Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

valla kalplerimiz birmiş tam ben dicektim deneme tahtası olduk die aa hayıt kanamayı kesiomu ben getirio die biliodum :44: bu dhea lar adet düzenlermi bide kilo yapıomu dhea arginmax falan sende yaptımı

valla kalplerimiz birmiş tam ben dicektim deneme tahtası olduk die aa hayıt kanamayı kesiomu ben getirio die biliodum :44: bu dhea lar adet düzenlermi bide kilo yapıomu dhea arginmax falan sende yaptımı

yok canım kilo yapmıyor ilk kullandığında sivilce yapıyor dhea..fazla doz kullanmamak lazım ben iki tane kullandım..arginmax zaten hiç bi yan etkisi yok tamamen vitamin..hayıt kanamayı keser canım iç istersen bi kaç gün fazla değil :))kanamayı ada çayı civan perçemi geirdir doğal östrojenlerdir..hayıt ve aslanpençeide hormonları dengeliyor..hem aktar hemde uzman doktor gibi hissettim kendimi :)):18:

ee bu hastalıklar uzmanlık yaptırıyor insana tşk ederim bilgiler için içeyim 1 kaçgün şifa allahtan...... ben bugün aradım hastaneyi ama bağlantı kesildi dio tel kapanıo 23 nisan diemiki kimse açmıo daha doğrusu çalmıo tel kesilio..

canım senin her şey yarın işallah belli olucak...ankaradamısın...tüp bebek düşünürsen ordamı yaptırmayı düşünüyorsunuz..

canım senin her şey yarın işallah belli olucak...ankaradamısın...tüp bebek düşünürsen ordamı yaptırmayı düşünüyorsunuz..

hayırlısı olsun inş. evet cnm ankaradayım ben aslında izmirde mini tüp yaptırmak istiyodum ama vaktimiz yok şehir dışına çıkmaya eşim çalışıo ama mayısta yıllık izin var bende iznimizde tedavilerle hastanelerle uğraşıp kendimi bunaltmak istemiyorum

sende haklısın..ankarada da vardır iyi merkezler..herşey kısmet..merkezde çok önemli ..şu anki merkezden memnunusun...sanki araştırıyorlar önem veriyorlar gibi...

sende haklısın..ankarada da vardır iyi merkezler..herşey kısmet..merkezde çok önemli ..şu anki merkezden memnunusun...sanki araştırıyorlar önem veriyorlar gibi...

evet maşallah iyi gidiyor şimdilik... yani dr güzel ilgilendi umudumu kırmadı yani fsh yüksek bile gelse bi şekilde size elimizden geleni yapıcaz en uygun tedaviyi uygulucaz umutsuzluk yok dedi hatta noldu biliomusun benim sinirlerim çok bozulmuş artık orda birsürü insan vardı hepsi bebek için gelmişti endişeli bekliolardı üzüldüm hem kendime hemde benim gibi olanlara baktım hepsi çaresiz bi umut beklio içim acıdı.. ama dokunsalar ağlayacam o derece bunalmıştım ogün sonra aşşağıya labaratuara indik benim yaşlarda bi bayandı kan alacak olan önce beni oturttu yüzüme baktı elimi tuttu nasılsın elif hanım kendinizi iyi hissediyomusunuz dedi o derece benim yüzüm ne şekildeyse artık bende boğazım gıcıklanarak iyiyim diyebildim gayet kötü olarak sonra elimi tuttu sıkıca cnm benim herşey düzelecek elimizden gelenin en iyisini yapıcaz güven drlara biz böle üzülen hastalarımızı görünce çok hassaslaşıyoruz ama o hastadaki olumlu gelişmede ise sevinçten uçuyoruz ailemiz gibi oluyor buraya gelenler dedi tabi ben hıçkırıklara boğulmuş bi şekilde böğürmekle meşgul oldum yani en azından neler hissettiğimizin farkındalar inş. sonuda hayırlşı olur..

çok güzel çok samimi bayada ilgili davranmışlar..bunlar pozitif artılar heryerde bulamyorsun..işallah güzel olucak..hangi merkeze gidiyorsun..allah sonuna kadar götürsün bebişine kavuştursun işallah

çok güzel çok samimi bayada ilgili davranmışlar..bunlar pozitif artılar heryerde bulamyorsun..işallah güzel olucak..hangi merkeze gidiyorsun..allah sonuna kadar götürsün bebişine kavuştursun işallah

ben daha önce hiç tüp bebek merkezine gitmemiştim çevremdeki insanlar anlatıyodu işte dr azarlamış 5 dk bile ayırmamış konuşmamış muayene etmiş tahlil vermiş yollamış girdikleriyle çıktıkları bir olmuş merkezden bende çok tedirgin gitmiştim dr vajina muayenesinden önce odada yarım saat bizle konuştu sonra muayene odasına aldı muayene bittikten sonra yine bi yarım saat oturttu eşimle beni konuştu anlattı açıkladı ayrıntılı tabi o anlarda ben yumurta rezervi ve kistime odaklanmıştım üzüntümden dr u duyamıyodum cnm ankara tüp bebek merkezine gidiyorum rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını bebeklerle versin inş. çok zor dönemlerden geçiyoruz çok hassaslaştım duygusallaştım herşeye ağlıyorum artık menapoz böle bişimiş demekki.. dün çok güzel bi haber aldım dayımın kızına dr çocuğun olmaz senin birsürü kist var hormonların yüksek şansın yok vesayre birsürü sorun sıralamıştı doğum kontrol hapı kullan en azından kistler gitsin demişllerdi oda 1 buçuk yıldır kullanıodu geçen ay bıkmış usanmış ilaç falan kullanmıcam nolursa olsun artık demiş ve dün hamile olduğunu öğrenmiş çok mutlu oldumya ben bütün ham,ile kalanlara çok seviniom mutlu oluom ama böle çocuğun olmaz denilip zorluklarla olanlara ayrı bi seviniom duygulanıom sevinçten bambaşka bişi tarifsiz .. rabbim büyüktür inş. ol derse olacak.. inş en yakın zamanda seninde hamile haberini alırız cnm

minik mucizemi aldım geldim inş beni bırakmaz bebeğim.3.gün embiriyom 1.kalite 8 hücreli çok güzel olduğunu sölediler.inş bebeğimle beraber bu savaşı kazanırız.ummuselemecim ben günde gonal f 300mg menogon 300mg vurundum 11 gün boyunca. yanıt alabilmek için yüksek doz tedavi uyguladı doktorum benim amh çok kötü ona göre yinede güzel gelişti yumoşlar hiçte çıkmayabilirdi o ihtimalde vardı allaha şükür embiriyomda oluştu inş beni bırakmaz.

hadi bakalım inşallah seninde tek taş olacak dualarım seninle canım en güzel haberini bekleyeceğiz şimdiden kocaman hayırlı olsun.....

baharcımm süper b,r haber buu maşallahh size

Ben sonucunun pozitif olacağına çok inanıyorumm..İnşş minik mucizenn sımsıkı tutunsun annesii

baharcımm süper b,r haber buu maşallahh size

Ben sonucunun pozitif olacağına çok inanıyorumm..İnşş minik mucizenn sımsıkı tutunsun annesii

amin canım inş buraya kadar ne zorluklarla geldik burdan sonrada bebeğim pes edip gitmez inş..benimle beraber allahım isteyen herkese nasip eder inş hayırlı sağlıklı evlatlar.

Baharcimmm masallahhh 1.kalitee cokk guzell tutma olasiligii cokk yuksekkk insalllahh herseyy guzel giderrrr ve bebecini alirsin ben senden cok umutluyu..mmmm

çok sevindim...dualarım seninle..şansın bol olsun arkadaşım....

bahar bebğin sana sıkı sıkı sağlıklı bir şekilde tutunur inş... fsh kaçtı tüp bebk tedavisinde bize umut ol canım..

kan aldırırken benim de çok böğürmüşlüğüm var :)))) aklıma getirdin şimdi, gülsem mi ağlasam mı halime bilemedim...ne çektik be depresifpolyanna....umarım fsh değerin tedaviye uygun olur..hayırlı haberlere inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…