Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hadi hayırlısı ablacım inş. bu defa güzel olur herşey yolunda gitsin ve sonunda bebeğin gelsin

hayırlı cumalarrrrr
rabbım gonlunuzden gecenı elınıze versın ınsallahhhh... Saglık ve huzurla....

arkadaşım hayırlı olsun, çok imrenerek tedavinin çok ama çooooook başarılı olmasını dilerim, darısı başıma...doktorun kim? bir de şu mini tüple ilgili biraz bilgi verir misin? nasıl bir tedavi görüyorsun?ücret ne kadar?

canım lekelenmelerin geçtimi..

canım lekelenmelerin geçtimi..

ummuselemecim kanamam 10 gün sürdü 2 gündürde ara ara hafif lekelenme oluyor kaç defa duşa girdim hatırlamıyorum (((((( bu durumum çok canımı sıkıyor ya normal adet göremiyorum artık ben kahverengi bişekilde az ama uzun sürüyor anlamadım gitti yarın soracağım doktora sen nelere yapıyosun tüpü yine aynı merkezdemi yaptıracaksın senin adetler düzenlimi kendiliğindenmi geliyor

canım her zamanmı böyle bu ayamı mahsus..ben bazı bitki karışımları denediğimde daha önceleri hormon dengemi bozmuştum böyle oldu uzun sürmüştü..o yüzden bitkisel denemeye korkuyorum..bi tek aslanpençesi sorun yaşatmıyor bana..düzenli oluyorum adetlerimi..arginmax women vitamin hapı gnc ürünü içersen günde iki defa fsh düzüşrüyor..ama önce doktorunla bi görüş bakalım ne diycek bekeleme kararı alırsanız..arginmax tavsiye ediyorum benim fsh düşürmüştü..doktorunada sorabilirsin..ben yine aynı yere gidicem canım..diycem eğerki 1 yumurtayla yola çıkıcaksak düşük doz verin yoksa yüksek doz verin..bunları konuşucam canım..allah yardımcımız olsun..senide merak ediyorum yarın ki görüşmeni..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

ben cli.. ve cyclo hormon ilaçlarını kullandığımdan beri böle cnm adetlerim maalesef oysaki o ilaçlar adet düzenliyormuş ama neden böle oldu anlamadım bakalım yarın neler olacak... cnm bu arada bugün netten tüp bebekle ilgili bişi araştırıyodum tesadüfen karşıma ilaç dozları iğne dozları falan çıktı aklıma sen geldin dr yazısında dioki hastanın yaşına kilosuna ve yumurtasına ve kalitesine göre ayarlıyoruz dozu diyor.. ve kısa protokol yüksek doz ilaç veriyoruz diyor sen öteki ay drla konuşursun anlatırsın inş. bu defa hayırlısıyla pozitifi görürsün cnm benim hepimiz için hayırlısı olsun inş. bu arginmaxı denemek istiyorum bide gingseng kullanıodun dimi ben netten baktım ama bi bilgi bulamadım kalp damar bitkisel die çıkıo

işallah canım bu bahar ayları hepimz için uğurlu gelir..evet canım trible ginseng..buda gnc ürünü günde 1 tane içiyorsun..hiç bir yan etkisi yok korkma..dhea gibi değil bu dediklerim..tamamen doğal ..doktorunlada konuşursun eğer bekleme kararı alırsanız..belki onunda tavsiye edeceği vitaminler olabilir..işallah canım bakalım önümüzdeki adet nasıl olacak..allah yardımcımız olsun zor işlerimizi kolaylaştırsın..

aminnn inşallah yarabbim yardımcımız olsun.. tmm cnm saol doktora sorarım...sen folik asit kullanmışmıydın ayrıca bu arada rüyama girdi sonuçlarım fsh 7 çıkıyodu sabah uyanınca eşime diyorumki fsh 7 idi rüyamda gerçekte demekki 70 gelecek allah korusun

ayy allah korusun..işallah düşük çıkar..bilinçaltı insan etkisi altında kaldığın için görmüşündür canım..folikasit içiyorum..hastanenizde pıtılaşma testleride yapılıyormu..tüp bebeğe başlarsan eğer buda çok önemli bebğin tutunmaında...ama genelde bi kaç düşükten sonra yapıyorlar nedense..sadece yumurta sorunuyla bitmiyor başka sorunlarda çıkabiliyor..ama bunlar halldilebilecek sorunlar yumoş olsun kalte olsun allahımda işallah ol desin..canım bi kağıda soracaklarını yazmanı tavsiye ederim ..inan unutuyosun ah şunu da soracaktım:))

amin cnm inş. saolasın..valla bilmiyoeum cnm ama bana 6 test falan yapıldı dr bunlar ilk bilmemiz gerekenler tüp tedavisine başlayınca birsürü test yapacaz daha rahim filmi falan dedi birsürü şey saydı ama ben rahim filminden çok korkuyorum nasıl oluyor anestezilimi

doktorun çok ilgili ..bütün testleri yaptırırsın işallah başlamadan önce yapması çok iyi..her merkez her doktor böyle yapmıyor..tuttum doktorunu..:))rahim filminden hiç korkma anestezili yapılıyor..çok kısa sürüyor ..hiç .bir şey hissetmiyorsun...anestezisiz bile yaptıran var bende korktuğum için anestezi istemiştim :))

:))) inşallah cnm sonuda iyi olur çok merak ediyorum şu amh kaç çıktı acaba çokmu kötü çıktı ya kaçgündür hiç merak etmiodum aklıma bile getirmiodum ama akşamdan beri düşünür oldum cnm sen adanadamısın senin doktor nasıl peki memnunmusun deilsen aklında sorular varsa başka şehirde yaptırma ihtimalin yokmu yakın illerde

doktora gitme günün yaklaştı ya ondandır:))adanada tamamen özel bi tüp bebek merkezindeyim..şu ana kadar araştırılmayan bi çok şeyi araştırdılar ..o yönlerden çok memnun kaldım..bu tedavi ilaç dozumu tam iyi ayarlayamadığını düşünüyorum..yumurta az zor cevap veriyor..dışarı yaz tatilinde gidebilirim canım ..aslında en iyi merkezler istanbulda deniyor..işallah gerek kalmaz ..bebiş bu tedavide işallah gelir..umut dünyası :)allah ol derse olur..işalah umutla bekliyoruz..o günü..hastaneye sabah gidiceksin değilmi..

umut hep var cnm ve inş. umutlarımız emeklerimiz boşa çıkmayacak ve sonunda kuzucuklarımıza kavuşacağız allahın izniyle inş. hayırlısıyla ol der ve olur inş. tamamen özel nasıl oluyor cnm tüp merkezlerin hepsi özel deilmi ben hala bu tüp bebek merkezleri hakkında çok tecrübesizim senin toplam tedaviler nekadar tutuyor..evet sabah gidicez allah nasip ederse inş. güzel haberler alırım rabbim yardımcımız olsun

canım tamemen bağımsız rapor çıkaramıyorsun yaşın müsaitte olsa..aynı para ..bi çok yer özel ama sgk la anlaşmaları var..burası öyle değil..hastanede ilaçlarda paranla alıyrsun..3 750 tl hastane ..tahlillillerini orda yaptırırsan oda baya tutuyor ama kurucusu prof olduğu için tıp fakültesinde adını söyleyerek rahatlıkla yaptırabildim..birde iğne ilaçların ortalama 1 500 civarında tutuyor..sende öyle olmaz rapor çıkarırsın ..indirimlerden faydalanırsın işallah ..

cnm maalesef rapor şartlarına uymuyoruz bizde bağımsız yaptırıcaz...zaten rapor çıkartmakta kolay olmuomuş duyduğuma göre uğraştırıyomuş..benim bu tahliller iyi tutmuş ozaman. şimdi sgk ile anlaşmalı olan yerler rapor olmasada ilaçlarda indirim oluyormu raporsuz ilaçlarda tahlillerde rahim filminde falan indirim oluyormu ama rapor olmadan tek sgk ile anlaşması varsa

yok canım sgk anlaşması olmadan faydalanamassın canım..ücret ödemen gerekiyor..tahlillerine ne kadar ödedin..rahim filmi benim geçen yıl 350 tl tutmuştu..bildiğim raporda hem hastane hemde ilaçlara daha az ödeniyor..ama tahlillerden rahim film den yararlanırsın sgk varsa...rapor konusunda belki doktorun yardımcı olabilir

6 tahlil ve dr muayenesi toplamda 400 tuttu cnm. ben anlamadım şimdi şöle diyim rapor yok rapor çıkarmıcaz ama sgk mız var sgk ile anlaşmalı kurumlarda raporsuz bi indirim oluyormu ilaç tahlillerde falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…