cnm inş. sende bigün anne olacaksın rabbim yardımcın olsun...demekki şu testi yaptırmakta fayda var ilk fırsatta yaptırıcam... şimdi napıyosun cnm nerde hangi merkezde deneyeceksin
Şimdi tedaviye hazırlanıyorum ben eurofertilde denicem burdaki doktor bana iyi davranıyor ve moral veriyor muhterem akdeniz doktorum.
pes etmek zaten yok :)her zaman için umut vardır tekde olsa yumoş olsun..işallah tedavin hayırlı olsun..bebiğine tez zamanda kavuş canım..fsh ölçtürdünmü en son kaç oldu..benim şu sıra yükseliyor gibi. .işallah önüne geçebilirim..
cnm benim amh sonuç kağıdını doktor vermedi bana önünden okudu sadece ve 0.1 yada 0.01 dedi o şokla tam anlayamadım ama o ikisinden biri muhakkak... sonuçta birbirinden vahimbahar35baha çok az kaldı işallah hayırlı haberlerini duycaz..depresifpolyana senin amh kaç çıkmıştı yazdın sanırım ama unuttum canım:)bahra hayırlı haberlerini bekliyoruz..polyana çok güzel yamış :))dım dım ..dım dım..:)
cnm istnabul eurofertilmi... inş. başarılı sonuçlara ulaşırsın ve bebeğini kucağına alırsın benim fsh tavan amh dip köşe bucakŞimdi tedaviye hazırlanıyorum ben eurofertilde denicem burdaki doktor bana iyi davranıyor ve moral veriyor muhterem akdeniz doktorum.
burda neler görüyoruz okuyoruz fsh 45 le hamile kalanlar var rabbim ol dedimi olmayacak yoktur fsh amh ve diğerleri bi bahanedir rabbim izin verirse her şekil olur cnm inş. bebiştendir dualarımda olacaksınpolyana hiç bu şekilde bişey yaşamamıştım önce açıkrenkli adet kanaması gibi geldi o gün içinde koyu renk akıntı şeklindeydi şimdi bugünde hiç bişey yok durdu1 gün sürdü sadece inş canım ya yerleşme kanamasıdır ama fsh 39 bu ay olursa çok büyük şok yaşarım Allahım sen bizim emeklerimizi boşa çıkarma...
baharcım ben biraz sabırsızım galiba bende geçen ay aşılama yaptırmıştım test günüme bir gün kala yaptırmıştım sonuç 1000 çıkmıştı ve bizi tebrik ettiler testi veren kişi çok heycanlandım duygulandım ağladım inanamadım hemen doktorumu aradım hemen gelin demişti değerimi duyunca tabi hafta sonu girdi araya gidemedik hamileyimya ben yediklerime dikat etmeye başladım iki günüm hamile olarak geçirdim gerçekten o duyguyu yaşamak tarifsizdi neyse pazartesi oldu doktoruma gittik çok yoğun sıra bekliyoruz biz eşimle tabi ben hamile havalarındayım doktorum değeri görünce çok fazla olamaz dedi ultrasonla baktı idrar testi yaptı negatif o an doktorumu boğazlamak geldim içimden bebeğimi o almıştı sanki o hayal kırıklığıyla başka yerede test yaptırdık o gün içinde sonuç 1.20 gebelik yok o gün içime bir kor düştü sanki 1 hafta kabim sızladı resmen 1 hafta sonra adet oldum fsh yine tavan yapmış tabi neyse baharcım bu bana ders oldu yüksek değer görürsen iki ayrı yere yaptır testini bir yere güvenme özelikle devlet hastanelerine güvenme inş hayırlı haberlerini alırız bizim içinde bir ümit yeşerir.. yarın bizleride habersiz bırakma canım..
canım çok üzüldüm sana neden aşılama yaptılarki rezerv azlığında direk tüp bebek uygun görüyo doktorlar.ben yarın tedavi gördüğüm hastaneye yaptırcam özel hastane inş bi aksilik çıkmaz bebeğim benimledir inş.inş senin bebeğinde en yakın zamnda gelir.
canım çok üzüldüm sana neden aşılama yaptılarki rezerv azlığında direk tüp bebek uygun görüyo doktorlar.ben yarın tedavi gördüğüm hastaneye yaptırcam özel hastane inş bi aksilik çıkmaz bebeğim benimledir inş.inş senin bebeğinde en yakın zamnda gelir.
anladım cnm bu fsh yapıştımı yakana gitmek bilmiocnm istnabul eurofertilmi... inş. başarılı sonuçlara ulaşırsın ve bebeğini kucağına alırsın benim fsh tavan amh dip köşe bucakdurumum çok kötü artık umudum tükenmek üzere rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
samsun medikal park eurafertil canım.En yakın yer orası istanbul uzak maalesef bize.Normal tüp bebek olayı olsa çok iyi bir merkeze giderdim ama bu fsh ne zaman düşceği belli olmaz sürekli kontrol altında olmak gerek.Doktorum cana yakın ve moral veren biri geçne gül suratım beş karış gittim gülerek çıktım osasından bana sürekli kafa rahat bebek yoksa yok diyor:)
aminnnnnnnn....cnm aynen benimde yavaş yavaş tükenio ümitlerim.... rabbim hayırlısı neyse onu versin. rabim izin verince olacak sonuçta....inş. hepimiz en yakın zamanda gebe kalırız.....polyana sağolasın canım benimde dualarım sizinle ALLAH HEPİMİZİN İÇİNDEN GEÇEN DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞ benim hiç ümitim yok doktorumda bu ay ara vermişti gerçi geçen ay tüp bebk tedavisi görmüşütüm ve 4 gün en güçlü iğnelerden vurmuştu doktorum yumurtalarım düznesiz büyünce aşılama yapmıştı .. bu iğnelerin etkisi önümüzdeki ayda etkili oluyomuş aslında yinede Allah bilir Allah ol derse olmıycak bişey yok..
anladım cnm bu fsh yapıştımı yakana gitmek bilmio(( rabbim hepimize şifa güç kuvvet hayırlısını versin....dr da çok önemli tabi ne güzel moral vermesi :)) seniin kaçtı fsh amh yazmışındır belki kaçırmış olabilirim
aminnnnnnnn....cnm aynen benimde yavaş yavaş tükenio ümitlerim.... rabbim hayırlısı neyse onu versin. rabim izin verince olacak sonuçta....inş. hepimiz en yakın zamanda gebe kalırız.....
anladım cnm bu fsh yapıştımı yakana gitmek bilmio(( rabbim hepimize şifa güç kuvvet hayırlısını versin....dr da çok önemli tabi ne güzel moral vermesi :)) seniin kaçtı fsh amh yazmışındır belki kaçırmış olabilirim
aminnnnnnnn....cnm aynen benimde yavaş yavaş tükenio ümitlerim.... rabbim hayırlısı neyse onu versin. rabim izin verince olacak sonuçta....inş. hepimiz en yakın zamanda gebe kalırız.....
arkadaşlar mucizem beni bırakmamış hamileyim ama değerimiz biraz düşük çarşamba tekrarlancak test inş yükselir.
maşalllah inanki besmele çekerek girdim topiğe..çok sevindim..allahım işallah kucağınada almayı nasip etsin..darısı bizlere olsun kızlar..tüm isteyenlere..
amin canım inş allah razı olsun allahım inş benden almaz bebeğimi değerimiz artar. herkese nasip eder inş. sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayıda nasip eder inş.
arkadaşlar mucizem beni bırakmamış hamileyim ama değerimiz biraz düşük çarşamba tekrarlancak test inş yükselir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?