- 25 Mart 2013
- 1.633
- 143
- 163
adım adım yaklaşıyorsun işallah bebişine ..transferden sonra keyfine bak işallah neşeli geçir gnlerini bende o güne gelebilirsem yapmaya çalıcam..neşeli keyifli oldumu olmadı düşünmeden ..:))umudun daim olsun her zaman..rabbim kucaklarımızı doldursun tüm istiyenerin..
evet cnm hakılısın başka çarem yok mecbur kullanacamcanım sen kullan herhangi bir etki olursa kesrsin sonra herşey normale dönüyor zaten ilk ay sivilce yapıyor sonra vucut alışıyor..denemeden olmuyor napalım biraz deneme tahtası gibi oluyoruz ama başka çare yok..trible ginseng ve arginmax women sor istersen gnc ürünü fsh düşürüyor ..canım bende adet oldum yarın randevum var her şey yolundaysa tedaviye başlıycaz kısmetse..hayırlısı bakkalım..kağıda yazdım soracaklarımı yoksa unutuyorum birini sorsam biri kalıyor :))
cnm benim tabiki önce herşeyin hayırlısını istemeliyiz rabbim hayırlı zamanda hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin hepimize inş. düşüncen çok hoşuma gitti haklısın rabbim yazdıysa olacak yazmadıysa kendimizide paralasak olmuyacak bu yüzden tevekkül en güzeli... inş. sende en hayırlı zamanda meleğine kavuşursunbu gün doktorumla görüştüm doktor bana herşeyi çok net anlattı ve bende düne göre daha iyiyim İş bakıyorum şu an normal yaşantıma geri dönmeye çalışıyorum çalışmak bana iyi geliyo bitkisel kürlerle kendime bakımlar yapıcam ne kadar faydalı olur bilemem ama bi süre o kürleri deniycem belki seneye tekrar denerim ama iyi bir tatile çıkmadan asla bu tedavi sürecine girmeyi düşünmüyorum... kendi kendime şu teselliyi veriyorum sonucu aldığımdan beri ''elimde olan bişeyi kaybetmedim ztn benim bir bebeğim yoktu bu saatten sonrada eğer allah yazmadıysa varsın olmasın kendimi paralasamda yok duvardan duvara kafamı vursamda yok benim çilemde buymuş demekki ben üzerime düşeni yaptım yaparım vaktim saatim dolmadıkça ama yine olmassa allahın yazgısını kabul etmekten başkada çarem yok
mrb arkadaşım bu bisesteronda zaten dhea deilmi anlayamadım sen hangi dheayı kullanıodun yan etkilerini hissettiğin dhea hangisiydi inş sende bebeişine kavuşursun sende en hayırlı vakitteKizlarr dhea bende onermiyorum burda ozele gittim muayene ucreti baya el yakiyo ona gorede bilgili bi doktordu dedigi hemen birak oldu biesteron tavsiye etti vesunu soylemeliyim o birakma desede ben birakcaktim sesimde kalinlasma yaptiiiiii....sivilce basti suratimi dedin gibi erkeklik hormonu varmis..tanaycimmm herseyde var bi hayir elbett seninde bi vaktin var bebisinnn gelicekk seninde insallahh mevlananin guzel bi sozu ile bitirmek isterim nasipse el getirir sel getiri yel getirir nasip dglse el goturur sel goturur yel gotururmus ..benimde bi tup uc asilama negatif rabbim dayanma gucu veriyoooo
canımmmmmm ay çok sevindim ya maşallah oh missarkadaşlar bugün opu oldum 4yumurtamın 4üde dolu çıktı inş kalitelidir hepside güzel kaliteli embiriyo oluşur bebeklerim gelir..transferimde pazrtesi olcak hayırlısıyla.
evet cnm hakılısın başka çarem yok mecbur kullanacamcnm bu yazdığın ilaçların hepsi dhea mı oluyor içerikleri ne folik asitmi dheamı deniliyor çok soru soruyorum affola cnm bu arada inş. herşey yolunda gider tedavin hayırlı olsun inş. bu yol sonunda bebişlerine kavuşursun inş. yumoşların gelişsin büyüsün herşey istediğin gibi gitsin meleklerine kavuş sonunda
cnm benim tabiki önce herşeyin hayırlısını istemeliyiz rabbim hayırlı zamanda hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin hepimize inş. düşüncen çok hoşuma gitti haklısın rabbim yazdıysa olacak yazmadıysa kendimizide paralasak olmuyacak bu yüzden tevekkül en güzeli... inş. sende en hayırlı zamanda meleğine kavuşursun
mrb arkadaşım bu bisesteronda zaten dhea deilmi anlayamadım sen hangi dheayı kullanıodun yan etkilerini hissettiğin dhea hangisiydi inş sende bebeişine kavuşursun sende en hayırlı vakitte
canımmmmmm ay çok sevindim ya maşallah oh misshayırlı olsun cnm sonunda bebişlerine kavuşman dileğiyle baharcım inş embriyolarında oluşur ve bebeklerin olur
canım ne demek sorcaz tabi kafamza takılanları ben memnun oluyorum :)dhea markası biosteron evet canım o zaten artık piyasada yok tedaviye başlayınca doktor kesiceksin dedi..diğer deiğim vitaminler gnc ürünleri canım hem fsh düşürüyor hemde kalite artırıyormuş..vitamin takviyeleri canım..işallah seninde herşey yolunda gider tedavine başlarsın..ne zaman belli olucak tahlilerini yaptırıyormusun..allah hepimizin kucağını doldursun hayırla :)
çok teşekkür ederim sizlerden destek alıyorumcnm ben doktora gitmiştimya çarşamba günü işte bütün tahliller yapıldı fsh amh vb 6 tane falan tahlil yapıldı amhnin sonucu geç çıkıomuşya doktor hepsi çıkınca biz arayalım tekrar tedavi şekline karar verelim dedi..2 tane kist gördü doktor 18 mm geçmişler işte bakalım sonuçlar çıkınca herşey belli olacak ona göre tüp bebeğe uygunsam hemen başlıcak ama hormonlar yüksekse işte dhea kullancan 3 ay dedi hayırlısı artık sen başladın dimi bugün tüp tedaviye
evet 2 kist vardı demi onlar gider merak etme 2 ay önce bendede olmuştu geçiyor ..amh 1 hafta sonra belli oluyor değilmi.benimki 1 hafta sonra çıkmıştı canım..sonuc düşük çıkarsa üzülme önemli olan muayenede görülen fölikül ..o olduğu sürece umut var işallah..sonuç ne şekilde olursa olsun hayırlısı olsun ..eğer bekliycek olursan bu arad yumoşlar işallah dhea ile artar işallahta biosteron bulabilirsin.. tekrar piyasaya çıkacakmıymış..bende bugün başladım hayırlısyla salı günü tekrar kontrol canım büyürse devam tedaviye dedi işallah herşey yolunda gider ..hepimizin hayırlı haberlerini duyarız..
evet cnm amh 1 haftada çıkıomuş sonucu cnm zaten amh den hiç umutlu deilim kendimi kötüye hazırladım çünkü muayenede doktor solda hiç yumoş görmedi sağdada tek 1 tane varmış ne diyeyim artık hayırlısı neyse o olsun vardır bundada bi hayır dr biosteron yazarsa ona sölerim piyasada yokmuş die oda ona uygun benzer bişi verir heralde senin tahliller yapıldımı fsh falan kaç çıktı bu defa düşmüşmü bayaca
canım senin yaş genç olunca amh düşükte olsa 2 3 yumoş olur oda sana bebiş olur işallah :)tedaviye başlayınca artıyor zaten ..baharında 2 yeken 4 e yükselmiş..tekki olsun yumoşlar:))benim ikinci tedavimde 1 tane vardı yumurta toplama gününe kadar 4 e yükselmişti..ama işte doktorunda önemli uygun dozda iğne vermesi gerekiyor vevap almak için canım..benim fsh düştü canım 3 aydır bu dediğim vitamin ve dhea yı kullandım o yüzden tavsiye ediyorum bende fayda gördüm çünkü ..benim 15 lerden 6 lara düştü..canım zaten benim yaşta fsh 20 üstü olsa herlade hiç bi merkez almaz beni artık menapoz bu yaşta hiç denemeyin derler:))sizler yaştan kurtarıyosunuz çok şükür..işallah seninde düşer canım..akapunktur denedinmi..onunda faydası oluyormuş diye duydum ama hiç yaptırmadım
bu gün doktorumla görüştüm doktor bana herşeyi çok net anlattı ve bende düne göre daha iyiyim İş bakıyorum şu an normal yaşantıma geri dönmeye çalışıyorum çalışmak bana iyi geliyo bitkisel kürlerle kendime bakımlar yapıcam ne kadar faydalı olur bilemem ama bi süre o kürleri deniycem belki seneye tekrar denerim ama iyi bir tatile çıkmadan asla bu tedavi sürecine girmeyi düşünmüyorum... kendi kendime şu teselliyi veriyorum sonucu aldığımdan beri ''elimde olan bişeyi kaybetmedim ztn benim bir bebeğim yoktu bu saatten sonrada eğer allah yazmadıysa varsın olmasın kendimi paralasamda yok duvardan duvara kafamı vursamda yok benim çilemde buymuş demekki ben üzerime düşeni yaptım yaparım vaktim saatim dolmadıkça ama yine olmassa allahın yazgısını kabul etmekten başkada çarem yok
inş. cnmya inş. rabbim yardım eder... maşallah baya düşmüş fsh senin.. benim bakalım kaç oldu çok merak ediyorum sonuçları...inş benimde düşmüştür ve tedavim başlar hayırlısıyla...akupuntur hiç denemedim faydasınıda duymamıştım valla....işte yaş gençte olsa eğer fsh yüksekse yine tüp bebek yapmıolarmış bana bütün drlar öle dedi
çok teşekkür ederim sizlerden destek alıyorumcnm ben doktora gitmiştimya çarşamba günü işte bütün tahliller yapıldı fsh amh vb 6 tane falan tahlil yapıldı amhnin sonucu geç çıkıomuşya doktor hepsi çıkınca biz arayalım tekrar tedavi şekline karar verelim dedi..2 tane kist gördü doktor 18 mm geçmişler işte bakalım sonuçlar çıkınca herşey belli olacak ona göre tüp bebeğe uygunsam hemen başlıcak ama hormonlar yüksekse işte dhea kullancan 3 ay dedi hayırlısı artık sen başladın dimi bugün tüp tedaviye
sizlerin şöyle avantaj var genç olmanız yumurta daha kaliteli fsh düzlebilir..40 dan sonra artık menopoz son çırpınışlarımız allahım hepimizin yüzünü güldürsün..fsh yüksek olması zorlu bi süreç ..yüksek olunca yumoşlar cevap vermiyor..işallah hayırlı haberlerini duyarız az kaldı sonuçların çıkar belkide hepimiz arka arkaya tedaviye başlarız :))
evet cnm hakılısın başka çarem yok mecbur kullanacamcnm bu yazdığın ilaçların hepsi dhea mı oluyor içerikleri ne folik asitmi dheamı deniliyor çok soru soruyorum affola cnm bu arada inş. herşey yolunda gider tedavin hayırlı olsun inş. bu yol sonunda bebişlerine kavuşursun inş. yumoşların gelişsin büyüsün herşey istediğin gibi gitsin meleklerine kavuş sonunda
cnm benim tabiki önce herşeyin hayırlısını istemeliyiz rabbim hayırlı zamanda hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin hepimize inş. düşüncen çok hoşuma gitti haklısın rabbim yazdıysa olacak yazmadıysa kendimizide paralasak olmuyacak bu yüzden tevekkül en güzeli... inş. sende en hayırlı zamanda meleğine kavuşursun
mrb arkadaşım bu bisesteronda zaten dhea deilmi anlayamadım sen hangi dheayı kullanıodun yan etkilerini hissettiğin dhea hangisiydi inş sende bebeişine kavuşursun sende en hayırlı vakitte
canımmmmmm ay çok sevindim ya maşallah oh misshayırlı olsun cnm sonunda bebişlerine kavuşman dileğiyle baharcım inş embriyolarında oluşur ve bebeklerin olur
saol peesunecim inş. tahlil sonuçlarım güzel çıkarsa tedaviye başlıcaz ben ankaradayım ank tüpe başvurdum daha önce biz hiç tüp bebek merkezine gitmemiştik normal kadın doğum uzmnlarına gitmiştim ama hiç fayda göremedim inş. bu yolda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz şimdilik ön muayne tahliller falan yapıldı 2 kistim varmış sonuçlar çıkınca dr çağıracak ve tedavi şekline karar verecek hangisi uygunsa sende durumlar nedir yazmışsındır belki ama çok dalgınım kaçırmış olabilirimcanım sen de başlıyorsun demek,hadi bakalım hayırlı,başarılı olsun...doktorun kim ?
arkadaşlar bugün opu oldum 4yumurtamın 4üde dolu çıktı inş kalitelidir hepside güzel kaliteli embiriyo oluşur bebeklerim gelir..transferimde pazrtesi olcak hayırlısıyla.
amin inş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ay ne heyecanlı olur arka arkaya tedavi :) benim fsh hep çok yüksek çıkmıştı inş budefa inmiştir bu arada senin yaşın kaç
saol peesunecim inş. tahlil sonuçlarım güzel çıkarsa tedaviye başlıcaz ben ankaradayım ank tüpe başvurdum daha önce biz hiç tüp bebek merkezine gitmemiştik normal kadın doğum uzmnlarına gitmiştim ama hiç fayda göremedim inş. bu yolda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz şimdilik ön muayne tahliller falan yapıldı 2 kistim varmış sonuçlar çıkınca dr çağıracak ve tedavi şekline karar verecek hangisi uygunsa sende durumlar nedir yazmışsındır belki ama çok dalgınım kaçırmış olabilirim
baharcımm yumişlerine çok sevindim...hadi bakalım gelsin devamı...bi' şey merak ettim kaç embrio transfer ediliyor.gerçekten tüp bebek yönetmeliğine göre mi hareket ediliyor?
canım tedavi sonucuna çok üzüldüm ama güçlü bir karakterin olduğunu hissettiriyorsun.erken menopozlu bayanlar olarak hayatı genç yaşta ileri yaş özellikleriyle yaşıyoruz zaten, bir de buna moral bozuklukları eklersek fiziksel ve ruhsal çok belirgin çöküşler yaşarız. hayatın bize layık gördüklerine karşılık inadına güçlü olmalıyız,olmak zorundayız..bir ninenin bedeni,enerjisi, hayata bakış açısıyla çekilmez bu hayat :)))
dhea ile ilgili yazdıkların da ilgimi çekti..ben de 60 tablet kullandım.ilk kullandığım gece başka bir horman ilacıyla birlikte kullanmıştım, sabaha kadar çok şiddetli çarpıntı yaşadım ve öleceğimi hissettim ilaç beni uçuruyordu neredeyse :)) kalp krizine sebep oluyormuş diye yazmışsın ben ucuz atlattım :))
Kimine iyi gelen tedavi yöntemleri kimine yan etki yapabiliyor bünyeden bünyeyede değişiyor bunlar benim doktorum kalanları iyileştirmek için kaliteli beslenmelisin ve kötü alışkanlıklardan kurtulmalısın dedi (sigara gibi) napıcaz bununlada yaşamayı öğrenmeli insan durumumuzu kabul etmemiz yapacağımız en mantıklı davranış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?