Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

edirne maşallah meleğin ile sana Ellerine sağlık iyiki yazdın...Allahım 9 ayın sonunda kucağına almayı nasib etsin..

canlarrr günaydınnnn arefe gün besmele ile birlikte 1000 tane ihlas okuyanın duası (dileği)kabul olurr
rabbim tüm dualrımız kabul etsinnn .. Iyi bayramlar

yeteeercim her zamanki gibi çok sağolll..Allahım dualarımızı kabul buyursun bugün..Bende oruca niyetlendim..Tesbihleride yapacağım inş..Dualarımda olucaksın inan bana..

Canım hiçbir zararı yok hayıt tohumunun prof.İsmail çepni de tavsiye etmişti .Fsh ı düşüren tek şey o dedi.Ben sorun yaşamadım.Bitkisel karışımları bi aktara yaptırdım içindekileri bilmiyorum ama bu adam çocuğu olmayanlara özel bir karışım hazırlıyor.Bi arkadaşımıda götürdüm onun da tuttu.Ama özellikle kanser tedavisine yönelik çalışıyor.Ama bebek isteyenlerede yapabiliyor.Ben 3 y onun kürünü kullandım içinde ne olduğunu söylemiyor ama tamamen yumurta kalitesi ve sperm kalitesini arttırmaya yönelikti benimki.eşime ayrı yaptırmıştım.O bize normal olur dedi ama eşim sadece 1 ay kullandı ramazan girince araya kullanamadı bide tüp denemeye karar verdik.amacımız zaten normali beklemek değildi.Tüp bebğin tutmasıydı çünkü 2.denemde de tutmayınca anlayacağın bu aktara inandık.İyi kide yapmışsız diyorum şimdi

günaydin bayanlar acil yardim.ayin 2 de kücük bir operasyon gecirecegim.rahim icinde 3.5 cm boyutunda miyomum var.arti 3 kez negativ tüp bebek denemem var.doktorum simdi acik ameliyat diyor onun söyledigi daha iyiymis bu sekil.bende histeroskopi yada laparoskopi yoluyla istiyorum.gerci 2 bucuk yil önce laparoskopi oldum.bilgili olan arkadaslarin tecrubelerine ihtiyacim var

kızlar size bişey sorucam bugun adetimin 2.günü hayıt tohumuna başlamak için bir günü varmi hangi aralıklarla kullanıcam artık günde ne kadar içicem ? aralık ayı adetimde 2.tüpe başlıycam ozamana kadar takviyeler yapayım

canım ben çikolata kisti ameliyti oldum sol yumurtalığmda vardı açık ameliyat oldum banada doktor açık daha iyi demişti.

arkadaşlar aylardır bu forumları okuyorum bende hikayemi yazmak istedim. 5yaşında kızım var 36 yaşındayım. 2 yıldır kardeş için uğraşıyorduk ama olmadı. Uğraşıyorduk derken kendi çapımızda herhangi bir hekime gitmemiştik. ben 36 yaşa gelince biraz geçmi kaldım paniğiyle 2 ay önce soluğu bir tüp bebk mrkzinde aldım. Ama ilk çocuğum o kadar kolay olmuştuki herhangi bir problemle karşılaşacağım hiç aklıma gelmiyordu. kontrol ve testler kötüydü. fsh 19.95 , eşiminde spermler sadece 2 milyon oda hareket, morfoloji herbir sorunda var. şoka uğradım hiç beklemiyordum. tüp bebeğe karar verdik dr 1 ay sonra deneyelim dedi bu aradada dhea verdi. bende aktarlara sardım. eşime keçiboynuzu pekmezi içirdim. bu forumlarda bir arkadaşımız ısrarla adaçayı için diyordu yumurtlama gününe kadar. O kadar ısrarlıydıki deneyim dedim. ilk 14 gün günde 2 fincan içtim. son 14 günde günde 2 fincan hayıt içtim. bu arada anavarza arı sütü polen karışımı aldık. bol miktarda kuruyemiş yedik. sonuç bhcg m 3330 .. hamileyim. benim için mucizee..lütfen fsh sorunu olanlar denesin. ben 19 fsh la hamile kaldım. bu arada adaçayını tavsiye eden arkadaşı çok aradım ama bulamadım. eğer bu yazımı okuyorsa bana msj atarsa çok sevinirim. ona tşkleri mi sunmak istiyorum. bu arada akupunkturda yaptırmıştım haftada 1.. allakhan sakın ümidinizi kesmeyin.. dr bize 2 milyon spermle aşılama bile zor demişti. bu dönemde bende kendimi çok üzmüştüm eşimle aramıza mesafeler girmişti.. şimdi dualarım sağlıkla bebeğimi kucağıma almak ve tüm bebek isteyen çiftler için.. umarım benim deneyimimde birilerine ışık olur sevgiler..

İyiki yazdın cnm sende..tabiiki deneyimlerin bizlere ışık tutacak..Belki bir gün bizde sana şükranlarımızı sunmak için yazacağız..

Rabbim kucağınada almayı nasib etsin meleğini..

Kızlarrr 29 ekim cumhiriyet bayramınız kutlu olsunnnn Atamın ruhu şad olsunnn Ben cuhmuriyet kadını olmaktan dolayı gurur duyuyorumm Son nefesimize kadar bize bıraktığın değerlere sahip çıkacağız

erkadaslar ben daha onceden cok sık gırıyordum ama son zamanlarda sıteye fazla gıremedım sunu soyleyımkı benım fsh cok yuksektı.
ben 2009 yılında ılk bebegımı aldırdım sonra bende adet duzensızlıgı basladı bır turlu duzelmedı 2011 yılında fsh 11 dı galıba asılama yaptı doktor tutmadı dhea 3-4 ay kullandım sıslık bır suru sıkıntı olmadı dusmedı adaçayını bende duydum ama ıcmedım ben beyınden amelıyat oldum ılac kullanıyorum halen ıcıyorum kullandıgım ılaclar beyınden salgılanan ostrojen salgısı olmayınca yumurtalıklar gelısmıyormus doktor kullandıgım ılaclarla ılgılı dedı. bu arada fsh 119 lara kadar cıktı .cylo prognova verdı 3 ay kullandım duzenlı adet gordum gecen ay 15 e dusunce fsh doktora tup bebek yapalım dedı basladık tedavıye 1 tanesı ıyı dedı onunla yaparız dedı artık ılaclar bıttı doktora gıttım olan 1 yumurta kanama yapmıs 1 tane daha var ama buyumemıs dedı tup bbek kaldı fsh duserse normal yoldan hamıle kalabılırsın dedı gecen ay adetımden 3 gun sonra fsh olcturdum dun sonucu aldım 28 yazıyor.dahada dusmesı lazım . ben 2012 ocak ayından 6 aya kadar adet olmadıgımı bılırım bu arada kullandıgım ılaclar cabası . cylo prognova ıle adet gordum . dun aldıgım fsh 27 oluna sevındım ıyı degıl bılıyorum ama 119 lardan dusmesı cok cok ıyı . doktor bana erken menapoz dıyordu ama arısutu,polen,bal,tarcın,çorekotu karısımını cok yedım halende yıyorum . hayıt tohumu kullandım faydası oldu onuda duzenlı kullanmadım. yıne bı karısım ot aldım onu demleyıp ıcıyorum duzenlı olmasada. gecen ay tup bebek olmayınca doktor duphaston verdı kullandım daha bıtmesıne 2 gun kala adet oldum sımdı yıne dun basladım duphastona allahım ınş bızlere bebek sevgısını tattrır yuce rabbım buyuk bızlerı sevındırır ınş. o uzun oldu.hakkınızı helal edın.

arkadaslar ben yenı bırseydaha ogrendım hayıt tohumu yağı imalatcı fırma mecitefendı olacakmış bu yagı klorsuz yarım caybardagı suya 7 damla olacak damlatıp sabahleyın ac karna ıcılecek fsh dusmesı ıcın . bugunden ıtıbaren basladım allahım ınş duser fsh . ama hayıt tohumunun faydasını cok duydum yağının dahada faydalı oldugunu ogrendım ınş faydasını gorurum sızınlede paylasmak ıstedım

hanimlar merhaba

sizleri neredeyse haftalardir okuyorum. arkasi yarin dizileri gibi bir sonrasinda ne olacak diye merak ederek okudum. benim hikayem kisaca su. 39 yasinda 2 adet basarisiz tüp bebek ve simdi doktorunun tavsiyesi üzerine yumurta biriktirme isine girmis biriyim. esim tarafinda herhangi bir sorun yok. hatta mükemmel performans gösteren sperm kalitesi var. iki tüp bebek denemesi olmasina ragmen FSH ve AMH degerlerim yoktu benim. bu yeni doktorum iki degeri de test ettirdi. gecen hafta FSH degerimin 5.38 oldugu saptandi. okudum ya sizi haftalarca aha dedim pek bir iyi haber bu. ama bu aksam yanildigimi anladim. AMH degeri geldi. 0,2 olarak. sanirim yolun sonuna yaklastim degil mi? ne dersiniz. ne yapmali ne etmeli hic bilmiyorum. cok ama cok moralim bozuk.

keske bende sizler kadar güclü olabilsem. sirf yumiler iyi olsun kaliteleri artsin diye sigarayi dahi biraktim. gerci gecen opuda 2 yumurta toplandi hic yoktan iyidir ama ne kadar vaktim kaldi hic bilmiyorum.

hepinizi sevgiyle selamliyorum.

e2 değerin varmı peki cnm elinde..pek nadir görülen durumlardan biri seninkide..fsh değeri bu kadar iyi iken amh düşük gelmiş...Ama kendiliğinden hamile kalan topiklerde rastlayacağınız bir çok kişi olacaktır inanın bana..

Rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın ve meleğinize kavuştursun..1 yumi olsunn kaliteli olsun yetecek bizlere..İnş en azından o yumileriniz gelişip büyüyor durumda..bazen benim gibi fsh yüksek kişilerde o da olmayabiliyor..
Sağlıkla kalın...

Canım umudumumuzu ytirmememiz lazım benimde amh 0.16 dı en son 2 tüp başarısız bende ilk başta daha dememem diyordum ama aralıkta tedaviye başlıcam tatlımm burada çok okudum bizlerden daha kötü durumda olupta bebişleri olanlar valla

hepinize cok tesekkürler destekleriniz icin. E2 degerim var ama hic 3.gün degeri degil o sebeple de tam olarak degerlendiremiyorum durum biraz garip dediginiz gibi ama doktorum bunu 2000 yilinda gecirmis oldugum kist ameliyatina bagladi. henüz menapoz zamanin gelmemis ama ameliyat sirasinda muhtemelen ciddi bir oranda yumurta da yok olmus. o nedenle de vücut kalan yumurtalari idareli bir sekilde aylik olarak kullaniyor. yumiler menapoza kadar yetsin diye. gerci bu yola baskoydum bir kere. gerekirse donör yumi ile de devam etmeye kararliyim. 5 yillik kalkinma plani gibi oldu ama hersey yeni güzel bir nesil icin. hepinizi öpüyorum

canım benım umudumuzu hıcbırzaman kaybetmeyecegız ınş.benımde 1 aşılamam oldu ,2 tup bebek denemem daha tup bebek yaoılmadan tyedavı bıttı yumurtalar gelısmıyordu ama umudumuzu kaybetmeyecegız allahım buyum bızlerıde sevındırecek ınş. benım fsh gecen ay 17,5 oldugunu oğrendım bu benım ıcın cok ıyı cunku 119 lardaydı aalhım hakkımızda hayırlısını versın ınş.

jaste fsh ı nasıl düşürdün ...119 iken fsh regl oluyormuydun...ne kullandın....

yok be gulun ne adet olması ben ocak ayından hazıran ayına kadar adet olmadım duphaston kullandım olmadı cılımen kullandım olmadı en sonunda cylo prognova dıye ılac kullandım adet oldum 3 ay bu ılacla adet oldum fsh dustu doktorum yıne duphaston ılacını verdı 3 ay kullanacan dedı ılk ayımda ılacın bıtmesını 2 gun kala adet oldum ıkıncı ayımda ılac bıtınce 1 sonra adet oldum sımdı 3 ayım ılacım bugun bıtıyor sabah aksam alıyorum ılacı bunun yanında bı karısım yaptırdım bal,tarcın,çorekotu,polen,arısutu onu ac karna yıyorum bırde hayıt tohumu yağı var mecitefendi imalatı onu sabahları ac karna yarım caybardagı klorsuz suya 7 damla damlatıp ıcıyorum bırde cok dua edıyorum allahım yardımcımız olsun adet olunca tekrar olcturecegım allahım yardımcımız olsun ınş. senın durumun ne filo bıraz anlatırmısın

cnm bende adet olamıyordım doktora gittim fsh 101 çıktı cylo verdi.2 yıl kullanmamı söyledi menapoza girmişsin dedi.cylo bu kadar uzun kullanılırmı aklım karıştı....bnm smearımda sorun çıktı cnm şimdi onunla uğraşıyorum...sana doktor menapoz için ne dedi...

filo senın yas kaç benım yasım 36 doktor bana menopoz dedı ben beyınden amelıyat oldum ılac kullanıyorum beyınden salgılanan ostrojen salgısı salgılamayınca yumurtalıklar gelızmez dedı kullandıgım ılaclarlada ılgılı olabılır dedı ama ben hayıt tohumu cayınıda cok ıctım sen kullandınmı hıc bana clımen ılacını sukar sure kullanacan dıye bırsey demedı. benım adım aynur konyada oturuyorum sen nerdesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…