini gorunce farkli tedaviler uygulamadi mi doktorun...
cnm benim eşimde azosperm ameliyatla sperm bulundu belki onun sperminden belki benim yumurtamdan kaynaklı sorun neden olduğu belli değil ama ben yumurtama bağlıyorum sorunu açıkcasıkendi düşüncem...hiç döllenme olmadı hiç kıpırdama bile olmamış..
inş. karışım işe yarar. benim dr um kocaelinden bilmezsiniz bilinmedik dr :) başka ne yöntemler varki uygulancak kullanılcak bütün ilaçları zaten kullandım o arada pragon 425.femara ,menagon,deha kullanmadığım tek şey gonalf kaldı) onuda elimde ilaçlar kaldı die alamıyorum elimdekileri kullanmak zorundayım malüm ilaçlar pahalı rapor haklarımda bitti özele giricek bu tedavimiz..sen neler kullanıyorsun sizin sonunuz ne sade yumurtamı yoksa spermde varmı açıklarmısın cnm...
cnm ben burdan aktarcılardan alıcam...dehayı 5 ay kullandım her ay 5 tn yumurtam oluşuyordu ama yumurta toplamada 3 tn yumurtam toplandı 1 i birinci kaliteydi diğer ikisi idarelikdi ama hiç döllenme olmadı embriyolarda.genetik testler verdim sonra onlarda temiz çıktı bakalım bu ay içi tekrar görüşicem dr la dehayı bırakdım hormon ilacı olduğu için kilo aldırdına inanıyorum tüylenmede yapıyor işe yarasaydı devam ederdim yinede ama yaramadı bana..şimdi arısütü polen karışımını kullanıcam bu arada incir kürünü uyguluyorum inş. işe yararlar...
bende dhea yı çok kullandım tam 3 sene belli aralıklaa önceleri adet agrımı kesti
tüp bebekde gördümkü hiç faydası olmadı
ayrıca kilo ve kıllanma yaptı
fsh eger yükseksse mecburi 1 ay kullanıp tüp tedavisine öyle başlıyacgım bende bal arı sütü polan alayım bakalım tadı nasıl inş. güzeldir )))))))))
Günaydın arkadaşlar dr bana hiç vitamin biosteron ve dhea vermedi sordum geliştirecek hiç nir ilaç vs. Yok dediler bende bu ay düzenli incir ve çörekotu yiyorum inşallah şifa olur bir yandan da korkuyorum bende çikolata kisti var yumurtalıklarımda onlar büyürse diye arısütü alıyorum ama düzenli değil rabbim acil şifalar versin hepimize aminn
Gunaydin kizlar Makay canim ne icin ilac vermedi doktorun neyi gelistirecek bir ilac yokmus yazarmisin? Bal,polen ve ari sutunu denedin mi canim... Istersen onu da dene
Kizlar canim cok sikiliyor anne olamiycam diye de cok korkuyorum.... Cok dua ediyorum insallah Allah dualrimizi duyar ve bize de hayirli saglikli bebisler nasip eder...Artik daha ne yapabilirim bilemiyorum....
yumurta rezervim azmış fsh yüksek bunlar için hiç bir şey yapmadan tüp bebek tedavisi görsüm yumurta gelişmedi iptal oldu zaten bu ay kısmet ederse rabbim tekrar deneyeceğiz rabbim yardımcımız olsun
cnm geçmiş olsun inş. en kısa zmnda kızına bi kardeş nasip olur..senin tedavide hiçmi yumurtan olmadı yoksa yumurtan olduda büyümedimi yumurta sayın kaç merak ettim birde hangi ilacı kullandın tedavide...rabbim yavruna hayırlı ömür versin annelik duygusunu tatmışsın ne güzel) birde kızın kaç yaşındaki rezervin kısa süredemi tükendi kaç yılda hemen bitme seviyesine gelmiş merak ettim..
cnm geçmiş olsun inş. en kısa zmnda kızına bi kardeş nasip olur..senin tedavide hiçmi yumurtan olmadı yoksa yumurtan olduda büyümedimi yumurta sayın kaç merak ettim birde hangi ilacı kullandın tedavide...rabbim yavruna hayırlı ömür versin annelik duygusunu tatmışsın ne güzel) birde kızın kaç yaşındaki rezervin kısa süredemi tükendi kaç yılda hemen bitme seviyesine gelmiş merak ettim..
Bizde hem erkek infertilitesi hemde bende yumurta yetmezliği var. Mustafa Bahçeci den önce de tüp bebek denemelerimiz oldu. 1 tanesinde hamilelik gerçekleşti ve düşükle sonuçlandı. Bende 2 veya 3 yumurta oluşuyor yüksek dozlu ilaca rağmen. 1 veya 2 tanesi dölleniyordu. Mustafa Bahçeci ye gittik bu işin en iyisi diye. 3 kere tüp bebek yaptı. ilkinde 5 yumurta oluştu. Toplama işleminde erken çatladığı görüldü. 2. yi deneyelim dedi gittik. Onlarda erken çatladı. Sonra 3. ye yine gittik. Bizdeki sabıra bakarmısın . Toplama işleminden 2 gün önce pazardı. Kontrole çağırdılar. Nöbetçi doktor baktı. çatlamış yine yumurtalar. çok şaşırdı. Mustafa Bahçeciyi aradı. Sonra bize hocam size döner dedi şimdi gidin dedi. B izde gittik. Valla aradan 4 ay falan geçti ne arayan var ne soran. 3 denemenin her seferinde de erken çatlar mı yumurtalar kardeşim. Hadi ilkinde çatladı. Sonra ona göre bir tedavi yap. Ya da ne bileyim farklı bişey yap. Yok onlara kolay hasta olacak.
benim 2. ttup denemem bide dondrulmusum vardi.2.yi denemdim enson olmadi ,cmtsi regl oldum ama bugun bitti gibi oldu agrılı ama cok az geldi normale gore bu normal mi bilen yaşayan var mi?Kimyasal sonrası reglim cok az geldi?
arkadaşlar merhaba,
bu sitede heryerde söylüyorum bunu. benim 2.tüp bebek denememde inanılmaz yumurtam oluştu. bunu da yaptığım bal+zencefil+çörek otu karışımına borçluyum. şu anda 34 aylık kızım var. Hepinize tavsiye ediyorum.Özellikle yumurta rezervi az olanların mutlaka denemesi lazım birşey kaybetmezsiniz. Tedaviye başladığınız gün sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyin kesinlikle mucizevi birşey.Allah hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
canım saol denedim ben onu yiyeyim diye ama corek otu yenmioki balin içinde butun butun kalıo nesıl yedin onu sen essem mi acaba ?
arkadaşlar merhaba,
bu sitede heryerde söylüyorum bunu. benim 2.tüp bebek denememde inanılmaz yumurtam oluştu. bunu da yaptığım bal+zencefil+çörek otu karışımına borçluyum. şu anda 34 aylık kızım var. Hepinize tavsiye ediyorum.Özellikle yumurta rezervi az olanların mutlaka denemesi lazım birşey kaybetmezsiniz. Tedaviye başladığınız gün sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyin kesinlikle mucizevi birşey.Allah hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?