Kızlar sizden öğrendiğim şu Dhea nın ne oldunu biraz araştırdım vede çok tereddütte kaldım . DHEA'nın yumurta sayısını ve fertilizasyonu arttırdığını gösteren oxford kaynaklı bilimsel bir araştırma yazısı buldum bu beni biraz ümitlendirdi ama ilacın üzerinde yazan "DO NOT USE IF YOU ARE A WOMAN OF CHILDBEARING AGE"( çocuk doğurma yaşındaysanız kullanmayınız) ifadesi kafamı karıştırdı
Ayrıca Yumurtlama problemi olan, yumurta rezervi düşük 25 hasta üzerinde yapılmış ve sonuçta elde edilen kaliteli yumurta ve embriyo sayısında artış görülmüş. Buna göre DHEA hormonunun etkisi olduğu sonucuna varılmış ancak tartışma bölümünü okuduğumda bu sonuçların %100 DHEA'dan kaynaklanmamış olabileceğinide düşündüm. DHEA bir erkek hormonuymuş ve Amerika'da reçetesiz satılıyormuş. Araştırmalarının daha başındalarmış ve net bir sonuca varmaları için daha fazla çalışma yapmaları gerekiyormuş. Hormonun yan etkileri sivilce, yüzde kıllanma ve seste kalınlaşma. Uzun dönem etkileri henüz bilinmiyormuş.
Bu gün doktorumlada görüştüm onermedi,kalp krizine yol acabiliyormus,ayrica daha bir suru yan etkisinden dolayi kullanmamami soyledi bilginiz olsun istedim
doğru sölüyosun cnm haklısın ben bi kağıda yazayım valla sonra üzüntüden heycandan sorcaklarımı unutuyorum çok tşk ederim cnm valla iyi fikir bu arada sern neler yaptın adet oldunmu tedavi başladımı
mrb tanaycım valla benimde aklım çok karışık burdada bi arkadaş yazmıştı adını unuttum sesi çok kalınlaşmış...bu yan etkiler benide korkutuyor ama kullanmaktan başkada çarem yok sanırım benimsen neye karar verdin tekrar başlıyomusun tedaviye cnm
Kızlar sizden öğrendiğim şu Dhea nın ne oldunu biraz araştırdım vede çok tereddütte kaldım . DHEA'nın yumurta sayısını ve fertilizasyonu arttırdığını gösteren oxford kaynaklı bilimsel bir araştırma yazısı buldum bu beni biraz ümitlendirdi ama ilacın üzerinde yazan "DO NOT USE IF YOU ARE A WOMAN OF CHILDBEARING AGE"( çocuk doğurma yaşındaysanız kullanmayınız) ifadesi kafamı karıştırdı
Ayrıca Yumurtlama problemi olan, yumurta rezervi düşük 25 hasta üzerinde yapılmış ve sonuçta elde edilen kaliteli yumurta ve embriyo sayısında artış görülmüş. Buna göre DHEA hormonunun etkisi olduğu sonucuna varılmış ancak tartışma bölümünü okuduğumda bu sonuçların %100 DHEA'dan kaynaklanmamış olabileceğinide düşündüm. DHEA bir erkek hormonuymuş ve Amerika'da reçetesiz satılıyormuş. Araştırmalarının daha başındalarmış ve net bir sonuca varmaları için daha fazla çalışma yapmaları gerekiyormuş. Hormonun yan etkileri sivilce, yüzde kıllanma ve seste kalınlaşma. Uzun dönem etkileri henüz bilinmiyormuş.
Bu gün doktorumlada görüştüm onermedi,kalp krizine yol acabiliyormus,ayrica daha bir suru yan etkisinden dolayi kullanmamami soyledi bilginiz olsun istedim
Kizlarr dhea bende onermiyorum burda ozele gittim muayene ucreti baya el yakiyo ona gorede bilgili bi doktordu dedigi hemen birak oldu biesteron tavsiye etti vesunu soylemeliyim o birakma desede ben birakcaktim sesimde kalinlasma yaptiiiiii....sivilce basti suratimi dedin gibi erkeklik hormonu varmis..tanaycimmm herseyde var bi hayir elbett seninde bi vaktin var bebisinnn gelicekk seninde insallahh mevlananin guzel bi sozu ile bitirmek isterim nasipse el getirir sel getiri yel getirir nasip dglse el goturur sel goturur yel gotururmus ..benimde bi tup uc asilama negatif rabbim dayanma gucu veriyoooo
arkadaşlar bugün opu oldum 4yumurtamın 4üde dolu çıktı inş kalitelidir hepside güzel kaliteli embiriyo oluşur bebeklerim gelir..transferimde pazrtesi olcak hayırlısıyla.
Baharcimm gozun aydinnn insallah bebekletin tutunur sana kacinci gun embriosu olucakk
Baharcimm gozun aydinnn insallah bebekletin tutunur sana kacinci gun embriosu olucakk
arkadaşlar bugün opu oldum 4yumurtamın 4üde dolu çıktı inş kalitelidir hepside güzel kaliteli embiriyo oluşur bebeklerim gelir..transferimde pazrtesi olcak hayırlısıyla.
bahar hayırlı olsun işallah sana sıkı sıkı tutunsunlar canım..bende bugün gittim muyene oldum iğnelere başlıyorum salıya kadar ..salı günü devam yada erteleriz büyümesse yumolar dedi doktor..hayırlısı..allah emeklerimizn karşılığını tez zamanda versin işallah..aminn
saol canım inş..seninde tedavin hayırlı olsun inş herşey yolunda gider bi aksilik olmaz yumoşların büyür.bebeğin gelir inş. allahım hepimize yardım etsin göbüşlerimizi kollarımızı boş bırakmasın inş..
bahar sen tedavi boyunca dhea kullanmaya devam ettinmi ben doktora sorum artık içilmycek dedi..zaten yok bulamıyorum dedim..tedavi esnasında kulanılmazmış bilmiyorum artık bu konudada doktorlar farklı davranıyor olabilit
hayırlı olsun allah yüzüne gülsün inş ilk transfermi senin de
canım ben kullandım doktorum ben kes diyene kadar düzenli kullan dedi taki bugüne kadar bugün kes artık kullanma dedi yumurtalarımızı topladık gerek kalmadı artık dedi..bende 1 kutu biosteron kullandım 1kutuda schff dhea kullandım schfden gerçi daha 4 günlük var ama artık kullanmıcam ben bu schff dheayı doktoruma sordum gösterdim biosteronu bulamıyosan kullanabilirsin dedi bi sakıncası yok dedi faydası olduğunu düşünüyorum çünkü benim amh çok kötü 0.01 hiç yumurta oluşmayabilirdi 4 yumurtam oldu hepside dolu çıktı. inanarak şifa niyetine içtim olumsuz yorumları dikkate almadım hiçbiryanetkisinide görmedim.
saol canım amin inş allahım hepimizin yüzüne gülsün..ilk transferim olcak inş embiriyolarım oluşursa ..10 aylık evliyim bu sorun hayatıma kabus gibi girdi inş sonu güzel olcak..
bende inanıyorum canım benimde hani çok fazla sayıda yumoş yok ama olsun faydası olduğuna inanıyorum bana kes dedi diğerlerine devam ediyorum..arginmax coenzim ginseng bunlara devam canım..benim de amh düşük canım ...senin aklın şimdi embriyolardadır :))hayırlarla pazartesi günü kavuşursun işallah..
canım benim inş güzel sonuçlar alırsın o kabusla yaşamaya çalışmak ne kadar zor yaşayan bilir bizi bizden başka kimse anlamaz allah yardımcın olsun kendine çok dikkat et yemene içmene çok dikkat et rahat ol benim gibi stres yapma :) herşey olucağına varıyo inş senden çok güzeel haberler alırız bizlere umut olursun :)
başka şeylerde kullanıyosan iyi canım ben sadece dhea kullandım folik asit falan çok fazla bişey kullanmadım hayırlısı artık inş faydası olur bizi evlat sahibi yapıcak yumurtalarımız oluşsunda varsın az olsun.evet aklım hep embiyolarımda oluştularmı acaba diye merak ediyorum her aşaması stres heycan korku öle geçiyo ama bugün yumurtalarımın hepsinin dolu olduğunu duymak beni çok mutlu etti umutlandırdı buraya kadar herşey çok güzel gitti inş güzel gitmeye devam eder bebeğime kavuşurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?