lalecim ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş senin amh değerin iyi çıkmış gerçeten bizim değerler çok vahim aslında 0 küsüratlar var senin fsh yüksek çıkmmasının farklı sebepleri vardı herhalde yinede ben çok ümitlendim şimdi bende geçen ay aşılama yaptırmıştım iğneler yapıldı ve bu iğnelerin etkisi bidaki ayda etkili olabiliyomuş sen aşılamadan sonraki aydamı hamile kaldım canım..
arkadaşlar mucizem beni bırakmamış hamileyim ama değerimiz biraz düşük çarşamba tekrarlancak test inş yükselir.
merhaba arkadaşlar.ben 25 yaşındayım. 18 aydır çocuk istiyorduk. Benim de fsh ım 22, 14, 9 şeklinde değerlerdeydi. amh 3.9 çıkmıştı. 4 doktora gittim, hepside tüp yada aşılama önerdi. ama tüpü daha çok. 2013 mart ayında aşılama yaptırdık, olmadı malesef... ümitlerim tükenmişti. tüp bebekten başka çare yok diyordum. nisan ayında tüp bebek yaptırmak için tedaviye başlandı. coraspirin, dhea vs. ilaçları kullanmaya başladım. idrar yolu enfeksiyonu yaşadım, onunla ilgilide ilaç kullandım. adet olmayı bekliyordum.. 1, 2, 3....6 gün geçti tık yok. dayanamadım idrar testi yaptık eşimle, kopkoyu çift çizgi... hamileymişim meğer. çok sevindik. şimdi 5 haftalık hamileyim. Sakın ümitsizliğe kapılmayın. en ümitsiz olduğum zaman rabbim öyle bi kapı açtı ki.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. sizi çok iyi anlıyorum. bitkisel hiçbirşey kullanmadım. bol bol dua edin. İnşaallah tez zamanda kavuşursunuz meleğinize...
lalecim ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş senin amh değerin iyi çıkmış gerçeten bizim değerler çok vahim aslında 0 küsüratlar var senin fsh yüksek çıkmmasının farklı sebepleri vardı herhalde yinede ben çok ümitlendim şimdi bende geçen ay aşılama yaptırmıştım iğneler yapıldı ve bu iğnelerin etkisi bidaki ayda etkili olabiliyomuş sen aşılamadan sonraki aydamı hamile kaldım canım..
canım yazmışsın şarkıyı ben de son sayfaya yazmanı istemiştim geçmiş sayfalardaymış kaçırımışım kusra bakma yeni gördüm.papatya ben hergün dnliyorum şarkıyı gerçekten çok sakinleştiren bir müzik tonu var ismi Pachelbel Canon In D Major best youtub tan bulabilirsin canım..
önemli değil canım bol bol dinle inş göbişlerimiz bebklerimizle dolsun..
arkadaşlar mucizem beni bırakmamış hamileyim ama değerimiz biraz düşük çarşamba tekrarlancak test inş yükselir.
Baharcimm degerin kac ciktii hamilesindirr insalllahhhh rabbim bebegini ayirmazsenden insallahh cnmm
inanılmaz sevindim,,, birçok kişiye umut olacaksın.......... nazarlar değmesin, kat kat değerin artsın güzel kardeşim............ dualarımız seninle..............Eki Görüntüle 702432
baharcım cok sevindi senin adına çok duygulandım gerçekten.. inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin güzel mevlam..Allahım bugün duyduğum en güzel haber değerin kaç çıktı canım yaşın kaçtı senin bahar...fsh değer bahaneymiş bak Allah ol derse oluyo bizlerede çok ümitlendirdin canım ya..
aynen cnm benimde bikaç ay önce 40 ve üzeri çıkıyordu..... en son 18 çıktı fsh inş. dahada düşer..amh benimde aynı cnm hatta 0.01 bile demiş olabilir dr tam hatırlamıyorum vahim ötesiCanım fsh 20,17,18.. arası gidip geliyor amh çok kötü 0.1:)
haklısın cnm psikolojik oluyor gerçekten aynı dediğin gibi inanki bende öğrenene kadar normal adet oluyodum ama öğrendikten sonra şaştı düzen rabbim yardımcımız olsun inş.en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz hepimizcanım benim 2009 ayında kendiliğinden gebeliğim oldu kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durmuştu çünkü 2010 yılının temuz ayında eşimdeki sper azlığından tüp bebek merkezine gittik o zman doktor bana fsh bahsetmesi amah yapmapmışlardı n eonun sonucunu ne de fsh sonucunu söylemdi sace eşindek,i sperm azalığından tüp dendi eşimde kürtajdan sonra lokosit görüldüğü için doktoru klomen tedavisi vermişti tüm değerlerini bozdu tabi.Ben 2011 yılının nisan ayına kadar normal 28 günde bir kendliğimden adet oldum düşün yani 20 fsh ve 0.1 amh ile ne zman öğrencim bu durmu sanrım psikolojik herşey alt üst oldu
BAHARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRarkadaşlar mucizem beni bırakmamış hamileyim ama değerimiz biraz düşük çarşamba tekrarlancak test inş yükselir.
aynen cnm benimde bikaç ay önce 40 ve üzeri çıkıyordu..... en son 18 çıktı fsh inş. dahada düşer..amh benimde aynı cnm hatta 0.01 bile demiş olabilir dr tam hatırlamıyorum vahim ötesi
haklısın cnm psikolojik oluyor gerçekten aynı dediğin gibi inanki bende öğrenene kadar normal adet oluyodum ama öğrendikten sonra şaştı düzen rabbim yardımcımız olsun inş.en yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz hepimiz
BAHARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRcnmmmmm çok ama çooooooooooook sevindim tatlım ya bak inanki herşey bahane rabbim ol dedimi oluyor okuduğun dualarının meyvesini aldın böle oldun sonunda sırada bu var umudumsun
canım benim inş görürüm o günleride.inş allahım sanada nasip etsin isteyen bütün kullarına nasip eder inş.
aminnnnnnn cnm inş. ama benim artık hiç ama hiç umudum kalmadı tükendi resmen dr bugün bana ( tüp merkez deil önceden sürekli gittiğim kendi doktorum ) rahim duvarın çok ama çok ince hamilelik oluşmaz oluşsada düşer tutunmaz dedi.... anlayacağın her gün yeni bi engelle karşılaşıyorum ben galiba pes ediyorum artık tüp müp yaptırmıcam diyorum kendi haline bırakacam olursa olur olmaazsa olmaz hayırlısı neyse o olsun ne diyim...... ve dr soğan kürünü şiddetle tavsiye etti ben rahim duvarını dahada inceltio die biliodum sordum tamamen yanlış bi bilgi dedi aksine rahim duvarını kalınlaştırır dedi çok şaşırdım halk arasında hep inceltir derlerdi ama kalınlaştırıomuş hatta dediki tüpe falan gerek yok sana dedi duphaston verdi ne işe yarıosa ve sen 2 ay adetin 10 gün soğan kürü iç ve hamile kesin kalacan kalmassan fsh ya falan bakmıcaz artık adet 13. günü bana gel farklı yöntem uygulucam dedi he bide dioki senin yaşın çok genç ondan acele etmiom iğne falan vermiom kendiliğinden olur hafif ilaçlarla dio 35 ve yukarı olsaymışım ağır iğne ilaç tedavisine başlıcakmış ama dr benden çok umutlu anlamadım gitti tüp yaptırma senin normal yolla olur kesinlikle dedi bunları uygula dedi bende napcamı şaştım iyice koyverdim gitti bakalım sonu ne olacak bıktım usandım yoruldum sıkıldım çok kötüyüm artık uğraşasım yok valla
aminnnnnnn cnm inş. ama benim artık hiç ama hiç umudum kalmadı tükendi resmen dr bugün bana ( tüp merkez deil önceden sürekli gittiğim kendi doktorum ) rahim duvarın çok ama çok ince hamilelik oluşmaz oluşsada düşer tutunmaz dedi.... anlayacağın her gün yeni bi engelle karşılaşıyorum ben galiba pes ediyorum artık tüp müp yaptırmıcam diyorum kendi haline bırakacam olursa olur olmaazsa olmaz hayırlısı neyse o olsun ne diyim...... ve dr soğan kürünü şiddetle tavsiye etti ben rahim duvarını dahada inceltio die biliodum sordum tamamen yanlış bi bilgi dedi aksine rahim duvarını kalınlaştırır dedi çok şaşırdım halk arasında hep inceltir derlerdi ama kalınlaştırıomuş hatta dediki tüpe falan gerek yok sana dedi duphaston verdi ne işe yarıosa ve sen 2 ay adetin 10 gün soğan kürü iç ve hamile kesin kalacan kalmassan fsh ya falan bakmıcaz artık adet 13. günü bana gel farklı yöntem uygulucam dedi he bide dioki senin yaşın çok genç ondan acele etmiom iğne falan vermiom kendiliğinden olur hafif ilaçlarla dio 35 ve yukarı olsaymışım ağır iğne ilaç tedavisine başlıcakmış ama dr benden çok umutlu anlamadım gitti tüp yaptırma senin normal yolla olur kesinlikle dedi bunları uygula dedi bende napcamı şaştım iyice koyverdim gitti bakalım sonu ne olacak bıktım usandım yoruldum sıkıldım çok kötüyüm artık uğraşasım yok valla
Polyanacimm cnmm o rahim inceligi ilaclarla kalinlasiyoo o sorun dgl hele hamile kal o sonraki asama canim brn. cok doktor gittim hepsideiyi uzman kisilerdi fsh 14 amh 1.0 yasim 27 ve hepsinin ortak noktasi acillll tuppp bebek dedilerr.cunku rezerv az ve her adetle yumurtamiz azaliyoo bundann dolayi tup yaptirmakta acele et cok yumurta dgl bi tane yumurtan oluscak ve kalitesi i olsun yeterr bol bol du ett.vebi doktora daha gitt derimmaminnnnnnn cnm inş. ama benim artık hiç ama hiç umudum kalmadı tükendi resmen dr bugün bana ( tüp merkez deil önceden sürekli gittiğim kendi doktorum ) rahim duvarın çok ama çok ince hamilelik oluşmaz oluşsada düşer tutunmaz dedi.... anlayacağın her gün yeni bi engelle karşılaşıyorum ben galiba pes ediyorum artık tüp müp yaptırmıcam diyorum kendi haline bırakacam olursa olur olmaazsa olmaz hayırlısı neyse o olsun ne diyim...... ve dr soğan kürünü şiddetle tavsiye etti ben rahim duvarını dahada inceltio die biliodum sordum tamamen yanlış bi bilgi dedi aksine rahim duvarını kalınlaştırır dedi çok şaşırdım halk arasında hep inceltir derlerdi ama kalınlaştırıomuş hatta dediki tüpe falan gerek yok sana dedi duphaston verdi ne işe yarıosa ve sen 2 ay adetin 10 gün soğan kürü iç ve hamile kesin kalacan kalmassan fsh ya falan bakmıcaz artık adet 13. günü bana gel farklı yöntem uygulucam dedi he bide dioki senin yaşın çok genç ondan acele etmiom iğne falan vermiom kendiliğinden olur hafif ilaçlarla dio 35 ve yukarı olsaymışım ağır iğne ilaç tedavisine başlıcakmış ama dr benden çok umutlu anlamadım gitti tüp yaptırma senin normal yolla olur kesinlikle dedi bunları uygula dedi bende napcamı şaştım iyice koyverdim gitti bakalım sonu ne olacak bıktım usandım yoruldum sıkıldım çok kötüyüm artık uğraşasım yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?