Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

inş canım..geliceksin inş sende bu aşamaları yaşayacaksın sonuda güzel olcak inş..rahat neşeli keyifli bazen ağlayarak değişik karışık ruh halindeyim kendimi zorluyorum.. stres yapmamak için yumurtalarım etkilenmesin diye zorluyodum, şimdide bebeğim etkilenmesin diye rahat stressiz mutlu umutlu olcam inş.

evet cnm hakılısın başka çarem yok mecbur kullanacam cnm bu yazdığın ilaçların hepsi dhea mı oluyor içerikleri ne folik asitmi dheamı deniliyor çok soru soruyorum affola cnm bu arada inş. herşey yolunda gider tedavin hayırlı olsun inş. bu yol sonunda bebişlerine kavuşursun inş. yumoşların gelişsin büyüsün herşey istediğin gibi gitsin meleklerine kavuş sonunda
cnm benim tabiki önce herşeyin hayırlısını istemeliyiz rabbim hayırlı zamanda hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin hepimize inş. düşüncen çok hoşuma gitti haklısın rabbim yazdıysa olacak yazmadıysa kendimizide paralasak olmuyacak bu yüzden tevekkül en güzeli... inş. sende en hayırlı zamanda meleğine kavuşursun
mrb arkadaşım bu bisesteronda zaten dhea deilmi anlayamadım sen hangi dheayı kullanıodun yan etkilerini hissettiğin dhea hangisiydi inş sende bebeişine kavuşursun sende en hayırlı vakitte
arkadaşlar bugün opu oldum 4yumurtamın 4üde dolu çıktı inş kalitelidir hepside güzel kaliteli embiriyo oluşur bebeklerim gelir..transferimde pazrtesi olcak hayırlısıyla.
canımmmmmm ay çok sevindim ya maşallah oh miss hayırlı olsun cnm sonunda bebişlerine kavuşman dileğiyle baharcım inş embriyolarında oluşur ve bebeklerin olur

canım ne demek sorcaz tabi kafamza takılanları ben memnun oluyorum :)dhea markası biosteron evet canım o zaten artık piyasada yok tedaviye başlayınca doktor kesiceksin dedi..diğer deiğim vitaminler gnc ürünleri canım hem fsh düşürüyor hemde kalite artırıyormuş..vitamin takviyeleri canım..işallah seninde herşey yolunda gider tedavine başlarsın..ne zaman belli olucak tahlilerini yaptırıyormusun..allah hepimizin kucağını doldursun hayırla :)

çok teşekkür ederim sizlerden destek alıyorum cnm ben doktora gitmiştimya çarşamba günü işte bütün tahliller yapıldı fsh amh vb 6 tane falan tahlil yapıldı amhnin sonucu geç çıkıomuşya doktor hepsi çıkınca biz arayalım tekrar tedavi şekline karar verelim dedi..2 tane kist gördü doktor 18 mm geçmişler işte bakalım sonuçlar çıkınca herşey belli olacak ona göre tüp bebeğe uygunsam hemen başlıcak ama hormonlar yüksekse işte dhea kullancan 3 ay dedi hayırlısı artık sen başladın dimi bugün tüp tedaviye

evet 2 kist vardı demi onlar gider merak etme 2 ay önce bendede olmuştu geçiyor ..amh 1 hafta sonra belli oluyor değilmi.benimki 1 hafta sonra çıkmıştı canım..sonuc düşük çıkarsa üzülme önemli olan muayenede görülen fölikül ..o olduğu sürece umut var işallah..sonuç ne şekilde olursa olsun hayırlısı olsun ..eğer bekliycek olursan bu arad yumoşlar işallah dhea ile artar işallahta biosteron bulabilirsin.. tekrar piyasaya çıkacakmıymış..bende bugün başladım hayırlısyla salı günü tekrar kontrol canım büyürse devam tedaviye dedi işallah herşey yolunda gider ..hepimizin hayırlı haberlerini duyarız..

evet cnm amh 1 haftada çıkıomuş sonucu cnm zaten amh den hiç umutlu deilim kendimi kötüye hazırladım çünkü muayenede doktor solda hiç yumoş görmedi sağdada tek 1 tane varmış ne diyeyim artık hayırlısı neyse o olsun vardır bundada bi hayır dr biosteron yazarsa ona sölerim piyasada yokmuş die oda ona uygun benzer bişi verir heralde senin tahliller yapıldımı fsh falan kaç çıktı bu defa düşmüşmü bayaca

canım senin yaş genç olunca amh düşükte olsa 2 3 yumoş olur oda sana bebiş olur işallah :)tedaviye başlayınca artıyor zaten ..baharında 2 yeken 4 e yükselmiş..tekki olsun yumoşlar:))benim ikinci tedavimde 1 tane vardı yumurta toplama gününe kadar 4 e yükselmişti..ama işte doktorunda önemli uygun dozda iğne vermesi gerekiyor vevap almak için canım..benim fsh düştü canım 3 aydır bu dediğim vitamin ve dhea yı kullandım o yüzden tavsiye ediyorum bende fayda gördüm çünkü ..benim 15 lerden 6 lara düştü..canım zaten benim yaşta fsh 20 üstü olsa herlade hiç bi merkez almaz beni artık menapoz bu yaşta hiç denemeyin derler:))sizler yaştan kurtarıyosunuz çok şükür..işallah seninde düşer canım..akapunktur denedinmi..onunda faydası oluyormuş diye duydum ama hiç yaptırmadım

inş. cnmya inş. rabbim yardım eder... maşallah baya düşmüş fsh senin.. benim bakalım kaç oldu çok merak ediyorum sonuçları...inş benimde düşmüştür ve tedavim başlar hayırlısıyla...akupuntur hiç denemedim faydasınıda duymamıştım valla....işte yaş gençte olsa eğer fsh yüksekse yine tüp bebek yapmıolarmış bana bütün drlar öle dedi

canım tedavi sonucuna çok üzüldüm ama güçlü bir karakterin olduğunu hissettiriyorsun.erken menopozlu bayanlar olarak hayatı genç yaşta ileri yaş özellikleriyle yaşıyoruz zaten, bir de buna moral bozuklukları eklersek fiziksel ve ruhsal çok belirgin çöküşler yaşarız. hayatın bize layık gördüklerine karşılık inadına güçlü olmalıyız,olmak zorundayız..bir ninenin bedeni,enerjisi, hayata bakış açısıyla çekilmez bu hayat :)))

dhea ile ilgili yazdıkların da ilgimi çekti..ben de 60 tablet kullandım.ilk kullandığım gece başka bir horman ilacıyla birlikte kullanmıştım, sabaha kadar çok şiddetli çarpıntı yaşadım ve öleceğimi hissettim ilaç beni uçuruyordu neredeyse :)) kalp krizine sebep oluyormuş diye yazmışsın ben ucuz atlattım :))

sizlerin şöyle avantaj var genç olmanız yumurta daha kaliteli fsh düzlebilir..40 dan sonra artık menopoz son çırpınışlarımız allahım hepimizin yüzünü güldürsün..fsh yüksek olması zorlu bi süreç ..yüksek olunca yumoşlar cevap vermiyor..işallah hayırlı haberlerini duyarız az kaldı sonuçların çıkar belkide hepimiz arka arkaya tedaviye başlarız :))

canım sen de başlıyorsun demek,hadi bakalım hayırlı,başarılı olsun...doktorun kim ?

amin inş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ay ne heyecanlı olur arka arkaya tedavi :) benim fsh hep çok yüksek çıkmıştı inş budefa inmiştir bu arada senin yaşın kaç

amin canım inş hepberaber kavuşalım bebeklerimize inş.

canım sen de başlıyorsun demek,hadi bakalım hayırlı,başarılı olsun...doktorun kim ?
saol peesunecim inş. tahlil sonuçlarım güzel çıkarsa tedaviye başlıcaz ben ankaradayım ank tüpe başvurdum daha önce biz hiç tüp bebek merkezine gitmemiştik normal kadın doğum uzmnlarına gitmiştim ama hiç fayda göremedim inş. bu yolda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz şimdilik ön muayne tahliller falan yapıldı 2 kistim varmış sonuçlar çıkınca dr çağıracak ve tedavi şekline karar verecek hangisi uygunsa sende durumlar nedir yazmışsındır belki ama çok dalgınım kaçırmış olabilirim

arkadaşlar bugün opu oldum 4yumurtamın 4üde dolu çıktı inş kalitelidir hepside güzel kaliteli embiriyo oluşur bebeklerim gelir..transferimde pazrtesi olcak hayırlısıyla.

baharcımm yumişlerine çok sevindim...hadi bakalım gelsin devamı...bi' şey merak ettim kaç embrio transfer ediliyor.gerçekten tüp bebek yönetmeliğine göre mi hareket ediliyor?

amin inş rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ay ne heyecanlı olur arka arkaya tedavi :) benim fsh hep çok yüksek çıkmıştı inş budefa inmiştir bu arada senin yaşın kaç

işallah düşmüştür..benimde yükselerek devam ediyordu bu son 3 ayda normalleşti canım..bu arad yaş 42:)senden gencim :))

canım forum kalabalık bizim gibi ne çok bayan var... benim durum annemden yadigar. annem erken menopoz 38 inde girmiş menopoza ben 28 de girdim ileride kızım olursa allah muhafaza.....

benim hiç tüp denemem yok...ben sadece bir kez bir tüp bebek doktoruyla görüştüm, bende de kist vardı,tedavi oldum ama doktor hevesimi kaçırdı,uzun süre bekledim.ben genellikle kadın doğuma gidiyorum ama bu forumu takip ettiğimden beri aşka geldim bir iki ay içinde bir merkeze başvurucam ben de...mini tüp bebeği araştırıyorum eşim dalga geçiyor piknik tüp mü yaptırıcaz diye :))))

baharcımm yumişlerine çok sevindim...hadi bakalım gelsin devamı...bi' şey merak ettim kaç embrio transfer ediliyor.gerçekten tüp bebek yönetmeliğine göre mi hareket ediliyor?

canım benim doktora sormadım ama başka bi hastasıyla konuştum o sizin isteğinize bağlı demiş hep 2 tane duydum yaptıranlardan.. benim yumurtalardan pek ümidim yoktu ilk muayenede adetin3.günü 1 tane vardı sol tarafta sağda yoktu hep tedavi iptal olcak korkusu olduğu için sormadım.sonra 5.gün 2 tane göründü 11.günde 4tane oldu.şaka gibi resmen allahımın mucizesi işte inş bebeğimde gelir.

Kimine iyi gelen tedavi yöntemleri kimine yan etki yapabiliyor bünyeden bünyeyede değişiyor bunlar benim doktorum kalanları iyileştirmek için kaliteli beslenmelisin ve kötü alışkanlıklardan kurtulmalısın dedi (sigara gibi) napıcaz bununlada yaşamayı öğrenmeli insan durumumuzu kabul etmemiz yapacağımız en mantıklı davranış sanırım

öyle kesinlikle...durumu kabul etmeliliyiz başka yolu yok....iyi geceler arkadaşım ben çıkıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…