ay gulneva bu halimle güldürdün beni .27:
ne şanslısın ozaman cnm malesef benim kayınvalidemler bilmio tüp istediğimizi sadece annem bilio başkada kimse bilmio herkesin kendine göre borcu derdi masrafı var cnm annemlerdende isteyememki... burda mini tüp yapan yer olsa sorun deil o uyar bize ama yapan yer yok cansununda dedği gibi köşeye sıkışmak bu olsa gerek rabbim yardımcımız olsun...
haklısın cansucum üzülmeye bile hakkımız yok üzüldüğün an fsh tavaninş. onlarda bizim kadar çabalarlar artık bazen kendimi çok yalnız hissediyorum çünkü... tşk ederim bilgi için cnm
allahımm kuzumya melektir o melekcnm benim ya sende ne büyük sevaba giriyon farkındamısın allah o miniğinin yüzüsuyu hürmetine bak gör size 2. bi evlat verecek oda abla olacak
benimde annem ve ablam biliyo sadece kayınvalidem bilmiyo ama inan senin gibi zor durumda kalsam yardım isterdim derdimi anlatırdım oda eşinin annesi elinden gelen yardımı yapar bebş için her şeyi göze alırım valla.. madi yönden çok köşeye sıkışırsam kayınvalideminde haberi olucaktır zaten..
ahh cnm keşke dediğin gibi olsaydı kayınvalidemler toruna doymuş durumdalar ve başkada istediklerini sanmıyorum gülümya yani yardım etmezler bana
toruna doysalarda oğlunuda ilk mürüveti yani neden olmasın aslında canım ya denemede yarar var ne kaybedersin madem torun çok var senin üstünede fazla gelmezler çocuk yap diye..
cnm zaten çocuk yapın demiyolar bize torundan bıkmış durumdalar görümcemin üçüzleri var 2 kız 1 erkek... eltiminde ikizleri var erkek... ve kayınvalide baktı hepsine şimdide daha erken size yaşınız ne daha olur bakalım diolar olursa olur olmazsa olmaz havalarındalar sonra borçları varmış kayınbabamın biraz çıtlatmıştık tüp bebek demedikte borçlarım var dedi ev aldılar
cnm zaten çocuk yapın demiyolar bize torundan bıkmış durumdalar görümcemin üçüzleri var 2 kız 1 erkek... eltiminde ikizleri var erkek... ve kayınvalide baktı hepsine şimdide daha erken size yaşınız ne daha olur bakalım diolar olursa olur olmazsa olmaz havalarındalar sonra borçları varmış kayınbabamın biraz çıtlatmıştık tüp bebek demedikte borçlarım var dedi ev aldılar
olsun canım herşeyde vardır bir hayır kafana takma bitiğim dediiğin anda yetim diyen bir mevlamız var yaşadığımız herşeyde vardır mutlaka bir hyır zamanı var demeki kısmet olmuyo yada yapsanda belkide tutmıycaktı o yüzden hiç kafanı takma eminim ki zamanı gelince herşey yoluna gircek ve Allah size bir kapı açıcak..
bak bende ilk deneme için paramı biriktirdim ama kısmet olmuyo nedense olmayınca olmuyo hiç üzme tatlı canını..
inşallahhhhhhh aminnnn cnm ağzından bal damlıyor ah ne çok isterdim rabbim duysun sesimizicanım bak sende ikiz olma ihtimali baya yüksek bak senin ikizlerin olcak demişti dersin bak buraya yazıyorum unutma ok...
cnm inş. kısmet olur sanada...sen en yakın zamanda bi doktoruna git bence inş. cnm bebiş sana sürpriz yapmıştır ve hamilesindir testi tekrarlamışmıydın yazmışındır ama kaçırmışım
alla alla cnmya ilginç bende çok umutlandım senden inşallah cnmya bebiştir...benim kan sonuçlarım hep 0 larda çıkıyordu negatif olduğu zmanlarda cnm hiç 1 leri görmedim ben senin daha önceki kan testlerin kaçlarda çıkıodu yükselebilirmi acaba doktorun ne dedi anlatsaydın durumu hamile olan kişilerdede rahim kalın oluyormuş...en son perşembe test yaptım devlet hast doktora çıktım yok 1.16 test sonucum bende israr etim utrasonla bakın diye kist varmı diye baktı hiç bişey yok kistinde yok dedi çok şükür kist bişey var diye çok korkmuştum rahim kalınmış bir hafta hada bekle gel testi tekrarlayalım dedi..içimde bir his var hiç söktürücü kulanmak istemiyorum nedense bu ay..
alla alla cnmya ilginç bende çok umutlandım senden inşallah cnmya bebiştir...benim kan sonuçlarım hep 0 larda çıkıyordu negatif olduğu zmanlarda cnm hiç 1 leri görmedim ben senin daha önceki kan testlerin kaçlarda çıkıodu yükselebilirmi acaba doktorun ne dedi anlatsaydın durumu hamile olan kişilerdede rahim kalın oluyormuş...
devlet hastaneleri malum canım ben çıkmadan arkamdan başka hasta girdi bişey konuşamadım fazla ama adet zamanıda rahim kalın olurmuş ama 4 gün geçti tık yok bende cuma kendi doktoruma gidicem özele bakalım o nediycek bende hep 0 görürdüm ve
adet zamanı gecen ay 1 değer çıkmıştı hqadi o ay aşılama oldum ondan diye düşündüm şimdi bu ay değer 2 adet 1 hafta gecikince ve 1 sayılar olsa mutlaka çıkardı yok ama neden adet olmadım neyse Allah bilir artık canım .. neyse ben çıkıyorum canım sana hyırlı geceler diliyorum ..
Hos bulduk canim. Ben bir sey yapmadim. AMH aydan aya degisiyor, ne kadar degismeyecegini soyleseler de. 100 de 100 eminim artik. Zor cok zor bu topigi arastirmak. Keske bir istatistik anket falan yapsalar ya, hangi hastalikla hangi doktorda tedavi gorduklerini yazsalar, bize de bulmamiz icin kolay olurdu)) Armut pis agzima dus))) baska merkeze beni pek cekmiyor nedense. doc.Bahceciye ne dersiniz?
selam hepinize..doktordan geldim..iki yumoştan biri yeterli olgunluğa gelmiş..çarşamba opu var..hayırlı ne ise o olsun..allah hepimizin yardımcısı olsun..ben 7 gün iğne vurulmuş oldum az gibi geldi bana..ama doktor az değil devam edersem bu yumoşu kaşırabilirim..kaçırmak istemiyorum dedi..hakkımızda hayırlısı..
buzdan bebekler bölümüne bir bak
bu arada çok ilginç amhnin durumu:)) neyse umarım yükselir hepimizin ki
Sagol, bakarim, inceliyorum. Halit beyin yeni merkezi varmis. Sanirim kararim Halit bey olacak, zaten en zor durumlarda bile tedaviye basliyormus, hic geri cevirmiyormus.
Randine Lewisin kitabin duymussunuzdur. Neyse,ben onu okudum, cok ilgimi cekti. Arastirdim ve kliniklerini buldum. Telefonla destek yapiyorlarmis. Bende kararimi vererek o telefon gorusmesini e mail gorusmesini cevirdim. 250$ verdim. Cok soru soruyorlar, 1 hafta gorusmelerden sonra (saat farki yuzunden) 0 inglizcemle teshisimi aldim. Tedavimi yazdilar. Hemen Cinden taze bitkileri siparis ettim, tadi cok fena, ama bebek icin bunu bile ictim. Acupunctura gun ara gidiyorum. haftada 2 gun "yoga for fertility" yapiyorum. Her gun "femorial massage yapiyorum" ve "abdominal massage yapiyorum" cunku sol yumurtam artik kuculup yok oluyor, onu calistirmam lazim. Diyet yapiyorum (tatlilar, hamurlar, sut peynirler yasak) Yedigim seyler az olsada pismis olmasi lazim.
Ictigim vitaminler
Omega 3
vitamin D3 (kanda eksik)
euthyrox 75
folik asid
Vitamin B karisimi
Agnucaston
gread seed
Gelecek vitaminlerim (teshise gore)
nattosyn
Wobenzym
ISO-OPC
fertile woman health pack
micronized DHEA
L-arginin iciyordum ama birakmami tavsiye ettiler, ve DHEA yi da. Fakat DHEAyi az miktarda alip icmeye karar verdim. yani kisacasi mucadele ediyorum. Ve BASARACAGIMBir de Turkiyede degilim, hic birsey bulunmayan Kazakistandayim.
Herkeze de pes etmemeyi tavsiye ediyorum, hepimizolacagiz INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?