Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

baharcım ben biraz sabırsızım galiba bende geçen ay aşılama yaptırmıştım test günüme bir gün kala yaptırmıştım sonuç 1000 çıkmıştı ve bizi tebrik ettiler testi veren kişi çok heycanlandım duygulandım ağladım inanamadım hemen doktorumu aradım hemen gelin demişti değerimi duyunca tabi hafta sonu girdi araya gidemedik hamileyimya ben yediklerime dikat etmeye başladım iki günüm hamile olarak geçirdim gerçekten o duyguyu yaşamak tarifsizdi neyse pazartesi oldu doktoruma gittik çok yoğun sıra bekliyoruz biz eşimle tabi ben hamile havalarındayım doktorum değeri görünce çok fazla olamaz dedi ultrasonla baktı idrar testi yaptı negatif o an doktorumu boğazlamak geldim içimden bebeğimi o almıştı sanki o hayal kırıklığıyla başka yerede test yaptırdık o gün içinde sonuç 1.20 gebelik yok o gün içime bir kor düştü sanki 1 hafta kabim sızladı resmen 1 hafta sonra adet oldum fsh yine tavan yapmış tabi neyse baharcım bu bana ders oldu yüksek değer görürsen iki ayrı yere yaptır testini bir yere güvenme özelikle devlet hastanelerine güvenme inş hayırlı haberlerini alırız bizim içinde bir ümit yeşerir.. yarın bizleride habersiz bırakma canım..

cnm benim amh sonuç kağıdını doktor vermedi bana önünden okudu sadece ve 0.1 yada 0.01 dedi o şokla tam anlayamadım ama o ikisinden biri muhakkak... sonuçta birbirinden vahim
Şimdi tedaviye hazırlanıyorum ben eurofertilde denicem burdaki doktor bana iyi davranıyor ve moral veriyor muhterem akdeniz doktorum.
cnm istnabul eurofertilmi... inş. başarılı sonuçlara ulaşırsın ve bebeğini kucağına alırsın benim fsh tavan amh dip köşe bucak durumum çok kötü artık umudum tükenmek üzere rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
burda neler görüyoruz okuyoruz fsh 45 le hamile kalanlar var rabbim ol dedimi olmayacak yoktur fsh amh ve diğerleri bi bahanedir rabbim izin verirse her şekil olur cnm inş. bebiştendir dualarımda olacaksın

canım çok üzüldüm sana neden aşılama yaptılarki rezerv azlığında direk tüp bebek uygun görüyo doktorlar.ben yarın tedavi gördüğüm hastaneye yaptırcam özel hastane inş bi aksilik çıkmaz bebeğim benimledir inş.inş senin bebeğinde en yakın zamnda gelir.

cnm istnabul eurofertilmi... inş. başarılı sonuçlara ulaşırsın ve bebeğini kucağına alırsın benim fsh tavan amh dip köşe bucak durumum çok kötü artık umudum tükenmek üzere rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

samsun medikal park eurafertil canım.En yakın yer orası istanbul uzak maalesef bize.Normal tüp bebek olayı olsa çok iyi bir merkeze giderdim ama bu fsh ne zaman düşceği belli olmaz sürekli kontrol altında olmak gerek.Doktorum cana yakın ve moral veren biri geçne gül suratım beş karış gittim gülerek çıktım osasından bana sürekli kafa rahat bebek yoksa yok diyor:)

baharcığım seninle durumlarımız çok benziyor o yüzden senin pozitif haberin bizim için acaip moral olacak.Dualrımız seninle Rabbim inaşllah yüzünü güldürü.Şimdi çok heyecanlısındır eminim.

ben tüp bebek için tedaviye başlamıştım benim gitiğim kadın doğumcu doktorum muaynanesi var benim takibimi yapıyo fsh düştüğü anda tedaviye başladık geçen ay anlaşmalı tüp bebek merkezleri varmış iğneyi kendi yapıyo yumurta takibinide kendi yaptı sonra çatlatma inesini vurup gönderiyo merkeze ama ben o aşamay gelemedim 3 yumurta oluştu ve düzensiz büyüdüler 4 ineden sonra yumurtam 22 mm diğeri 14 mm diğerininde 9 mm büyümesi durmuştu bunların büyük ihtimale yumurtalarımın tüp bebk için uygun olmadığını paranı boşuna verme demişti boşa gitmesin diye aşılam yapmıştı... ama tutmadı maalesef.. inş canım ya hayırlı haberlerle gel bize yarın büyük gün..

polyana sağolasın canım benimde dualarım sizinle ALLAH HEPİMİZİN İÇİNDEN GEÇEN DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞ benim hiç ümitim yok doktorumda bu ay ara vermişti gerçi geçen ay tüp bebk tedavisi görmüşütüm ve 4 gün en güçlü iğnelerden vurmuştu doktorum yumurtalarım düznesiz büyünce aşılama yapmıştı .. bu iğnelerin etkisi önümüzdeki ayda etkili oluyomuş aslında yinede Allah bilir Allah ol derse olmıycak bişey yok..

anladım cnm bu fsh yapıştımı yakana gitmek bilmio (( rabbim hepimize şifa güç kuvvet hayırlısını versin....dr da çok önemli tabi ne güzel moral vermesi :)) seniin kaçtı fsh amh yazmışındır belki kaçırmış olabilirim
aminnnnnnnn....cnm aynen benimde yavaş yavaş tükenio ümitlerim.... rabbim hayırlısı neyse onu versin. rabim izin verince olacak sonuçta....inş. hepimiz en yakın zamanda gebe kalırız.....

tatlım büyük gün geldi sonunda :)))) inş. bebiş annesine sıkı sıkı tutunmuştur ve hiç bırakmaz.... o mutlu pozitif haberini sabırsızlıkla bekliyorum cnm umarım yolundadır herşey........ inanıyorum :)))))))))))

Canım fsh 20,17,18.. arası gidip geliyor amh çok kötü 0.1:)

canım benim 2009 ayında kendiliğinden gebeliğim oldu kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durmuştu çünkü 2010 yılının temuz ayında eşimdeki sper azlığından tüp bebek merkezine gittik o zman doktor bana fsh bahsetmesi amah yapmapmışlardı n eonun sonucunu ne de fsh sonucunu söylemdi sace eşindek,i sperm azalığından tüp dendi eşimde kürtajdan sonra lokosit görüldüğü için doktoru klomen tedavisi vermişti tüm değerlerini bozdu tabi.Ben 2011 yılının nisan ayına kadar normal 28 günde bir kendliğimden adet oldum düşün yani 20 fsh ve 0.1 amh ile ne zman öğrencim bu durmu sanrım psikolojik herşey alt üst oldu

merhaba arkadaşlar.ben 25 yaşındayım. 18 aydır çocuk istiyorduk. Benim de fsh ım 22, 14, 9 şeklinde değerlerdeydi. amh 3.9 çıkmıştı. 4 doktora gittim, hepside tüp yada aşılama önerdi. ama tüpü daha çok. 2013 mart ayında aşılama yaptırdık, olmadı malesef... ümitlerim tükenmişti. tüp bebekten başka çare yok diyordum. nisan ayında tüp bebek yaptırmak için tedaviye başlandı. coraspirin, dhea vs. ilaçları kullanmaya başladım. idrar yolu enfeksiyonu yaşadım, onunla ilgilide ilaç kullandım. adet olmayı bekliyordum.. 1, 2, 3....6 gün geçti tık yok. dayanamadım idrar testi yaptık eşimle, kopkoyu çift çizgi... hamileymişim meğer. çok sevindik. şimdi 5 haftalık hamileyim. Sakın ümitsizliğe kapılmayın. en ümitsiz olduğum zaman rabbim öyle bi kapı açtı ki.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. sizi çok iyi anlıyorum. bitkisel hiçbirşey kullanmadım. bol bol dua edin. İnşaallah tez zamanda kavuşursunuz meleğinize...

arkadaşlar mucizem beni bırakmamış hamileyim ama değerimiz biraz düşük çarşamba tekrarlancak test inş yükselir.

arkadaşlar mucizem beni bırakmamış hamileyim ama değerimiz biraz düşük çarşamba tekrarlancak test inş yükselir.

maşalllah inanki besmele çekerek girdim topiğe..çok sevindim..allahım işallah kucağınada almayı nasip etsin..darısı bizlere olsun kızlar..tüm isteyenlere..

maşalllah inanki besmele çekerek girdim topiğe..çok sevindim..allahım işallah kucağınada almayı nasip etsin..darısı bizlere olsun kızlar..tüm isteyenlere..

amin canım inş allah razı olsun allahım inş benden almaz bebeğimi değerimiz artar. herkese nasip eder inş. sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayıda nasip eder inş.

amin canım inş allah razı olsun allahım inş benden almaz bebeğimi değerimiz artar. herkese nasip eder inş. sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayıda nasip eder inş.

işallah canım sen kalbini bozma..değerin artacaktır..dua et bol bol..dinlen..pozitif düşün hep..sorunsuz bi hamilelik geçirmeni diliyorum..senin için girmiştim nete..haberine inanki çok sevindim..allah hepimizin yardımcısı olsun..güzel güzel beişinle haftosonu geçir işallah..hiç bir şey düşünme tadını çkar :))

baharcım cok sevindi senin adına çok duygulandım gerçekten.. inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin güzel mevlam..Allahım bugün duyduğum en güzel haber değerin kaç çıktı canım yaşın kaçtı senin bahar...fsh değer bahaneymiş bak Allah ol derse oluyo bizlerede çok ümitlendirdin canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…