Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

işallah düşmüştür..benimde yükselerek devam ediyordu bu son 3 ayda normalleşti canım..bu arad yaş 42:)senden gencim :))
ummuselemecim maşallah daha önünde çooookk yıllar olacak bebişlerin göbüşüne düşecek sonra doğacak sonra büyücek tabiki gençsin cnm benim önemli olan neymiş biliomusunuz insanın kafa yaşıymış ben bunu çok iyi anladım mesela bak maşallah enerjini inanki hissedebiliyorum senin.. senin yaşını öğrenmemiş bilmiyor olsaydım valla 20li yaşlarda derdim ne güzel ya pozitifsin enerjiksin ve etrafınada olumlu msjlar hissettiriosun dediğim gibi gerçekteki yaşlarımız hiççç önemli deil önemli olan o enerjimiz pozitifliğimiz anlaşmalarımız mesela bak alısalıs ablacımda maşallah çok enerji dolu pozitif biri ...... hayat dolu olmak ve pes etmemek dileğiyle öptümmmmmm QUOTE=peesune;29974771]canım forum kalabalık bizim gibi ne çok bayan var... benim durum annemden yadigar. annem erken menopoz 38 inde girmiş menopoza ben 28 de girdim ileride kızım olursa allah muhafaza.....

benim hiç tüp denemem yok...ben sadece bir kez bir tüp bebek doktoruyla görüştüm, bende de kist vardı,tedavi oldum ama doktor hevesimi kaçırdı,uzun süre bekledim.ben genellikle kadın doğuma gidiyorum ama bu forumu takip ettiğimden beri aşka geldim bir iki ay içinde bir merkeze başvurucam ben de...mini tüp bebeği araştırıyorum eşim dalga geçiyor piknik tüp mü yaptırıcaz diye :))))[/QUOTE]

ayyy güldürdün beni çok yaşayın emi siz piknik tüp oda güzel miş......evet cnm dr banada dedi genetik olabilirmiş bu menepoz ananemi falanda sordu ama bizim ailede hiç erken giren yok....benimkine bi açıklama yapamadı doktor bazen böle yapısal olabilio dedi...inş. cnm rabbim sana şöle tatlı cadı bi kız versinde inş. onun bahtı güzel olsun ilerde torunlarınıda sev inş. cnm ... valla bende hep normal kadın doğumcuya gidiodum ve bu kk dan çok şey öğrendim ve herkes bana bi tüp bebek merkezine git görüş orda muayene ol dediler ve çok haklı çıktılar doğru sölüolarmış ben 2 yıldan fazla zamandır normal doktorlarda oyalanmışım bunu anladım okadar dr hastane gezdim sadece bana fsh lh baktılar başka yokve hormon ilacı verip gönderdiler onunda yan etkileri çok ağırki hiçbi faydasını görmedim amh yi bile kk dan öğrendim saolsun burdaki bayanların çok yardımı dokundu bana yol gösterdiler okadar bilgisizdimki bu konularda halbuki 2 yıldır doktora gidiodum ama kızları dinledim bi tüp merkezine gittim çarşamba günü ve a'dan z' ye bütün tahlil muayene ne varsa yaptılar ve telefonda verdikleri fiyattan kat kat azını aldılar indirim yaptılar ve 10 gün öncesi normal kadın doüğumcunun göremediği kisti gördü dr ve bu bu ay oluşan bişey deilmiş kimse kistin var demedimi dedi iyiki gitmişim diyorum cnm senin hormon tahlillerin falan normalmi çıkıodu fsh falan amh falan kaçtı yazmışsındır belki kaçırmış olabilirim

işallah düşmüştür..benimde yükselerek devam ediyordu bu son 3 ayda normalleşti canım..bu arad yaş 42:)senden gencim :))
ummuselemecim maşallah daha önünde çooookk yıllar olacak bebişlerin göbüşüne düşecek sonra doğacak sonra büyücek tabiki gençsin cnm benim önemli olan neymiş biliomusunuz insanın kafa yaşıymış ben bunu çok iyi anladım mesela bak maşallah enerjini inanki hissedebiliyorum senin.. senin yaşını öğrenmemiş bilmiyor olsaydım valla 20li yaşlarda derdim ne güzel ya pozitifsin enerjiksin ve etrafınada olumlu msjlar hissettiriosun dediğim gibi gerçekteki yaşlarımız hiççç önemli deil önemli olan o enerjimiz pozitifliğimiz anlaşmalarımız mesela bak alısalıs ablacımda maşallah çok enerji dolu pozitif biri ...... hayat dolu olmak ve pes etmemek dileğiyle öptümmmmmm

ayyy güldürdün beni çok yaşayın emi siz piknik tüp oda güzel miş......evet cnm dr banada dedi genetik olabilirmiş bu menepoz ananemi falanda sordu ama bizim ailede hiç erken giren yok....benimkine bi açıklama yapamadı doktor bazen böle yapısal olabilio dedi...inş. cnm rabbim sana şöle tatlı cadı bi kız versinde inş. onun bahtı güzel olsun ilerde torunlarınıda sev inş. cnm ... valla bende hep normal kadın doğumcuya gidiodum ve bu kk dan çok şey öğrendim ve herkes bana bi tüp bebek merkezine git görüş orda muayene ol dediler ve çok haklı çıktılar doğru sölüolarmış ben 2 yıldan fazla zamandır normal doktorlarda oyalanmışım bunu anladım okadar dr hastane gezdim sadece bana fsh lh baktılar başka yokve hormon ilacı verip gönderdiler onunda yan etkileri çok ağırki hiçbi faydasını görmedim amh yi bile kk dan öğrendim saolsun burdaki bayanların çok yardımı dokundu bana yol gösterdiler okadar bilgisizdimki bu konularda halbuki 2 yıldır doktora gidiodum ama kızları dinledim bi tüp merkezine gittim çarşamba günü ve a'dan z' ye bütün tahlil muayene ne varsa yaptılar ve telefonda verdikleri fiyattan kat kat azını aldılar indirim yaptılar ve 10 gün öncesi normal kadın doüğumcunun göremediği kisti gördü dr ve bu bu ay oluşan bişey deilmiş kimse kistin var demedimi dedi iyiki gitmişim diyorum cnm senin hormon tahlillerin falan normalmi çıkıodu fsh falan amh falan kaçtı yazmışsındır belki kaçırmış olabilirim bu arada tüp bebek merkezimi hevesini kaçırdı ne dedi...bazı doktorlar çok acımasız zaten bizim morale ihtiyacımız var...bide izmirdemi yaşıodun sen bende bi ara mini tüp bebek denicektim ama izmirde yada istanbulda yapıolarmış eşimde sürekli izin alamıcak die onu iptal ettik şehir dışı zor olacaktı bize

ben 2 yıllık evliyim,2 yıl boş boş geçti.2 yıldır cyclo progynova diye bir hormon ilacı kullanıyorum, adetlerimi düzenliyor ama yumurtlamayı baskılıyor.ama kullanmak zorundayım çünkü kemik erimesi de başladı bende,hormon desteği almam şartmış...ilaç kullanmak o kadar can sıkıcı ki.bu yaşta günde üç farklı ilaç alıyorum..üstelik hormon ilacı çok fena kilo aldırıyor..yaşım 31 fsh 30 civarı amh 0,1 . ilk tüp doktorum çok ilgisizdi ve umutsuz konuştu..gittiğim merkez elazığdaydı evime yakın diye tercih etmiştim..buralarda hizmet kalitesi çok kötü..yaz tatilinde ya istanbul ya da izmir düşünüyorum...

bu site kesinlikle çok işe yarıyor...canım senin toplam masraf ne olucak? kaça anlaştınız?

Selam, ben de erken menopoz kurbanıyım hazirandaki amh değerim 0.17 en son mart ayında yaptırdığım amh değerim 0.60 fsh ise 200 ün üstünde 23 şubattan beri adet olmadım tarlusal verdi doktor o da biteli 10 gün oldu hala adet olmadım inşallah olurum yani doktor bu ilaçla adet olursan bir şansın daha olabilir dedi.Bu arada hayıt tohumu aldım çayını içiyorum sabahları sonra çörekotu bal tarçın karışımı yiyorum gece yatmadan evvel de bal polen arısütü yiyorum ah bir adet olsam..Burada bir vitaminden bahsetmişler fsh yı düşüren nedir o adını yazarsanız sevinirim lütfen..

canım daha yumurtan bitmiş değil ama fsh çok yüksek aslanpençesi, adaçayıda karıştır hayıt tohumuna daha etkili olur.günde 2 kez iç sabah akşam...inş düşer faydasını görürsün.

arkadaşlar benimde 1 tane embiriyom oluşmuş pazartesi transfer olcak allahın izniyle.1 tanecik embiriyom inş beni bırakmaz bebeğim olur..

cnm aynen benimde 2 yılım boşa gitti normal kadın doğum uzmanları sayesinde bende sürekli cyclo ve onun benzeri cli..n die hormon ilacı kullandım inana bana benim ne adetlerimi düzenledi nede fsh düşürdü ve aşırı derecede zayıflattı beni ilginç iştah kaybı yaptı yumurtlamayı baskıladığını bilmiodum yani bu yumurta oluşturmuo anlamında demi benmi yanlış anladım...allah şifanı ve şifamızı versin herkesle beraber inş. cnm ben tahlillerin hepsini ayrıntılı yaptırmak ve dr muayenesi için başvurdum ilk önce ve telde konuşmuştum bunlar nekadar tutar die 1000 tl civarı tutar dediler dr çok ayrıntılı inceliyor çünkü dediler ve bu bazı testler özele giriomuş yani fiyatı pahalı dediler tüp bebek ücretinide sordum telde ilaçlar falan toplam 5500 6000 tutar dediler tmm dedim artık para falan gözümüz görmüodu inan yorulduk bıktık tükendik sonra tüp merkezine gittim oraya bütün herşey yapıldı tahlil muayene önce muayene yapıldı dr tahlilleri yazdı dışardaki sekretere verdik hemen tahlile yollamadı önce labratuarı aradı fiyatı öğrendi bize söledi sordu yaptıracakmısınız die toplamda herşey 400 tl tuttu çok şaşırdık valla bize telde 1000tl tutar demişlerdi demekki bi gidip yüzyüze görüşmekte fayda varmış cnm işte dr sonuçlara göre uygunsam hemen tüpe başlıcak deilsem dhea kullanacan 3 ay dedi hayırlısı artık bekliom öle bende sonuçları... işte yani çok yardımcı oldular bize keşke diyorum normal hastanelerde hiç vakit ve para harcamasaymışım özel dr güzel bakar incelker dişe düşündük hep 2 yılımız gitti boşuna hem maddi hem manevi... yani hiçbi ilerleme olmadı bende...şimdi bakalım neler olacak hayırlısı olsun hepimiz için sende bi görün başka bi merkeze cnmya belki farklı bi tedavi uygulanır illa tüp bebek yaptırcan die bişide yok yumurtlama takibi yaparlar mesela benim dr kullandığuım ilkaçları sordu hormon ilacı önermioz biz dedi ayne çok yazdım affola

selam sanada arkadaşım peki muayenede kaç yumurta görünüo... rabbim büyüktür inş. seninde şifanı bebeğini verir yakında ...
arkadaşlar benimde 1 tane embiriyom oluşmuş pazartesi transfer olcak allahın izniyle.1 tanecik embiriyom inş beni bırakmaz bebeğim olur..

baharcım maşallah cnm olsun bunada şükür hiç oluşmayabilirdide iyi düşünelim iyi olsun inş.bebeğin tutunacak sana bırakmayacak seni umarım herşey yolunda gider cnm ya güzel haberler duyarız ben çok sevindim cnm senin adına buda çok güzel bi haber inanki..

amin canım inş bende hem çok seviniyorum hem sevinemiyorum ya tutmazsa diye korkuyorum bitaraftan ümidim var tutcakmış gibi geliyo. buda güzel bi gelşme benim durumumdaki biri için..inş bebeğime kavuşcam.

amin canım inş bende hem çok seviniyorum hem sevinemiyorum ya tutmazsa diye korkuyorum bitaraftan ümidim var tutcakmış gibi geliyo. buda güzel bi gelşme benim durumumdaki biri için..inş bebeğime kavuşcam.

cnm ben senden umutluyum inanki olacak iyi düşünelim iyi olsun hem bak banada umut olacaksın sen aynı durumdayız buralara kadar gelebilmende çok güzel sonuda güzel olacak bak ben daha tedavi aşamasına gelemedim sonuç bekliom

inş canım hem kendim için hemde benimgibi olanlara umut olmak için çok istiyorum allahım o 1 embiriyoma can versin inş hayırlısıyla..inş senin içinde herşey çok güzel olcak bu korkulu bekleyiş sonunda mutlu olcaz inş.

canım zihnine sağlık,cümlelerine bereket, yaz tabi uzun uzun, sevinirim...bizler yumurta ürettikçe yumurtalarımızdan östrojen elde ediyoruz.cyclo ve benzeri ilaçlar dışarıdan östrojen almamızı sağlıyor, vücut östrojen alınca yumurtlama ihtiyacı duymuyor..yani bu tarz ilaçların yumurtlamayı azalttığı bir gerçek.bana doktorum anlatmıştı..ben tüp bebekte bile çok şanslı bulmuyorum kendimi.bekarken istanbulda bahçelievler memorial de bir tüp bebek uzmanıyla görüşmüştüm o da bana şansımın düşük olduğunu ileride donasyon deneyebileceğimi söylemişti..en son ankara anatolia tüp bebğin halkla ilişkiler sorumlusuyla konuştum fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı. benim ekstra misafirhane otel gibi masraflarım da olucak 8000 i bulur herhalde....aslında kalıcak eş dost akraba çok ama ben böyle bir tedaviyi herkese duyurmaktan yana değilim...

benim bir tanıdığım tüp tedavisinden önce sürekli bal, arı sütü,polen,çörekotu vs. bi karışım var aktarlarda olmalı ondan tüketmiş çok faydasını görmüş.bende de var yiyemiyorum tadı çok kötü(( hayıt da içemiyorum onun da tadı çok kötü ama yakında başlıycam.bence sen de yumurtalarını güçlendir şimdiden..ayaklarını sıcak tut.uyku düzenine dikkat et...sağlıklı yaşa..çok fazla sabır ve özen gerekiyor bu süreçte..topicteki tüm arkadaşları gönülden dua ediyorummmmm...herkese bol şans.....

cnm ne güzel anlatmışsın tşk ederim şimdi anladım hormon ilaçlarını bana hiçbi dr böle ayrıntılı anlatmamıştı işte en son gittiğim tüp bebek merkezi tavsiyede etmedi kullandığım ilacı bundanmış demekki...inanki bende kimseye duyurmadım sadece eşim ben ve tek annem bilio başkada çevremde bilen yok kayınvalidelere falan sölemedim....evet masraflı oluo bu yola girince ne nekadar gidio insan kontrol edemio...bizim bide kredi çekme durumumuzda yok borçlar falan var ama işte kıyıda köşede olanlarla uygunsam yaptırmak istiyoruz rabbim herkesin işini gücünü rastgetirsin inş. emeklerimizi boşa çıkarmasın...bende bal çörek otu karışımını yiyemedim içim almadı çıkarttım direk.. hayıt tohumu içtim bi süre fayda etmedi hatta benim adetleri bozdu bünyeden bünyeye demek fark oluo bal poleni denemdim onu denemek istiyorum bakalım sonuçlar ne çıkacak ona göre bi yol çizecez artık..allah herkesin yardımcısı olsun.. cnm umudumuzu yitirmemek gerekli ama itiraf edeyim bende kendimi şanslı hissetmiyorum tüp bebekte çünkü 1 tanecik yumoş görünüo başkada yok ama bide şu yönden bakıyorum bahar arkadaşımızında tek yumurta görünüomuş ilk önce ama tedaviye başladıktan sonra 4e çıktı ve maşallah 1 tanede olsa döllenmiş çok sevindim ve umudum geri geldi rabbim ol dedikten sonra olmayacak varmı...ve bizim gibilerin artık vakit kaybetmemesi gerekio bu durum üzüo beni peki senve eşin donasyon fikrine nasıl bakıosunuz

selam..revzervin bitmiş değil işallah adet olursun..fsh için aslanpençesi civanperçemi hayıt tohumu karıştırıp demleyip içiyosun..biosteron dhea..arginmax women (gnc ürünü)..bal tarçın çörek otu da canım kalite için işallah şifanı bulursun..allah hepimizin yardımcısı olsun..aminn

İyi pazarlar arkadaşlar , benimde yumurta kalitesi konusunda çabalarım var.

Bende bu konu hakkında çok araştırma yaptım. Baktımki başlık açılmış biraz okudum sonra burada araştırdıklarımı sizlerle paylaşayım
belki birbirimize faydamız olur diye .

Tüp bebeğe başlamadan 1- 6 ay önceden ilk tavsiye edilen Sigara ve alkol varsa bırakmak.

ve 1-3 ay içerisindede Folik asit hapı içilebilir bebeğin zihinsel gelişimi için gerekli destek bu ve dışarıdan alınan daha iyi oluyor. Yoksa bol yeşilliktede folik asit var.

polen-- bal da bağıkşıklık için faydalı .

Amerikalı bir yazarın kitabını okumuştum sizede tavsiye ederim "Gecikmiş anne adayının hamile kalma kılavuzu" isimli buradaki bilgidede
normal yolla hamile kalmak için çok bilgi vermiş. Özellikle yumurta kalitesi ile ilgilide vitamin kullanın demiş .
bu vitaminler folik asit -- B6 vitamini içeren pregnatal (dogum öncesi ) vitamin
Omega 3 takviyesi ( Balık yağı günde 1000 mg)
CoQ-10 (koenzim Q10) takviyesi almak 30-100 mg arasında değişiyormuş oranları .. Bu vitamini bende araştırdım internette 100 tl den aşağı bulmak biraz zor sanırım ama 2 ay bile kullansak faydası çok hücre yenileyici özelliği var sizde netten araştırabilirsiniz. Birde amway da satıldıgını duydum ancak fiyatını öğrenemedim henüz.

Akdeniz tipi beslenmeyi önermiş yazar Ispanak-- zeytinyağ -- somon . VE kafeinden uzak durmak..

ve hergün 1 saat açık havada yürüyüş yapın .. En önemlisi bu . .

Bende uyguluyorum inşallah Rabbim bizlerede evlat sevgisini tattırır .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…