bak canım,gün doğmadan neler doğuyor, doktorun dediği gibi yaş avantajını kullanmalısın, sen de 1 tanede olsa yumoş, kaliteli olur, yaş çok önemli.... soğan kürüne ben şaşırdım, benim endo inceliği var biliyorsun, şimdi yapsam mı yapmasam mı tereddüte düştüm...... bahar ne güzel mücize yaşıyor , inşallah darısı başımıza.......aminnnnnnn cnm inş. ama benim artık hiç ama hiç umudum kalmadı tükendi resmen dr bugün bana ( tüp merkez deil önceden sürekli gittiğim kendi doktorum ) rahim duvarın çok ama çok ince hamilelik oluşmaz oluşsada düşer tutunmaz dedi.... anlayacağın her gün yeni bi engelle karşılaşıyorum ben galiba pes ediyorum artık tüp müp yaptırmıcam diyorum kendi haline bırakacam olursa olur olmaazsa olmaz hayırlısı neyse o olsun ne diyim...... ve dr soğan kürünü şiddetle tavsiye etti ben rahim duvarını dahada inceltio die biliodum sordum tamamen yanlış bi bilgi dedi aksine rahim duvarını kalınlaştırır dedi çok şaşırdım halk arasında hep inceltir derlerdi ama kalınlaştırıomuş hatta dediki tüpe falan gerek yok sana dedi duphaston verdi ne işe yarıosa ve sen 2 ay adetin 10 gün soğan kürü iç ve hamile kesin kalacan kalmassan fsh ya falan bakmıcaz artık adet 13. günü bana gel farklı yöntem uygulucam dedi he bide dioki senin yaşın çok genç ondan acele etmiom iğne falan vermiom kendiliğinden olur hafif ilaçlarla dio 35 ve yukarı olsaymışım ağır iğne ilaç tedavisine başlıcakmış ama dr benden çok umutlu anlamadım gitti tüp yaptırma senin normal yolla olur kesinlikle dedi bunları uygula dedi bende napcamı şaştım iyice koyverdim gitti bakalım sonu ne olacak bıktım usandım yoruldum sıkıldım çok kötüyüm artık uğraşasım yok valla
cansucuğum, aynen katılıyorum,,,, benim fsh 11 idi, tam bir yıl sonra 22 ye fırladı, o zaman bilinçli olsaydım hemen tüp yapabilirdim, şu an ise fsh yüksek olunca ( ki, 17,18,22 gibi değişiyor), klasik tüp yerine mini tüp yapmak zorunda kalıyorum,,, bu da az ilaç az yumoş oluyor ve şans düşüyor...... gerçi benim endometrium da inceymiş, 5,7 mm den fazlaya çıkamadı, tüm tedavilere rağmen.... şimdi belki kendiliğinden kalınlaşır diye ümitlenmekten başka çarem de kalmadı.......Polyanacimm cnmm o rahim inceligi ilaclarla kalinlasiyoo o sorun dgl hele hamile kal o sonraki asama canim brn. cok doktor gittim hepsideiyi uzman kisilerdi fsh 14 amh 1.0 yasim 27 ve hepsinin ortak noktasi acillll tuppp bebek dedilerr.cunku rezerv az ve her adetle yumurtamiz azaliyoo bundann dolayi tup yaptirmakta acele et cok yumurta dgl bi tane yumurtan oluscak ve kalitesi i olsun yeterr bol bol du ett.vebi doktora daha gitt derimm
bahar inş değerin yükselir iki günde iki kat değerin artması lazım dualarım seninle canım belirti hiç yaşıyomusun gebelik belirtileri için gerçi çok erken..
amin inş. baharcım inş. seninde değerin katlanır cnm... bende drları anlamıyorum hepsi farklı konuşuyor... merkez kist var dedi bu dr kistten falan bahsetmedi yok diyor ee ben dpğ.kont.hapını boşunamı kullanıyorum ozaman..şaştım iyice....yazıyorum yazıyorum bağlantı kopuyo göndermeden.çok zor canım çaresiz olmak bi dene bakalım soğan kürünü belki faydası olur iyi bi doktorla karşılaşamadın bitürlü inş enkısa zamnda bebeğin sana süpriz yapar yüzünü güldürür.
gulnevacım şimdi tüp yaptırsam hoş zaten fsh dan dolayı klasik tüp yapmıolarda mini tüp yapıyolar onu yaptırsam bile rahim duvarı inceliğinden tutunamıcak çok kafam karışık rabbim hepimizin yardımcısı olsun cnm..bu arada 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim benpolyana hiç ümitsiliğe kapılma lütfen benimde bir ara inceydi rahim ve o ay imkansız hamile kalamasın demişti sonraki ay normale dönmüştü rahim kalınlığı bunları kafana takma canım ya bizim fsh değrlerimiz ve amh değerlerimiz vahim bence tüp bebekten vazgeçme bahar fsh 20 tüp bebeğe gitmişti bak hamile ben mesela zaman kaybetmeden tüp bebeye gitmeye kararlıyım bizim normal yola olucak diye beklemeye zamanımız yok diye düşünüyorum sen kaç senelik evlisin yaşın kaçtı canım..
haklısın cnm her geçen zaman aleyhimize gitmediğim doktor kalmadı kafayı yemiş durumdayım her gittiğim farklı ilaç verip gönderio ev ilaçlarla doldu inan hangisini nezaman içecem şaşırıyorum folik asit omega dhea arginmax doğ.kont.hapı.duphaston hayıt adaçayı he bide soğan kürü benim hiç uyku uyumamam gerekiyor bunları yapabilmem içebilmem için ozamanda gerçekten böle olurum heraldePolyanacimm cnmm o rahim inceligi ilaclarla kalinlasiyoo o sorun dgl hele hamile kal o sonraki asama canim brn. cok doktor gittim hepsideiyi uzman kisilerdi fsh 14 amh 1.0 yasim 27 ve hepsinin ortak noktasi acillll tuppp bebek dedilerr.cunku rezerv az ve her adetle yumurtamiz azaliyoo bundann dolayi tup yaptirmakta acele et cok yumurta dgl bi tane yumurtan oluscak ve kalitesi i olsun yeterr bol bol du ett.vebi doktora daha gitt derimm
bak canım,gün doğmadan neler doğuyor, doktorun dediği gibi yaş avantajını kullanmalısın, sen de 1 tanede olsa yumoş, kaliteli olur, yaş çok önemli.... soğan kürüne ben şaşırdım, benim endo inceliği var biliyorsun, şimdi yapsam mı yapmasam mı tereddüte düştüm...... bahar ne güzel mücize yaşıyor , inşallah darısı başımıza.......
cansucuğum, aynen katılıyorum,,,, benim fsh 11 idi, tam bir yıl sonra 22 ye fırladı, o zaman bilinçli olsaydım hemen tüp yapabilirdim, şu an ise fsh yüksek olunca ( ki, 17,18,22 gibi değişiyor), klasik tüp yerine mini tüp yapmak zorunda kalıyorum,,, bu da az ilaç az yumoş oluyor ve şans düşüyor...... gerçi benim endometrium da inceymiş, 5,7 mm den fazlaya çıkamadı, tüm tedavilere rağmen.... şimdi belki kendiliğinden kalınlaşır diye ümitlenmekten başka çarem de kalmadı.......
canım o yüzden zaman kaybetmeden lütfen tedavilerinizi ihmal etmeyin..........
amin inş. baharcım inş. seninde değerin katlanır cnm... bende drları anlamıyorum hepsi farklı konuşuyor... merkez kist var dedi bu dr kistten falan bahsetmedi yok diyor ee ben dpğ.kont.hapını boşunamı kullanıyorum ozaman..şaştım iyice....
gulnevacım şimdi tüp yaptırsam hoş zaten fsh dan dolayı klasik tüp yapmıolarda mini tüp yapıyolar onu yaptırsam bile rahim duvarı inceliğinden tutunamıcak çok kafam karışık rabbim hepimizin yardımcısı olsun cnm..bu arada 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim ben
haklısın cnm her geçen zaman aleyhimize gitmediğim doktor kalmadı kafayı yemiş durumdayım her gittiğim farklı ilaç verip gönderio ev ilaçlarla doldu inan hangisini nezaman içecem şaşırıyorum folik asit omega dhea arginmax doğ.kont.hapı.duphaston hayıt adaçayı he bide soğan kürü benim hiç uyku uyumamam gerekiyor bunları yapabilmem içebilmem için ozamanda gerçekten böle olurum heralde
evet ablacığım dr bana sen normal yolla hamile olursun sağında var yumurta iyi durumda ama rahim duvarın ince olduğu için hamile kalamıyosun küçük bi ihtimal kalsan bile tutunamaz adetle atılır farkında olmazsın düşük olur dedi...şiddetle soğan kürü dedi.. bende çok şaşırdım halk arasında inceltir die biliodukya tam tersiymiş kalınlaştırıyormuş... fakat formülü şöle adetin ilk günü başlıcakmışın 10.güne kadar içip bırakacakmışın.. sonra dier ay aynı şekilde adam yüde yüz garanti verdi bana 10 gün içilio yani 2 ay üstsüte yap gör bak gebe kalmazsan gel bana dedi o dderece emin konuşuo... bide cansu arkadaşımın dediği gibi söledi.. sonuçta gerekli olan 1 yumurta ve 1 sperm dedi çok olmasına gerek yok gebelik için dedi sadece kaliteli iyi durumda olmalı ve tüplerin iyi rahmin kalınlığı iyi yeterli ortam sağlandığında rezervlerinde o tek yumurtayla ikiz bile gebe kalırsın bölünerek dedi.. senin yeterli ortamın yok rahmin ince iltihabın var bunları atlatınca tüpe gerek yok sana normal yolla olur ozaman bebek yapmaya yardımcı ilaca başlıcaz sana dedi işte daha büssürü bişi anlattıda benim kafam çok doldu artık kızlar ya birsürü dr bir sürü ilaç hep bi engel artık ayşe armana katılıp '' VAZGEÇMEK ÖZGÜRLÜKTÜR'' deyip herşeyden vazgeçesim var hayırlısı neyse o olsun artık.... dualarım hepimize bütün isteyenlere...bu ay mini tüpü düşünüodum ama alısalıs abla rahmim ince oldu için transfer yapmazlar dimi
canım rezerv azlığında normal yolla hamile kalmak çok zor allahım ol dedikten sonra olur gerçi ama beklerkende kalan şansınıda kaybedebilirsin rezerv sorununda 35 yaş üstü olunca doktorlar pek şans vermiyo yaşın gençken en yakın zamnda tüp yaptır canım.
cnm haklısında tüp bile yapmıyolarki bu fsh ve rahim inceliği ile çaresizim herşeyden sıkıldım bunaldım yoruldum inan..... bende korkuyorum beklerken şansımı kaybetmekten annem bu şansını değerlendir çok geç olmadan tüp yaptır dio üzülüo benim üzüldüğüm için... eşiminde yazık ömrü beni teselli etmekle geçiyor...oda üzülüo benim üzüldüğüm için... rabbim hayırlısını versin şu adetim bi gelsin bakalım fsh falan bakayım bu arada kafamı dinlerim rahat olunca sağlıklı karar veririm artık hayırlısı inş.birsürü ilacım var hepsini aynı anda kullanmak daha çok kötü etkiler yapabilir die şimdilik doğ. kont.hapı hayıt suyu folik asit soğan suyu içeyim diyorum.. dier ayada biosteron arginmax omega kullanayımm diyorum zaten heryere baktım biosteron yok daha gelmemiş arginmax aldım ama doğ kont hapı kullanırken kullanmak istemedim biri yumurta üretmicek dieri yumuoş kalitesi içinya sağlıklı büyüsün die ters işlevleri var fayda etmezler die doğ.kont.hapınada başladım artık bırakmak olmaz ara kanama oluo ozaman ikiye böldüm ilaçları bu yüzden hayırlısı inş. bugünde senden aldığım tesbihlere başlıcam inş. rabbim kabul etsin
canikom, bahar35 i düşünürsek senden de yumoş toplarız, bir iki, neyse topladık diyelim, rahim inceliği de çok önemli biliyorsun, bana 3 tane transfer oldu, rahim duvarı 5,7 mm diye tutmadı, o yüzden bununda takibi önemli..amin inş. baharcım inş. seninde değerin katlanır cnm... bende drları anlamıyorum hepsi farklı konuşuyor... merkez kist var dedi bu dr kistten falan bahsetmedi yok diyor ee ben dpğ.kont.hapını boşunamı kullanıyorum ozaman..şaştım iyice....
gulnevacım şimdi tüp yaptırsam hoş zaten fsh dan dolayı klasik tüp yapmıolarda mini tüp yapıyolar onu yaptırsam bile rahim duvarı inceliğinden tutunamıcak çok kafam karışık rabbim hepimizin yardımcısı olsun cnm..bu arada 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim ben
haklısın cnm her geçen zaman aleyhimize gitmediğim doktor kalmadı kafayı yemiş durumdayım her gittiğim farklı ilaç verip gönderio ev ilaçlarla doldu inan hangisini nezaman içecem şaşırıyorum folik asit omega dhea arginmax doğ.kont.hapı.duphaston hayıt adaçayı he bide soğan kürü benim hiç uyku uyumamam gerekiyor bunları yapabilmem içebilmem için ozamanda gerçekten böle olurum heralde
evet ablacığım dr bana sen normal yolla hamile olursun sağında var yumurta iyi durumda ama rahim duvarın ince olduğu için hamile kalamıyosun küçük bi ihtimal kalsan bile tutunamaz adetle atılır farkında olmazsın düşük olur dedi...şiddetle soğan kürü dedi.. bende çok şaşırdım halk arasında inceltir die biliodukya tam tersiymiş kalınlaştırıyormuş... fakat formülü şöle adetin ilk günü başlıcakmışın 10.güne kadar içip bırakacakmışın.. sonra dier ay aynı şekilde adam yüde yüz garanti verdi bana 10 gün içilio yani 2 ay üstsüte yap gör bak gebe kalmazsan gel bana dedi o dderece emin konuşuo... bide cansu arkadaşımın dediği gibi söledi.. sonuçta gerekli olan 1 yumurta ve 1 sperm dedi çok olmasına gerek yok gebelik için dedi sadece kaliteli iyi durumda olmalı ve tüplerin iyi rahmin kalınlığı iyi yeterli ortam sağlandığında rezervlerinde o tek yumurtayla ikiz bile gebe kalırsın bölünerek dedi.. senin yeterli ortamın yok rahmin ince iltihabın var bunları atlatınca tüpe gerek yok sana normal yolla olur ozaman bebek yapmaya yardımcı ilaca başlıcaz sana dedi işte daha büssürü bişi anlattıda benim kafam çok doldu artık kızlar ya birsürü dr bir sürü ilaç hep bi engel artık ayşe armana katılıp '' VAZGEÇMEK ÖZGÜRLÜKTÜR'' deyip herşeyden vazgeçesim var hayırlısı neyse o olsun artık.... dualarım hepimize bütün isteyenlere...bu ay mini tüpü düşünüodum ama alısalıs abla rahmim ince oldu için transfer yapmazlar dimi
bu arada doktoruna sorarak ilaç kullanımını ayarla bence.... kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.... bitkiseller dahil doktorla paylaş,,, bitkiseller çok fazla olmadıkça birşeylere engel olmaz diye düşünoyorm, ama yine de sor....cnm haklısında tüp bile yapmıyolarki bu fsh ve rahim inceliği ile çaresizim herşeyden sıkıldım bunaldım yoruldum inan..... bende korkuyorum beklerken şansımı kaybetmekten annem bu şansını değerlendir çok geç olmadan tüp yaptır dio üzülüo benim üzüldüğüm için... eşiminde yazık ömrü beni teselli etmekle geçiyor...oda üzülüo benim üzüldüğüm için... rabbim hayırlısını versin şu adetim bi gelsin bakalım fsh falan bakayım bu arada kafamı dinlerim rahat olunca sağlıklı karar veririm artık hayırlısı inş.birsürü ilacım var hepsini aynı anda kullanmak daha çok kötü etkiler yapabilir die şimdilik doğ. kont.hapı hayıt suyu folik asit soğan suyu içeyim diyorum.. dier ayada biosteron arginmax omega kullanayımm diyorum zaten heryere baktım biosteron yok daha gelmemiş arginmax aldım ama doğ kont hapı kullanırken kullanmak istemedim biri yumurta üretmicek dieri yumuoş kalitesi içinya sağlıklı büyüsün die ters işlevleri var fayda etmezler die doğ.kont.hapınada başladım artık bırakmak olmaz ara kanama oluo ozaman ikiye böldüm ilaçları bu yüzden hayırlısı inş. bugünde senden aldığım tesbihlere başlıcam inş. rabbim kabul etsin
amin cnm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin... baharcım benim anlamadığım doğ.kont.hapları yumurta baskılayıp üremesini gelişmesini engellemiyomu eee dhea da tam tersi yumoş için deilmi peki senin ikisinide aynı zamanda kullandığın zamanlarda durumun nasuldı değerlerin yumoşların falan hepsi nasıldı ve nezaman kullandın doğ.kont.hapını ve dheayı tüp bebekten öncemiinş canım allah kabul etsin dualarla kürlerle uğraşmak biraz olsun rahatlatıyo insanı.canım aslında kullanabilirsin diye düşünüyorum bende doğum kontrl hapı kullanırken dhea kullanmıştım öle bişey olsa doktor banada ikisini aynı kullanma derdi ama senin için nasıl rahat ediyosa öle yap.
canikom, bahar35 i düşünürsek senden de yumoş toplarız, bir iki, neyse topladık diyelim, rahim inceliği de çok önemli biliyorsun, bana 3 tane transfer oldu, rahim duvarı 5,7 mm diye tutmadı, o yüzden bununda takibi önemli..
transfer olur mu bu incelikte diye sormuşsun::: öncelikle kaç mm imiş, dr söyledi mi,, benim araştırmalarıma göre 4 mm , 5 mm, 6 mm ile tutanlar var... fakat öncelikle bir iki adet kaç mm olduğunu takip etmek lazım,,, bu arada yumoş toplarsın kalınlaşmazsa dondurursun,, zaten benim de ilk ay kalınlaşmadığı için iptal ettik, 2.ay da aynı kalınlık olunca denemek için transfer ettik, yani istersen transfer ettirebilirsin,,,, aramızdaki yaş farkını düşününce, yumoş kalitesi de sen de daha iyi olursa, şansın benden fazla olur... ama öncelikle ayrı ayrı bu iki konu üzerinde çalışılmalı, yani yumurta toplanıp döllendikten sonra, kalınlaşmaz ise beklersin , senin ilaçlarla da kalınlaşma ihtimalin var, her bünye ayrı olmuyor, tüm bunları değerlendirmek ona göre hareket etmek lazım..... yaşının avantajı çok önemli.
bu arada doktoruna sorarak ilaç kullanımını ayarla bence.... kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.... bitkiseller dahil doktorla paylaş,,, bitkiseller çok fazla olmadıkça birşeylere engel olmaz diye düşünoyorm, ama yine de sor....
amin cnm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin... baharcım benim anlamadığım doğ.kont.hapları yumurta baskılayıp üremesini gelişmesini engellemiyomu eee dhea da tam tersi yumoş için deilmi peki senin ikisinide aynı zamanda kullandığın zamanlarda durumun nasuldı değerlerin yumoşların falan hepsi nasıldı ve nezaman kullandın doğ.kont.hapını ve dheayı tüp bebekten öncemi
ablacım 3 mm dedi sen kürtajmı oldun dedi yada rahminle alakalı operasyonmu geçirdin dedi tahrip olmuş dedi ameliyatmı geçirdin dedi kii hiçbiriside deil ne kürtaj oldum nede ameliyat anlamadım neden öle oldu bu menapoz döneminde östrojen eksikliğinden kürtaj yüzünden ameliyat yüzünden olabilen bişimiş incelik... soğan kürünü yapıcam bakalım he bide adaçayını duydum içinde östrojen olduğu için rahim duvarını kalınlaştırıyomuş düzenli kullananların 5 mm den 10 mm e çııkmış... nar suyu diolar nar nerde hani(( dediğin gibi aslında yumoşlarım iyice tükenmeden tüpe başlasam eğer incelik dvm ederse dondurulur ve uygun olduğunda transfer olur işte ama şehir dışında olmakta üzüyo beni yani sürekli git gel git gel yapamayacam bişi soracağım bu tüp bebeğe başlanılınca rahim kalınlığı nezman adetin kaçıncı günü ölçülüyor...bitkisellere gelince tüp merkezindeki dra sordum öle şelere aldanmayın yalan onlar faydası olmaz dedi.....hayıtı falan sormuştum fsh için öle dedi.... bu kendi önceden gittiğim hastanedeki drum ise soğan kürünü önerdi birebir çözüm o dio ilacın kalınlaştıramadığı rahmi soğan suyu kalınlaştırıyor dio... ben şaştım bu drlara biri başka biri başka öteki daha bi başka konuşuo hem fikir deiller hiçbi konuda mesela tüp merkezdeki kistin var 18mm yi geçmiş demişti... cumartesi gittiğim dr kistin falan yok senin dedi şaşkınım
cnm baskılanan yumoşlar üremiyorya olmayan yumoşlara dhea nasıl etki edecek yani dier aya hapın etkisi geçer die düşünmüştüm ben kafam durdu valla düşünmekten zaten dheada bulamadım ben daha araştırıyorum büyük ihtimalle benim doğ.kont hapı bitince dheayı ancak bulabilecem sanırım hala yok çünkü piyasada evet tatlımya çok ince ve ilaç falan vermedi soğan suyu içi birebir çözüm 2 aya kalmaz düzelecek dedi şaşkınım dr yaşım genç olduğu için acele etmiomuş mantığa bak ne alaka ya bekleye bekleye ömrüm geçecek 35 yaşınıda geçince ozamanda yaşın geçmiş geç kalmışın dicekler anlamıom ben bu drları önceden fsh yüksek ondan olmuyo çocuğun diodu şimdide 2 ay daha olmazsa başka yöntem denicez direk çocuk tedavisine geçecez dio.... şimdi hormon tedavisi gördümya ben hep hiç çocuk tedavisi görmedim ama daha neyi beklioz anlamadım ben napcamı şaştım burdaki tüp merkezler fsh yüksek die yapmıo izmire sürekli gidip gelemiom yani belli bi süre olsa hadi mesela kesin 15 20 günde tedavi bitse işimiz bitse napar eder bi sefrlik gene giderim izmire ama şimdi korkuyom kontrollerde ne çıkacak engel bişi çıkarsa şu gün gel bugün gel şimdi git sonra gel derlerse heran her dkk gelip gidemeyizki eşimin işi çok sıkı mesela ayın 15inde izine çıkıo 20 gün hatta 1 ay kullanabiliriz ama keşke o 1 ayda uygun görülsem tedavi tek gidişte bitse ama rahim filminde ne çıkacak hormon sonuçları uygunmu yumoşlar gelişcekmi döllencekmi toplancakmı offffffffffff içim şişti iyice rabbim hayırlısı neyse onu versincanım doğum kontrl hapı kullandığın ay yumurta oluşumunu baskılıyo ama sonuçta kalan yumurtalar var dheada onların kalitesini artırıyo daha sonraki ay daha güzel yumurta oluşumunu sağlıyo rahim çok inceymiş canım böle olduğu halde ilaç vermedimi doktor kalınlaştırmak için
cnm baskılanan yumoşlar üremiyorya olmayan yumoşlara dhea nasıl etki edecek yani dier aya hapın etkisi geçer die düşünmüştüm ben kafam durdu valla düşünmekten zaten dheada bulamadım ben daha araştırıyorum büyük ihtimalle benim doğ.kont hapı bitince dheayı ancak bulabilecem sanırım hala yok çünkü piyasada evet tatlımya çok ince ve ilaç falan vermedi soğan suyu içi birebir çözüm 2 aya kalmaz düzelecek dedi şaşkınım dr yaşım genç olduğu için acele etmiomuş mantığa bak ne alaka ya bekleye bekleye ömrüm geçecek 35 yaşınıda geçince ozamanda yaşın geçmiş geç kalmışın dicekler anlamıom ben bu drları önceden fsh yüksek ondan olmuyo çocuğun diodu şimdide 2 ay daha olmazsa başka yöntem denicez direk çocuk tedavisine geçecez dio.... şimdi hormon tedavisi gördümya ben hep hiç çocuk tedavisi görmedim ama daha neyi beklioz anlamadım ben napcamı şaştım burdaki tüp merkezler fsh yüksek die yapmıo izmire sürekli gidip gelemiom yani belli bi süre olsa hadi mesela kesin 15 20 günde tedavi bitse işimiz bitse napar eder bi sefrlik gene giderim izmire ama şimdi korkuyom kontrollerde ne çıkacak engel bişi çıkarsa şu gün gel bugün gel şimdi git sonra gel derlerse heran her dkk gelip gidemeyizki eşimin işi çok sıkı mesela ayın 15inde izine çıkıo 20 gün hatta 1 ay kullanabiliriz ama keşke o 1 ayda uygun görülsem tedavi tek gidişte bitse ama rahim filminde ne çıkacak hormon sonuçları uygunmu yumoşlar gelişcekmi döllencekmi toplancakmı offffffffffff içim şişti iyice rabbim hayırlısı neyse onu versin
canım sen doktora söle daha fazla beklemek istemiyorum de biran önce ne yapılmasılması gerekiyosa yapın de beklediğim yeter artık de..birde tedavi 15 günlük bi süreç burda kalma imkanın varsa izninizde hallolur herşey birde adetine denkgelirse izin daha iyi olur.
cnm adetime denk gelir heralde doğ.kont hapı kullanıomya düzenler heralde ama işte dediğim gibi bi terslik çıkarsa bugün git şugün gel şu ay gel falan filan derlerse die cesaret edemiom bide şu inceliği öğrendikten sonra çabalarım boşuna gibi gelio......cnm dra hep sölüom daha fazla beklemek istemiom beklediğim yeter diyorum ama adam her defasında bahane buluo sorun buluo bak ilk fsh yüksek inecek öle çocuk tedavisine başşlıcaz çünkü hamile kalamazsın fsh yüksekken diodu şimdide rahmin ince tutunmaz hamileliğe engel boşuna olur çocyk tedavisi başarılı olmaz dio of of anamadım bidahaki gittiğimde neyle karşılaşacam çok merak ediom
onu gitmeden bilemezsin canım ilk muayenede belli olur herşey ona göre yönlendirir seni doktor inş bidahaki sefere bebeğin süpriz yapar sana biter bu sıkıntıların
haklısın cnm deneye deneye öğrenecez..amin inş.cnm bişi sorcam senin rahim kalınlığın kaç mm di......ayrıca bu kalınlığın ölçülmesi gereken belli günler varmı yani en uygun nezman ölçülüyor adetliykenmi adetten hemne sonramı adete yakınmı en doğru sonuç kaçıncı gün oluyo benim biliosun kanamam bu ay 15 gün sürmüştü ben kanama bitti hemen 2 gün sonra bakıldı 3 mm çıktı
canım benim tedaviye başladığım ay adetin 3.günü baktılar nasıl diye sordum 13mm gayet güzel dedi.belli bi zamanı varmı bilmiyorum
canım değerim 17.79 çıktı doktor gebelik var dedi değer artarsa bi sorun yok ama artmayabilirmişte böle olup doğuran hastamızda var dedi çarşamba tekrarlıycaz testi dedi bakalım beklicez görcez yeni stresimizde bu değer artıcakmı artmıcakmı.
canım benim tedaviye başladığım ay adetin 3.günü baktılar nasıl diye sordum 13mm gayet güzel dedi.belli bi zamanı varmı bilmiyorum
polyanacım dehanın etkisi hemen olmazmış bizim vicudumuz olgun yumurtalar 3 ay önce üretilirmiş yani kulandığın deha bidaki aylarda yumurtalarını geliştircek tüp bebek tedavisine başlarken doktor bunları en az üç ay önce kulandırıyo yani şu an kulandığı doğum kontrol hapıyla birlikte kulanmanın hiç bir etkisi yan etkisi yok sen ara kanama yaşadığını söylemiştin canım kanamanla kistlerini atmış olabilirsin o yüzden çıkmamış olabilir kistler bence tüp bebek olayını ihmal etme ben yeni evli sayılırım 1 sene 4 ay oldu ama fsh yüksek gördüğü anda doktorum hemen tüp bebek demişti sen 6 senelik evlisin zaten beklemişsin doğal yola hamile kalmayı yaşından dolayı yumoşların kalitelidir bence istanbula niye gelmeyi düşünmüyosun canım istanbuldaki merkezler daha başarılı buluyorum Allah hepimizin yardımıcısı olsun inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?