Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

lalecim ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş senin amh değerin iyi çıkmış gerçeten bizim değerler çok vahim aslında 0 küsüratlar var senin fsh yüksek çıkmmasının farklı sebepleri vardı herhalde yinede ben çok ümitlendim şimdi bende geçen ay aşılama yaptırmıştım iğneler yapıldı ve bu iğnelerin etkisi bidaki ayda etkili olabiliyomuş sen aşılamadan sonraki aydamı hamile kaldım canım..

teşekkür ederim...Darısı tüm isteyenlere.Ben aşılamadan sonraki ay hamile kaldım. Martta aşılama oldum olmadı, nisanda normal yoldan hamile kaldım. Bende duydum iğnelerin etkisi oluyomuş diye ama benim aşılamadan sonra 15. günkü testimde bhcg 9.6 çıktı hamileyim sandım, sonraki gün 1.2 ye düşmüştü. Vurduğum iğnelerde de hcg vardı onun etkisiyle böyle çıktı sanırım. Burdan anladım ki vücut iğnelerin etkisini yavaş yavaş atıyo vücuttan.

arkadaşlar mucizem beni bırakmamış hamileyim ama değerimiz biraz düşük çarşamba tekrarlancak test inş yükselir.

Bahar canım çok sevindim inş.değerin katlar artar bebeğin sağlıklı şekilde büyür annesi rahmine sıkı sıkı tutunur ve sağlıklı doğar.Şimdi bize hamiş duası etme zamanı.

Rabbim sağlıklı bir hamilelik sürecinden sonra kucağına sağ salim almayı nasip etsin.Hamişlerin duası kabul olur derler.Senden de bizim için hamiş duası bekliyoruz darısı bizlere olsun inş.Rabbim isterse hiç bi şey engel değil bak idrar yolu enfeksiyonu için anitibiyotik vs ilaç almışsın Rabbim korumuş meleğini.Bazı cahil kadınlar düşsün diye hoplayıp zıplıyolar istenmeyen gebelik için ağır kaldırıyolar ev işi vs.yapıyolar rabbim öyle bi tutuyo düşmüyo.

gülneva merhaba canım.inş en yakın tarihteki hamişimiz sen olursun.Canım şarkı adı yazacaktın bekliyorum canım psikoloğun önerdiği parçayı nasıl bir müzik acaba merak ediyorum ve inanarak dinlemek istiyorum

güzel dileklerin için tşk ederim papatya inş canım ben yazmıştım şarkıyı tekrar yazayım canım Pachelbel Canon In D Majör Best versiyon dinlerken bebeğini hayal ederek dinliycekmişsin canım youtub tan bulabilirsin..

papatya ben hergün dnliyorum şarkıyı gerçekten çok sakinleştiren bir müzik tonu var ismi Pachelbel Canon In D Major best youtub tan bulabilirsin canım..
canım yazmışsın şarkıyı ben de son sayfaya yazmanı istemiştim geçmiş sayfalardaymış kaçırımışım kusra bakma yeni gördüm.

Son düzenleme:
önemli değil canım bol bol dinle inş göbişlerimiz bebklerimizle dolsun..

arkadaşlar mucizem beni bırakmamış hamileyim ama değerimiz biraz düşük çarşamba tekrarlancak test inş yükselir.

baharcığım tebrik ederim inaşllah değerin ikiye katlar ve bebeğinii kucağına alrıısn.senin pozitif değerin bizim için çok önemliydi bize umut olsun

Baharcimm degerin kac ciktii hamilesindirr insalllahhhh rabbim bebegini ayirmazsenden insallahh cnmm

canım değerim 17.79 çıktı doktor gebelik var dedi değer artarsa bi sorun yok ama artmayabilirmişte böle olup doğuran hastamızda var dedi çarşamba tekrarlıycaz testi dedi bakalım beklicez görcez yeni stresimizde bu değer artıcakmı artmıcakmı.

saol canım amin inş 17.79 çıktı 29 yaşındayım fsh amh bahane allahım ol derse olcak inş bebeğim beni bırakmaz.pes etmeyin vazgeçmeyin fsh deyip duran yere gitmeyin daha çok psikoloji bozuluyo insanın ben 21 fsh 0.01 amh ile hamile görünüyorum inş devam eder allahım sizlerede nasip eder.

Canım fsh 20,17,18.. arası gidip geliyor amh çok kötü 0.1:)
aynen cnm benimde bikaç ay önce 40 ve üzeri çıkıyordu..... en son 18 çıktı fsh inş. dahada düşer..amh benimde aynı cnm hatta 0.01 bile demiş olabilir dr tam hatırlamıyorum vahim ötesi
haklısın cnm psikolojik oluyor gerçekten aynı dediğin gibi inanki bende öğrenene kadar normal adet oluyodum ama öğrendikten sonra şaştı düzen rabbim yardımcımız olsun inş.en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz hepimiz
BAHARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR cnmmmmm çok ama çooooooooooook sevindim tatlım ya bak inanki herşey bahane rabbim ol dedimi oluyor okuduğun dualarının meyvesini aldın böle oldun sonunda sırada bu var umudumsun

canım benim inş görürüm o günleride.inş allahım sanada nasip etsin isteyen bütün kullarına nasip eder inş.

canım benim inş görürüm o günleride.inş allahım sanada nasip etsin isteyen bütün kullarına nasip eder inş.

aminnnnnnn cnm inş. ama benim artık hiç ama hiç umudum kalmadı tükendi resmen dr bugün bana ( tüp merkez deil önceden sürekli gittiğim kendi doktorum ) rahim duvarın çok ama çok ince hamilelik oluşmaz oluşsada düşer tutunmaz dedi.... anlayacağın her gün yeni bi engelle karşılaşıyorum ben galiba pes ediyorum artık tüp müp yaptırmıcam diyorum kendi haline bırakacam olursa olur olmaazsa olmaz hayırlısı neyse o olsun ne diyim...... ve dr soğan kürünü şiddetle tavsiye etti ben rahim duvarını dahada inceltio die biliodum sordum tamamen yanlış bi bilgi dedi aksine rahim duvarını kalınlaştırır dedi çok şaşırdım halk arasında hep inceltir derlerdi ama kalınlaştırıomuş hatta dediki tüpe falan gerek yok sana dedi duphaston verdi ne işe yarıosa ve sen 2 ay adetin 10 gün soğan kürü iç ve hamile kesin kalacan kalmassan fsh ya falan bakmıcaz artık adet 13. günü bana gel farklı yöntem uygulucam dedi he bide dioki senin yaşın çok genç ondan acele etmiom iğne falan vermiom kendiliğinden olur hafif ilaçlarla dio 35 ve yukarı olsaymışım ağır iğne ilaç tedavisine başlıcakmış ama dr benden çok umutlu anlamadım gitti tüp yaptırma senin normal yolla olur kesinlikle dedi bunları uygula dedi bende napcamı şaştım iyice koyverdim gitti bakalım sonu ne olacak bıktım usandım yoruldum sıkıldım çok kötüyüm artık uğraşasım yok valla

yazıyorum yazıyorum bağlantı kopuyo göndermeden.çok zor canım çaresiz olmak bi dene bakalım soğan kürünü belki faydası olur iyi bi doktorla karşılaşamadın bitürlü inş enkısa zamnda bebeğin sana süpriz yapar yüzünü güldürür.

polyana hiç ümitsiliğe kapılma lütfen benimde bir ara inceydi rahim ve o ay imkansız hamile kalamasın demişti sonraki ay normale dönmüştü rahim kalınlığı bunları kafana takma canım ya bizim fsh değrlerimiz ve amh değerlerimiz vahim bence tüp bebekten vazgeçme bahar fsh 20 tüp bebeğe gitmişti bak hamile ben mesela zaman kaybetmeden tüp bebeye gitmeye kararlıyım bizim normal yola olucak diye beklemeye zamanımız yok diye düşünüyorum sen kaç senelik evlisin yaşın kaçtı canım..

bahar inş değerin yükselir iki günde iki kat değerin artması lazım dualarım seninle canım belirti hiç yaşıyomusun gebelik belirtileri için gerçi çok erken..

Polyanacimm cnmm o rahim inceligi ilaclarla kalinlasiyoo o sorun dgl hele hamile kal o sonraki asama canim brn. cok doktor gittim hepsideiyi uzman kisilerdi fsh 14 amh 1.0 yasim 27 ve hepsinin ortak noktasi acillll tuppp bebek dedilerr.cunku rezerv az ve her adetle yumurtamiz azaliyoo bundann dolayi tup yaptirmakta acele et cok yumurta dgl bi tane yumurtan oluscak ve kalitesi i olsun yeterr bol bol du ett.vebi doktora daha gitt derimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…