hikayemi kısaca yazmak istiyorum eşimle yaklaşık 2 yıldır çocuk istiyorduk doktora gittik tüm testlerimiz yapıldı hiç bir soruın yok dendi son 2 aydır adetlerim çok ağrılı geçiyordu en sonunda ir tüp bebek merkezine gitmeye karar verdim vede gittim daha ilk muayenemde raimde polipler görüldü hemde bebeğin yerleşmesi gerekn yerde hemen rahim filmi ve testler eşimede banada yapıldı sorunun sadece polipler değil benim yumurta rezervimde olduğu vehatta kalitseindede problem olbileceğini doktorum söyledi ben zaten tüp bebek istiyordum önce operasyonla poliplerim alındı hemen sonrasındai ilk adetimde tüpbbebek denedik üstelşikde ilaçsıoz tüp bebek yumurta çoğaltıcı ilaçlar olmaksızın 3 yumurtam vardı 2 tanesi toplanabildi 1 i boş çıktı sadece 1 tek yumurtayla oda 2. kaliteydi döllendi ve tuttu şuanda 12 haftlık hamileyim ama hiç olmusuz düşünmedim inş. sağlıkla kucağımada alırım .sadece paylaşmak istedim benim bu koşlularda oldu olmayacak diye bişey yok yeterki isteyin olumlu olun dua edin ama zorlu ve yıprtıcı bir süreç ama miinik meleklerimiz için herşeye değer
canlarrr günaydınnnn arefe gün besmele ile birlikte 1000 tane ihlas okuyanın duası (dileği)kabul olurr
rabbim tüm dualrımız kabul etsinnn .. Iyi bayramlar
hayıt tohumunu bir kaç gün içtim sonrada acaba yumurtaliklara bir zarar verirmi diye biraktim.bitkisel karişimin nelerdi canım?aktar bana bir şey önerdi balın içersinde çörekotu polen hayıt otu civanperçemi arısütü tarçin bikaç bitki daha acaba böyle bişeymi senin karşimin?
Allah sağlıkla bebeğini kucağina alamyı nasip etsin canım
günaydin bayanlar acil yardim.ayin 2 de kücük bir operasyon gecirecegim.rahim icinde 3.5 cm boyutunda miyomum var.arti 3 kez negativ tüp bebek denemem var.doktorum simdi acik ameliyat diyor onun söyledigi daha iyiymis bu sekil.bende histeroskopi yada laparoskopi yoluyla istiyorum.gerci 2 bucuk yil önce laparoskopi oldum.bilgili olan arkadaslarin tecrubelerine ihtiyacim var
arkadaşlar aylardır bu forumları okuyorum bende hikayemi yazmak istedim. 5yaşında kızım var 36 yaşındayım. 2 yıldır kardeş için uğraşıyorduk ama olmadı. Uğraşıyorduk derken kendi çapımızda herhangi bir hekime gitmemiştik. ben 36 yaşa gelince biraz geçmi kaldım paniğiyle 2 ay önce soluğu bir tüp bebk mrkzinde aldım. Ama ilk çocuğum o kadar kolay olmuştuki herhangi bir problemle karşılaşacağım hiç aklıma gelmiyordu. kontrol ve testler kötüydü. fsh 19.95 , eşiminde spermler sadece 2 milyon oda hareket, morfoloji herbir sorunda var. şoka uğradım hiç beklemiyordum. tüp bebeğe karar verdik dr 1 ay sonra deneyelim dedi bu aradada dhea verdi. bende aktarlara sardım. eşime keçiboynuzu pekmezi içirdim. bu forumlarda bir arkadaşımız ısrarla adaçayı için diyordu yumurtlama gününe kadar. O kadar ısrarlıydıki deneyim dedim. ilk 14 gün günde 2 fincan içtim. son 14 günde günde 2 fincan hayıt içtim. bu arada anavarza arı sütü polen karışımı aldık. bol miktarda kuruyemiş yedik. sonuç bhcg m 3330 .. hamileyim. benim için mucizee..lütfen fsh sorunu olanlar denesin. ben 19 fsh la hamile kaldım. bu arada adaçayını tavsiye eden arkadaşı çok aradım ama bulamadım. eğer bu yazımı okuyorsa bana msj atarsa çok sevinirim. ona tşkleri mi sunmak istiyorum. bu arada akupunkturda yaptırmıştım haftada 1.. allakhan sakın ümidinizi kesmeyin.. dr bize 2 milyon spermle aşılama bile zor demişti. bu dönemde bende kendimi çok üzmüştüm eşimle aramıza mesafeler girmişti.. şimdi dualarım sağlıkla bebeğimi kucağıma almak ve tüm bebek isteyen çiftler için.. umarım benim deneyimimde birilerine ışık olur sevgiler..
hanimlar merhaba
sizleri neredeyse haftalardir okuyorum. arkasi yarin dizileri gibi bir sonrasinda ne olacak diye merak ederek okudum. benim hikayem kisaca su. 39 yasinda 2 adet basarisiz tüp bebek ve simdi doktorunun tavsiyesi üzerine yumurta biriktirme isine girmis biriyim. esim tarafinda herhangi bir sorun yok. hatta mükemmel performans gösteren sperm kalitesi var. iki tüp bebek denemesi olmasina ragmen FSH ve AMH degerlerim yoktu benim. bu yeni doktorum iki degeri de test ettirdi. gecen hafta FSH degerimin 5.38 oldugu saptandi. okudum ya sizi haftalarca aha dedim pek bir iyi haber bu. ama bu aksam yanildigimi anladim. AMH degeri geldi. 0,2 olarak. sanirim yolun sonuna yaklastim degil mi? ne dersiniz. ne yapmali ne etmeli hic bilmiyorum. cok ama cok moralim bozuk.
keske bende sizler kadar güclü olabilsem. sirf yumiler iyi olsun kaliteleri artsin diye sigarayi dahi biraktim. gerci gecen opuda 2 yumurta toplandi hic yoktan iyidir ama ne kadar vaktim kaldi hic bilmiyorum.
hepinizi sevgiyle selamliyorum.
hanimlar merhaba
sizleri neredeyse haftalardir okuyorum. arkasi yarin dizileri gibi bir sonrasinda ne olacak diye merak ederek okudum. benim hikayem kisaca su. 39 yasinda 2 adet basarisiz tüp bebek ve simdi doktorunun tavsiyesi üzerine yumurta biriktirme isine girmis biriyim. esim tarafinda herhangi bir sorun yok. hatta mükemmel performans gösteren sperm kalitesi var. iki tüp bebek denemesi olmasina ragmen FSH ve AMH degerlerim yoktu benim. bu yeni doktorum iki degeri de test ettirdi. gecen hafta FSH degerimin 5.38 oldugu saptandi. okudum ya sizi haftalarca aha dedim pek bir iyi haber bu. ama bu aksam yanildigimi anladim. AMH degeri geldi. 0,2 olarak. sanirim yolun sonuna yaklastim degil mi? ne dersiniz. ne yapmali ne etmeli hic bilmiyorum. cok ama cok moralim bozuk.
keske bende sizler kadar güclü olabilsem. sirf yumiler iyi olsun kaliteleri artsin diye sigarayi dahi biraktim. gerci gecen opuda 2 yumurta toplandi hic yoktan iyidir ama ne kadar vaktim kaldi hic bilmiyorum.
hepinizi sevgiyle selamliyorum.
e2 değerin varmı peki cnm elinde..pek nadir görülen durumlardan biri seninkide..fsh değeri bu kadar iyi iken amh düşük gelmiş...Ama kendiliğinden hamile kalan topiklerde rastlayacağınız bir çok kişi olacaktır inanın bana..
Rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın ve meleğinize kavuştursun..1 yumi olsunn kaliteli olsun yetecek bizlere..İnş en azından o yumileriniz gelişip büyüyor durumda..bazen benim gibi fsh yüksek kişilerde o da olmayabiliyor..
Sağlıkla kalın...
hepinize cok tesekkürler destekleriniz icin. E2 degerim var ama hic 3.gün degeri degil o sebeple de tam olarak degerlendiremiyorumdurum biraz garip dediginiz gibi ama doktorum bunu 2000 yilinda gecirmis oldugum kist ameliyatina bagladi. henüz menapoz zamanin gelmemis ama ameliyat sirasinda muhtemelen ciddi bir oranda yumurta da yok olmus. o nedenle de vücut kalan yumurtalari idareli bir sekilde aylik olarak kullaniyor. yumiler menapoza kadar yetsin diye. gerci bu yola baskoydum bir kere. gerekirse donör yumi ile de devam etmeye kararliyim. 5 yillik kalkinma plani gibi oldu ama hersey yeni güzel bir nesil icin. hepinizi öpüyorum
jaste fsh ı nasıl düşürdün ...119 iken fsh regl oluyormuydun...ne kullandın....
cnm bende adet olamıyordım doktora gittim fsh 101 çıktı cylo verdi.2 yıl kullanmamı söyledi menapoza girmişsin dedi.cylo bu kadar uzun kullanılırmı aklım karıştı....bnm smearımda sorun çıktı cnm şimdi onunla uğraşıyorum...sana doktor menapoz için ne dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?