arkadaşlar merhaba,
bu sitede heryerde söylüyorum bunu. benim 2.tüp bebek denememde inanılmaz yumurtam oluştu. bunu da yaptığım bal+zencefil+çörek otu karışımına borçluyum. şu anda 34 aylık kızım var. Hepinize tavsiye ediyorum.Özellikle yumurta rezervi az olanların mutlaka denemesi lazım birşey kaybetmezsiniz. Tedaviye başladığınız gün sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyin kesinlikle mucizevi birşey.Allah hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
canım benimde yumurta rezervim tükenmiş durumda.formlarda bal+çörekotu+tarçın dendiği için ben öyle her sabah aç karında 1 ttalı kaşıgı yiyorum.ama sende zencefil demişsin...öylemi yapsamkiii bilemedimmm
canım benimde yumurta rezervim tükenmiş durumda.formlarda bal+çörekotu+tarçın dendiği için ben öyle her sabah aç karında 1 ttalı kaşıgı yiyorum.ama sende zencefil demişsin...öylemi yapsamkiii bilemedimmm
Merhaba,
1. tüp bebek denemem 2 gün önce olumsuz sonuçlandıHenüz 4 aylık evliyim; 2,5 ay önce rutin kontrole gittiğim sırada tesadüfen çikolata kistim olduğunu ve yumurta rezervlerimin azaldığını öğrendim. Daha evliliğimden birşey anlayamadan çocuk sahibi olamama korkusu sardı. Ağır bir tedavi gördüm, ne yazık ki olmadı. Ama pes etmeyeceğim. Sizin önerdiğiniz küre yarın sabah hemen başlayacağım kısmetse. Bir de ilaçları Cumartesi günü bıraktım ve henüz regl olmadım. Bu durum normal mi?
öncelikle umudunuzu kaybetmeyin ve bu karışımı mutlaka deneyin ama o zencefil değil tarçın olacak ben yapalı uzun bir zaman olduğu için yanlış hatırlamışım. Bal+çörek otu+tarçın. Faydasını göreceğinize inanıyorum. Doğa içinde bir sürü mucizeyi barındırıyor çünkü. Ne ilaç kullandığınız bilmediğim için adetinizle ilgili birşey söyleyemem. Allah yardımcınız olsun..
selam arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca yanlız olmadığımı görürüyorum Allah isteyen herkese bebekler nasip etsin tez vakitte. benimde sorunum rezerv azliği çikolata kisti ameliyti oldum.ameliyttan sonra aşilamalar yumurta geliştiriciler denedm olmadı tüp bebek yapmaya karar verdik doktora gittk doktor fsh istedi 17 çıktı tüp bebeğe başlanmadı.bana biosteron dhea verdi 1 kutu kullandm adet oldugumda tekrar gittim fsh 12 düşmüştü dhea işe yaradi sanırım ama dhea kullanırken arısütü +bal +polen karışımı satiliyordu aldım ve onuda kullandm dhea ile birlikte hangisi işe yaradı bilmyrm.ilk tüp bebeğimizi yaptık birinci kalitede embriyolar oluştu 8 hücreli 3. gun embriyosu transfer edildi ama malesefdoktorum tekrar dhea ya başlamamı istedi şimdi 2 kutu içiçem bakalm aralık ayında 2.tüp bebeğimizi yapıcaz.
Hemen başlayacağım bugün hazırlayıp. Günde kaç defa yemek gerekiyor? Bir yandan da arı-sütü bal polen karışımını önerdiler. Lucrin+Pregon vb. ilaçlarla başladım, sonrasında transfer olunca, karından yapıştırılan bantlardan verdi, 3 defa fitil gibi alttan alınan kapsüllerden, 2 tane estrofem, günde 1 kere düşüğe karşı iğne, coraspin ve folik asit kullandım. Ancak ne yazık ki olmadı. Allah'dan ümit kesilmez daha yolun başındayım diye teselli ediyorum kendimi, yarın yine doktora gideceğiz. Doktorumdan memnunum çok şükür, normalde tedavinin iptal edileceği noktada sonuna kadar uğraştı, kist yüzünden yumurtalar çok ters bir yerde büyüdü, bu yüzden özel araçlar getirtti hastaneye yumurtaları alabilmek için. Ama kısmet olmadı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Cidden maddi manevi zor bir süreç.
sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı..bir dahaki sefere kesin olacak..böyle düşün böyle olsun pozitif düşünce çok önemli ben bu sayede başardığıma inanıyorum siz de inanın..
selam arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca yanlız olmadığımı görürüyorum Allah isteyen herkese bebekler nasip etsin tez vakitte. benimde sorunum rezerv azliği çikolata kisti ameliyti oldum.ameliyttan sonra aşilamalar yumurta geliştiriciler denedm olmadı tüp bebek yapmaya karar verdik doktora gittk doktor fsh istedi 17 çıktı tüp bebeğe başlanmadı.bana biosteron dhea verdi 1 kutu kullandm adet oldugumda tekrar gittim fsh 12 düşmüştü dhea işe yaradi sanırım ama dhea kullanırken arısütü +bal +polen karışımı satiliyordu aldım ve onuda kullandm dhea ile birlikte hangisi işe yaradı bilmyrm.ilk tüp bebeğimizi yaptık birinci kalitede embriyolar oluştu 8 hücreli 3. gun embriyosu transfer edildi ama malesefdoktorum tekrar dhea ya başlamamı istedi şimdi 2 kutu içiçem bakalm aralık ayında 2.tüp bebeğimizi yapıcaz.
Gerçekten çok teşekkürler, insana moral veriyorsunuz. Yarın sabah kısmetse başlıyorum. İnsan umutsuzluğa kapılıyor, bir de ilk tedavi olunca başınıza da ne geleceğini bilmediğiniz için stres yapıyorsunuz, şimdi daha rahatım en azından neler olacağını az çok kestiriyorum. :)
bu tedavinin baş düşmanı umutsuzluk ve negatif düşünce. Benim hiçbir problemim olmadığı halde ilki o yüzden tutmamıştı. İçimden hiç olacakmış gibi geçmiyordu çok umutsuzdum nedense. Ve beklenen de oldu sonuç negatifti. O kadar üzülmüştüm ki hemen ardından üzüntüden zona oldum..o işkenceyi anlatmıyorum bile doktor bile o yaraları görünce sen kendine ne yaptın böyle demişti. Ondan sonra düşündüm gerçekten bu işkenceyi kendime ben yapmıştım. Bir sonraki tedavime inanılmaz bir moralle ve inançla başladım. Artık eskisi gibi aklımdan tek olumsuz düşünce geçmiyordu. Bu sefer kesin olacak inanıyorum diyordum sadece söylemiyordum gerçekten içimden de böyle geçiriyordum. Ve bu olumlu düşüncelerimin de sonucunu aldım. Bu sefer de beklenen oldu ve artık hamileydim. Hamileliğim de kolay geçmedi. 3-5 ay arasında sürekli kanamalarım oldu plesenta aşağıya yerleşmişti. doktor dikkatli olmamı önermişti. ama ben yine bebeğime birşey olabileceğini aklımdan bile geçirmedim. Erken doğum olabilir dediler ben hayır dedim zamanında gelecek dedim hep. ve öyle de oldu 39+1'de kendi isteğimle sezeryan oldum. Şimdi ise kızım 34 aylık oldu. Sözün kısası aklınızdan asla kötü şeyler geçirmeyin. çünkü gerçekleşiyor. Güzel şeyler düşünün güzel olsun. Hepinizin Allah yardımcısı olsun ve bu güzel duyguyu en kısa zamanda sizlere de tattırsın.
Benim fsh 14 tü ve t
p bebek tutmamıştı.Ben hayıt tohumu çayı demledim her akşam 1 su bardağı kadar ılık çtim ve fsh değerim 6 ya düştü.Bunu bir prof da tavsiye etmişti.İstersen araştır.Fsh değerini düşüren tek bitki hayıt tohumu diyebilirim bn 3.de iyi hazırlandım ve şimdi hamileyiminşallh sağlıkla alırım kucağıma Rabbim hepimize nasip etsin inşallh.ama hayıtı mutlak kullan derim ayrıca iyi bir aktardan 5 ay boyunca bitkisel karıım kullandım çünkü ymurtam azdı ve kalitesizdi.Bunun yanısıra bitki çayı hazırladı özel bi karışım onu içtim 4 ay.sonuç çok şükür iyi oldu
Merhaba,
Sanırım yakın zamanlarda aynı şeyleri yaşamışız. Ben de 2.denememi kısa süre içerisinde yapmak istiyorum kısmetse. Arı sütü-bal ve poleni ben de duydum. Bir de diğer arkadaşın önerdiği bal+tarçın ve çörek otunu mutlaka deneyeceğim. Dhea hiç kullanmadım, yarın doktor randevum var o zaman soracağım. Bana melatonin içirmişti. Moralimizi yüksek tutmaya çalışalım. Ben de çikolata kisti var. 4 aylık evliyim, son 2,5 aydır tüp bebek telaşına düşütük
evet denizcim seninle aynı şeyleri yaşamişiz İnşllh kısa zamandada anne oluruz.hepsini deneyelim artık napıcaz hayıt otunuda dene istersen bende başliycam iyi geliyormuş ne kaybederiz ki?bizde 3 yıllık evliyiz ilk bir yıl çikolata kistiyile ugraştık tedaviyle geçmeyince ameliyt oldum.çikolata kisitnden sonra direk tüp bebek yapılması gerekirmiş yanliş doktor yüzünden 1.5 yıldırda aşilama yumurta geliştiricilerle ugraştık zaten rezerv az artık zararın neresinden dönersek kar diyruz.sen daha yeni evlimişssn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?