Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

HEMEN HAYIT TOHUMU alıp kaynar suyun içine 1 çaykaşığı koy 5dk.demlendirip iç.Bnm fsh 14 tü ve 6 ya düştü .mutlaka kullanmalısın.Bnm yumurta rezervi için amh düzeyi0,860 idi bir aktardan özel bir karışım kullandım düzenli 3ay.Allah a şükür 3.denemde ikizlere hamileyim şimdi.İstersen o aktarın nosunu da veririm eğer çocuk istiyorsan

evet canım bnde hayıt tohumu içerek herakşam düzenli,çok şükür fsh ım düştü 14 ten 6 ya.herkes kullanmalı bu durumda olup.Adet sancılarını 0 a indirip hormonları düzenleyici etkisi var

bn hergün kullanmıştım,farketmiyor hemen başla bence.

cnm bu hayıt tohumunu acmı tokmu içtin ne kadar süre kullandın.....

Kedi canım anladığım kadarıyla hamilesin. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Özel karışımı bana da söyleyebilirmisin benim de yumurta rezervim az.

Merhaba canım ben mehtap benimde Amh düşük banada karışımı yazarmısın özelden yarın dr randevum var 2 tüp bebek olmadı 3 e başloyorum inş şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar canım

ıyı beslenın bol bol yumurta süt kabuklu çerez yemek lazım ve denız urunleri birde arkadaslar gunde 3 lıtre su doktor kontrolunde biostern 25 mg en fazla 3 ay içilmeli...........

günaydın kızlar nasılsınızzzz hayırlı cumalar rabbim CUMA HÜRMETİNE gönlümüzden geçeni nasip etsin inşşş

arkadaşlar merhaba bu konu tam benlik dedim ve banada yardımcı olursunuz diye yazıyorum.
ekim ayında doktora gittim 3 cm kist gördü yasmin verdi kullandım bir sonraki adet tekrar gittim tahlillerde fsh 33 çıktı bir gün sonra 21.(bu arada nisanda 7 idi)
hemen tüp bebeğe yönlendirildim 1 hafta içinde ilaç toplama transfer derken sonuç negatif (
şimdi tekrar adet oldum.doktor 2 ay dinlenmemi söyledi sonra tekrar bakacak.ben de bitkisel birşeyler yapıp içiyim diyorum ama çok çesitli karışımlar var hangisinden başlayım ne yapım bilemedim.doktorum hdea ve folik aside devam dedi.sizce olur mu cocuğum boşamı kürek çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…